:: تریدرهای موفق اغلب چه سبکی رو انتخاب کردن ::

سلام

اونی که موفق میشه خوده تریدره نه سبکش

سبک و استراتژی درصده سودش رو کم و زیاد می کنه

عالی بود :clap: :clap: :clap:

میدونی چرا کسی به سوال اصلیت توجه نکرد، چون اینجا کسی موفق نشده :sweat_smile: فعلا!!

تقریبا موافقم. فکر نکنم هیچوقت بتونم جواب این سوالم رو پیدا کنم . چون حتی جواب همه ی تریدر های موفق رو هم بدونیم باز هم نمیدونیم که راست گفتن یا دروغ :slightly_frowning_face:

درود بر شما و همه بزرگوارانی که در این تاپیک شرکت کردند

تا اونجایی که تونستم سعی کردم نظرات دوستان رو مطالعه کنم.

من حدود 8 9 سالی میشه که بازارهای مالی رو کار می کنم و دقیقا مثل خیلی از عزیزان یکی دو سال در اون چرخه باطل گذار از یه سبک و استراتژی به استراتژی دیگه قرار گرفتم. در نهایت و با توجه به اینکه بک تست و فوروارد تست های بسیاری از بازار گرفتم و همینطور اکسپرت نویسی هایی که انجام دادم و با استفاده از ربات سالیان زیادی رو بررسی کردم به یه نکته بسیار بسیار مهم رسیدم که خیلی ساده و کلیدی هست و تقریبا همه اساتید هم بهش اشاره می کنن اما بصورت عینی و تجربی هیچ کس نمودی از اون نداده و اون اینه که خیلی دنبال دوره و هزینه کردن و آموزش خاص و ویژه نباشید. در نهایت به این مورد می رسید که بازارهای مالی کلا بر پایه احتمالات بنا نهاده شده اند و شما فقط باید عواملی که قطعیت داره رو کنترل کنید و اون چیزی نیست جز مدیریت ریسک و سرمایه!!!

این چیزی که خدمتتون عرض کردم بسیار بسیار مهم و نکته کلیدی هست که اکثر تریدرا در واقع بازار رو به همین مورد می بازن و کنار میرن و یا بدبین میشن و ترس میاد سراغشون.

شما حتی اگه رندوم هم ترید کنید و ریسک به ریوارد و مدیریت سرمایه رو رعایت کنید مطمئن باشید در درازمدت سودده خواهید بود. این مورد تست شده و بسیار جواب داده.

در نتیجه با یه استراتژی ساده و بک تست شده که با روحیه شما سازگار باشه و کنترل ریسک به راحتی می تونید جواب بگیرید.

این مورد چندین بار و توسط چندین شخص متفاوت که می خواستن بازار رو یاد بگیرن و شروع کنن تست شده و نتیجه بخش هم بوده مورد اخیر در همین مدت جنگ بود که همه بازارها هم بسته بود و روی پلتفرم فرازگلد توسط یه فرد 13 14 ساله انجام شد و بازم در نهایت سودده بودند.

سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

خیلی ممنون که تجربه اتون رو به اشتراک گزاشتید . :heart:

یه سوال :

به نظرتون مدریرت ریسک و سرمایه یه چیز شخصیه و روش انجامش فرد به فرد فرق داره یا روش ایده آی رو داریم که بهتره همه اون نوع مدیریت رو انجام بدن؟

به نظر من روش مدیریت ریسک و سرمایه هر شخص می تونه متفاوت باشه ولی قاعدتا یه سری استانداردهایی هست که باید رعایت بشه.

مدیریت ریسک می تونه تهاجمی باشه، معمولی و یا محتاطانه باشه!!

همینطور روش اجرا هم می تونه با همدیگه فرق داشته باشه اما در نهایت باید بتونه بدون اینکه فشار مضاعفی به تریدر وارد کنه اون رو توی بازار نگه داره و در درازمدت باعث سوددهی بشه!
که همه این موارد دقیقا باید منطبق با استراتژی و تکنیکال و ژورنالی که فرد داره باشه. یعنی بدونه که مثلا در 100تا ترید وین ریتش چنده! در روز چند ترید میزنه! ریوارد چند رو می گیره

به عنوان مثال شخصی با ریوارد 2 حتی با وین ریت 34 به بالا در نهایت می تونه سودده باشه ولی شخص دیگه ای با ریوارد 3 می تونه با وین ریت 26 به بالا در نهایت سودده باشه!

پس در واقع جایی که این مقوله رو شخصی تر می کنه استراتژی و سایر ویژگی های ترید هر شخص برای خودش هست.

این نوع مدیریت سرمایه کدوم نوع میشه :thinking: ؟

:rofl:

بنظرم این نوع بسیار پیشرفته ای هست که باید از ایشون بیاموزیم

بانک ها و صندوق ها اتفاقا دنبال استاپ هستن تا آخرین اوردر مارکت حرکت میکنه طبق اولگوریتم های خودشون در هر دو جهت حتی با کمترین حجم تا پولتو از دستت نگیره ول کن نیست .

