من با ترکیب پراس اکشن و اسمارت مانی کار میکنم وخوبه . شخصا اعتقاد زیادی به ساختار بازار و پراس اکشن دارم و اصلا ترید بدون ان برایم قابل درک نیست البته این حرفم دلیل این نیست که حرفه ای ها حتما باید از پراس اکشن به سود برسند من روحیات خودم را گفتم و البته نتیجه هم گرفتم
ممنون از اینکه تجربه اتون رو به اشتراک گزاشتید ![]()
بله بازار بر اساس همون چرخه ها هست. که قبلا هم گفتم ما چندین چرخه از کوچیک به بزرگ داریم و این چرخه ها هم بطور کاملا مجزا نیستن و در هم تنیده هستن ..اون کسی که بازار رو فهمیده میدونه کدوم چرخه باید اول تکمیل بشه
سلام به نظرم تمرکز باید روی یک سبک باشه حالا هرچی میخواد باشه
درمورد اینکه یکسری از دوستان میان میگن که باید با سبک راحت باشی و اینجور چیزا هم باید بگم که اگر توی یک سبک استاد بشی و زیاد باهاش کار بکنی و پلن شخصی خودت رو داشته باشی حتی اگر هم از اول باهاش راحت نباشی کم کم احساس راحتی بهت میده
من پنج ساله که توی مارکتم کل این پنج سال هم پرایس اکشن کار کردم سبکی هست که به نظرم سبک مادره و خیلی از سبک های دیگهاز این سبک ریشه گرفتن ولی دلیل بر بهتر بودنش نمیشه و تمام موفقیت یک تریدر به خودش بر میگرده نه سبکش
سلام
همه سبک های معاملاتی هم سوده هستن هم ضرر
مثل گنجشک از این شاخه به اون شاخه نپر توی یه سبک معاملاتی بمون تجربه کسب کن نتیجشو میبینی
حداکثر هم توی دو نماد ترید تا بتونی چارت اون نماد رو درک کنی موفق باشی
سبک بلند مدتی روزانه و هفتگی واقعا سودده هست ، سودهای سنگین و مستمر چند روزه وهفتگی
دقیقا. بنظر منم روش هایی که در دسترس همه به راحتی هست نمیتونه سود ده باشه! . اگر اینجور بود همه سود ده بودن. دقیقا چیزی که کسی خیلی سراغش نمیره معمولا درست تره و تو این مورد واقعا چیزی مثل ایچی نیست ، که البته بنده خب سابقه ی زیادی هم ندارم. یه کتاب خوب خوندم درباره ایچیموکو بنظرم باید برای شماهم جالب باشه .
رموز ایچیموکو
بنظرم ارزش خواندن رو داره
جسارتا شما چقدر زحمت کشیدین تا به چیزی که خواستین رسیدین؟
دقیقا میشه بازار رو مثل زندگی دید . همانطور که زندگی ما تعداد زیادی چرخه های کوچک در چرخه های بزرگتره ، بازار هم از زندگی تبعیت میکنه . و مهم نیست این چرخه رو چقدر بزرگ یا کوچک بگیری، هر اندازه بگیری باز هم چرخس!.
و اگر شما به این رسیدی که دم شما گرم !.
سبکی که قرار نیست به من و شما بگن!!! نشستن در خلوت خودشون دارن ترید میکنن کاری به آموزش و پکیج فروشی هم ندارن.
بله دقیقا. من خودم متاسفانه یا خوشبختانه توی این بحث درست کردن استراتژی ایده آل گرا بودم و اصلا به چیزی که بهم اطمینان نده رضایت نمیدادم، با این حساب بازم به چیزی که رسیدم از نظر خودم واسه من کفایت میکنه حتی شاید دوستانی باشن که از منم بهتر بازار رو فهمیده باشن، ولی من بعد از 5 سال تازه قانع شدم ..
بله همینطوره..در کل میشه اینجوری گفت که سبکهایی که از دیدگاه ایچی پیروی نکنن و چرخه وار نبینن بازار رو سوددهی مستمر و دائمی ندارن و در بیشتر نواحی قیمتی دچار شکست میشن و این همون موضوعیه که خیلیا میگن چرا استراتژی من یجاهایی خوب عمل میکنه و یجاهایی شکست میخوره، بخاطر همین انتقال قیمت به چرخه های متفاوته.
