استراتژی Span A در ایچی موکو

سلام یکی از استراتژیهای پرکاربرد استفاده از ایچی موکو هست.

اسپن A یک پارامتر از ایچی هست که ماهیت غیر زمانی دارد لذا می توان از آن برای محاسبه تارگت استفاده نمود.

اما در مورد روش استفاده بطور مثال در روند صعودی می توان فاصله بالای بین دو اسپن را مشروط بر اینکه قیمت روی 50 درصد این فاصله چرخیده باشد معیار قرار داد و پله پله با بالا رفتن قیمت با آن معامله باز کرد

یک مثال بر روی تتر به تومان در زیر مشاهده می کنید در اینجا اسپن A صعودی ماقبل با کف اسپن A نزولی برابر شده لذا معیار را همین اسپن نزولی گرفتم

حال که گام حرکتی تعیین شد می توان پله پله با این گام بالا رفت تا تارگت نهایی (تصویر زیرین)

همانطور که در تصویر دوم مشخص است عکس العمل کندلها به گامها کاملا مشخص است و پس از رسیدن به تارگت نهایی به مبدا حرکت بازگشته است (اسپن A نزولی گام اولیه)

البته باید توجه داشت در هر پله برای باز کردن معامله نیاز به تسلط و شناسایی کندلها هست و تشخیص های و لو معتبر.

یک فیلم در این مورد داخل آپارات در لینک زیر گذاشتم که برای درک بهتر می توانید مشاهده کنید

روش اسپن A

3 لایک کرده

زحمت کشیدی ممنون.اما به عنوان کسی که 10 ساله سبک تریدش ایچیه برداشتت غلطه

1 لایک کرده

شما داداش توضیح بده..با ایچی کار می‌کنی هنوز؟؟چحوری میشه تارگت حرکت قیمت رو فهمید؟؟

1 لایک کرده

اگر نتیجه گرفتید غلطه حق با شماست ولی تست بفرمایید اگر ایچی کار می کنید باید تعادلها رو دیده باشید ، اینکه من اینجا به سادگی توضیح دادم همیشه اینطور نیست خود پیدا کردن گام و انتخاب تایمفریم مناسب داستان جدایی داره

1 لایک کرده

تارگتها رو معمولا در تایم بالا مشخص می کنیم با تشخیص ابرهای تعادلی ، بله هنوز از ایچی استفاده می کنم و ترکیبش با مکدی البته مکدی رو برای واگرایی استفاده نمی کنم یه روش جداگانه داره مکدی برا تشخیص حرکت

1 لایک کرده

اگر ایچی رو درک کرده باشید هر تایمی خودش سیگنال میده و نیازی به دیدن تایم بالا نیست…مفهوم ایچیموکو رو یاد نگرفتین

1 لایک کرده

بله حق با شماست

باسلام من با فیبو نیم که نوشتید کار ندارم من تو عکس بالایی حفره میبینم یا به عبارتی ابر جامانده رو میبینم برای همین قیمت در اینده دوباره به نقطه شروع حرکت برگشته

سلام اینرو یک آقا محسنی هست تو تلگرام کانالی داشت به اسم ایچی دقیقا به همین سبک عمل می کرد و کاملا سودده بود فکر کنم چند تا ویدیو آموزشی ازش باشه البته الان که تلگرام بسته هست

1 لایک کرده

نتیجه ای که من رسیدم اینه ایچی رو نمیشه بصورت تیپس نگاه کردباید همزمان رفتار قیمتی و زمانی سنجبده بشه و از طریق اون به یه نقطه ورود و تی پی رسید

1 لایک کرده

این یک نمونه از اسپن A که دیروز و امروز روی طلا داشتم در تایمفریم ۵ دقیقه

ezgif-3094dc290cb23831

اگر تارگت پایینتری هم باشه همین گام ۵ دقیقه ادامه پیدا می کنه از طرفی گامهای ۱ ساعته و ۱۵ دقیقه از قبل هم دقیقا روی همین لول ۵ دقیقه میفتن در پایینتر

3 لایک کرده

میشه یه فیلم بذارین ازین استراتژی من نفهمیدم… ممنون میشم

بالا لینک فیلم گذاشتم اینجا نمیدونم چجوری امبد کنم فیلم رو که مستقیم همینجا ببینید.

1 لایک کرده