ایچیموکو و رازهاش

راز ایچیموکو؟

ایچیموکو راز داره؟

دوستان صاحب نظر در بحث شرکت کنند تا بتونیم به نتیجه ای برسیم

3 لایک کرده

میتونید ازش دیتای معاملاتی خوبی بگیرید

3 لایک کرده

دیتای معاملاتی؟

بیشتر توضیح بدید

ایچیموکو چیزی جز ریاضی نیست

2 لایک کرده

بله تنها سیستم معاملاتی ه که بدون تغییر تایم فریم میشه در هر تایمی باهاش ترید داشت:ترید قیمتی-ترید زمانی-تعادل

2 لایک کرده

درسته، هم زمان تایم بالاتر و پایینتر رو در تایم فعلی میبینی و زمان رو دخیل میکنی و نقطع ورود رو میگیری

3 لایک کرده

ایچیموکو میانگین هستش ساده تر نگاه کنیم ما دنبال جایی هستیم که میانگین ها به هم برسند وقتی میانگین ها نزدیک هم میشوند انتظار حرکت رو داریم

حالا رسیدن میانگین ها ینی منتظر زمان بودن

موافقین؟

4 لایک کرده

قبلا که تازه شروع کرده بودم ایچی رو دوست داشتم و با آموزشای کریس بیشتر با این سبک آشنا شدم و نکاتی خوبی رو هم میگفت توی آپارات فک کنم باشه هنوز

3 لایک کرده

کریس خواسته مطالب رو طوری بگه عامیانه پسند باشه حداقل از اون ویدئو هایی که دیدم اینو متوجه شدم ولی بحث سر ذات حرکتی ایچیموکو یا همون میانگین هاست..

دوستان منظورم اینه چراهای حرکت رو گذاشته برای اونایی که دوست دارن تحقیق کنند ..

2 لایک کرده

اینکه فکر می کنید فقط شما متوجه میشید و کس دیگری نمی داند به غایت خطاست، در جای دیگری توهین کردید و چون اهل بحث نیستم گفتم حق با شماست اما تعصب بر روشی که پیدا کردید لزوما درست یا غلط بودن روش رو نمی رسونه اینکه در یک تایم خاص صرفا معامله می کنید بستگی به دیدگاه خودتون داره و چطور می خواید سود بگیرید ، اما اینطور بنظر میاد چون به یک روش سودده رسیدید دیگر حاضر نیستید چیز دیگری را قبول کنید و فقط میگویید آنچه من میگم درسته .
بطور مثال من در ۱ دقیقه با ایچی معامله صعودی باز می کنم اما چون در کف قیمت خریدم و می دانم به کف مجددا بر نمی گرددبه تارگت ۱ دقیقه قانع نیستم و ناچارم تایم بالاتر را هم چک کنم.
یک روشی در مورد اسپن a گذاشتم حتی بدون کوچکترین بررسی گفتید غلطه در صورتیکه اون روش رو چند تا از مجربترینهای بازار هم استفاده می کنند و …

در کل منظورم این هست اگر چیزی پیدا کردید که درست است نگویید مابقی چیزها غلط است

8 لایک کرده

بنظرم کتاب رموز ایچیموکو رو بخونید.

3 لایک کرده

ایچی موکو ضمن اینکه پارامترهاش راحت هست اما نحوه استفادش کمی پیچیده میشه ولی از چند روش میشه ازش استفاده کرد بطور مثال در تصاویر زیر می توانید مشاهده کنید تعادلها رو

مثال اول تایم ۴ ساعته اندازه کل حرکت اولیه منتقل می شود به اسپن آ و تارگت نزولی مشخص می شود

مثال دوم در تایم ۱۵ دقیقه به همین روش

ولی به این سادگی نیست باید متوجه بشید کدوم تایمفریم قابل استفاده هست.

روشهای دیگه می تونه استفاده از کراسها باشه مثلا کراسهای تنکن و کیجنی که تعادلی هستن یعنی کیجن های یا لو از دست میده و جابجا میشه و نسبتش با باکس ۲۶ تایی پشت سرش سنجیده میشه و تارگتهای دقیق میده که با استفاده از اندیکاتور ایچی باکس میشه کار رو راحت کرد.

یک روش دیگه باز هم از کراس استفاده می کنه و به گذشته دور میره یعنی در هر تایمی مثلا ۸ باکس ۵۲ تایی به عقب میره تا صفر تعادل آخر رو پیدا کنه تفاضلها رو محاسبه کنه و میزان حرکتی که باید پیمایش بشه رو نشون بده

و …

4 لایک کرده

کامل نشدی.چون خودت رو نمیبینی.هنوز هم میگم ماهیت ایچی رو هنوز درک نکردی.7سال وقت بزار بعد بیا فقط با تنکنسن خالی ترید کن.:innocent:

2 لایک کرده

واسه من مفید بود

https://www.aparat.com/najiariafar

2 لایک کرده

ایرادی نداره اینکه شما میگید من هیچی نمی فهمم تاثیری در زندگی من نداره ولی کاش صحبت کردن و ادب رو مثل ایچی موکویی که میگید یاد گرفتید هم یاد میگرفتید . شما کامیونیتی رو جایی دیدید برای مطرح کردن خودتون و کوبیدن دیگران

3 لایک کرده

دوستان عزیز

دست بالا دست زیاده

حالا اینکه میخوای بگی من بهترم من بهترم لزوما چیزی بهتر نمیشه

2 لایک کرده

دقیقا حرف من هم همینه اصلا بهتری وجود نداره هر کسی یک روشی از چارت داره و روش کار می کنه و اینجا با بقیه هم به اشتراک میگذاره الان یک مثال تصویری بالا گذاشتم که از بحث تاپیک هم دور نشیم

3 لایک کرده

دوستان عزیزم اینجا احتمالا نه من شما رو میشناسم و نه شما من رو

هدفمون این نیست که بگیم من میدونم تو نمیدونی

درخت هرچه پربارتر سر به زیرتر یه همچین ضرب المثلی هستش

یه بزرگی میگفت ایچی ۵۲ تا سیگنال داره..

تایپک رو زدم به همدیگر کمک کنیم

جابجایی تاییم ها برای بالابردن تی پی هستش ولی خب ممکنه یه نفر در یک تایم تی پی شو بزاره

چون دوباره یه عزیزی میگفت که حرکت از تایم های کوچکتر شروع میشه و تایم های بزرگتر منتقل میشه

2 لایک کرده

شما اگه هدفتون کمک به سایرن است بسم الله شاگرد اولتون خودم میشم ولی اگر دنبال اسم درکنی هستین دنبال فخرفروشی هستین لطفا ادامه ندین

گرچه من برداشتم از صحبتای شما این بود که میخواهید کمک کنید

2 لایک کرده

فک کنم پرایسی نگا کنیم موج یک برابر است با موج دو و حرکت n

2 لایک کرده

درود

ایچیموکو یکی از بهترین هاست.کلی استراتژی درونش هست.

بحث فلت ها

بحث نقاط برگشتی

بحث زمانی(این بخش زیاد برعکس تبلیغی که میکنن مثل دوتا قبلی نمیشه)

بحث کف و سقف های معتبر

بحث حمایت و مقاومت‌های معتبر

تارگت های معتبر

و غیره

کسی سوالی داشت خوشحال میشم

موفق باشید

3 لایک کرده