سلام ممنونم از شما دوست عزیز
واقعیت اینه ربات خوب کار میکنه مشکل همون برگشت ناگهانیه که ربات دیر عمل میکنه و احتیاط میکنه و همه چی میره تو ضررتعداد برد بالا هستش اما تعداد کم باخت کارو خراب میکنه اونم اون بخش ربات هوشمندانه تر بشه حل میشه
وقتی کسی مدت زیادی با چارت کار میکنه کم کم نمودار فقط مجموعه ای از کندل ها و اندیکاتورها نیست بلکه جایگاه قیمت در ساختار بازار رو میبینه اینکه الان در ناحیه عرضه هستیم یا تقاضا اینکه حرکت فعلی ادامه حرکته یا نشانه تغییر جهت داره و اینکه یک حرکت تند یا شدو در این ساختار چه معنایی پیدا میکنه
راستشو بخواین من کلا استاپ رو خوشم نمیاد اما برای ربات همه این گزینه ها تعریف شده میتونم استاپشو فعال کنم مشخص کنم اما بیشتر دوست دارم هوشمند باشه سریع عمل کنه ببنده من کلا کارایی که سختن رو دوست دارم انجام بدم حتما باید بشه
سلام . ممنونم که به فکرم هستین بله در جریان تفاوت ها هستم
ربات شماره یک که هر جا نقطه ورود مناسب ببینم میتونم وارد شم و باید احتیاط کنم چون در لحظه با کلی پوزیشن وارد میشم و باید سریع خارج شم
ربات دومی ربات کاملا اتوماتیک هستش که اون اصلا مشکلی نداره اکثر در سود بسته میشن و تنها مشکلمون محافظت از نقطه ورود هستش که نذاره شدوی بلند یا برگشت کندل ناگهانی ضرر رو زیاد کنه و شدیدا تمرکز کردم رو ایین موضوع 50 درصد به نتیجه رسیدیم مونده یکم سرعت عمل رو بالا ببریم ..اگر این مشکل رو حل کنیم دیگه رفتار بازار تاثیری در این ربات اتوماتیک نداره
تنها فرق بین این ربات ها در میزان کسب سود هستش
ربات اتوماتیک سودی در حدود 300 الی 500دلار در روز هستش اما نمیتونیم پوزیشن ها رو مثل ربات دستی زیاد کنیم چون این ربات بیشتر برای تایمهایی ساخته شده که فعالیتی در ترید ندارم و با سرمایه کم میذارم همینجوری کار کنه
@anon28974646 دقیقاً همینطوره. در یک کامیونیتی مالی، هیچ ادعایی بدون مدرک و استیتمنت قابل راستیآزمایی اعتبار پیدا نمیکنه. هر کسی میتونه بگه «میشه» یا «من میکنم»، ولی تا زمانی که لاگین عمومی، اینوستر پسورد یا استیتمنت شفاف ارائه نشه، اون حرف در حد یک ادعا باقی میمونه.
در این تاپیک هم چند بار به همین نتیجه رسیدیم:
مدعی چندبار وعدهٔ اثبات داد و انصراف کرد.
طرف مقابل (شما) با انعطاف بالا حتی از ۱۰ به ۵۰ دلار هم عقبنشینی کرد، ولی باز هم اثباتی نیامد.
تجربهٔ شخصی دیگران (مثل مهدی) احترامبرانگیزه، ولی تجربهٔ شخصی جایگزین مستندات عمومی نمیشه.
خلاصه: «ادعا تا وقتی که با عمل اثبات نشه، فقط یک ادعاست.» این هم برای نادرم، هم برای هر کس دیگهای که چنین قولی بده، صدق میکنه. درِ اثبات همچنان بازه، اما بدون مدرک، بحث جایی برای ادامه نداره.
سلام. بله به خاطر همین موضوع ربات رو مجهز به HFT کردم و دیگه بروکر کاریش نداره
منی که با ربات محدودیت های سختگیراه اینستاگرام رو دور زدم و روزانه از صبح ساعت 10 صبح تا 10 شب همش لایک و کامنت و لایک استوری و اکسپلور گردی کردم بدون بلاک شدن دور زدن بروکرم کاری نداره همشون باید رفتار انسانی داشته باشن و یه چیزایی همخوانی نداشته باشه با هم
من هیچ ادعایی ندارم چون قرار نیست محصولی بفروشم که بخوام تبلیغش کنم اینجا. من برای خودم برنامه طراحی کردم و سود و ضررشم برا خودمه . پس ادعایی نیست…اما خواستم به همه بگم که ناممکن نیست . قرار نیست چون دیگران نتونستن بقیه هم نتونن