امروز با 10 دلار وارد حساب دمو شدم و هزار دلار شایدم بیشتر تحویلتون میدم اسکرین پایان ترید رو میفرستم خدمتتون
امروز با 10 دلار وارد حساب دمو شدم و هزار دلار شایدم بیشتر تحویلتون میدم اسکرین پایان ترید رو میفرستم خدمتتون
موفق باشی
بنظرم موجودی دمو رو بیشتر کن که دستت برای مدیریت سرمایه و پله ای خارج شدن بیشتر باشه.
ممنونم از توجهتون. بله چشم. اینو همینجوری شروع کردم گفتم اشتراک بذارم. البته عمدا اومدم ببینم با 10 دلار چطوری میشه چون سرمایه کم خیلی سخته ذره ذره بالا آوردنش. قبلا 100 دلارو رسوندم به 24 هزار تا
دوستان عزیز شرمنده یه کاری پیش اومد من نتونستم شروع کنم به زودی به محض شروع نتیجه رو اعلام میکنم
منم دارم 1000 دلار و میکنم 50000دلار ![]()
انشالله حساب واقعی
برو ایمان داریم بهت
مرسی ممنونم . تا اینجای کار مطمینم که نتیجه مثبته . منتظرم باشین خبرای خوبی دارم اگه 1 درصد نخوره تو ذوقم تا اینجا خوب پیش رفتیم. امیدوارم اونجوری که برای خودم میخوام سودهای خوب بردارم با همه به اشتراک بذارم و همه تو این وضع اقتصادی سود خوبی با هم برداریم. یکی از بزرگترین آرزوهام اینه کسانی که تو بیمارستانها داروهاشون گرونه و با مرگ دستو پنچه نرم میکنن بتونم داروهاشونو تهیه کنم برای همینه حساب دارم کار میکنم . شما هم کمکم کنین . ![]()
به نظرم با پول واقعی ترید کن تو میتونی در حساب سنت با یک دلار ۱۰۰ دلار بالانس داشتی باشی
۱۰ دلار به بروکرت انتقال بده چون حداقل واریز هستش
ویک دلارش رو به حساب سنتی انتقال داخلی بده
اگر هم با trx واریز کنی دو ترون کارمزد انتقالت میشه به بروکر و خیلی به صرفه تر از تتر هستش
سلام . به نظرم حساب سنت نداره بروکر من با پول واقعی ترید کردم 130 دلار باختم البته دلیلش این بود من درست آموزش ندیدم . متاسفانه دو بار آموزش دیدم بر خلاف ادعاشون مطالب اصلی رو نمیگن و آخرن رفتم یوتیوب دونه به دونه مطالب رو یاد گرفتم اما روشی که الان میخوام کار کنم در واقع تست کردم جواب داده رو میخوام امشب دوباره حساب دمو پیاده کنم. حساب 10 دلاری واقعا سخته چون به خاطر یجا به جا شدن کندل حسابت بیشترش دریره هر خطایی موجب باختت میشه.
2 روزه کلافه شدم منتظرم تعطیلی تموم شه بازار باز شه برم سر کار لندن و نیویورک ![]()
۱۰ دلار شارژ کنید ۱۰۰۰ سنت بالانس دارید در حساب سنت و مثلا ۰.۰۱ لات طلا حدود ۸ تا از ۱۰۰۰ رو درگیر میکنه
شما از یک تریدر سود ده هم اگر آموزش ببینید نمیتونید سود ده بشید چون اون شخص یک پکیج هستش و اگر بخواید مثل اون سود بگیرد باید بشی خود اون و این غیر ممکنه واسه همین فقط خودآموز بودن رو توصیه میکنم
بازار هم بشدت منتظر شماست ![]()
بعد از اقای وین 84 درصد، اقای سود مستمر و استاد امامی نژاد
منتظر شما هستیم
شما با اسکیل های خودتون نتونستید,دلیل نمیشه بقیه هم نتونن!
دمو با ریل خیلی فرق داره ها !!!
وقتی پول واقعی میری اصلا یه چیز دیگست گفتنش راحته ولی عملی کردن اون عملیات کار هرکسی نیست
۱۰ دلار به ۱ هزار دلار
حرفه ای باشی ۱ ماه هم میشه باز بستگی به خود استراتژی مدریت سرمایه داره تمام
ریل برو
دمو برای آماتور هاست
شما ۲ تیر ماه وارد ایران بروکر شدید ؟ ادبیات شما و سود ترید برای خرید دارو خیلی آشناست
من کلا یادم نیست کی وارد این سایت شدم و داستان دارو رو هم اولین باره گفتم
سلام میدونم قبلا ریل هم کار کردم کلا یه سری قلقل رو باید پیدا کنم برا همین دمو کار میکنم مثلا من اونروز یه حساب دموی 17 هزار تایی رو در عرض 45 دقیقه رسوندم به 24 هزار تا و بعدش عمدا اومدن لاتشو زیاد کردم ببینم چه اتفاقی میفته و نتیجه این شد که رسیدم به 3 هزار تا من کلا ریسک میکنم ببینم چه اتفاقی تو هر روشی میفته
من نمیشناسمشون اما مهم هم نیست من راه خودمو میرم موفق بشم به نفع خودمه و ضرر هم کنم بازم به نفع خودمه برا قدم بعدیم