اقا از ترید از راه های مختلفی میشه درآمد زایی کرد.
یکی دوست داره دوره بفروشه.
یکی اندیکاتور بفروشه و ربات بفروشه.
یکی حق عضویت کانال سیگنال.
یکی ترید کنه.
روش های مختلفی هست که ازش پول در بیاد.
هر کی تو یک کدومش خوبه.
همه باید باشن.
اگه دوره فروش نباشه!
اگه پکیج فروش نباشه؛ پس کی کاربر و پول بروکرها رو تامین کنه که بتونن به تو سود های گنده بدن؟
همه باید باشن. بروکر صد سال نمیره به بازار جهانی وصل شه که سود ما رو واقعا از بازار بکشه بیرون. سود ما رو باید از پول همین کاربرایی که با دوره و پکیج میان بدن. من که سود ده نیستم البته دیگرانو میگم.
کسی که موفق شده راهشو پیدا کرده سبکشو درست کرده سود مستمر داره بهترین سود رو میکنه هیچ وقت نمیاد نمیگه من موفقم من سود میکنم من سبک فلان چیزو کار میکنم هیچ وقت از موفقیتش نمیگه
یه بنده خدایی بود میگفت بیا ترید یادت بدم چند سال پیش درامد میلیونی دلاری در بیاری گفتمش چه جالب باشه بعدا خبرت میدم چند روز بعد شنیدم به یکی از دوستام گفته یه ۱۰۰تتر لازم دارم سود هرچی شد نصف نصف بعد چند روز طرف کال شد بهونشو گذاشت جنگ اسرائیل:joy:
داداش خودتو ناراحت نکن قربونت هستن دیگه اندازه موها سرت ریخته طرف چنتشو پر کرده با خیال بافی بعدش فاز نصیحت بر میداره هنوز رنگ برداشت به چشم نخورده بولوف هزاردلاری میزنه همه جا ریخته واکنش نده ولشون بزار لذت ببرن با کال مارجین
دقیقا کلا تشویق نکردن خیلیییی بهتر از روحیه دادنه یا رویا فروشیه یادمه پسر دایم خاست بیاد تو این مسیر کلی جلوشو گرفتم که علکی پولای موتورش حروم نکنه آخر سرش پسر خالش با چرت و پرت گولش زد توی دو روز پولاشو باخت با پروژه های پامپی سرش کلاه رفت.
گوش شنوا متاسفانه فقط به رویا فروشی تمایل داره کسی که خوبتو میخاد بت میگه این مسیر خطراتش اینه فکر میکنه داری مانع پیشرفتش میشی
من خودم که هنو برداشت نزدم و دارم از تجربیات شما عزیزان استفاده میکنم و بودن در کنار شما برام خیلی خوشاینده
ولی کلا با توجه به چیزایی که بقیه عزیزان گفتن و خودم تجربه کردم این یه مسیره 3 یا 6 ماهه نیست
یه مسیر 3 تا 6 ساله
گاهی اوقات رفیقام میگن بیایم توی این کار
من تنها حرفی که میتونم بزنم واقعیته
اما اونا فکر میکنن دارم ضدحال میزنم درحالی که واقعا 6 7 سال طول میکشه
تازه اونم شاید بشه ، شاید نشه
دیگه از کاه کوه درست نکن
اینم که تو داری میگی رسما یه کلاغ چهل کلاغه
وقتی یکی میگه 6 سال اینطوری نی که طرف صبح تا شب نشسته پا سیستم
طرف سال اول اومد 6 ماه بود نشد
سال بعد دوباره اموزش دید اومد نشد
همینجوری گاماس گاماس تجربه جمع کرد که اخرش تریدر شد
انقدم گندش نکنین