اگر نیاز به کمک دارید در تحلیل در خدمت دوستان هستم
امیدوارم این روزای سخت هم بگذره
تجربه و تلاش و اعتماد به خودت فقط راه موفقیته
اگر نیاز به کمک دارید در تحلیل در خدمت دوستان هستم
امیدوارم این روزای سخت هم بگذره
تجربه و تلاش و اعتماد به خودت فقط راه موفقیته
سلام ستاپ داشته باشیم یا بر اساس بازار و اون لحضه تصمیم به ورود کنیم؟
سلام خسته نباشید به طور میانگین چند درصد در ماه سود میکنید
اگر آموزش های موجود رو دیدید پس شما ستاپ محورید
ولی بازار یک چارت زنده هست که توسط الگوریتم و بزرگان در لحظه و بر اساس پر شدن سفارشات تصمیم گیری میشه و بخاطر مدیریت ریسک و حجم کم سرمایه های ما و استرس و هزاران دلیل دیگه همیشه یا درجا میزنید یا در نهایت تسلیم بازار میشید
بهتره بدونید هیچ حرکتی در این بازار بی دلیل نیست
اینم بگم من ۷ سال اول شب و روز درگیر تمام این مدریس عزیز با کلی ضرر بودم البته اینم بگم استراتژی من شاید برای نزدیکان منم مناسب نباشه بستگی به شخصیت و پلن شما داره …اگر شما دلیلی برای ورود دارید پس بقیه هم دارند پس ورود کنید ولی بدونید مشکل همه اینه که اونجا دقیقا آزمایش میشید
بیشتر از این معذورم
بهتره بگی الان تو در روز میتونی ۳۰ تا معامله بزنی و بازم سربسر خارج بشی اگر تونستی استرسشو و مدیریت ریسکو و پلن رو رعایت کنی پس بهت قول میدم تو موفق میشی
سود عجب کلمه ساده و کشنده ای
من اگر گاف ندم خودم معمولا استراتژیم وین ریت ۹۰ داره اونم بخاطر اینکه یه جا زود وارد میشم و ریسکشو قبول میکنم و یه جا فشار مارکت بخاطر پر شدن نقدینگی مجبور به خروجم میکنه چون زود وارد شدم و اینکه مارکت نقطه ورود و خروج رو بهت میده با هر سبکی نواحی رو میتونی در بیاری همشونم یه چیز رو میگن جز واقعیت پشت ورود رو ….بیشتر معذورم ![]()
واقعا میشه در بازار به سوددهی رسید اگه جوابت بله هست ماهانه و روزانه چند درصد سود می کنی و ایا پوزیسن های بزرگ را می گیری یا اسکلپری؟
اگر درد و بیچارگیشو و تلف شدن جونیتو و چندین بار به خاک سیاه افتادنشو به جون بخری حتما شاید باورتون نشه ولی من اگر همین قدر تلاش و مطالعه داشتم الان ۳ بار پزشک شده بودم مخصوصا اگر متاهل باشی و بچه داشته باشی من برای رسیدن به اینجا همه چی رو دادم دوستان خانواده پول آرامش خواب …
همین چند وقت پیش رزوممو برای شرکت Atlas market که یک شرکت در وال استریت هست فرستادم و در مرحله اول پذیرش قرار گرفتم اما در مرحله دوم احتمالا بخاطر ایرانی بودن رد شدم….پس همه چی امکان پذیره
نمونه ترید های من در یک دقیقه پس مطمئن باش کار نشود نداره البته الان کوچ کردم یه مدت روی ارز دیجیتال
میزان سود شما رو پول شما و وقت و استراتژی شما مشخص میکنه موفق باشید
اگه الان بخوای برگردی به عقب چجوری شروع میکنی چه دوره ای اول میبینی یا اصلا دوره نمیبینی یه راست میری شروع میکنی و چه کاری رو انجام نمیدی و چه کاری رو حتما انجام میدی
اگر برگردم هیچوقت سمت این کار نمیام چون الان تو سن ۳۵ سالگی احساس پیری میکنم و بشدت تنهام حتی حوصله زن و بچمم ندارم موی سیاه ندارم
