چرا یه استاد نمیتونه مثل خودشو تربیت کنه

سلام به همه‌ی دوستان عزیز

چیزی که من این چند روز تو گفتگو با شماها متوجه شدم اینه که مسیر ترید یه مسیر حداقل ۲ ساله‌ی پر از ضرر و اشتباهه و بعضی از دوستانم اضافه کردن که استراتژی خیلی مهم نیست و اصل بر روانشناسی و مدیریت سرمایه‌س

خب من الان میخوام بدونم اگه کسی یه تریدر واقعا سودده هستش چرا نمیتونه یکی مثل خودشو تو زمان کمتر به سوددهی برسونه؟ چرا باید همه حداقل ۲ سال تلاش کنن؟ اگه قراره اینقد طول بکشه پس دیگه اینقد آموزش به چه دردی میخوره.اصا اگه ۹۷ درصد مردم تو این بازار ضررده هستن پس چرا اینقدر طرفدار داره ، چرا اینقد تریدر ایرانی سودده داریم😂 چرا همه بلدن و هیچکس اون روی ترید رو به کسی نشون نمیده.

دمتون گرم❤️

متاسفانه خیلیا تجربه ی شخصیشونو یجورایی یه اصل و قانون میدونن و به عنوان یه چارچوب فکری سعی دارن به بقیه هم عرضه اش کنن

رو این حساب با قاطعیت میان میگن مثلا زیر ۲سال عمرا نمیشه به سوددهی مداوم رسید

چون خود استاد نمیخاد اینکارو کنه .

فوت کوزه گری رو یاد نمیده

بعلاوه اینکه آدمها از فکر و جسم تا ژنتیک باهم متفاوتن و خروجی ها ی برابر ندارن

این سوالات .جوابش واقعا واضحه
هیچ ذهنی مثل هم نیست
هر عکس با عینک خودش چارتو میبینه
در جواب ضرر ده بودن .فقط مدیریت خودته .اشخاص زیادی فومو میشن و القا میشن توسط مارکت
چرا تو این مارکت میمونن؟ چون ادم داشتیم بعد ۷سال سودده شده

همه باید فرایند رو بگذرونن

بکتست فوق‌العاده ترین راه برای تریدر شدنه
فکر نکنم کسی حرفی مخاف این موضوع بزنه
ولی من یکی داخل بکتست برایندم خیلی پایینه
ولی لایو مارکت و فوروارد تست ۱۰برابر بکتست برایندمه
و مطالب رو از گذشته نمیتونم یاد بگیرم از لایو یاد میگیرم.
ولی زمان بر شده برام
همه تون بکتست خوبید .میاید لایو خراب میکنید‌.من دقیقا برعکس

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

عزیز خیلیا فقط فازه تریدر میگیرن یا برای درآمدش میان که قطعا هم قرار نیست همینجوری اسون اسون بهش برسن زیر ۷سال بنظرم شانسی هستش.

دلیل اینم که نمیتونن مثلا ۲۰ درصدشو ممکنه از قصد نگن و ۸۰ درصدش به تجربه فردی هستش.

-پرسود و موفق باشید‌‌.

سلام، سپاسگزارم از سوال خوب شما.

حقیقت این است که سبک‌های تحلیل تکنیکال، مانند خود شرایط بازار که با عدم قطعیت همراه است، دیدگاه‌های متفاوتی را نیز به همراه دارند. به عنوان مثال، اگر دو نفر که هر دو از روش RTM استفاده می‌کنند، یک نمودار را تحلیل کنند، ممکن است سطوح حمایتی و مقاومتی و حتی دیدگاه کلی آن‌ها متفاوت باشد. این موضوع در مورد RTM که یکی از پیشرفته‌ترین سبک‌ها محسوب می‌شود :wink: ، صدق می‌کند؛ چه رسد به سبک‌هایی مانند ICT و غیره.

