میخواستم راجب یسری موضوعاتی که خودم باهاشون بشدت مخالفم صحبت کنم که اگر کسی باهام هم نظر بود یا نظری در تضاد بامن داشت توی ریپلای ها نظرشو بگه که ببینیم حرف کدوم درسته(تعصبی نیستم اگر قانع بشم واقعا اعتراف میکنم که نظرم اشتباه بوده)
نظر اول راجب پرایس اکشن ساده که کلا ۲تا خط میکشن از هر ور در میره میگیرن هستش که کاملا قماره، من خودم پرایس اکشن کار میکنم ولی این دیدگاه ۲ تا خط باید به مرور سال ها دقیق تر و حرفه ای تر بشه! نه که همونجوری بمونه. پس این از این!
۲-ict = خیلیا تونستن باهاش سودده بشن ولی اونم مثل اسمارت مانی فقط اسم گذاری های زیادی داره که بدون یاد گرفتنشون و وسواسی نشدن روشون میشه خیلی بیشتر از بازار رو فهمید، دلیل بر سودده نشدن نیست ولی بهتره که پرایس اکشن رو حرفه ای بشید که با رفتار عموم مردم و تکنیکال حرفه ای سایکل مارکت رو پیشبینی و ترید کنید.
۳-دیتای داخلی؟
اوردر فلو و…
بجای این کارا چندسال وقت بزارید مثل ادم ترید یاد بگیرید بعدا ازم تشکر میکنید.
۴-سیگنال ترید دادن و سیگنال ترید گرفتن حماقت هستش
۵-خیلی از اساتید تریدی که توی اینستاگرام برای دیدن دوره هاشون میلیونی پول میگیرن قدر یه تریدر اماتور ترید بلد نیستن (ترید نه تحلیل) فقط تحلیل بلدن.
هرکسی هم میخواد درست یاد بگیره باید در یوتیوب لایو ترید های افراد متخصص را ببینه مثلا لایو ترید های ژاپنی ها یا هندی ها اصلا اونجا ict من ندیدم طرف اونقدر حرفه ای هست آلارم ست میکنه میره بعد میاد پوزیشن میگیره و تمام.
پکیج فروش هم میگه هر چیزی بشه استاپ بخوری تقصیر شماست شما مدیریت سرمایه و ریسک بلد نیستی.
پکیج فروش وین ریت و ریسک به ریوارد رو هم تبلیغ میکنه و هر دو منسوخه عملا.
اینم اضافه کنم تریدر برتر یعنی کمترین استاپ لاس بیشترین سود و بیشترین معامله در حد توان در کنار کمترین زمان ممکن برای مشخص شدن نتیجه پوزیشن باز شده که همین یک قسمت خیلی اشتباهات را پاک میکنه
سلام
نمیدونم چرا این همه مایکل منفور شده توی این انجمن …
من توی استراتژیم خیلی از خیلی از مطالبی که مایکل گفته استفاده میکنم و واقعا راضی هستم
فم کنم دوره 2021 یا 2022 مایکله که میاد کامل حرکات مارکت رو بررسی میکنه و روی همون نماد تدریس میکنه و معامله میگیره … یعنی میخام بگم که با بازار پیش میره
اگر پکیج فروش بود اولا اینارو که نداشت و دوما تا اونحایی که من اطلاع دارم از یویوب هم درآمدی نداره …
ببین یه چیزی بگم
در نهایت من و شما هستیم که باید راه خومونو از میان این سبک ها و هزار البته با شخصی سازی کردنشون به ستاپ های خودمون پیدا کنیم.
هیچ صد در صدی در مورد اینکه تمام اطلاهاتشون رو در میان گذاشتند و ستاپ های اماده و مکانیکال خودشو در میان گذاشتند نیست.
اصلا کلا ستاپ های نامبر وان یک استاد ترید پابلیک نمیشه.
من ترید های لایو مایکل رو دیدم که دار اینو میگم.
مایکل خیلی از مواقع دو طرفه میگیره و هیج جا ازش صحبت نمیکنه .
مایکل تریگر های زیادی داره که اصلا در مبحث آرایه ها در موردش صحبت نکرده . مثل htfoc2 که میشه 50% بدنه کندل اردربلاک تایم بالا ولی تو دورش فقط در مورد hl2 صحبت میکنه که میشه 50% اردربلاک
مثلا در مورد sdf که میشه انحراف معیار فیلد سویینگ که در هیچکدوم از منتورشیپ ها و دوره هاش نیست که یک مبحث دقیقا تخصصی و کاربردی هستش.
فقط درچارتر به یکی از انواع انحراف معیار اشاره کرده.
دقیقا متاسفانه . کاملشو نگفته . یا درجه یک هاشو برای خودش و بیزینس خودش نگه داشته.
اینجوری فکر کن که مثلا ستاپ با وینریت 60% رو گفته باشه و ستاپ وینریت 75% رو برای Vip نگه داشته .
که البته گهگاه بیرون میاد اینجور ستاپ ها و یا از صحبت هاش در لایو و دوره ها میاد بیرون . یعنی از دهنش میپره . مثل همین موردی که گفتن که برای دوره 2025 هستش .
با این حرف شما کاملا موافقم
از اونجایی که سبک ICT خیلی مطالب داره و ستاپ هایی که میشه از این سبک استخراج کرد زیاده معمولا کسایی که به دنبال این سبک میرن میخان از تمامی نکات استفاده کنن در صورتی که این شکلی نیست
( به شخصه خودم رو مثال میزنم که یه زمانی بود که میخاستم از تمام گفته ها استفاده کنم تئی سیستم استراتژیم )
الان بعد سال ها فهمیدم که نه قرار نیست همه چی رو با هم ادغام کنم و استراتژیم رو بسازم
منم همین بودم یزمانی، ولی بعدا دیدم وسواس شده، میخواستم از همه چی توی استراتژیم استفاده کنم بعد دیدم یمدته اصلا نمیخوابم فقط بک تست و بک تست و بک تست بیهوده برای بهینه سازی که یوقت از شهود تو تریدم استفاده نکنم!