دمت گرم چقدر وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی
یکی هم من معرفی کنم آرش وداد واقعا کار بلد سبک خودش رو داره و آموزش کاملی داده منتورش هم تا خودشه عالیه
دمت گرم چقدر وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی
یکی هم من معرفی کنم آرش وداد واقعا کار بلد سبک خودش رو داره و آموزش کاملی داده منتورش هم تا خودشه عالیه
پورصمدی بزار نفر اول ![]()
![]()
بنظر من دوره دکتر جعفریان قیمت نداره و ایشون بدون چشم داشت مجانی تدریس و در اختیار ما گذاشتند مطالب پیشرفته هست و برای یادگیری یکم زمان میبره …
علتش بار روانی بود که برای ایشون بوجود میومد ، یسری آدمی که با یه سیگنال که ضرر میداد به سر گروهها و ایشون فحاشی میکردن هرکی بود ول میکرد
دوست عزیز لینکی دردسترس دارید برای دیدن دوره استادای خوب
هر سبکی که شما ازش سود میگیری قطعا خوبه ..
در مورد شخص ایشون هم بنظرم این موضوعی که میفرمایید توجیه هست چون چندین بار این اتفاق از سمت ایشون افتاد . دیگ وقتی شما اصرار روی یک تحلیل اشتباه داری و سیگنال خلاف جهت میده و هی استاپ میخوری
یا اینکه معاملاتت استاپ نداره و این مسائل ربطی به اون موضوع نداره دیگ کسی که 30 40 سال به گفته خودش تجربه داره این همه اشتباه ازش پذیرفته نیست
در هرصورت موفق باشید
واکنش مایکل هادستون
![]()
دقیقا ،تنها کسی که من توی ایران دیدم که استیتمنت یکسال و نیم از استراتژیش به صورت پابلیک گذاشته توی مای اف ایکس بوک ،فقط اقای نوید کوهی بود و هست
به دلیل تبلیغات زیاد استادنما ها در سوشال مدیا و موتور های جستجو متاسفانه هیچ لینکی از اساتید با سابقه بالا پیدا نمیکنید.
اساتید قدیمی : دکتر رضا اناری
شهریار سلطان پور
پشوتن مشهوری نژاد
رضا گلشاهیان و …
دوره پولیش ثبت نام کردی؟
راستش من یه استراتژی شخصی برا خودم ساختمو سود ده هست.ولی دوست دارم از مسائل جدید غافلنباشم برا همین هر دوره یا مبحثی رو مطالعه میکنم تا استراتژیمو بروز کنم
اگه خلافش رو بهت ثابت کنم چی؟؟
اصلا چرا من،خودت برو پیچ “نوید کوهی2” رو ببین
”نوید کوهی 1” پیج شخصی هست و “نوید کوهی2” پیج کاریش
جدی؟؟
اینجا که خیلیا تعریفش کردن ،داشتم تدغیب میشدم برم دوره اش رو ببینم
آش دهن سوزی نیست..منم رفتم اموزششم شروع کردم چند تا کلیپ دیدم،بعد رفتم تو گروهشون یه چند تایی تحلیل دیدم که فیلد شدن متاسفانه…و کلا این حالت استاپ لاس مشخص نداشتنشون هم خیلی مخ من بود نتونستم اصلا با این سبک کنار بیام.
درسته ، ولی سبک ترید ایشون سویینگ روی دیلی و ۴ ساعته هست و سرمایه زیادی هم دارن با حسابای ما جور در نمیاد ، برای اون ۲۰ هزار پوند منفی مشکلی نداره ولی خوب برای ما قفله همچین چیزی ، در کل قصد توجیح ندارم روش ایشون و دوس دارم و باهاش کار میکنم اینم کاملا شخصیه موفق باشید
دکتر واعظ و محمدجواد حسینی
من دو دوره های این دو بزرگوار شرکت داشتم پیشنهاد میکنم
تا زمانی که ۶ ماه سود مستمر برداشت نکردی سمت هیچ استاد دیگه نرو .
اگرم رفتی برو سمت مسائل جدید تر بازار مثل اوردر فلو و دادههای لول ۲ و۳
و اگر خواستی در آینده حرفی داشته باشی برا گفتن پس برو سمت برنامه نویسی بازار های مالی
چرا برنامه نویسی بازارهای مالی؟
۸۰ درصد بازار رو الگوریتم ها و سیستم ها شکل میدن
با داشتن یک سیستم الگو تریدر خودکار یا نیمه خودکار بدون داشتن احساسات و بدون در نظر گرفتن سایر حساب میتونید ترید های دقیق تر ـ بهتر ـ بیشتر و …بگیرید .
یه ماشین پولسازی یا یه دستگاه پول چاپ کنی ( البته در حرف ساده و در عمل بسیار پیچیده)
بازار داره به این سمت کشیده میشه و برای حذف نشدن در سالهای پیش رو نیاز هست مداوم با روند بازار و تحولات اون آشنا باشیم .
متعصب به جهتی نیستم ولی شاید در اینده امتحان کردم