به طور خلاصه، سبک‌های تحلیلی به اندازه‌ی خود بازار پویا و متغیر هستند. این وضعیت را می‌توان به تلاش برای تبدیل فلز مذابِ در حال تغییر که خود ماهیتی پویا دارد، با ابزاری که پیوسته در حال تغییر شکل است، تشبیه کرد. این کار شدنی است، اما بسیار دشوار خواهد بود.

بنابراین، اگر ابزاری که استاد من به من آموزش داده‌اند، شکلی ایستا و ثابت داشته باشد، دستیابی به مهارت استاد گران‌قدر در مدت زمان بسیار کمتری امکان‌پذیر خواهد بود.

امیدوارم به سوال شما پاسخی درخور داده باشم.

چون ریزه کاری هایی که دیده و تجربه کرده را شاید نتونه منتقل کنه مثل فکر کنه خوب همه که این چیز هارا رعایت میکنن و بهتره اصلی کار را بهشون بگم یا ریز کاری هارا نتونه درست منتقل کنه یا منتقل کنه و خیلی ها جدی نگیرن و بگن مهم نیست در صورتی که پله های متوالی مارا بالا میبره نه پریدن رو پله ها به دلخواه و به نکته دیگه اون بازار یا استراتژی اون استاد با ذهن و روحش حس کرده جوری که با نگاه میفهمه احتمال بردش بیشتره یا بدرد نمیخوره ولی یکی دیگه از راه میرسه و شمشیر آماده را که بهش میدن فکر میکنه حتما میتونه پیروز بشه مثلا با آگاهی و ریز جزئیات 50 ولی اون استاد با آگاهی و ریز جزئیات 1500 بهش رسیده که براش جواب میده و فقط یکسری ترید هارا اونم با تعداد کم ترید میکنه به اصطلاح A+

قربونت برم حجت جان سوال قبلی منو جواب ندادی💔

شرمنده برادر
من با محیط اینجا زیاد هماهنگ نیستم. گمشون میکنم اغلب
سوالت کدوم و کجا بود!
یا اگه مقدوره همینجا بپرس

عزیز منی

سوالم این بود

عرض ادب آقای سکندری

سوال بنده این بود

اگه مقدوره راهنمایی کنید

زیاد وقتتونو نمیگیرم

حقیقتش تا الان ۳ تا تاپیک با موضوع شروع به کار ترید زدم و همه‌شون بدتر گیجم کردن. یه بنده‌خدایی گفت ict خوبه و یکی دیگه گفت بدرد نمیخوره. یه نفر دیگه از rtm نوشت و اون یکی سبکشو کوبید. در آخرم nds رو یکی مثال زد و بازم کلی مخالف داشت.

خواهشا یه مسیر برام ترسیم کنید

یه نقشه راه

که همونو بگیرم و برم جلو

بدون اینکه دیگه دنبال فلان استراتژی باشم یا بگم استراتژی من بدرد نمیخوره

چون الان واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم

دمتون گرم

بعدش شما گفتید یکم از خودم بگم

ممنونم از لطفت عزیزم.دوره‌ی آهنگری رو دیدم اسمارت مانی رو آموزش میده. دوتا پراپ گرفتم از سرمایه گذار برتر و جفتش حد ضرر کلی رو خورد.راجب خودمم بگم دوس ندارم زیاد پای چارت باشم و کاملا در جریان اینکه سود مستمر تو این بازار به هیچ وجه قرار نیست درصد‌های بالا مثل ۳۰ یا ۴۰ باشه و اگه کسی بتونه ماهانه ۶ ۷ درصد بگیره کارش درسته رو قبول دارم. اینم بگم ک دانشجو مدیریت هستم و یه چیزی رو توضیح بدن بهم سریع میگیرم و نیاز به توضیح دوباره نیست. معذرت میخوام از اینکه طولانی شد

