نظرتون در مورد سیستم معاملاتی ایچی‌موکو چیه؟

سلام

طبق مطالبی که در فضای مجازی است اکثر تریدر ها ایچی رو یک سیستم معاملاتی می دونن که بر مبنای تعادل کار می کنه و از نام اون به عنوان تعادل در یک نگاه یاد می کنند آیا این درست است یا نه ؟

در صورتی که ترجمه نام ایچیمیکو اوهایو در لغت نامه به معنی این است که آن مرد در کوه ها چه می بیند

و آیا این سیستم بر مبنای مشاهدات عینی کار می کنه یا بر مبنای آمار و ریاضیات ویا هر دو

دوست داشتم نظرات دوستان را که با این سیستم کار می کنند بدم و با هم فکری بتونیم به درستی از اون استفاده کنیم

ممنون از همراهیتون

1 لایک کرده

درود به عنوان کسی که بالای 10 ساله با این سیستم آشناست: ایچیموکو سیستم تریده/ تلفیقی از زمان و قیمت/ تعادل در هر بازاری یافت میشه/هم نگاه دقیق و هم ریاضیات در اون نقش بارزی دارند

4 لایک کرده

اطلاعی ندارم . نمیدانم . :joy::joy::joy::joy:

3 لایک کرده

سلام

بنده کمی در مورد این سیستم اطلاع دارم

تا کنون زیاد در مورد تعادل و زمان شنیدم ولی تا الان ندیدم کسی بتونه یک روش قانون مند در موردش بیان کنه

یا بتونه در مورد اجزا و کار بردش مطلبی را بیان کنه

و تا جایی که اطلاع دارم هیچ مطلبی از شخص هوسادا و یا ساساکی جایی نیست جز چند تکه دست نوشته که در موزه نگهداری میشه

و فقط کتابی است. که به گفته اساتید توسط نزدیکان و وابستگان هوسادا تدوین شده

1 لایک کرده

همین دوکلمه راحت جانه

1 لایک کرده

سوال من از بچه هایی که ایچیموکو کار میکنن اینه که وقتی از زمان صحبت میکنن دقیقا به چی اشاره میکنن؟

یعنی زمان تقریبا دقیق حرکات و … رو پیدا کردن؟

یا صرفا از دیدگاه کلی و نقطه نظرات اساتید مشهور صحبت میکنن

چون دیدگاه فراتر از جلدهای ابتدایی ایچیموکو هوسادا و ساساکی تا به حال من ندیدم.

زمان در تشکیل موجها مهمه از تنکنسن گرفته تا اسپن بی.کسی که ایچی بلده باید زودتر از بقیه ریزش یا صعود رو ببینه

آیا منظور اینه که مثلا شما میتونی حدس بزنی زمان شروع لگ دوم ساعت چنده؟یا مثلا فلان های یا لو تقریبا در چه ساعتی زده میشه؟

یا صرفا یه دیدگاه کلی که میگه بله احتمالا در آینده نزدیک اتفاقی میخواد رخ بده؟

دو سال کار کردم باهاش هر مدت یباریه تیکشو خاموش کردم که رسیدم به حذف کردنش از روی چارت

تو این سال ها بد نبود برام ولی خب من سیستمم عوض شد

کلی گویی اصلا راه حل نیست

چون اگر این مطالب کلی کار آمد بود تا الان نتایج خیلی عالی بود و کاملا محسوس بود

به نظر من اول باید خود اجزا را بررسی کرد و سپس به دنبال تعامل بین اجزا و نحوه عملکرد رفت

از مطالبی که واضح است شروع کنیم

تنکن معدل ۹ کندل در بالاترین و پایین‌ترین است

کیجن معدل ۲۶

بی ۵۲

چیکو کلوزه قیمت

واسپن آ معدل تنکن و کیجن

حالا دو تا سوال

آیا این تمام اجزای ایچیه؟

چرا این پنج جز که نام بردم همگی بجز اسپن آ به طور مستقیم تشکیل شدن ولی اسپن آ نه

در زمانی که این سیستم در حال بررسی و درست شدن بود معاملات بر خط و کامپیوتر نبوده و به صورت رسمی دستی انجام می شده

قیمت به صورت نمودار خطی رسم می شده

اندیکاتور کندل یا همون کندل ژاپنی هم دستی رسم می‌شده

پس اجزا به غیر از پنج خط کندل هم جزو اون است

و دقت کرده باشید در محاسبات خطوط بالاترین حد قیمت با پایین‌ترین جمع و تقسیم بر دو میشه