بنظرم اینکه میگن سبکی منسوخ شده چرتی بیش نیست

شما برو ده سال قبل مارکت چک کنید هرسبکی خواستید بررسی کنید

همون پوزیشنایی میده که ده سال بعد ام‌میده

بنظرم یکی از دلایلی که ما تریدرها موفق نیستیم تو این بازار اینه که

یک دنبال یک جام مقدس سبک معاملاتی هستیم

دوم اینکه آنقدری که تو این گروه ها هستیم پای چارت برای تمرین کردن نیستیم

آدم وقتی تو همین گروه هایی میاد و حجم زیادی از پیام میبینه ناخودآگاه روی ذهنش تاثیر میزاره

نکنه سبکم بدرد نخوره

حتما سبک اینا (بقیه افراد) بهتر از سبک منه

خب همین میشه که هیچ کسی موفق نمیشه

طرف کلا یکسال نیست اومده تو بازتر بعد انتظار داره برای تموم حرکات قیمت دلیل داشته باشه

ترید این نیست

ترید یعنی یه بازه زمانی مشخص کنید تو اون بازه استراتژیتون معامله داد ترید کنید نداد سیستمو ببندید برید دنبال زندگیتون

بعضی وقتا ترید نکردن تو یک روز خودش سود همون روزه

یه ستاپ کاملا مکانیکی ساده رو که ورود هاش مشخص و دقیق یکی باشه یه دو نفر بدی ترید کنن، نتیجه ها متفاوت میشه، چون یکی استاپ کوچیکتر میزاره ،یکی دورتر همین یه عامل باعث تفاوت میشه تو عملکرد دگ بقیه بماند،پس نمیشه گفت سبک ها رو بیایم عملکردشون رو با سبک های دگ مقایسه کرد، فرد ب فرد ی استراتژی مکانیکی رو نمیشه و خیلییی سخته

مدریرت ترید و سرمایه فقط اون عربا که گوشی رو باز میکنن و میگن بسم الله الرحمن رحیییم، سل سل سل سل سل سل سل سل سل سل سل سل ،یکم ک رفت تو سود همه رو کلوز میکنه :joy: فیلم اونا رو نداری؟

فقط بانک ها نیستن موسسات مالی و کسانی که پول زیادی دارن

مجموع نقدینگی تریدر های خورد باعث میشه بانک ها بتونن اوردر ها شون رو کامل پر کنن برای همین لیکویدیتی سویپ اتفاق میفته

به نظر من سبک باید مال خودت باشه اغلب بروکرا و مارکت میکرها با سبک های عمومی آشنا هستن و استاپ میزنن

خودت باید سبک خودتو درست کنی حالا به هرزحمتی ک هست

تجربه شخصی ،درست یا غلط برای من اتفاق افتاد…

همه دنبال سبک های مختلف میرن، چرا چون دنبال اینن استاپ نخورن و به یه قطعیتی برسن ، تکنیکال یادگیرین یه مقدار کار میکنید 4 تا استاپ میخورید میگید یچیزی بود نمیدونستم میرید سبک بعدی و سبک بعدی و سبک بعدی… یه چاله هست که هی میکنید و به یه چاه تبدیل میشه…

واقعیت اینه همه سبکا کار میکنه همشون….
تکنیکال = میانگین متحرک که ساده ترینه
پرایس اکشن = خط روند یا حتی الگو کندلی که همه اولین چیزی هست یاد میگیرن
پرایس پیشرفته = rtm - ict - lit …
والیوم تریدینگ = فوت پرینت - پرایس لدر …

همه سبک ها جواب میدن… کافیه دووم بیارید و روی یدونه بمونید، برای هرکسی مقدار خاصی زمان میبره (بسته به تمرکزش،زندگی شهصیش،هوشش و…) اما بعد از گذشت زمان مناسب دیدگاه تحلیلی و ستاپ ورود خود به خود به شهود تبدیل میشه…

باید بپذیری همه چیز توی مدیریت ریسک خلاصه شده ، تو به عنوان یه تریدر 1 وظیفه بیشتر نداری… سعی کنی کمترین مقدار ریسک اصولی رو در گیر داشته باشی در بازار .

تحلیل یه ابزاره برای این که ریسکت رو کم کنی نه برای پیشبینی
ستاپ وررود یه ابزاره برای اینکه ریسکت رو کم کنی نه برای اینکه سود خاص بگیری یا زیان کم بشه
مدیریت سرمیاه یه ابزاره برای اینکه ریسکت رو کم کنی
و….