منم اینو نوشتم

ی تحلیل با تمام ابزارهات بفرست .نمادش فرقی نداره

و اینکه چند‌وقته توی این مارکتی

کلا یه ماهه وارد این موضوع شدم حجت جان ، حقیقت تحلیلی رو چارت نداشتم اون دوتا پراپم با کانالای سیگنال میزدم و خراب کردم. تصور کن مغز من یه تخته سفیده…بنویس روش

داداش اگه یک ماهه تازه اومدی فایده ای نداره،تو باید اینقد دوره ببینی اینقد کورس ببینی تا از توش یه چیزایی برا خودت بچینی،یا بهتر بگم بفهمی کدوم سبک برای خودت خوبه..هرچیم بهت توضیح بدیم نمیشه این راهو باید بری خودت این قطعیه

قربونت برم داداش. ممنون ک واقعیتو گفتی. همینو میخوام دقیقا‌. کدوم دوره رو ببینم. چیکار کنم. سمت چه استراتژی برم

از دوره پورصمدی شروع کن

اولین موضوع . سیگنال زدن یعنی مرگ پولت و ذهنت
دومین موضوع .قرار نیست زیر ۲سال به سودده ایی مستمر برسی
سومین موضوع باید شبانه و روز زمان زیادی بزاری که بعد زمان کمتری پای چارت بنشینی
چهارم ، این مسیر یک فراینده که باید طی کنی
بریم اصل مطلب .
شما باید به سه قسمت تقسیم بشی
مدیریت سرمایه
مدیریت سایکوژوی
و تکنیکال
مورد اول و دوم شخصیه . بگرد اموزش ببین درباره شون براشون پلن بچین

در مورد تکنیکال : مسیر معمولش و همگانیش اینه شما بری پرایس اکشن ببنیدکه پایه ات قوی شه. بعد بر سراغ اسمات مانی و ادامه مسیر
مسیری دیگه ام شما باید ی شخصی رو پیدا کنی که داره منتورشیپ برگزار میکنه ولی بلافاصله بعد از برگزاری برای عموم پابلیکش کرده باشه .وگرنه همه منتور های دیگه و اساتید زیاد خوب نیستن و اکثرا بلد نیستن و کلاه بردارن
خب ، راهنمایی شخصی من : دوره برنا ۱ رو باید ببنی از هفت فصل تشکیل شده ،اسمارت مانی تدریس میکنه و پابلیکش کرده
از این هفت فصل شما فقط چندتا چیز مهم رو یاد میگیری . دوره دومشون هم در حال برگزاریه که هزینش ۵۰۰دلار بود و ثبت نامش بسته شد ولی همچنان داره پابلیکش میکنه
که در ادامه دوره اول باید اون رو حتما ببینی .
شما در این حین باید دوره رضا عمادی رو ببینی که اونم هزینه داره .طرف کارش خوبه .تمام چیز هایی که بلده از بقیه جاها جمع اوری کرده و خلاصه شده داره در یک منتورینگ تدریس میکنه .ولی ارزشش رو داره
ترکیب دوره ۱و۲ برنا + دوره رضا عمادی
به شما ی سری اطلاعات میده که از دوره های دیگران و مطالب دیگه بی نیازت میکنه
و اینکه این مراحل ۱سال به بالا زمان نیاز داره و فکر نکن با چیز ساده ایی رو به رو میشی
اینکه زمانش کم بشه بستکی به نظم و استمرار شما داره
این دو دوره دارن یک الکوریتم دقیق رو میگن .اما با عینک های متفاوت و مکمل همدیگه ان .نقص های هم رو‌پوشش میدن . که به شما یک سیستم میده
شما اون سیستم ترکیب شده رو باید شبانه و روز بکتست بزنی و تمرین دیوانه وار کنی
این توصیه من بود.
اگر سوالی و راهنمایی خواستی در خدمتم

Rtm دوره های اصلیش بیرون نیومده .من توصیه نمیکنم ببنید

عالی خیلیا و دیدم که میخواستن از یک شخص ایرانی یاد بگیرن و موفق شدن باهاشون.