درخواست نقشه راه برای شروع مسیر ترید

سلام به همه‌ی اساتید و بزرگواران

زیاد وقتتونو نمیگیرم

حقیقتش تا الان ۳ تا تاپیک با موضوع شروع به کار ترید زدم و همه‌شون بدتر گیجم کردن. یه بنده‌خدایی گفت ict خوبه و یکی دیگه گفت بدرد نمیخوره. یه نفر دیگه از rtm نوشت و اون یکی سبکشو کوبید. در آخرم nds رو یکی مثال زد و بازم کلی مخالف داشت.

از دوستانی که بزرگ این بازار هستن راهنمایی میخوام.

خواهشا یه مسیر برام ترسیم کنید

یه نقشه راه

که همونو بگیرم و برم جلو

بدون اینکه دیگه دنبال فلان استراتژی باشم یا بگم استراتژی من بدرد نمیخوره

چون الان واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم

دمتون گرم

2 لایک کرده

عزیر مسیر خودت باید پیدا کنی مصلا من سبکم ترکیب پرایس اکشن و ict و rtm و کلی تجربه هست و در حد خودم الان دوره که دیدم هم زد بورس هست ولی بگم تو باید با تجربه تو ترید بزرگ شی و تریدر با تریدر فرق داره

1 لایک کرده

ببین داداشم شما برای شروع به کار نیاز مندی یسری اطلاعات پایه رو یاد بگیری ببین برای شروع کارت سعی کن با اطلاعات رایگانی که وجود داره تو اینترنت شروع کنی .به نظر من سبک های پایه مثل پرایس اکشن و تحلیل های تکنیکال جان مورفی میتونه الفبای کارت باشه بعدش با سبک های پول هوشمند اشنا میشی بعد اون مباحث به سطح های بالا تر پرایس اکشن های پیشرفته میرسی بعدش خودت سیستم شخصیتو خلق میکنی.به نظر من زیاد درگیر اسم ها نشو جسارت نمیکنم به بقیه ولی همه افراد خشک نگاه میکنن به یک استراتژی به نظر من شما شروع کارته سعی کن مثل یک دانشگاه ترم به ترم بیای جلو و یادت باشه این حرفه منو همه سبک ها استاپ میخورن محدود افرادی سود مستمر دارن اینو یادت نره هر جایی داری اموزش میبینی بدون سیستم خرد رو داری یاد میگی

2 لایک کرده

احسنت تجربه.کاملا حرف درست و اموزش درست کاملا حرف درست و به جا و پر از تجربه

2 لایک کرده

داداش من خودم با پورصمدی اوکی شدم بنظرم خوبه ولی خودت اول تحقیق کن ببین میخوای روند بگیری یا نوسان یا اصلا روحیه آن به چه سبکی میخوره بعضی ها عجولند مثل خودم اسکلپ میکنم خودت باید تحقیق کنی

1 لایک کرده

ممنونم بزرگ وار من میخوام فقط بگم الان کنار تو یکی سود میکنه تجربه خودشه نمیتونه به تو بشگه چون سیستمش رو خودش کار میکنه و تو باید خودت بزرگ و تریدر بشی منم کمکی از دستم بر بیاد در حد خودم درخدمتم

1 لایک کرده

سلام دوستان من ۱۹ سالمه تصمیم گرفتم ترید رو شروع کنم

دوسالی هست پراکنده یه آموزش‌هایی دیدم

تصمیم دارم از یه جا پراپ بگیرم و اولش با سیگنال پیش برم

چه توصیه ای بهم دارید

لطفا میگید کدوم پراپ ها معتبرن؟

اینکه باید چالش بگذرونیم رو توضیح میدین🙏

پراپی هست که نیاز نباشه چالش بگذرونی و مستقيم حساب ریل بهت بده؟

خب مبارکه . با همون چنتا جمله میگم که قراره هزینه ای که میکنی از دست بدی :grin:

2 لایک کرده

درود امید وارم حالتون باشه

توصیه اول بنده اینه که به هیچ عنوان سمت سیگنال گرفتن نرین.

توصیه دوم بنده برای اساس سابقه چندین ساله ای که در بازارهای مالی دارم اساس کار شرکت های پراپ و خود بازار های مالی اینه پول رو از جیب شما دربیاورند و نه اینکه به شما سود بدهند این موضوع بر اساس قوانینی که در شرکت های پراپ وجود داره بیشتر صدق می‌کنه و عموما 95 درصد افرادی که وارد این محیط میشن شکست می‌خورند و برخلاف ظاهر قضیه قوانین شرکت های پراپ مخصوص تریدر های حرفه ای هست نه آماتور.

توصیه بنده اینه که چند ماهی با یک اکانت دمو با استراتژی مدون با قوانین همان شرکت کار کنید وقتی تونستید پاس کنید میتونید اکانت بخرید. در مورد اکانت های بودن چالش هم شرکت هایی هستند که این اکانت ها در اختیار شما قرار می‌دهند. ولی قیمت هایشان به مراتب بیشتر از اکانت های چالشی هستند‌.

