:: تریدرهای موفق اغلب چه سبکی رو انتخاب کردن ::

جمع بندیش اینه ما هیچ کاره ایم . کار خودشونه!:joy::grinning_face:

توصیه میکنم با دقت بیشتری نگاه کنی عزیز و رو چارت هم چک کنی.امیدوارم پرسودتر بشی

جمع بندی اینکه باید تلاش کرد و فهمید

من دوره ICT. ندیدم و نمی‌دونم کدوم جزییات را میگی اصلا دوره ندیدم فقط کار من بک تست گرفتن هست بعد ساخت استراتژی.

منم اینو به شما توصیه میکنم برو روی چارت یک هفته پیش را نقاشی کن اگر دیدی پشت سر هم نقاشی تخیلی جواب داد اونو به استراتژی تبدیل کن بعد هم بک تست اونو بگیر و وقت خودت را با سبک های مزخرف تلف نکن.

پرسود و موفق باشی

دقیقا اونا سیستمی روطراحی کردن که به اطلاعات تمام سبک ها و بهترین تحلیلگر ها و روانشناسا دسترسی داره و لحظه به لحظه قیمت رو تحویل میده

البته همه ی این ها نظریه اس ولی خب این نظریه از همه نظریه های موجود دیگه به واقعیت نزدیک تره

نیازی نیست دنبال سبک تریدر های موفق بگردید همه سبک ها در بازار کار میکنن، دنبال سیستم مدیریت سرمایه و کنترل روانشناسی اونها بگردید این فرق تریدر های حرفه ای و مبتدی رو مشخص میکنه نه سبک معاملاتی شون.
همونطور هم که دوستان اشاره کردند استاد شدن توی یک سبک و در کنارش آموزش همیشگی و یادگیری باقی سبک ها، جهت نگاه کردن به بازار از دیدگاه باقی معامله گران به حرفه ای شدن در این بازار کمک میکنه و نه عوض کردن مادام سبک های مختلف و از این شاخه به اون شاخه پریدن.

درود بر شما و بروس علی

سلام سبک زیاد مطرح نیست تو موفقیت شخصیت شماست که مطرح هست. هر سبکی رو که انتخاب کنید باید سبکی باشه که با روحیات شما و شخصیتتون سازگار باشه و ببتونید توش رشد کنید. سبک ها سودده نمیشن شخصیت ها سودده میشن
بزرگترین اشتباه تعویض مداوم سبکه وقتی سبک خودتون رو پیدا کردید. باید داخل سبکی که مناسبتون هست انقدر ژورنال و کیس استادی و تمرین انجام بدید که اشتباهاتتون رو متوجه بشید و به لبه معاملاتی برسید.
یکی با پرایس اکشن کلاسیک موفقه یکی با ict یکی با rtm یکی با لیت و…
اگه من نوعی با ict موفقم اصلا به این معنی نیست شخص دیگه با ict موفق باشه چون ممکنه به روحیات اون شخص این سبک نخوره و بالعکس شاید من که با ict ارتباط میگیرم به هیچ وجه نتونم با rtm این ارتباط رو بگیرم پس حتما باید شرایط خودتون رو در انتخاب مسیر مد نظر قرار بدید

میخوام یه توضیح جامع بدم برای کسانی که دانش کامل رو ندارن یا تحقیق نکردن در مورد عملکرد مارکت

اصلا چطوری قیمت یه تیک جا به جا میشه

معامله ای که تریدر خورد باز میکنه که شامل همه کسایی میشه که توی بروکر های فارکس معامله باز میکنن حتی اگه همه هم زمان روی مثلا eu بای بزنن باعث نمیشه حتی یک تیک مارکت حرکت کنه

چون اصلا معاملشون هیچ پولی تزریق نمیکنه به خود مارکت برای حرکت صرفا نقدینگی ایجاد میکنن که به صلاح دید مارکت و الگو گرفته میشه یا نمیشه

چیزی که مارکت رو به حرکت در میاره الگوریتم های حاکم بر کل دارایی موجود هست که الگوریتم های بانکی و بین بانکی هست که نقدینگی رو کنترل میکنن

اسمارت مانی به معنی هوشمند بودن پول هست که خود پول میدونه کی و کجا بره و چه مقدار

اگر‌ کل مارکت رو یه بازی در نظر بگیریم‌ مثه شطرنج

مارکت و الگوریتم باید طبق قانون بازی کنن

قانون هم خود نقدینگی هست

گرفتن نقدینیگی سل ساید و حرکت به سمت بای ساید

تنها قانونی هست که نقض نمیشه

با احترام به همه سبک ها و طرز فکر ها

پس اگر فکر میکنید که مارکت به خط روند خورده یا به ema واکنش داده یا اینکه حمایت یا مقاومتی وجود داره

یا اینکه ترید ما باعث شده مارکت حرکت کنه یا اینکه فلان شدو الکی هست یا اتفاقی

بهتره بیشتر تحقیق و تفکر کنید

مخلص کلام :ok_hand:

اگر بی اذن خدا یه برگ از درخت نمیفته

بی اذن الگوریتم هم مارکت یه تیک جا به جا نمیشه

درود

همه تریدرهای موفق سبک مدیریت سرمایه را اجرا میکنند.

