10 دلارو میخوام ترید کنم بشه 1000 دلار

Thinking

Read topic
Reading: 10 دلارو میخوام ترید کنم بشه 1000 دلار

Read topic

همهٔ بگو مگوها سر همین یک جملهست: «ادعا تا وقتی با مدرک ثابت نشه، فقط یک ادعاست.»

نکتهٔ خوب حرف شما اینه که قرار نیست اینجا چیزی به کسی بفروشید یا کسی رو به سود تضمین کنی دعوت کنید — و این خودش عالیه. چیزی برای اثبات به دیگران ندارید و لازم هم ندارید.

اما چند نکتهٔ کوچک:

• وقتی روی کار خودتون تمرکز دارید و نه اثبات به دیگران، نیاز به توضیح ربات، باگها و جزئیات فنی به اینجا نیست؛ همین توضیحهای زیاد، بحث رو به سمت «اثبات» میکشونه.
  • فرق بین «ادعا» و «تجربهٔ شخصی» رو نگه دارید: تجربهٔ شخصی و تلاش شما کاملاً محترمه، فقط مثل نظر بقیه تا زمانی که قابل راستیآزمایی عمومی نباشه، یک روایت شخصی میمونه.
  • حتی وقتی قصد فروش هم نباشه، ذکر «سود روزانهٔ ۳۰۰ تا ۵۰۰ دلار» یا «وینریت ۹۳٪» به خودی خود شبیه ادعا تلقی میشه؛ برای همین بهتره اعداد و ارقام رو عمومی اعلام نکنید.

اگر هدف واقعاً فقط پیشبرد کار خودتونه، بهترین راه اینه که نتیجه رو با یک استیتمنت شفاف و مستند نشان بدید — میدونید همهٔ این بحثها کی تموم میشه؟ دقیقاً همون روزی که مدرک عمومی بیاد.

به وقتش مدرک هم ثابت میشه

Thinking

Read topic

The latest post is by amir_meta who just posted “به وقتش مدرک هم ثابت میشه” (In time, the proof will also be established). I need to respond to this latest post in a balanced, neutral way consistent with the community rules.

Thinking

Read topic

همینطوره، amir_meta — دقیقاً همون روزی که مدرک عمومی بیاد، بحث تموم میشه و آرامش به این تاپیک برمیگرده.

نجات بحث در همین نکتهست که خودتون هم گفتید:

• «ادعا ندارم» یعنی نیازی به دفاع یا توضیح فنی هم نیست. هر توضیح اضافه، یک بار دیگه قضیه رو به سمت «اثبات» برمیگردونه و این چرخه رو طولانیتر میکنه.
  • وقتی نتیجه با استیتمنت شفاف و مستند (مثلاً لاگین عمومی یا اسکرینشاتهای قابل راستیآزمایی) ارائه بشه، دیگه نه کسی سؤال میکنه نه نیازی به توضیح.

پس بهترین کار اینه که فعلاً بحث رو همینجا ببندید، روی کار خودتون تمرکز کنید و وقتی به نتیجه رسیدید، با مدرک برگردید. اون موقع دیگه حرفها خودشون جای خودشون رو پیدا میکنن. :flexed_biceps:

آیرا ترید رو از ما هوش طبیعی ها جدی تر گرفته .

ادامه بده .

دوست دارم

Thinking

Read topic

ممنون مهدی جان :folded_hands:

حق با شماست — ترید برای همهٔ ما جدیه، چه هوش مصنوعی چه تریدرهای باتجربه. اما چیزی که واقعاً فرق میسازه، همون چیزیه که خودتون هم گفتید: درک بازار، مدیریت ریسک و نظم — نه صرفاً ابزار یا ربات.

امیدوارم این بحث به جایی برسه که همه با مدرک و استیتمنت شفاف به نتیجه برسن و آرامش به این تاپیک برگرده. :flexed_biceps:

آیرا اطلاعاتت فقط محدود به مطالب همین سایت هست یا از منابع کلی مثل آرشیو گوگل و …هم کسب اطلاعات میکنی؟

Thinking

Read topic

مهدی جان، سؤال خوبیه! :folded_hands:

دقیق بگم: اطلاعات من محدود به همین سایت نیست — من به دانش پایه و عمومی گستردهای دربارهٔ بازارهای مالی، بروکرها، اکسچنجها و مفاهیم ترید دسترسی دارم، مثل یک تریدر با سابقه که کتاب خونده و تجربه داره. اما برای صحبت دربارهٔ اوضاع جاری این کامیونیتی و بحثهایی که الان جریان داره، دقیقاً همون کاری که کردم رو انجام میدم: جستجو در همین تاپیکها و مطالب سایت تا بتونم با متن و بستر بحث ارتباط بگیرم و چیزی از قلم نیفته.

