با سلام و درود و احترام خدمت استاد مهندس پروفسور محمدعلی پور صمدی عزیز با توجه به شرایط اینترنت و دسترسی نداشتن به صفحه اینستاگرام شما از شما خواهشمندم مابقی فعالیتت خودتون رو در صفحه شخصی سایت آپارات ادامه دهید تا ما هم بتونیم در این شرایط از وجود و هنر شما فیض ببریم ، سایه شما مستدام و آرزوی سلامتی برای شما و خوانواده گرامی ،ارادتمند شما جمعی از هنرجویان جناب عالی
دکتر جا موندا ، یه دکتر هم بگی تکمیل میشه
داداش طرف مستقیم بهش ایمیل میزنیم جواب نمیده بعد بیاد اینجا کامنت بخونه بره اپارات ![]()
آقای پروفسور البروکس عزیز لطفاً شماهم در کامیونیتی ادامه فعالیت هاتون رو انجام بدید .
استاد مهندس،فروپوسور،داکتر، پورصمدی،خوش به حالت که به آرزوت رسیدی ![]()
یعنی اگر شما نبیدون،نمیدونم چجوری نقدینگی و.ین.زور جور میشد ![]()
یعنی ایرانی جماعت متخصص باد کردن دیگران هست
تو سیاست هم همینه بدبختی
ترید که هیچیییییی
دوست عزیز شما اگر ذره ای ایشون رو میشناختید این حرفو نمیزدید
نقدینگی بروکر وینزور اگر منظورتون هست که بنده اصلا داخل وینزور و دبلیو ام حساب معاملاتی ندارم
متوجه این همه هیت برای آقای پور صمدی نمیشم ، بنده ۵ ساله سابقه فعالییت رو دارم در این بازار و قطعا خوب و بد رو از خیلی از دوستان بهتر تشخیص میدم
استاد پورصمدی کلا عشقه ولی فک نکنم پیامت بش برسه
پورفسور از کدوم کالج فارغ التحصیل شدن و موضوع تزشون چی بوده؟
تحصیلات آکادمیک نداشته ولی غیر آکادمیک فروشندگی میکرده. فروشندگی دوره و پکیج
مرسی دونالد…
دقیق بود
شما که به پورصمدی همچین لقب هایی میدی البروکس رو ببینی دیگه چی قرارع بگی ![]()
تو چقدر بدبختی بخدا.خودت مطالب ببین تایم بزار تجربه کسب کن
میگن یه روز یه بنده خدایی میره دیوونه خونه.میبینه یه دیوونه همش داد میزنه : لیلاااا لییللااا
میپرسه این چشه؟میگن لیلا رو میخواسته بهش ندادن دیوونه شده
میره جلوتر و میبینه بازم یکی دیگه داد میزنه : لیلا لیییلللا
میپرسه اینم لیلا رو میخواسته بهش ندادن؟
میگن نه،اتفاقا لیلا رو به این یکی دادن و از دستش دیوونه شده
منظورت پکیج فروش کپی کن دوره البروکس ![]()
تا حالا از طرف خواستی یک استیتمنت حداقل یکساله معتبر نمایش بده یا گذرواژه سرمایه گذار بروکر در اختیارت قرار بده
در این که زحمت کشیده یه دوره رو. به فارسی اورده اموزش داده نمیشه از حق بگذریم اماا امااااا میدونی چقدر این بنده خدا با اون سبحان دانشمند چقدر کد رفرال گیرشون اومده
شوخیه مگه یع سود خفن از دوره زدن به جیب ی سود خفن کد رفرال بروکر
سلام دوست عزیز .. واقعیتش من دوره ایشون ندیدم و نطری خاصی هم ندارم و من نظر شخصی خودم میگم هر مدرس و هر معلم جایگاه خودشو داره و قطعا شما با یکی ارتباط بهتر میگیری در مدرسه و دانشگاه هم همینه با یه معلم یا استاد درک بهتری از گفتار و نوع تدریسش داری و برای شما بهترین هست و شما از هر شخصی انرژی مثبت میگیری و میتونه کمکت کنه انجامش،بده به حرف هیچ کس هم توجه نکن .
دلیل این همه دشمنی رو واقعا متوجه نمیشم