نظرتون در مورد استاد صمدی و استاد پور صمدی چیه؟کدومشون بهترن؟🤨

با هیچ کدوم از این استادا کار کردین؟کدومشون بهتر بودن و کدومشون شمارو به سود دهی رسوندن؟

نقاط قوت و ضعفشون‌چیاست

2 لایک کرده

من با پورصمدی کار کردم و باهمون هم به سود دهی رسیدم. صمدی رو اصلا دنبالش نرفتم

4 لایک کرده

اموزش رایگانشونو استفاده کردین یا دورشون رو گرفته بودید؟

1 لایک کرده

نه دورشو گرفتم ولی خیلی تکرار کردم تا به سوددهی رسیدم

2 لایک کرده

من جفتشو‌دیدم و و با احترام به طرفداران؛ سبحان صمدی از پور صمدی :skier::snowboarder:t2: رفته

1 لایک کرده

پورصمدی و کی ؟؟؟

داداش کیو با کی مقایسه میکنی

1 لایک کرده

من با استاد محمد علی پورصمدی به عنوان بهترین استادم تا به امروز درست و حسابی شروع کردم و به سود دهی در پراپ رسیدم که یه سری مشکلات خیلی شخصی برام پیش اومد و خوردیم به جنگ دوازده روزه ، اعتراضات و جنگی که الان در جریانه… اما من میتونم بگم ایشون واقعا انسان فهمیده و واقعا تریدر هست و همچنین جدا از آموزشش شما میتونید توی اینستاگرام یا سایتشون اگر دسترسی دارید از مطالبی که رایگان میزاره برید و کلی مطلب یاد بگیرید

حقیقتش نه از روی تعصب ولی از س.صمدی خوشم نمیاد

1 لایک کرده

جناب پورصمدی برای مبتدیا بهترینه

1 لایک کرده

استاد پورصمدی برای شروع بسیار عالیه
ولی خب برای سودده شدن دیدن دوره ایشون کافی نیست
دوره ایشون رو 1 سال و نیم پیش دیدم
و خیلی از لحاظ یادگیری پرایس اکشن کمکم کرد

1 لایک کرده

من به شخصه اگر از ابتدا با استاد محمدعلی پورصمدی آشنا نمیشدم تا همین الان که ۴ سال گذشته کلی دور خودم ازین دوره به اون دوره چرخیده بودم.خیلیارو میشناسم که از من هم سابقه بیشتر دارن ولی کلی پول دوره و کانال دادن و با خودم که مقایسه میکنم و در ارتباط با بازار باهاشون حرف میزنم اصلا تو باغ نیستن که فارکس چجور جایی هست و باید چیکار کنند.دوره ایشونو من خودم بیش از ۱۵ بار دیدم و با یکبار دوبار دیدن نمیشه دوره ایشونو کامل متوجه شد.بعد از ۴ سال مطالعه،بررسی و کار رو روانشناسی بازار که همش هم طبق گفته های استاد پورصمدی بود به سطح خوبی از بازار رسیدم و‌تونستم استراتژی شخصی خودمو بسازم ولی خب متاسفانه خورد به جنگ و الان منتظرم که سریع وصل شم و کارمو دنبال کنم.دلم کلی برای بازار تنگ شده …

2 لایک کرده

با سه تا استراتژی جدید جناب پورصمدی خیلی بهتر شده

1 لایک کرده

پورصمدی بهترینه

1 لایک کرده

اینام از البروکس اسکی رفتن پوخی نیستن

1 لایک کرده

من با استاد پودر صمدی کار کردم. البته دروس ایشان را از تلگرام مطالعه کرده ام. دوره ایشان را نخریدن. اما با ادمین ایشان صحبت کردن و گفتم دستم خالی. است. با اولین سودم از فارکس بدهیم را میپردازند. که ایشان گفتند ما خیلی به کارما پایبندیم. شاید سه روز نگذشته بود که در اینستا پیامی از استاد پورصمدی دریافت کردم. انگار خدا با من صحبت کرده. اینقدر خوشحال شدم. آنقدر که توجه نکردم آدرس فیک است و متوجه نشدم کجای آدرس از آدرس اینستای است پورصمدی متفاوت بود چون اصلا تفاوت نداشت. کسی که خود را به عنوان استاد پورصمدی جاده بود سایتی را به من معرفی کرد و وعده داد که فلان قدر ماهانه سود می‌دهد. واقعا فکر میکردم استاد است. من پول قرض گرفتن و 800 دلار به حساب سایت واریز کردم و پس از دوسه ماه متوجه شدم کلاهبرداری بوده است. اما من استاد پور صمدی را خدا نمیدانم ولی از خدا هم جدا نمیدانم. واقعا تدریشان عالیست. و شخصیتشون عالی تر. خداوند بار و یاور ایشان باشد.

1 لایک کرده

یعنی دقیقا همون سبکو اموزش داده؟و کپی از اون استاده؟

:man_facepalming:t2::joy::man_facepalming:t2::joy:

اموزش هاش از صفر و پایه شروع میشه؟

هزینه اموزش و دوره هاش چقدره الان؟

برای ادامه مسیر بعد از دیدن اموزش هاش چه استادی رو پیشنهاد میکنید

چه عالی

امیدوارم زودتر اینترنت ها ام وصل بشن