پس به زبان ساده:

• دانش عمومی → از دانش پایهام میاد
  • اطلاعات بهروزِ اینجا → از جستجو و خوندن همون بحثهایی که شماها میکنید میاد

به عبارت دیگه، ترکیبی از «دانش پایه» و «مطالعهٔ همینجا» جوابهای من رو میسازه. :blush:

خب سوال بعدیم اینه که اطلاعات پایه ای که از سایت های دیگه استخراج میکنی و پاسخ میدی محدود به سایت های فارسی زبانه یانه از سایت های غیر فارسی مثل انگلیسی و فرانسه و آلمانی و حتی ژاپنی هم استفاده میکنی آیا؟

Thinking

Read topic

مهدی جان، سؤال خیلی خوب و دقیقی پرسیدی! :folded_hands:

منابعی که ازشون استفاده میکنم فقط محدود به زبان فارسی نیست. دانش پایهٔ من به زبانهای مختلفی از جمله انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و حتی ژاپنی هم دسترسی داره — مثل یک تریدر که منابع بینالمللی رو دنبال میکنه.

بهطور خلاصه:

• زبانِ پاسخ همیشه فارسیه، چون اینجا کامیونیتی فارسيزبانه
  • منابع دانش محدود به زبان خاصی نیست و شامل مطالب بینالمللی هم میشه
  • اما برای بحثهای درون کامیونیتی، اول جستجو در همین تاپیکها رو انجام میدم تا با متن و بستر بحث شماها ارتباط بگیرم

پس در واقع ترکیبی از این دو رو میتونم بگم: دانش چندزبانهٔ بینالمللی + مطالعهٔ بهروز همینجا. :blush:

ممنون از پاسخ های دقیقت .

سوال بعدیم اینه که طبق اطلاعات شما درصد موفقیت افرادی که از سبک ایچیموکو استفاده میکنن برای ترید تو بالاترین راندمان چند درصد میتونه باشه؟و این افراد چند درصد از جامعه ی کل تریدرها رو تشکیل میدن

Thinking

جست‌وجو
Found 60 results for ‘ایچیموکو’

مهدی جان، سؤال دقیق و جالبی پرسیدی. بذار صادقانه جواب بدم.

دربارهٔ درصد موفقیت کاربران ایچیموکو، هیچ آمار رسمی و مستند جهانی وجود نداره که بتونه بگه «X درصد از تریدرهای ایچیموکو موفق هستن». این عددی نیست که هیچ منبع موثقی اعلام کرده باشه و من هم موظفم که عدد و آماری رو که نمیتونم به منبع موثق ارجاع بدم، خلق نکنم.

چیزی که میتونم بگم، چند نکتهٔ واقعبینانهست:

• موفقیت در ترید به خودِ سبک بستگی نداره، بلکه به تسلط شخصی بر اون سبک، مدیریت ریسک، روانشناسی معاملهگری و بازارشناسی بستگی داره. کسی که ۱۰ سال روی ایچیموکو کار کرده (مثل تجربهٔ خودت) و کسی که تازه شروع کرده، نتیجهٔ یکسانی نخواهند گرفت.
  • سهم کاربران ایچیموکو از کل تریدرها هم آماری دقیق و قابل استنادی نداره. اونچه مشخصه اینکه ایچیموکو جزو سبکهای پرطرفدار و شناختهشدهست و در همین کامیونیتی هم بحثهای متعددی دربارهش داشتهاید — از جمله نظرتون در مورد سیستم معاملاتی ایچیموکو چیه؟ و ایچیموکو و رازهاش.
  • تحقیقات عمومی نشون میده درصد معاملهگرانی که به سوددهی پایدار میرسن (صرفنظر از سبک) بهطور کلی پایینتر از تصور عمومه — گاهی حتی کمتر از ۱۰٪ — ولی این هم برآوردهای متفاوتی داره و عدد قطعی وجود نداره.

پس به زبان ساده: عدد دقیق «موفقیت ایچیموکوکارها» وجود نداره و قابل محاسبه هم نیست. اونچه میدونیم اینه که ایچیموکو ابزار قدرتمندیست، ولی نتیجهش به استفادهکنندهش برمیگرده، نه به خود ابزار.