فک کنم کتابشو دیدم و یه نگاهی انداختم بهش اما خوب متاسفانه اون کلید رو هم توی کتابا نمیگن و من هر چی کتاب دیدم همین چیزهای معمول ایچیموکو هست که باز هم همون پیچیدگی و سردرگمی رو به همه القا میکنه. چون هدف و مفهوم ایچیموکو یعنی تعادل در یک نگاه هست یعنی اونقدر اجزا رو باید ساده دید که در یک نگاه بشه تحلیلش کرد.
من خودم حدود دو سال اول روی ایچی کار کردم و با همین مفاهیم و آموزشهای معمول و مشغولیت در محاسبات سنگین بودم که خودمم قبولشون نداشتم و همیشه میگفتم آخه این چه مدل تریدی میتونه باشه که قبل تحلیل و ورود باید اینهمه آیتم بررسی بشه و محاسبات انجام بشه اونوقت چجوری طرف تمرکز کنه. که با دیدن بیشتر چارت یه ایده هایی تو ذهنم اومد و کلا ایچی رو ول کردم چون نتونستم ازش یچیز ساده و مطمئن دربیارم.. بعد اون هم با مواجهه با یسری مباحث باعث شد که مطمئن بشم مسیرم درسته و دو سه سال هم طول کشید که به اینجا برسم.
خوشحالم خداروشکر که بین این همه آدم یه نفر بعد تلاشش به چیزی که میخواسته رسیده . ایشالا موفق باشی . درستشم همینه آدم نباید به چیزی با دعا یا شانسی تیپیش میخوره اعتماد کنه . موفق باشید
دقیقا همینطوره ، ایچی مثل قلبه بازاره و حرکات و بقیه اندیکاتور هارو زیر مجموعه میگیره . همه چیز دنیا در تعادله و همونطور بازار و میشه با ایچی تعادلش رو دید.
واقعا اینطوره . مغز انسان دوست داره همه چیز رو پیچیده کنه برای خودش چون ساختار مغز کلا پیچیدس درحالی که اگر مغزش رو مثل یک بچه کنه میبینه چقدر همه چیز براش بیشتر مفهومه و چقدر بازار در عین پیچیدگی سادس. گاهی آدم حتی میبینه که اینجا باید مثلا بره بای، اما چون ساده فهمیده نمیخواد قبولش کنه و میگه حتما باید از یه راه سخت تر باشه در حالی که همه چی جلوی چشم ماست و در عین مشخص بودن پنهانه.
درسته دوست عزیز. خلاصه صحبتها اینه که در کنار این همه سبک و استراتژی بهترین چیزی که برای مارکت جواب میده بدلیل پویا بودن اون، همینه که دوستان چرخه ها رو مشخص کنن و بعنوان کسی که این مسیرو رفته(البته نمیخوام بگم بهترین مسیر) به جهت کوتاهتر شدن مسیر دوستان و سردرگم نشدن در انبوهی از این روشها بهشون پیشنهاد میکنم..حالا ممکنه همین سبک چرخه ها رو باز خیلیا نتونن باهاش کار کنن یا به شخصیت تریدریشون نخوره ولی بنده این راهنمایی کوچیک رو در جهت موفقیت دوستان بیان کردم.
شانس که توی این بازار دووم نمیاره.. حداقل نیاز برای ورود به یک ترید اینه که اطمینان از جهت حرکت بالای 80 درصد باشه که بشه دنبال نقاط ورود بود.
سلامت باشین
Ict
اثبات
Apex leader board اش
کایله
دو میل برداشت داشته
بیارید کسی رو ک بیشتر برداشت داشته تو هر سبکی
اوه نباید اینو میگفتم چون ب همه جز ict بر خورد
صحبت من بغیر از ایچی موکو و پرایس اکشن هست یعنی تمامی سبکها و اندیکاتورها رو اگر دقت کرده باشین طوری طراحی شدن که مردم رو درگیر خودشون کنن و مردم اونارو بعنوان ناجی خودشون تو بازار مالی ببینن…خوب چه اتفاقی میوفته ، مردم هم میرن دقیقا همون چیزهایی که بصورت دیفالت هست رو استفاده میکنن و تلاش میکنن با همون ابزار دیفالت کل بازار رو بفهمن و شروع به درآمدزایی کنن…بنظر شما اگر یکی از این سبکها یا اندیکاتورا وین ریت 80 و بالاتر داشت آیا مجاز به انتشار بود؟ خوب پس قضیه چیه؟ مردم رو با هزاران اندیکاتور و ربات و سبک معامله مواجه میکنیم که نتونن از این چارچوب فرار کنن و چیزی رو که ما بهش دادیم و حتی آموزشهای نحوه استفاده شونو هم که توی شبکه های اجتماعی واسش قرار دادیم رو باید بپذیره و تلاش کنیم تا ماهیت اصلی حرکت مارکت رو نفهمه که بنظرم به درستی هم موفق شدن و به اهدافشونم رسیدن.. خوب حالا اگه با همین ابزارای دیفالت قرار بود اینهمه تریدر یه اندازه سود میکردن که اصلا بازار بی معنی بود شایدم اصلا جمع میشد، پس بازارهای مالی با همین اندیکاتورا و سبکهای دست و پا شکسته سرپا هست.
