:: تریدرهای موفق اغلب چه سبکی رو انتخاب کردن ::

9 لایک کرده

سلام خدمت همه عزیزان

این تاپیک رو ساختم تا تریدر هایی که واقعا کارشون درسته و بامرام اند لطف کنن و با نظرات ارزشمندشون کمک حال تریدرهای تازه کار باشن تا شده یه درصد راه بقیه برای شروع آسون تر بشه .

10 لایک کرده

اخه همونطور که طبق تجربه ها و شنیده ها میدونیم کسایی که توی این شغل به موفقیت میرسن اوایل مسیر چند سالی دور خودشون میچرخن و معمولا حتی دنده عقب میرن تا بالاخره بعد یه تایمی گاز میدن و رو به جلو حرکت میکنن

10 لایک کرده

سوال بنده به شخصه از حرفه ای تر ها اینه که واقعا از این سبک های مرسوم میشه به سود دهی مستمر رسید اونم تو این دوره زمونه که اینهمه سبک وجود داره حالا چه سبک های قدیمی تر مثل پرایس اکشن چه جدید ترها مثل LITیا هر چی … ،

یعنی واقعا مشکل فقط از روانشناسیه یا این سبک ها ذاتا پتانسیل این قضیه رو ندارن حتی اگه روانشناسی و چیزای دیگه هم درست باشن

تمام

6 لایک کرده

یادگیری سبک های مختلف نه تنها کمک کننده نیست بلکه گیج کننده هم هست ! به نظر من باید به جای یادگیری چند سبک ؛ روی یه سبک استاد شد و همونو ادامه داد .

11 لایک کرده

جناب شما این کار رو انجام دادید و جواب گرفتید ؟

کدوم یکی رو پیشنهاد میدین ؟

4 لایک کرده

اگه واقعا جوابتون به سوالم اینه که میشه با سبک های مرسوم به سوددهی مستمر رسید خواهش میکنم سبکی که باهاش به این مرحله رسیدین و به نظرتون اگه همون رو از اول کار میکردین بهتر بود رو هم معرفی کنین .

با سپاس

2 لایک کرده

من پرایس اکشن کلاسیک کار میکنم !

ولی این به این معنی نیست که سبک های دیگه جواب نمیده ؛ من منظورم این بود که باید به جای یادگیری سبک های مختلف فقط روی یه سبک به طور ویژه کار کرد !

8 لایک کرده

ببین کلا یک مسیری باید طی بشه عین یک درخت که میاری تا میوه بده !

مهم نیست چه سبکی یاد میگیری مهم اینه با اون سبک راحت باشی و بفهمیش

بعد از فهم سبک باید بیای یک استراتژی برای خودت بسازی یا یک استراتژی رو‌کاستومایز کنی .

حالا وقت اینه بری بکتستش رو بگیری و ببین تو گذشته بازار این استراتژی چطور عمل می‌کنه .

توی بک تست باید متغیری هارو یک سان بکنی یعنی چی ؟!

مثلاً سشنی که کار می‌کنی تایم فریم که تحلیل می‌کنی و نماد باید همگی یکی باشه تمام این ها رو تکرار و تکرار کن توی یک روز .

ریوارد هارو توی یک اکسل ثبت کن ! ممکنه یک روز بهت نیم بده ممکنه یک روز بهت ۱۰ بده

تمام رو ثبت کن و حالا ببین بیشترین عددی که تکرار میشه ریچارد چنده . حالا اگر تمام معاملات رو با اون ریوارد بلندی آخر ماه برایندت چقدره !

وقتی استراتژی داشتی و پلن معاملاتی مکتوب اون موقع تازه درگیر مسائل روانشناسی میشی و با ژورنال نویسی و یا سری تمرین های دیگه از پس اون بخش هم بر میای .

برای من این مسیر اینجوری طی شد

9 لایک کرده

الانم صد درصد میخای بگی ادم به ادم فرق داره هر سبکی برای یکی خوبه ، اصلا اینطور نیست ، سبک ها رو کامل میشه با هم مقایسه کرد و درجه بندی کرد .

چون کامل میشه بازدهیشون و نتیجشون رو تو بکتست گیری مشخص کرد .

3 لایک کرده

از نظر شما ها همه ی سبک ها مثل هم هستن ولی به نظرم اصلا اینطور نیست و بعضی از سبک ها بهتر ان حالا شما میگین برای فرد به فرد اینطوره ولی در بازه ی کلی هم به همین شکله

و ثانیا تا اگه سبک های مختلف رو یاد نگیری که اصلا از کجا میخوای بدونی کدومش به قول شما باهاش راحتین و بهتره براتون .

