خب با توجه به اینکه در اصل من روی پرایس اکشن تمرکز دارم ولی سوالی که همیشه گوشه ذهنم بود کدومش ؟؟ یعنی کدام یک از سبک هاش یا بهتره بگم کدوم شاخه از اون ؟؟
هر چی بیشتر مطالعه کردم و با سبک های مربوطه آشنا شدم فهمیدم در اصل تقریبا همه یکی هستن !
منظورم اینه که همه حمایت و مقاومت استفاده میکنن ولی هرکسی یه طیف بخصوص رو برداشته و پیشروی کرده .
خب با توجه به این موضوع منم به فکرم رسید چرا نمیشه تلفیقشون کرد ؟ یعنی اون چیزی هایی که در هر سبک با روان شما سازگاری بیشتری دارد اون رو انتخاب کنید .
یه مثال شاید برای روشن تر شدن منظورم بهتر باشه : خب فرض میگیریم یکی با استاپ خوردن پشت سر هم برای چند ترید مشکلی نداره در صورتی که بعضی ها اینجوری نیستن . خب اینجا بحث ریوارد میاد وسط یعنی ریوارد بالا میخوایم یا تعداد معامله موفق بالا همینجوری که اساتید حاظر هم میدونن بین این دوتا مورد رابطه معکوس هستش .
با توجه به این موضوع خواستم نظرات دوستان رو هم بدونم . بازم این نظر منه امیدوارم شروع کردن چنین بحثی بتونه کمکمون کنه .
برای اینکه ناگفته نماند من خودم سبک البروکس و البته لنس بگز رو دنبال کردم .
توی مسیر ترید اگر مبتدی هستید حضور یک مربی و چهارچوب دادن به ذهن و اموزش های شما خیلی میتونه موثر باشه و باقی موارد مثل شخصی سازی استراتژی و تلفیق اون با خلق و خوی شخصی فعالیته که باید توسط خود شخص تریدر انجام بشه
اولا سلام و وقتتون بخیر
من کلا خود آموزی رو دوست دارم و کلا حرف شنوی خوبی ندارم .
ولی بازم حرف شمارو قبول دارم چون تا زمانی که کتاب " مربی معامله گری روزانه " اثر آقای برت استینبارگر رو مطالعه کردم و تقریبا تونستم به استاد آموزشی خودم تبدیل بشم تغییر رو دیدم در خودم .
هدف از شروع این گفت و گو این بود که بتونیم تجربیات خودمون رو باهم به اشتراک بگذاریم .
اگه بخوام تجربه خودم رو بگم برمیگرده به تقریبا ۷ سال پیش که اموزش مرجع و درستی حداقل اون موقع وجود نداشت بعدشم با همه گیر شدن یوتیوب و حضور اساتید مختلف بین سبک ها و استراتژی های گوناگون گم شده بودم راستش من اکثر مطالب رو جسته و گریخته یاد گرفتم و هیچ پلن مکتوب و منظمی نداشتم ترید هم میکردم ولی اکثرا ضرر بود چون همونطور که نداشتن دانش کافی موجب ضررده بودن توی بازار میشه دونستن استراتژی های مختلف و زیاد هم موجب ضرر میشه مخصوصا وقتی عطش یادگیری داری تا اینکه با یه مربی خوب اشنا شدم به نظرم حضور همون مربی به تمام مطالب توی ذهنم انسجام داد و موجب سود ده شدنم شد چون باعث شد به جای چندتا استراتژی به یکیشون پایبند باشم و با گرفتن بکتست و فوروارد تست های فراوان تونستم نسبت به شخصیت خودم شخصی سازیش کنم
برای همین میگم حضور یک مربی در ابتدای کار میتونه خیلی مفید باشه به شرط اینکه به یک استراتژی پایبند باشید و نسبت به تیپ شخصیتی خودتون شخصی سازیش کنید
پ.ن: طبق گفته شما اکثر استراتژی های اسمارت مانی از یک الگوی مشابه پیروی میکنند این خود شما هستید که انتخاب میکنید کدوم الگو بیشتر با شما سازگاری داره
منم به همین رسیدم در smcیا ictیا rtm خصوصا سبک های عرضه و تقاضا تقریبا اکثرا شبیه همن البروکس سبک کلاسیک میشه شود آوری کرد بیشتر بنظر من مربوط به خود شخصه و تمرین تکرار و چه سبکی میتونه راحت ارتباط بگیره و برایش قابل فهم باشه
سلام آقای عسکری وقتتون بخیر .