من خودم فک کنم حدود هزارتا اندیکاتور تست کردم و همین مورد رو تو همشون دیدم و فهمیدم که قرار نیست با مسیر ابزار دیفالت بالایی ها به جایی برسم پس مسیرمو عوض کردم و با الهام گرفتن از ایچیموکو(که کمبود اکثر اندیکاتورا رو تقریبا جبران کرده) به سمت پیدا کردن استراتژی خودم رفتم و درنهایت بهش رسیدم.
بهترین سبک اینه که جواب اینسوالو پیدا کنی : قیمت حتی اگه یه تیک جابجا میشه دلیلش چیه ؟
بچه ها نمیدونم چرا کسی اصلا به موضوع تاپیک توجه نمیکنه ![]()
بحث اینجا این نیست که اصلا تمام استراتژی ها میتونن سودده باشن و به شخصیت تریدره یا نه اینکه
تمام استراتژی ها ابزار های بدردنخوری هستند که توسط سازندگان بازار ساخته شده و در دسترس عموم قرار گرفته .
برای این بحث بنده تاپیک جدای خودش رو از قبل ایجاد کردم . اگه میخواین درباره مقایسه پذیری و بهتری یا بدتری یه سبک یا استراتژی صحبت کنید خوشحال میشم تو اون تاپیک نظرتون رو بگین .
[trading2] دوستان بیاین درباره این صحبت کنیم که که آیا :: ۱. چیزی به اسم استراتژی بهتر در مقیاس جمعی(نه فردی) وجود داره یا نه ۲. مقایسه استراتژی های مختلف با هم دیگه امکان پذیر هست یا خیر ۳. واقعا استراتژی ها بعد مدتی منسوخ میشن ( یا کاراییشون و بازدهیشون تغییر اساسی میکنه ) یا نه ممنون از اشتراک گذاری اطلاعات ارزشمندتون
برای مثال از نظر بنده میشه گفت که یه سبک از سبک دیگه ای بهتره به دلیل های خیلی زیاد که تو اون تاپیک خیلی توضیح دادم.
اینجا درباره این حرف بزنید که اونایی که به سوددهی رسیدن و موفق شدن تو این شغل بیشتر چه سبکی رو انتخاب کردن و با چه سبکی کار کردن
دقت کنید گفتم بیشترشون ، تو تاپیک هم نوشتم اغلب
ننه بزرگم هم میدونه همشون یه سبک کار نکردن. ( الان یسری میان میگن هر کسی با یه استراتژی کار کرده ، اصلا به استراتژی نیست. جواب به این دوستان :
دارم میگم بیشترشون ، بالاخره یه آماری وجود داه
مثل این میمونه میگم اونایی که رفتن مستر المپیا بیشتر با چه مربی کار کردن؟ جواب مثلا هانی رامبده
بعد یسری میان میگن مربی ها مختلف داریم تو این زمینه با مربی های مختلف کار میکنن ![]()
(نامرد چقدر فسفر سوزوندی آخه ) :
حرفم تو اون یکی تاپیک هم همینه وقتی هانی رامبد میاد و پدید اورنده ۲۴ عنوان مستر المپیا میشه خب باید قبول کرد که ایشون بهتره دیگه . باید ایشون رو یه مربی بهتر تو این زمینه قبول کرد .
تو ترید هم همین طور . وقتی بفهمیم اکثر تریدر های موفق با چه سبکی بیشتر کار میکنن خب میتونیم اون سبک رو یه سبک با ارزش تر بدونیم.
سلام بنظرم rtm خیلی دقیق تر ازسایر سبک هاست