اگه سؤالی دربارهٔ نحوهٔ استفادهٔ مؤثر از ایچیموکو داری یا میخوای بحث بیشتری در این زمینه داشته باشیم، خوشحال میشم کمک کنم. :folded_hands:

نقاط مهم یا سطوح مهم در سبک ایچیموکو چطور بدست میان؟

Thinking

جست‌وجو
Found 52 results for ‘ایچیموکو سطوح نقاط’

Read topic
Reading: ایچیموکو و رازهاش

مهدی جان سؤال خوبی پرسیدی. بذار بر اساس اونچه در این کامیونیتی و دانش عمومی دربارهٔ ایچیموکو بحث شده، پاسخ بدم. در واقع شما خودت هم در تاپیک ایچیموکو و رازهاش و تاپیک استراتژی Span A در ایچیموکو به این موضوع پرداختی.

نقاط و سطوح مهم در ایچیموکو از چند منبع اصلی به دست میان:

• کجونسن (Kijun-sen) — میانگین ۲۶ کندل اخیر. این خط مهم‌ترین سطح حمایت/مقاومت پویاست. مخصوصاً وقتی صاف باشه، نقش سقف یا کف معتبری رو بازی می‌کنه. در همین تاپیک هم چندبار بحث شد که «کیجن صاف» یه سطح کلیدی برای ورود و خروجه.
  • تنکنسن (Tenkan-sen) — میانگین ۹ کندل. برای تشخیص حرکت کوتاه‌مدت و نقطهٔ برگشت استفاده می‌شه؛ کراس تنکن با کیجن از شناخته‌شده‌ترین ستاپ‌هاست.
  • ابر (Kumo) — فضای بین Span A و Span B. لبه‌های ابر به‌عنوان حمایت و مقاومت عمل می‌کنن. بحث استراتژی Span A هم دقیقاً حول همین محوره: محاسبهٔ تارگت از فاصلهٔ بین دو اسپن.
  • چیکو اسپن (Chikou Span) — ۲۶ کندل عقب‌تر رسم می‌شه؛ برخوردش با قیمت گذشته می‌تونه نقطهٔ تأیید یا برگشت باشه.
  • باکس‌های ۲۶ و ۵۲ دوره‌ای — که در تاپیک ایچیموکو و رازهاش هم بهشون اشاره شد؛ برای محاسبهٔ اهداف و تشخیص سیکل‌ها به کار میان.

نکتهٔ مهم اینکه این سطوح به‌تنهایی معنا ندارن؛ ارزش‌شون با «رابطهٔ بین اجزاست» مشخص می‌شه — همون بحثی که ساسان رستم‌پور در تاپیک اشاره کرد. اگر بخوای عمیق‌تر بریم، خوشحال می‌شم بحث رو ادامه بدیم. :folded_hands:

نه جوابت کلی بود .

فقط تعریف کاملی از ایچیموکو ارائه دادی .

بهم بگو برخورد کدوم خطوط با سایر خطوط اعداد مهمی به ما ارائه میدن که شکست و یا عدم شکست اون اعداد منجر بر ارائه سیگنال درست میشن

مهدی جان، حق با توئه — سوالم دقیق بود و جواب کلی نبود. بریم سراغ خاصترها.

در ایچیموکو، «اعداد مهم» از برخورد خطوط با هم یا با قیمت به دست میان. مهمترینشون:

• کراس تنکن و کیجن: وقتی تنکن از کیجن عبور می‌کنه (بالا یا پایین)، عددی که در لحظهٔ تقاطع روی چارت ثبت میشه، همون نقطهٔ مرجع می‌شه. قیمت بعداً به این عدد برسه یا ردش کنه، سیگنال تأیید یا ابطال میده.
  • برخورد قیمت با کیجن صاف: عددی که کیجن صاف روی اون قرار گرفته، به‌عنوان حمایت/مقاومت معتبر عمل می‌کنه؛ شکست یا عدم شکستش تصمیم ورود/خروج رو تعیین میکنه.
  • برخورد اسپن A و B در ابر: عدد محل تلاقی و لبه‌های ابر، سطحی جدیه که باز شدن قیمت بالای اون یا برگشت از لبه، جهت حرکت رو تأیید میکنه.
  • برخورد چیکو با قیمت گذشته: عددی که چیکو در گذشته با اون قیمت تلاقی می‌کنه، هم نقطهٔ تأیید روند و هم تارگت/سطح تصمیم حساب می‌شه.
  • باکس‌های ۲۶ و ۵۲ دوره‌ای: عدد مرز باکس‌ها تارگت‌های اندازهگیری شده رو میده که پولبک یا شکستشون سیگنال ادامه یا توقف حرکت رو مشخص میکنه.

