تریدر های Price Action ترکیب شده با ICT و RTM

درود دوستان

هدف از ایجاد این تاپیک اینه که دوستانی که با این سبک کار می‌کنند تو این تاپیک به تبادل اطلاعات و سوال و ارسال تحلیل بپردازند.

امیدوارم در کنار هم پیشرفت کنیم و از دانش دوستان حرفه ای و باتجربه استفاده کنیم.
.
ارتباط با من :

تلگرام id:

@parhamsoleimany

کانال های تلگرام و بله و شروس پلاس من :

تریدم @afinace

خودم @ParhamSoleimanyOFFICIAL

توی تلگرام بله و شروس

من تو بله @iparhamsoleimany و شروس پلاس با همون ای دی تلگرام پی ویم
. @Parham_soleimany #afinace
گروه RUBIKA

2 لایک کرده

سلام با کمال احترام من سبک پرایس اکشن رو اوایل کارم حرفه ای دنبال کردم و الانم بلدم. پرایس اکشن منسوخ شده و پوچ هست. سبکی که در ایران متاسفانه بخاطر راحت بودن و وجود دیتای انلاین زیاد معروف شده.
هستن کسایی که بتونن با پرایس اکشن هنوز سود بگیرن اونم 10 سال زندگیشونو گذاشتن و بخاطر تجربه هست
پرایس اکشن منسوخ هست. خط روند و پولبک و الگو هاش چیزایی نیستن که تو 2026 بدرد شما بخورن
امیدوارم که تعصبی تصمیم نگیری و زودتر از این سبک خارج بشی
تجربه من هست نمیخوام بقیه هم وقتشونو با این سبک طلف کنند.

3 لایک کرده

درسته ولی نه خالی پرایس اکشن من با ict و یکم rtm ترکیب شده

1 لایک کرده

من ICT رو 3 سال و نیم کار میکنم. در تمام مباحثش اگر سوالی داشتی بگو راهنماییت کنم

3 لایک کرده

چشم ممنونم منم راستش کامل شاید بلد نباشم و فقط تجربه ای و در حد خودم یاد گرفتم

2 لایک کرده

خب الان چه سبکی کار میکنه برادر؟ بنظرتون چی کار میکنه و منسوخ نیست میشه توضیح بدید؟

2 لایک کرده

سلام میتونید درباره ict / smc / rtm تحقیق کنید و هر کدوم رو خواستید دنبال کنید، فعلا کسایی که پافشاری کردن رو از سبک ها موفق هستن

3 لایک کرده

دوست عزیز تریدر با تریدر فرق داره شاید شما با یه سبکی سود میکنی و یکی دیگه با سبک دیگه یا سبک ساخته کلا

2 لایک کرده

ترکیب. Ict با والیوم چی؟ کسی تجربشو داره؟

1 لایک کرده

شما یه تحقیق کنید از تریدرای برتر پراپ ادرصد خیلی زیادی با پرایس اکشن کار میکنن . مایکل فقط رخ کارش قشنگه که هزار ساعت اموزش درست کرده و ..
در عمل تمام سبکا میتونن خوب باشن هر شخصی با یچیز راحته اما اینکه بگیم این خوبه اون بده بنظرم درست نیست.من خودم سال 2021 مطالب مایکل رو دنبال میکردم گروهی داشتیم تا همین الانم هست که افرادش 5 6 ساله ایسیتی رو کار میکنن از همون ابتدایی که دیبا ترجمه کرد 2016 رو درصد خیلی زیادیشو یا به سود نرسیدن یا اگرم موفق شدن همون مقداریو ماهانه میگیرن که تردرای بقیه سبکا اوریج همون گین رو میگیرن

مهمترین چیز اینه شخص بتونه از تو دل اموزش ها به یه استراتژی مشخص برسه

2 لایک کرده

شما درست میگید ولی شاید تریدری با پراس سبک چدید ساخته

1 لایک کرده

بنظرمن درست یاغلط،منسوخ شده،قدیمی و خلاصه اینجور برچسب گذاری ها درست نیست

ستاپ وپلن معاملاتی مشخص، بک تست گیری وبهینه سازی اون کارو درمیاره.حالا میخواد هرسبکی باشه،جدیدو قدیمشم فرقی نمیکنه اصلا شما بگو یه خط روند ساده که از بدو تولد تحلیل تکنیکال بوده تا الان،اونم با یه پلن درست حسابی به شرط آمار بک تست موفق کار دراره

6 لایک کرده

من یکم کردم ولی تنها کافی نیست

1 لایک کرده

میتونم بپرسم واسه پرایس اکشن کدوم دوره رو دیده بودید داداش؟
و مثلا اینکه میگید کافی نیست چه چیزاییش ضعف داشت و با چه روشی اون ضعف رو پوشش دادی؟

2 لایک کرده

زد بورس و تجربه خودم

1 لایک کرده

اونا بیشتر کلاسیک درس میدن نه پرایس اکشن . اگر مخوای پرایس کار کنی 2018 البروکس ببین(لنس بگز هم واسه مقدماتی خوبه) اما پرایس البروکس کامل ترینه 2018
اون تکنیکال کلاسیک بله خیلی باگ داره چون فقط خط و خطوط و یه مشت الگو اینا میگه

1 لایک کرده

عالیه …

1 لایک کرده

نه تنها با والیوم نمیشه ترید کرد چون بایس بهت نمیده

1 لایک کرده

نابود شدم تا برم تو یه دمو الپاری و اره تنها نمیشه

توی متا بخش اوپن اکانت چی سرچ کردی تا سرورش رو بیاره. من دمو ساختم یوزر و‌پس دارم ولی هرچی سرچ میکنم سرور نمیاره برام.