من پانزده سالمه کسی می‌تونه کمک‌ام کنه؟

سلام به همه خدا قوت بازم به همه بابت تحمل این شرایط بد داغون

من تقریبا از سال ۱۴۰۲وقت خودمو سر دادم به آموزش ولی خوب چیز زیادی فهمیدم

من توی انتخاب استراتژی و ستاپ مشکل دارم کسی به عنوان بزرگ تر من و یا حتا کوچک تر من می‌تونه کمکم کنه
من توی تایم که اینترنت تا مشکلی نداشت ستاپ ام بیشتر روی اوپن سشن بود ولی خوب جواب خوبی نگرفتم

درضمن من روی پراپ کار میکنم

اگه کسی درحق من لطف کنه و منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم ازش

به امید روزی های خوب برای ایران

2 لایک کرده

آفرین به شما که اینقدر از سن پایین به فکر آینده خودتی، باریکلا!
من درحد سواد ناقص خودم میتونم کمکت کنم ولی اول باید بهم بگی چی باعث شد که تصمیم گرفتی وارد مارکت بشی؟ قطعا پول مهمه ولی کافی نیست

1 لایک کرده

کمک خیلی گستره بازی داره.

میخوای سبک جدیدی یاد بگیری؟

ستاپ جدیدی یاد بگیری؟

ستاپی که خودت داری رو ارتقا بدی؟

دقیقا دنبال چی هستی؟

درود امیرعلی میتونم بهت دوره رایگان معرفی کنم نظم ذهنی برات ایجاد بشه و از سردرگمی در بیای اگر مشکل انتخاب سبک معاملاتی داری

نه اصلاً پول اولیت اول نیست از این کار خوشم میاد نگاه کردن به کندل ها به کارتون دوست دارم
پول اولیت دوم یا سومه

دنبال ستاپ میگردم و اینکه من تایم محدود دارم بیشتر بعدازظهر ها و یا شب ها بیشتر سشن نیویورک

از همین راهی که اومدی برگرد!

وارد این بازار نشو!

جوانی و زندیگیت را هدر نده!

مطمئن باش چیزی که در نهایت بدست میاری ! اون چیزی نیست که انتظارش را داشتی!

پشیمان میشی شک نکن!

5 لایک کرده

من دنبال ستاپ ام نه یه چیز فضایی که ریوارد ده بده یه وین ریت هشتاد داشته باشه به چیزه معقول

امیرعلی عزیز بنظرم دوره جیراد رو ببین خیلی کمک میتونه بهت بکنه (نظر شخصی) من خودم بعد چند سال ترید و سردرگمی تونستم با جیراد استراتزیمو بسازم و جلو برام خداروشکر الان حرکات بازارم خیلی خوب درک میکنم

1 لایک کرده

اوپن بازار و کار با پراپ ها خیلی خوبه ولی زمانی که تجربت به اندازه کافی باشه

به نظرم اول روی تایم فریم های بالاتر کار کن بعد بیا تایم اوپن که اسکلپ هست پراپ هم زمانی خوبه که روی اکانت دمو به سوددهی و استراتژی پایدار برسی بعد بری پراپ تهیه کنیو. ترید کنی…یکم تلاش و پشتکار و صبر میخواد

2 لایک کرده

من خودم ریوارد 2.5 هست معاملاتم به صورت روزانه ترید میکنم خواستی راهنمایی کنم بله پی ام بده بهم fx8008 فقط اینکه راه سختی باید طی کنی الان بهت بگم کار هر کس نیست

2 لایک کرده

مرسی بابت راهنمایی ولی مشکلم همین درآوردن ستاپ و استراتژی هست

نه من این حرفتونو قبول ندارم آدم باید سختی کشید هیچ مسئله بی پاسخ نیست

این اکانت کلا همین حرف برای هم تاپیک ها میزنه زیاد جدی نگیرش راه خودتو برور پارازیت هارو ولش

خیلی ممنون ام ازت ولی من با خودم گفتم تا توی شرایط نباشم ذهنم آماده نمیشه به خاطر همین پراپ های کوچک میگرم مثلا ۲ کا سعی میکنم پاس کنمشون و پاس میکنم بعد یه مدت ولی تو ریل نه میپره

1 لایک کرده

عشقی داداش گلم :rose::rose:

هر راهی باشی تحملش میکنم میدونم که توش موفق میشم

صلاح مملکت خویش خسروان دانند!

برو جلو ببین چی میشه!

امیدوارم پشیمون نشی!

چون زندگی دکمه ی برگشت نداره!

1 لایک کرده

دقیقا من هم با این موضوع کاملا موافقم باید همه این مراحل رو طی کرد

1 لایک کرده

گوشم پره از نصیحت ولی برام مهم نیست افراد مثل شما زیادن و از این حرف ها زیاد میزنم نباید زیاد بهشون محل گذاشت

1 لایک کرده