در صورتی که در روش متداول رسم قیمت خطی بوده و این حد بالا و پایین وجود نداشته

پس اجزا از نظر بنده شش تا است ولی اسپن آ

چیزیه که به نظرم زمان به اون ارتباط داره

1 لایک کرده

توضیحات خیلی خوب دادی ساسان جان،شما چطور از کل اجزای ایچی استفاده میکنی؟

من سوال ذهنیم رو بالا اشاره کردم،اینکه دیدگاه شما دوستانی که سالها با این سیستم کار کردین چطوره؟آیا زمان رو صرفا اینطوری تشریح میکنین که بله ایچی داره میگه به زودی‌اتفاقی میفته،یا واقعا زمان دقیق حرکت و دلایل مارکت رو میتونین پیش بینی کنین؟

چون اگر قابل پیش بینی باشه یا زمان رو بشه دقیق محاسبه کرد فاکتور معامله گران و بازارگردان ها و موسسات مالی و خیلی چیزای دیگه رو باید حذف کنیم.

ولی چون بازیگران بزرگ و بازیگران بزرگتر یعنی سرمایه های خرد توی بازار اصولا نباید از یه زمان مشخص تبعیت کنن چون قابل پیش بینی نیست

عرض کردم به نظرم کلی گویی هیچ فایده ای ندارد

هر کسی می تونه برای بازار گرمی یا هر چیز دیگه ای به صورت دروغین ادعا کنه ولی مهم اینه که در لایو بتونه اثبات کنه به شخصه هنوز نتونستم در مورد زمان این فرمول رو بدست بیارم که کاملا ثابت باشه

و چون باگ ذهنی دارم دوست دارم هم فکر کنیم تا به نتیجه درست و قانون مند برسیم

1 لایک کرده

شخصا ایچی رو بر مبنای ریاضی و نمونه گیری آماری می بینم

1 لایک کرده

دقیقا همینجوری عمل میکنه. و توی ایچیموکو هم بحث زمانی همون رسیدن قیمت به یکی از اجزا هست

1 لایک کرده

بله،حرف منم دقیقا همینه.

و اینکه من کریس ایرانی رو بسیار دوس دارم و سهم بزرگی تو معرفی ایچیموکو در ایران بازی کرد.

بعد در یکی از کلیپها که ویدیوهای نهایی آموزشهاش برای یک دهه قبل بود اشاره میکرد که من فرمولی پیدا کردم که میتونم از فلان های یا لو آمار دقیق حرکات و سوینگهارو پیدا کنم و حتی در مورد شرط بندیش با یکی از تریدرهای وال استریت صحبت میکرد اما در نهایت تو دنیای ترید اگر واقعا کسی به این درجه برسه باید تمام رکوردهای بازارای مالی رو بزنه.

بعد از سالها غیبت کریس دوباره چند سال پیش کریس اومد و حتی انجمن زد.در یکی از ویدیوهای جدیدش میگفت که من تو این چند سال مشغول به انجام یه حرفه دیگه بودم و الان دوباره میخوام برگردم سمت ترید و من پیش خودم سوال پیش اومد که چطور کسی میتونه تمام های و لو ها و سوینگهارو تشخیص بده و بعد این حرفه رو میزاره کنار و میره سراغ شغل دیگه!یه مقدار منطقی نیست.

میخوام این نتیجه رو بگیرم که احتمالا خود کریس هم فهمیده زمان اونطور که فکر میکرد قابل محاسبه نیست و نمیشه حرکات دقیق رو پیدا کرد،به نظرم دیدگاه زمان اونطور که همه فکر میکنن یه فرمول ریاضی وجود داره که بگه دقیقا ساعت چند فلان اتفاق میفته نیست.صرفا یه ایده هست نه یه مقدار مشخص.

چون اگر مشخص بود دیگه باید بگیم کل بازار بازیچه هست و عملا معامله گران و موسسات و اتفاقات دنیا همگی فاقد اعتبار هستن،چون ما از قبل پیش بینی کردیم.

2 لایک کرده

بازار فراکتاله چند بعدیه فراکتال شامل زمانم میشه یعنی باید هندسه تکمیل بشه.بازار ار تی ام ای سی تی این سبکا نیست این پیامم حاصل سفید شدن موهام چارته .کاش کسی این چیزا بهم میگفت

2 لایک کرده

دوستان اشتباه نشه این دو عکس در لایو بازار بوده به اندازه و دقت اون در زمان دقت کنید ایچی باید اینطوری باشه

البته هنوز خودم بهش دست پیدا نکردم