پرسود و موفق باشید

سلام… ببین تو بازار های مالی فارکس کریپتو هرچی… کلی استراتژی و سبک های معاملاتی وجود داره.
قرار نیست همه یه جور معامله کنن و یه دانش داشته باشن.
اگر واقعا میخوای تو این مسیر باشی اول برو شخصیت خودت رو بشناس. ببین اصلا تو این کار میتونی باشی یا نه.
بعد از این حتما باید اموزش ببینی اگر هرکی از راه میرسه بهت میگه این سبک خوبه برون اینو یاد بگیر یا برو فلان چیزو یاد بگیر اینجوری بعد یه مدت تبدیل میشی به کسایی که میان میگن این مارکت بدرد نمیخوره و کلاهبرداریه…
ولی اگر بجای این کار ها یه سبک رو یا یه استراژی رو کامل یاد بگیری که بر اساس شخصیتت و روانت باشه و کاری نداشته باشی کی چی میگه. یکی میگه بده یکی میگه خوبه…
لازمم نیست همه سبک هارو یاد بگیری تا بفهمی کدومش به کارت میاد یه پیش مطالعه ساده داشته باشی که بدونی بر چه اساسی کار میکنه میتونی خودت تشخیص بدی.
بعدم داداش نقشه گنج نیست که من بتونم کامل برات بگم راهیه که خودت باید بری و مسیری هم نیست که تعیین شده باشه

1 لایک کرده

شما قبل از ترید گرفتن یک ماه روی دمو دقیقا استراتژیت رو با همون مقدار سرمایه ای که میخواهی پراپ بگیری بزن اگر در یک ماه حتی یک روز هم قوانین استراتژیت رو زیر پا گذاشتی هنوز پراپ نگیر. در ترید ما برای صبر کردن پول به دست میاریم نه برای تلاش کردن صرف

به نظر من اول یک حساب سنتی باز کنید یک ماه روش ترید بزنید اگر برآیندتون مثبت بود با پراپ های کوچیک شروع کنید و چالش پاس کنید بعدش برید سراغ چالش های ریل.

سلام من تازه کار هستم امیدوارم دوستان بکن کمک کنه با سپاس فراوان

برو سایت فراچارت با منتورشیپ مایکل شروع کن.

منظورت ۲۰۲۲هست؟چون ۲۰۱۶نداره.

اره 2022 حتی همین الانم دوره 2026 داره توسط مایکل تو یوتوب انجام میشه و من هر جلسه اش رو نگاه میکردم…و حییفف که الان دسترسی به یوتوب نداریم

وقت بخیر…مسیر بر خلاف ظاهر این کار ، به شدت سخت ، تاریک و ناهمواره..

یک شغل اصلی داشته باش و ترید رو به چشم یک چیز جانبی حساب کن روش…وگرنه در مسیر یادگیری معامله گری که تهش معلوم نمیکنه به چیزی که میخوای برسی یا نه، چندین سال وقتت هدر میره..

اگه واقعا فک میکنی علاقه داری، اینو بدون که چندین سال قرارع فقط با تمرین و بدون درامد سر کنی…

برای دید درست به کار ، فهم درست کتاب معامله گر کامل مارک داگلاس بسیار واجبه…

در کنارش یک سبک معامله گری و ساخت استراتژی دارای چارچوب کاملا مشخص و بدون وجود قسمت های داری ابهام نیازه….

در کل همیشه یادت باشه از الان برای سناریوی شکست هم برنامه داشته باشی( طبق اصل قوی سیاه) و یهو چندین سال نیفتی دنبال این کار تهش اگه بهش نرسیدی ، از زندگی عقب بیفتی…

موفق باشی…

2 لایک کرده

نظر کاملا شخصی منه حالا که تازه کار هستید بگردید کسی رو پیدا کنید خصوصی آموزش بده هزینش بالاست اما آدم سالم پیدا کنی چند سال جلو افتادی ، اگر نمیخوای هزینه آنچنانی بکنی کسی رو پیدا کنید کنار دوره آموزشیش حتما منتور داشته باشه حد اقل ۶ ماه

ولی دوستانه میگم اگر فکر میکنی اینجا دو روزه به پول میرسی بیخیال شو ما همه همین فکر رو میکردیم چند سال گذشته و خبری از بنز دم در نیست راه خیلی خیلی سخته روانت بهم میریزه پیرت میکنه هزار تا چیز دیگه

دوستان من تازه شروع به یادگیری کردم توصیه ای دارید؟

اگه اینقد توی مرحله شروعی؛ بله!

هرموقع فک کردی دیگه مارکتو فهمیدی و همه چی کف دستته و همه اشتباه میکنن تازه مسیر رو شروع کردی

هرموقعم شک کردی که اصن ترید مگه سوودهه؟ همش بچه بازی و شانس و این حرفا زدی بدون اون موقع تازه باید به یادگیری ادامه بدی و تجربه کنی❤️

3 لایک کرده