سلام به همه خدا قوت بازم به همه بابت تحمل این شرایط بد داغون
من تقریبا از سال ۱۴۰۲وقت خودمو سر دادم به آموزش ولی خوب چیز زیادی فهمیدم
من توی انتخاب استراتژی و ستاپ مشکل دارم کسی به عنوان بزرگ تر من و یا حتا کوچک تر من میتونه کمکم کنه
من توی تایم که اینترنت تا مشکلی نداشت ستاپ ام بیشتر روی اوپن سشن بود ولی خوب جواب خوبی نگرفتم
درضمن من روی پراپ کار میکنم
اگه کسی درحق من لطف کنه و منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم ازش
آفرین به شما که اینقدر از سن پایین به فکر آینده خودتی، باریکلا!
من درحد سواد ناقص خودم میتونم کمکت کنم ولی اول باید بهم بگی چی باعث شد که تصمیم گرفتی وارد مارکت بشی؟ قطعا پول مهمه ولی کافی نیست
امیرعلی عزیز بنظرم دوره جیراد رو ببین خیلی کمک میتونه بهت بکنه (نظر شخصی) من خودم بعد چند سال ترید و سردرگمی تونستم با جیراد استراتزیمو بسازم و جلو برام خداروشکر الان حرکات بازارم خیلی خوب درک میکنم
اوپن بازار و کار با پراپ ها خیلی خوبه ولی زمانی که تجربت به اندازه کافی باشه
به نظرم اول روی تایم فریم های بالاتر کار کن بعد بیا تایم اوپن که اسکلپ هست پراپ هم زمانی خوبه که روی اکانت دمو به سوددهی و استراتژی پایدار برسی بعد بری پراپ تهیه کنیو. ترید کنی…یکم تلاش و پشتکار و صبر میخواد
من خودم ریوارد 2.5 هست معاملاتم به صورت روزانه ترید میکنم خواستی راهنمایی کنم بله پی ام بده بهم fx8008 فقط اینکه راه سختی باید طی کنی الان بهت بگم کار هر کس نیست
خیلی ممنون ام ازت ولی من با خودم گفتم تا توی شرایط نباشم ذهنم آماده نمیشه به خاطر همین پراپ های کوچک میگرم مثلا ۲ کا سعی میکنم پاس کنمشون و پاس میکنم بعد یه مدت ولی تو ریل نه میپره