وقتی بپذیری بازار غیر قابل پیشبینی هست ( شاید بعضی از دوستان بگن نه قابل پیشبینیه… اما باید گفت نیست، یک موضوع فقط زمانی قابل پیشبینی هست که متغیر ها ثابت باشن… برای سکه انداختن میگیم تو 1000 بار 50-50 شیر یا خط میاد تا حدودی درسته اما چرا؟ چون ما 3 تا متغیر داریم ، وزن سکه+سمتشیر و سمت خط… حالا اگر هر کدوم از متغیر ها ثابت نباشه یعنی هر بار میندازی تغییر کنه مثلا هر بار میندازی وزن به صورت مساوی تقسیم نشه یا هر دو سمت شیر بشه یا خط … (متغیر از ثابت تغییر کنه) دیگه حتی با 10000 بار هم نمیشه گفت شیر یاخط 50-50 هست.
تو بازار هم همینه یکسری متغیر وجود داره که مهمترینش احساسات ما انسانهاست… در لحظه تغییر میکنه این تغییر متغییر باعث میشه پیشبینی روند یا حرکت قیمت غیر ممکن باشه اما مغز ما دنیایی با عدم قطعیت رو نمیتونه بپذیره پس شروع میکنه دلیل تراشیدن…
دقت کنید ، تحلیل ها بعد از اتفاق افتادن شکل میگیرن و بعد ما به عنوان الگو استفاده میکنیم.

یک الگو دو قله زمانی دو قله میشه که حرکت اتفاق افتاده ، وقتی قله دوم زده شده و کمی ریخته ممکنه از همونجا 2 سقف رو بشکنه و حرکت کنه و دیگه نمیگن دو قله میگن شکست مقاومت یا برک اوت حالا اگر مجدد بریزه دیگه نمیگن برک اوت میگن فیک برک اوت یا هانت نقدینگی یا … همیشه بعد از رخ دادن معنی میشه… پس پیشبینی بی معنی هست.

به تحلیل و ستاپ ورود بجای ابزاری برای پیشبینی به عنوان ابزاری برای کم کردن ریسکتون نگاه کنید…
اینجوری کار خیلی راحتر میشه…

شما 2 تا ریسک دارید تو بازار یه ریسک سرمایه ای که میگید برای مثال 1% از سرمایه رو ریسک میکنم و یک ریسک ذاتی. ریسک ذاتیتون 100% هست .

تحلیل فاندامنتال = باخبر بودن از شرایط اقتصادی ریسک رو میکنه 90 تا 85%
تحلیل سنتیمنتال = باخبر بودن از احساسات بازار و دیدگاه احساسی کلان ریسک رو میکنه 80 تا 70 درصد
تحلیل تکنیکال یا پرایس اکشن = مشخص کردن جریان میکرو بازار و مشخص کردن محدوده های مناسب برای ورود ریسک رو میاره اصولا روی 70 تا 60
ستاپ مناسب ورود = کمک میکنه ریسک ذاتی بیاد روی 50 تا 40 درصد
تمام مواردی که یاد میگیرید فقط ابزار هایی هستن برای اینکه شما ریسک ذاتی رو کم کنید…

امیدوارم توضیحاتم مفید باشه و به دوستان کمکی بتونه بکنه.:heart:

سلام

به نظر من از این شاخ به اون شاخ پریدن نیاز نیست برا ترید کردن و به سودهی رسیدن فقط وفقط سبک ict کامل هست به شراطی که مسلط باشی بهش ، تو این سبک شما نسبت به شخصیت و زمان تریدر یکی دو تا استراتژی انتخاب میکنی و جلو میری من قبل از این کار پرایس اکشن االبروکس کار میکردم حتی تقریبا عرضه و تقاضا هم خوندیم ولی نهایتا ict کارم راه انداخت ولی کای زحمت کشیدم و تمرین کردم و پیش یه استاد واقعی یاد گرفتم

این سبک به نظر من به درد ارز دیجیتال نمیخوره من که زیاد ازش نتیجه نگرفتم فقط تحلیل بیت کوین جواب میده این سبک واقعا ساخته شده برا فارکس البته این نظر شخصی هست و میتونه متفاوت برا افراد هم باشه خلاصه فقط ict و فقط ۲ تا نماد نهایتا سه نماد کافی است

من خودم چندین ماهه وارد مارکت شدم و این نظر شخصی خودمه که بنظرم سبک مهم نیست ، مهم پشت‌کار خود تریدر هست.

از نظر من تکنیکال خیلی مهم هست خیلی خیلی مهم هست ولی زیر چهار ساعته اشتباه محض است چون وین ریت تعریف می‌کنه بهترین ترید ها از روزانه به چهار ساعته میاد با فراق ترید می‌کنی و ریسک می‌کنی هر چند ممکن هست در فارکس سخت باشه ولی کلید موفقیت در کریپتو کارنسی همین چیزیه که میگم.

سبک های البروکس مایکل اسمارت مانی پرایس اکشن همش برای فارکس هست.

شما باید یکی را انتخاب کنید ثبات و سود واقعی که از اسکالپ های یک دقیقه فارکس و روزانه به چهار ساعته کریپتو میاد به غیر از این دور باطل هست.