___________________روز اول
روز رو با یکم استرس و اضطراب شروع کردم چون یه تغییرات سنگینی توی سبکم دادم (از دی تریدر اومدم اسکلپری) و اونقدر اعتماد به نفسی هم که داشتم سر این بود که اومدم اسکلپ کردنو توی اخر هفته بکتست گرفتم و واقعا هم خوب عملکرد====> متاسفانه بلد نیستم فایل اکسل اینجا اپلود کنم برای نشون دادن نتایج
1__خلاصه نشستیم پشت سیستم و موقعیت اولی که داشتم با نیم پیپ فاصله از نقطه ورودم برگشت و رفت تارگت داد
در عکس سوم میبینیم که علاوه بر یه سطح قدرتمند
یه ftr هم در اون سطح تشکیل شده که به ما نشون میده این سطح از قدرت خوبی بهرمنده
در عکس اول و دوم هم مشاهده میکنید که قیمت در حال برخورد به ای ام ای شخصی سازی شدمه که این هم یه تایید دیگه برام محسوب میشه
و در اخر هم برخورد به سقف خط روند بهم نشون داد که دیگه باید توی اون نقطه وارد معامله بشم و یه ریوارد 1 گرفتم (که البته از این به بعد همیشه 1 ورمیدارم)
3____ در معامله دوم که در عکس 2 بهتر میتونید ببینید یک بیس تایم فریم پایین تر روی قله قبلیمون قرار داره که از تمام تایید های قبلیمون هم بهرمند بود
از فرصت استفاده کردمو استاپ رو گذاشتم پشت قله قبلی ، و بعد یکمی سکته دادن رفت و تارگتش رو داد
بعدش دیگه معامله نکردم چون از لحاظ فکری یه نمه درگیر شده بودم و کمی هم استرس داشتم
درکل روز رو با 2 درصد سود روی اکانت دموم بستم تا روز اولو حداقل با سود گذرونده باشم
کسی که از تارگت شما استفاده میکنه باید ریسک بپذیر که میخواد استفاده کنه یانه تازه کارها به نظرم قوی تر ترید میکنن چون علاقه شدید دارن هر جور صلاح میدنی فقط نظرم بود
عالی بود و خوب و تمیز انجامش دادی و تقریبا سبکی که داری تقریبا نزدیکه به سیستم معاملاتی من
این نکته که دقیقا تمام اصول رو داری روی دمو رعایت میکنی به نظرم عالیه چون که تمام عادت هاتو بعدا با خودت به ریل میبری . خلاصه که لذت بردم همینطور پیش برو تا به انتها… موفق باشی همیشه