با توجه به موضوع مطرح شده میتونم یک چیز رو با قاطعیت تمام خدمت شما عرض کنم اونم اینکه واقعا مهم نیست چند تا سبک رو بلد باشید یکی رو انتخاب کنید و تا تهش برید و تمام .
میتونم یه توصیه دوستانه بهتون بکنم اونم اینکه پایه های پرایس اکشن رو مطالعه کنید و بعدا یک شاخه انتخاب کنید و در اون استاد بشید . میتونم بگم در وضعیت شما آقای رضا زنگنه میتونه کمک حالتون باشه .
در ضمن بیشتر روی روان شناسی کار کنید چون یه نسبت بیست به هشتاد بین این دو موضوع برقرار هستش بیست درصد ترید رو تحلیل و هشتاد درصد اون برمیگرده به روانشناسی .
البته نظر من اینه با توجه به تجربیاتم اینو میگم اگر اساتید نظر دیگه داشته باشن من ازشون معذرت میخوام .
یه ضرب المثل هست که گفتن و شنیدنش خالی از لطف نیست اونم شکارچی که چند تا خرگوش رو دنبال کنه نمیتونه هیچ کدوم رو بگیره ولی با تمرکز روی یکی از اونها میتونه به هدفش برسه .
سلام . کتاب معامله گر کامل را بخون .
موفقیت در این مارکت زمان زیادی لازم داره . هدف اولت از دست ندادن پول و ماندگاری در بازار باشه . با حساب های دمو و یا میکرو کار کن و روی ورود در محدده هایی که کمترین زیان را دارد تمرکز کن .
یک تناقض جالب وجود داره برای اینجور موارد.چرا اکثر تریدرها تجربیات دیگران را ملاک قرار میدهند و نظرات بقیه براش اهمیت دارند در حالیکه اکثر تریدرها سودده نیستن؟!
و اما در مورد سبک های مختلف.یکسری تفاوت ها وجود داره و یکسری شباهت ها.کسی که میخواد ترکیب کنه دقیقا باید بدونه برای چی.و نقاط ضعف و قوت هر سبک رو بدونه.مادامیکه شما نقطه ضعف سبک ایکس رو ندونی نمیتونی از لحاظ منطقی نقطه ضعف اون سبک رو با سبک ایگرگ پوشش بدی.پس باید تجربه کسب کرد و هرکجا کمبودی حس کردی باید دنبالش بری و با سبک های دیگه سعی کنی پوشش بدی اون نقاط ضعف رو و این زمان بره صرفا با عجله کردن و یادگیری سبکهای مختلف،تریدر لزوما سودده تر نخواهد بود.و مسیر هر شخص باید یونیک باشه تا به اون چیزی که مدنطرشه برسه چون اون چیزی که شما مدنظرته که میخوای بهش برسی ممکنه برای خیلیا دغدغه نباشه.
درسته هر کسی دیدگاه خاص خودش رو داره و دیدگاه شما هم خوبه بشخصه میتونم بگم دیدگاه خوب و کاملی هستش ولی خب یه چیزی ذهنم رو بعد خوندن پیامتون درگیر کرد که مایل بیانش کنم اونم اینکه اصولا نمیشه برای سبک ها نقطه ضعف در نظر گرفتن چون هر سبکی هدفی مجزا داره یعنی هر کدام یه طیف خواصی از نقاط ورود توجه دارند پس نمیتونیم بگیم نقطه ضعف داره یا نع البته میشه اینجوری جداشون کرد که مثلا سبک ایکس با تیپ شخصیتی من سازگار تر هستش .
البته این نظر منه و امیدوارم مشکلی نداشته باشه
هدف ما ممکنه با دیدگاه اون سبک همراستا نباشه و ما دنبال انتظارات خودمون هستیم نه اینکه خودمون رو باید با سبکها هماهنگ کنیم!
البته هرکسی نظری داره و قرار نیست همه ما به یک شیوه پیش بریم
آی ماشالله به شعورت
داشتم نظرات رو راجب پراپ ها که دیدم نع انگاری همه نیاز دارن باهم هماهنگ باشند (اصرار به هم عقیده کردن بقیه با خودشون ) ولی بعد دیدن این جمله به بشریت کمی بیشتر امیدوار شدم
اما برگردیم به حرفمون من نمیگم خودمون رو با سبک هماهنگ کنیم میگم که یه سبک هماهنگ با خودمون پیدا کنیم یا یه سبک برای خودمون بسازیم که البته دومی خیلی سخته