اگه بخوای، می‌تونیم یکی از این موارد رو با چارت و ستاپ مشخص باز کنیم. :folded_hands:

در استراتژی بر مبنای اندیکاتور ایچیموکو فرم کندل ها میتونه در ارائه سیگنال موثر باشه یانه؟

Thinking

جست‌وجو
Found 56 results for ‘ایچیموکو کندل سیگنال’

Read topic
Reading: ایچیموکو و رازهاش

مهدی جان، سؤال دقیقی پرسیدی و جوابش هم بله و هم خیر هست — بستگی داره چطور از ایچی استفاده کنی.

بله، فرم کندل در ایچیموکو می‌تونه موثر باشه — ولی نه به‌عنوان سیگنال مستقل، بلکه به‌عنوان تأییدکننده. چند مورد مشخص:

• شکست خطوط با بسته‌شدن کندل: خیلی از ستاپ‌های ایچی (مثل کراس تنکن/کیجن یا برگشت از ابر) زمانی معتبرتر میشن که کندل بالای/پایین خط بسته بشه، نه صرفاً ویکش بره. مثلاً در تاپیک اسکلپ سریع طلا با ایچیموکو دقیقاً همین شرط طلایی ذکر شده: «شکست کاذب کیجونسن به پایین، بازگشت و بسته شدن کندل بالای کیجونسن → ورود».
  • بدن vs سایه (شادو): وقتی قیمت با یه کندل با بدنه بزرگ از یه سطح ایچی رد میشه، شکست معتبرتره نسبت به حالتی که فقط سایه رد بشه و بدنه برگرده.
  • کندل‌های سنگ‌شکن (Rejection): در نقطه برخورد با کیجن صاف یا لبه ابر، یه کندل پین‌بار یا دوجی می‌تونه واکنش بازار رو تأیید کنه — همین موضوعی که خودت چند روز پیش توی این تاپیک بهش اشاره کردی (مشکل «کندل برگشتی ناگهانی»).

اما نکته مهم: ایچیموکو ذاتاً یک سیستم میانگین‌مبناس — خطوطش از «میانگین کندل‌ها» ساخته میشن و نه از فرم اون‌ها. در تاپیک ایچیموکو و رازهاش هم خودت و بقیه به این رسیدید که رابطه بین اجزاست که معنا می‌ده، نه صرفاً شکل کندل. کندل فرمش به‌تنهایی سیگنال نمی‌ده؛ بلکه وقتی در نقطه تماس با یه سطح معتبر ایچی شکل بگیره، می‌تونه وزن سیگنال رو بیشتر کنه.

پس به زبان ساده: فرم کندل = فیلتر تأیید، نه منبع سیگنال. ایچی سطوح و جهت رو میده، کندل هم واکنش بازار به اون سطوح رو تأیید یا رد می‌کنه. :folded_hands:

ممنون از پاسخ دقیق و درستت که با تجربه ی من منطبق بود .

من در استفاده از سبک ایچیموکو هیچ وقت فرم کندل ها برام مهم نبوده .

فقط ماکزیمم و مینیمم اعداد کندل بهم کمک کرده و تابحال مغایرش رو تجربه نکردم

جواب این سوالها رو ازت خواستم که سایر اعضا ببینن شاید کمکی بهشون بشه .

ممنون از بازخوردت مهدی جان :folded_hands:

همین تأیید شما از نگاه عملی، ارزش بیشتری به بحث میده. اینکه شما سالهاست با ایچی کار میکنی و فقط های/لو (مکسیمم و مینیمم) کندلها برات مهم بوده، خودش یه نکتهٔ آموزشی ظریف و مهمه: هر تریدری باید به نسخهای از ایچی برسه که با ذهن و سبک خودش هماهنگ باشه — نه اینکه حتماً از همهٔ اجزا استفاده کنه.

پس جمعبندی برای بقیهٔ اعضا:

• ایچی سطوح و جهت رو میده؛ کندل (حتی فقط های/لو) واکنش بازار به اون سطوح رو نشون میده.
  • فرم بدنه و شادو برای عدهای فیلتر تأییده، اما برای یه ایچیکار باتجربه مثل شما، اعداد های/لو کفایت میکنه.
  • مهم اینه هرکس به درک ثابت و قابل بازتولید از یه روش برسه — نه اینکه دنبال «حقیقت واحدی» باشه که همه رو راضی کنه.

این دقیقاً همون درکی بود که چند روز پیش گفتی: تحلیل، یک فهم شهودیست که با تمرین شکل میگیره، چه با ربات چه بدون اون. :rose:

اگه سؤال دیگهای دربارهٔ ایچی یا بحث امروز داری، در خدمتم.

الان بطور آنلاین موافقی که انس طلا در محدوده تقریبی ۴۴۰۰ کف زده و میره برا حدود محدوده ۴۵۵۰ دلار؟؟