اگر برگردم از اول بازم تموم این راه های اشتباه رو میرم تا دست از اشتباه کردن بردارم و به خودم بیام چون نرفتن این راه ها و ضرر ندادن ها و نخوابیدن ها و تماشا نکردن بعضی از دوره ها بالای ۳۰۰ بار و حداقل نزدیک به ۱۰۰ دفتر اطلاعات جمع کردن و پر شدن از میلیارد ها اطلاعات و ربطشون دادن بهم و اینکه همشون یه چیزو میگفتن منو به اینجا نمیرسوند
فضای ترید خودش یک دانشگاس مهم اینه تو دنبال مدرکی یا دنبال خلق کردنی این فرق بین اون یک درصد برنده با بازندس
در کل هرجا دیدی اطلاعاتی هست باید رفت دنبالش
متشکرم
حالا از اون دوره هایی که سیصد بار دیدی بخوای بهترینشو بگی که ارزش داره سیصد بار ببینم کدومه ممنون میشم جواب بدی
درود بر شما، ۱۰ سال سابقه پوشش دادن نوسانات مارکت عدد قابل احترامیه، اما چند تا چالش فنی دربارهی سیستمشما و ادعای وینریت ۹۰٪ برام پیش اومد. از نظر ریاضی، وینریت ۹۰٪ یعنیExpectancyباید وحشتناک بالا باشه. سوال اینجاست: برآیند Profit Factorشما در یک بازهی ۱۰۰ دلاری چنده؟ چون معمولاً سیستمهایی با این وینریت، RRهای زیرِ ۱ به ۲ یا ۱ به ۳ (مثلاً ۱ به ۰.۵) دارن. اگر گاف ندادن رو شرطِ این وینریت میدونید، یعنی عملاً دارید با استاپلاسهای بسیار بزرگ یا نامحدود معامله میکنید؟ چون در فیزیک مارکت، احتمال تاچ نشدن یک استاپ کوچک در ۹۰٪ مواقع، با توجه به Noise بازار، عملا صفره. شما به عنوان یک تریدر قدیمی حتماً میدونید که قیمت معلولِ نقدینگیه. سوال اصلی اینه: دقیقاً چه اتفاقی در موتور تطبیق معاملات Matching Engine میافته که یک ناحیه SupplyDemand یا S/Rنقض میشه؟
منظورم تاییدیه کندلی نیست؛ منظورم اینه که شما چطور قبل از رسیدنِ قیمت به ناحیه، متوجه میشید که فلان سطح حاوی Passive Liquidity کافی برای برگشت هست، یا صرفاً یک Liquidity Voidیا تلهایه که برای پر کردنِ اردرهای بزرگتر مارکتمیکر ساخته شده؟ بدون دیدن دیتای لول ۲ و ۳، چطور کیفیتِ نقدینگیِ ناحیه رو میسنجید که به این وینریت رسیدید؟
در یک سیستم با وینریت ۹۰٪، کافیه شما ۲ تا استاپ پشت سر هم بخورید که طبق آمار محتمله. با توجه به اینکه احتمالاً RR شما برای حفظ این وینریت ضعیفه، چطور از نظر روانی و ریاضی جلوی تخریب کل سودهای ماهانه رو در اون ۱۰٪ خطا میگیرید؟
مارکت فراتر از نواحی تکنیکالی هست که همه بلدن. اگر جوابتون به اعتبار یک ناحیه، صرفا برخورد زیاد یا شیب خروج قیمت هست، که اینها دیتایِ سوختهی گذشته یا Lagging Data هستن. تریدری که از لایهی نقدینگی خبر نداره، چطور میتونه ادعای پیشبینیِ ۹۰ درصدی بازار رو داشته باشه؟
به نظرم دوره استاد عزیز سعید خاکستر خیلی عالیه
ولی حداقل نیاز به پرایس اکشن کلاسیک و الیوت و کنارش کمی البروکس و rtmکمک میکنه ولی اینو بگم دوره استاد خاکستر بشدت سخته حداقل ۳۰ بار باید ویدیو ها رو ببینید و تست و تمرین کنید
من خودم نزدیک به ۱۰ اندیکاتور بهینه تر شدن از اندیکاتور های موجود رو ساختم ولی در آخر مطئنن همه این دوره ها بیچارتون میکنن چون غرق در میلیاد ها اطلاعات میشین ولی در نهایت بعد چندین سال میفهمید حتی ممکنه یک اوسیلاتور مثل rsiهم میتونه به همون اندازه که این سبک ها کمک میکنن راحت تر بهتون سود بده….