پس این حرف کلیشه ای رو تموم کنید که نباید سبک های مختلف رو یاد نگرفت و روی یکیش متمرکز شد چون کلا تناقض داره

باید گفت بهتره بیشتر سبک ها رو یاد گرفت و از بین اونها بهترینش رو برای شخص خودتون انتخاب کرد یا اینکه حتی بعد از درک کلی اونها برین و اصلا استراتژی های خودتون رو نوشت و اونها رو بکتست گرفت

2 لایک کرده

چرا متوجه نمیشین من چی میگم ؟

میگم هر سبکی میتونه سودده باشه به شرط اینکه روی اون سبک استاد شد ؛ حالا یه نفر دوس داره پرایس اکشن کار کنه یه نفر دوس داره ICT کار کنه ؛ مشکلتون با آپلود کردن دوره ها چیه ؟

5 لایک کرده

برای مسیر یادگیری هم یکسری الزامات هست که حتما باید انجام بشه.
هر مفهومی که یاد گرفتی حتما روی چارت همون تک مفهوم رو حداقل 100 بار پیدا کن و تمرین کن بعد برو سراغ مفهوم بعدی.
حتما باید تک به تک معاملاتت رو ژورنال کنی
توصیه م اینه عکس قبل و بعد معاملاتت رو حتما داشته باش، بعد بصورت ویس تمام نکات تکنیکالی که چرا این پوزیشن رو گرفتی توی ویس برای خودت بیان کن و حس و حالت رو هم قبل، حین و بعد معاملات مجدد ثبت کن.
بعد از 100 بار تکرار این کار به تسلط بینظیری میرسی.
هم خطاهات رو تکرار نمیکنی و هم روی استراتژیت مستر میشی و هم تسلطت بر ترس، طمع، خشم،صبر بهتر میشه

7 لایک کرده

کی گفته یه سبک نسبت به سبک دیگه برتری داره ؟ هر کی میتونه با هر سبکی که خودش دوس داره کار کنه و سودده بشه و به هیچ وجه نمیتونه بگه چون من ICT کار میکنم و سودده هستم پس پرایس اکشن کلا به درد نمیخوره

8 لایک کرده

این ذهنیت که هرچقدر دوره از سبک های مختلف ببینم بنداز دور
تو ی ناحیه ی سبک میگه بای بزنم یکی دیگه سل نمیدونی اینجا OB میخواد قیمت بالا بکشونه یا fvg قبلش ادامه ریزش بده
به شخصه سبک های مختلفی رو دیدم و یادگرفتم ولی ی تنها سبکی که برای من مناسب بود ICT بود که ازش اومدن smc و lit کشیدن بیرون که هنوز باز دارم رو ستاپم کار میکنم (کمالگرایی سرویس کردتم)
ممکنه برای بقیه پرایس اکشن و nds اوکی تر باشه
برای ict هم خودش roadmap کامل داره گمراه نمیشی درصورتی که با خود مایکل پیش برید

بعد از دیدن اموزش میفتی رو دور بک تست عمیق و انالیز کردنش که خودش ی بحث خیلی قشنگ و به نسبتا پیچیدس

4 لایک کرده

همه چی به مرور زمان متوجه میشین راه میان بری نداره متاسفانه یا خوشبختانه

3 لایک کرده

بروسلی یک جمله داره به نظرم توی سبک های ترید هم صدق می‌کنه :grin:

کسی که ۱ فن رو ۱۰۰ بار تمرین می‌کنه بیشتر میترسم تا از کسی که ۱۰۰ فن رو یک بار تمرین کرده!!!

شما یک سبک رو توش مستر بشی سودت رو میگیری

11 لایک کرده

چقد عالی نواختی :grimacing:

1 لایک کرده

من ۲ ساعته دارم این مطلب رو سعی میکنم بهشون بفهمونم ولی متوجه نمیشن !

2 لایک کرده

سلام. به نظرم درک چارت و اینکه قیمت پتانسیل حرکت به کدام سمت را داره و چرا، مهمترین بخش تریدری هست. داستانسازی برای آن اهمیت فوق‌العاده‌ای داره و کم کم بینش شما را در درک چارت افزایش میده. حالا اسمش هرچی که باشه مهم نیست. ICT از نظر من که راه‌های زیادی رفتم بهترین هست که شما را به آن داستان سرایی می‌رساند. این داستان چراغ راهنما هست و ذهن شما را بسوی معامله‌گر شدن باز می‌کند. چیزی نیست که یکشبه بتوان به آن رسید ولی اول و آخرش همینه. باید مداوم و صبور و با نظم پای کار بایستید.

2 لایک کرده