سلام با کمال احترام من سبک پرایس اکشن رو اوایل کارم حرفه ای دنبال کردم و الانم بلدم. پرایس اکشن منسوخ شده و پوچ هست. سبکی که در ایران متاسفانه بخاطر راحت بودن و وجود دیتای انلاین زیاد معروف شده.
هستن کسایی که بتونن با پرایس اکشن هنوز سود بگیرن اونم 10 سال زندگیشونو گذاشتن و بخاطر تجربه هست
پرایس اکشن منسوخ هست. خط روند و پولبک و الگو هاش چیزایی نیستن که تو 2026 بدرد شما بخورن
امیدوارم که تعصبی تصمیم نگیری و زودتر از این سبک خارج بشی
تجربه من هست نمیخوام بقیه هم وقتشونو با این سبک طلف کنند.
شما یه تحقیق کنید از تریدرای برتر پراپ ادرصد خیلی زیادی با پرایس اکشن کار میکنن . مایکل فقط رخ کارش قشنگه که هزار ساعت اموزش درست کرده و ..
در عمل تمام سبکا میتونن خوب باشن هر شخصی با یچیز راحته اما اینکه بگیم این خوبه اون بده بنظرم درست نیست.من خودم سال 2021 مطالب مایکل رو دنبال میکردم گروهی داشتیم تا همین الانم هست که افرادش 5 6 ساله ایسیتی رو کار میکنن از همون ابتدایی که دیبا ترجمه کرد 2016 رو درصد خیلی زیادیشو یا به سود نرسیدن یا اگرم موفق شدن همون مقداریو ماهانه میگیرن که تردرای بقیه سبکا اوریج همون گین رو میگیرن
مهمترین چیز اینه شخص بتونه از تو دل اموزش ها به یه استراتژی مشخص برسه
ستاپ وپلن معاملاتی مشخص، بک تست گیری وبهینه سازی اون کارو درمیاره.حالا میخواد هرسبکی باشه،جدیدو قدیمشم فرقی نمیکنه اصلا شما بگو یه خط روند ساده که از بدو تولد تحلیل تکنیکال بوده تا الان،اونم با یه پلن درست حسابی به شرط آمار بک تست موفق کار دراره
اونا بیشتر کلاسیک درس میدن نه پرایس اکشن . اگر مخوای پرایس کار کنی 2018 البروکس ببین(لنس بگز هم واسه مقدماتی خوبه) اما پرایس البروکس کامل ترینه 2018
اون تکنیکال کلاسیک بله خیلی باگ داره چون فقط خط و خطوط و یه مشت الگو اینا میگه