حتی یه جاهای از این بحث ها میگذری و فقط با شمارش کندلی یا…. میتونی با یک نگاه بفهمی کجای بازاری و همونجا هم میتونی وارد بشی
درسته که ۳ بار پزشک می شدی ولی پاداش اینکار بیشتر از ۳ پزشکه دمت گرم که وا پس نکشیدی و به حرف های اطراف و خوانواده گوش ندادی هه به من می گن ترید را ولش کن ولی من ماننده تو نمی خوام پا پس بکشم ودر مورد کار در شرکت اگه سود را تقسیم کنن اوکیه ولی از گرفتن حقوق ثابت دوری کن
خیلی هم عالی
در اخر اگه بخوای یه نکته یا نصیحت بگی که ارزو میکردی اول راهت میدونستی چیه
اگر بخوام صفر تا صد سوال شما رو جواب بدم از دست و توان و ذهنم خارجه
ولی شما دید ستاپ محور دارید که اینو میگید .وقتی تصمیم یک سطح از قبل گرفته شده مثلا اگر شما تریدر شکست باشید باید بدونید روابط رو و اینکه الان در کدام برگشت هستید تصمیم شما چیه
نوع شکست شما چیه و …… بخاطر همینه یک شکست رو میشه در لحظه شکست فهمید که آیا فیک بریک هست یا خیر مارکت همیشه در حال ساخت استراکچر هست و بر طبق گام حرکتی حرکت میکنه
اگر پیوتی ترید میکنید خوب ترید زود هنگام و ترید بعد تایید و … رو دارید بماند که شما باید بدونید قیمت از کجا اومده باید الیوتی ببینی ار تی امی ببینی …وقتی ۱۰۰۰ بار یک چیز رو تست کنی تمام رفتارشم میشناسی پس میتونی در لحظه تصمیم بگیری بمونی یا خارج بشی …تو در لحظه هزاران اطلاعات و سیستم رو باید چیده باشی …من نمیخوام بشینم سیستمم رو توضیح بدم و قصدشم ندارم الان از دوستانی هم که اومدن پیوی بهشون گفتم
من اینجام که در تحلیل کمک کنم نه در آموزش هرکس باید خودش بتونه سیستمش رو جمع بندی کنه
راجب استاپ معمولا وقتی نوع ورود رو تایین میکنی استاپم فرق میکنه در بیس فرق داره در شکست فرق داره و … مثلا اگر با یک الگو کلاسیک بخوای وارد بشی استاپتم کلاسیک میشه اگر پرایسی وارد بشی استاپ تنگ تری داری ….استاپ رو مارکت میده من ستاپ محور نیستم دوست عزیز میدونم دنبال چی هستی من خودم ۷ سال اول هرجا استاپ میزاشتم زده میشد چون درکی از لگ اومده نداشتم نمیدونستم خود لگ اومده نقشش چیه نمیدونستم الان در پولبکم یا تسویه یا ریورس ….
شما یک اصلاح رو بخوای در نظر بگیری اصلاح ممکنه زیگزاگ فلت یا …. یا رالی بیس رالی یا ….انقدر زیاده که واقعا از توصیف اطلاعاتم مغزم سوت میکشه
من سیستم دارم سیستمم میگه کجا وارد شو کجا استاپ بزار کجا خارج شو
در دو ترید زیر یک ترید به مقصد رسیده یکی نه چرا نه چون ترید استاپ خورده دقیقا بخاطر شیطنتت بروکر بوده و دقیقا استاپ منو زده و ریخته…
عکس سوم هم اضافه شد در ویرایش برای دوستی که سبک من رو غیبگویی کرده بودن ![]()
![]()
![]()
![]()
من چندین سابقه مدیریتی دارم و چندین سرتیفیکت اما بلخره مجبور شدم بین کار و آرزوم که ترید هست یکی رو انتخاب کنم
من مدیر اداری و مالی
مدیر حراست
مدیر ایمنی صنعتی در پالایشگاه بودم با تقدیر نامه از آلمان و هند
و چندین شغل شرکتی دیگه
اما واقعا راه سختی رو انتخاب کردم
و دنبال اثبات خودم به کسی نیستم
اینکه هیچوقت نباید بیای و در هیچ فروم و گروهی فعالیت کنی چون بلخره پشیمون میشی…
بگو جارو نقدینگی کار نمیکنی چون یکم آشنا هستش اینا
من واقعا خوشحال شدم از حضور شما
حضور شما همچون کورسوی نوری در دل تاریکیهایی به سمت آینده بود که پیام امیدوار بودن رو برای من داشت
برای رفع باگت ٫ پارت تایم ترید بزن ! هوشمندانه ! اما یک پارت دراز مدت زمانی مثلا ۱۳ ساعت واقعا ذهنیت بده بیرون از ترید ! درکیر شغل ها فیزکی کن خودت ٫ کولایت بالاتر میشه ! دارداونت ذهنیت پایدار ار میشه ؛)