درود بهت الی بانو . خصوصی برام پیام بذار برای اشخاص با انگیزه و پای کار برنامه توسعه فردی تریدر دارم طراحی میکنم به صورت رایگان میتونی کنار چند تریدر و فرد با انگیزه فعالیت کنی و تاپیک تریدر با ثبات مطالعه کن اگر مایل بودی
https://forum.iranbroker.net/t/topic/7202/

سلامو درود. چند وقته تریدو شروع کردین؟

Excellent :100::100::100::100::heart::heart::heart::heart::heart::+1::+1::+1::+1:

اشتباه افراد این است که دنبال سبک موفق در ترید هستند. تمام سبک‌ها در دنیای معامله‌گری موفق هستند، چون اگر سودده نبودند کسی آن را تدریس نمی‌کرد و اصلاً وجود نداشتند و به وجود نمی‌آمدند. اما سؤال درست این است که چه سبکی مناسب شماست که می‌تواند شما را به یک فرد موفق در دنیای معامله‌گری تبدیل کند.

سبک ترید را من از لحاظ زمانی می‌دانم تا فنی. از نظر من افراد با توجه به درجه‌های مختلف ریسک‌پذیری‌شان باید بفهمند که چه بازه‌ی زمانی برایشان مناسب است؛ مثل (کوتاه‌مدت، میان‌مدت، بلندمدت). خیلی افراد را می‌شناسم که ساخته شده‌اند برای ترید کوتاه‌مدت و اصلاً نمی‌توانند ترید میان‌مدت و بلندمدت بزنند و در جهت همان بازه‌ی زمانی هم شخصیت و روان‌شناسی‌شان را شخصی‌سازی کرده‌اند.

از نظر من شخصی‌سازی کردن شخصیت، سبک زندگی و مطالعه بر اساس بازه‌ی زمانی شغلتان که ترید باشد، می‌تواند شما را در این کار موفق کند.

اگر بخوام صادقانه بگم، تریدرهای موفق «سبک خاصی» رو انتخاب نکردن؛
اون‌ها در نهایت سبکی رو انتخاب کردن که با شخصیت، میزان صبر، ریسک‌پذیری و تایم آزادشون هم‌راستا بوده.

واقعیت اینه که تقریباً اکثر سبک‌های مرسوم — از پرایس‌اکشن کلاسیک گرفته تا ICT، اسمارت‌مانی، LIT یا حتی سیستم‌های الگوریتمی — ذاتاً پتانسیل سوددهی دارن.
بازار بر پایه‌ی عرضه و تقاضا و رفتار جمعی حرکت می‌کنه، و خیلی از این سبک‌ها در واقع فقط «زاویه دید متفاوت» نسبت به همین ساختار هستن.

مشکل معمولاً از اینجا شروع میشه که:

• تریدر قبل از اینکه به یک سبک عمق بده، مدام بین سبک‌ها جابه‌جا میشه.
  • انتظار داره یک سیستم بدون افت سرمایه (Drawdown) وجود داشته باشه.
  • با اولین دوره ضرر، به جای اصلاح اجرا، کل ساختار رو زیر سؤال می‌بره.

هیچ سبکی مصون از ضرر نیست.
حتی بهترین سیستم‌ها هم دوره‌های افت دارن.
تفاوت تریدر حرفه‌ای با آماتور این نیست که ضرر نمی‌کنه؛
تفاوت در اینه که می‌دونه آیا ضررش بخشی از آمار سیستمه یا حاصل بی‌نظمی خودش.

از نظر من، روانشناسی ۵۰٪ ماجراست —
اما نه به معنای کلیشه‌ایِ «کنترل احساسات».
روانشناسی یعنی:

• پایبندی به یک مزیت آماری (Edge) حتی وقتی ۵ معامله پشت‌سرهم منفی میشه.
  • توانایی اجرای دقیق پلن بدون دستکاری شخصی.
  • تحمل بلاتکلیفی بدون نیاز به قطعیت.

سبک‌ها ذاتاً مشکل ندارن؛
مشکل زمانی ایجاد میشه که تریدر دنبال «قطعیت» می‌گرده، در حالی که بازار فقط «احتمال» ارائه میده.

در نهایت، تریدرهای موفق معمولاً به یک سادگی می‌رسن.
نه به این خاطر که بازار ساده است،
بلکه چون بعد از سال‌ها چرخیدن، می‌فهمن پیچیدگی اضافی اغلب پوششی برای نبودِ انضباطه.

پس اگر بخوام خلاصه کنم:
بله، از سبک‌های مرسوم میشه به سوددهی مستمر رسید —
به شرطی که:

1. برای آن سبک بک‌تست و دیتای واقعی داشته باشی.
  2. ریسک ثابت و مدیریت سرمایه‌ی مشخص داشته باشی.
  3. شخصیتت با ساختار زمانی و روانی اون سبک هماهنگ باشه.
  4. به جای تعویض مداوم سیستم، اجرای خودت رو اصلاح کنی.

موفقیت در ترید معمولاً نتیجه‌ی پیدا کردن «سیستم جادویی» نیست؛
نتیجه‌ی رسیدن به ثبات در یک چارچوب مشخصه.

بانکها نقدینگی کی با الگوریتمها شکار می کنن؟؟

پول ماها که واقعا اهمیتی نداره و باهاتون موافقم.

سازندگان بازار فقط دنبال یک چیز هستند : کنترل اکثریت جامعه (همه)

دقیقا.. خودمم بر همین اصل اعتقاد داشتم که بازار چیزی فراتر از این سبکها و روشهای معمولی باید باشه و بالاخره فهمیدمش. و هیچوقتم دنبال سبکهای معمول بازار نرفتم و از همون اول دنبال رمز گشایی این چارت رفتم و تونستم استراتژی خودمو بر همون اساس بسازم.

چون میدونستم ایچی موکو کاملترینه ازش الهام گرفتم و البته کسی خوب ببینه ایچی رو میتونه ایده های خوبی بیاد به ذهنش… بخشی از استراتژیمم بخشی از ایچی هست . کلید اینکه بازار رو چجوری باید ببینین توی ایچیموکو هست. هوسادا 30 سال عمرشو الکی هدر نداد بخاطر ایچی موکو