کسانی که فقط دوره پورصمدی دیدن

کسانی که فقط دوره پورصمدی رو دیدین ، جون هر کسی که دوسش دارید آیا سود ده شدید یا نه ؟از روی تعصب جواب ندید لطفاً )

سودده شدن که ربطی به دوره نداره.دوره که خوبه حتما ببینید ولی سود دادن به روانشناسی تریده بیشتر….

4 لایک کرده

من دارم با یکی از استراتژی ها ش کار می کنم فعلا که در بک تست خوبه

2 لایک کرده

من خودم اومدم تو این تاپیک از تو بپرسم

1 لایک کرده

من با چهارتا از دوستام همزمان شروع کردیم به دیدن پورصمدی ولی هیچ کدومون به اون چیزی که میخواستیم نرسیدیم
بنظر من اگه میخوایی شروع کنی از خود البروکس یاد بگیر نه پورصمدی

2 لایک کرده

دقیقا در مورد سبک البروکس از منبع اصلی دریافت کنید نه پورصمدی کسی با پورصمدی به جایی نمیرسه بکتست همه استراتژی ها خوبه ربطی به درک کامل موضوع نداره پس وقت روی پورصمدی نذارید

2 لایک کرده

قرار نیست هرکی دورشو دیده سودده بشه

هرکی تلاش بیشتر

شب بیداری بیشتر

بکتست بیشتر

استرس بیشتر مو سفیدشدن کمپشت شدن و….

اون فرده که موفق میشه

دوره پورصمدی کاملترین دورس ( از نظر همه نه فقط من )

اما بسته به تلاش خود فرد هم هست

دورشو میتونی تو ۳ ماه ۴ ماه تموم کنی اما اینکه بتونی درک کنی ۲ سال۳ سال طول میکشه تا تک تک حرفاشو بفهمی

خودم از شاگرداشمم ( ۳ ساله دارم رو خودم کار میگنم بیشتر از ۵ یا ۶ بار کامل دورشو دیدم چه ویدیو هایی رو که من ۱۰ بار دیددم تا دونه دونه حرفاشو درک کنم )

رو xauusd us30 بودم ۵ مین و ۱مین

سوده شده بودم اما بعد از اتفاقات دی ماه تا الان خودمو جم نکردم بخاطر شرایط روحیم ( خدا میدونه چجوری سرپاشیم دوباره)

9 لایک کرده

سلام ودرود موافقم باهاتون و درکتون میکنم هم دردیم منم این مسیر رو پنج ساله دارم میرم و هرچند سخته ولی محال نیست و اینده روشنه

2 لایک کرده

درود بر همه دوستان

من هم با تمرین، تمرکز و تکرار روی یک دوره (خداییش پورصمدی مطالب رو خوب مطرح می‌کنه) کاملا موافقم.

فقط تسلط آدم رو اون هم آرام آرام رشد میده.

1 لایک کرده

تائیدیه سل و ریزش قیمت از محدوده ۴۶۲۸ الی ۴۶۳۰ با تارگت حداقل ۲۰۰ و حداکثر ۴۰۰ پیپ

2 لایک کرده

قرار نیست از هر ۱۰۰ نفر ک دوره اش رو میبینن ۱۰۰ تاشون سودده بشن اگر اینطوری بود ک بازاری در کار نبود .

در اصل قسمت تکنیکال ۲۰ درصد کل ماجرا هست ۸۰ درصدش به خودتون تمرینتون و روانشناسی برمیگرده پس این سوال ک همتون از این دوره سودده شدید اشتباهه ‌.

اگر منظور اینه ک (این دوره برای سودده شدن کافیه و نیاز به دوره دیگه ای نیست؟) باید بگم بله خیلی هم بیشتر از اونه ولی همش به خودتون بر میگرده انتظار هم نداشته باشید با یک بار دیدن دوره به سطح البروکس برسید .

1 لایک کرده

۵ ساله فقط پرایس اکشن هستید؟ پورصمدی ؟

اگر بدون تعصب بخوام نظر بدم، من خودم نتونستم با دوره ایشون سودده بشم و خداروشکر از طریق دیگ ای یک مسیری پیدا کردم…مشکلات دوره ایشون از نظر من : ۱- کلی گویی در رابطه با ساخت استراتژی

۲ - عدم تاکید بر قسمت های مهم

۳ - توضیح سرسری بحث احتمالات..( خودم با خوندن کتاب های معامله گر کامل ، قوی سیاه ، فریب خورده تصادف و چندتا کتاب دیگ درکش کردم)

ساخت استراتژی به شدت کار سخت و زمان بریه ولی ایشون یه جور توضیح دادن که انگار میشه روزی ۵ تا ازش ساخت!

امیدوارم واقعا تک تک شماها بتونید باهاش سود کنید ولی من که کلمه به کلمه دوره ش رو حفظم، با دوره ایشون نتونستم.. فقط زمانیکه دیدید نمیشع، سریعا یک فکری بکنید که چندین سال هدر ندید مثل من‌‌..

4 لایک کرده

دوره پور صمدی رو از کجا می تونم ببینم ؟ رایگانه ؟

اگه سوالی مشکلی موردی داری بگو تا کمکت کنم

صفر تا صد دورش رو دیدم اونم نه یبار بلکه 3 بار . یه رفیقی هم داشتم نه تنها دوره رو چند بار دیده بود بلکه از هر دقیقش نت برداشته بود و یه دفتر 300 400 برگ فقط مطالب دوره پر کرده بود . خلاصه بخوام بگم کارامد نبود برامون و مطالبش کپی ناقصی از مطالب ال بروکس هست اگر هم خواستی ببینی ال بروکس ببین و اینم بگم در نهایت اگر خواستی اسکلپر باشی و تک تایم فریم (1 یا 5 دقیقه) کار کنی و همچنین بخوای سبکت شهود محور باشه نه مکانیکال میتونه کمکت کنه ال بروکس .

1 لایک کرده

سبک شهود محور چیه؟ مگ داریم همچین چیزایی!!؟

اقا این شهود و این حرفا برا کسایی که ۱۰ سال تو بازار بودن پول در اوردن حالا با ذهن آزاد میان از این کارا ام میکنن…کسی که تازه شروع کرده این چیزا سمه ها…از ما گفتن..یه سبک مکانیکی باید داشته باشید که سیستم به جا شما تصمیم بگیره و گرنه با تصمیم شهودی و ذهن خودتون اگه وارد معامله بشید تهش ضرره…

درود ارادت داشتم خیلی میگشتم تا یه همچین پیامی ببینم دوره استاد پورصمدی شب نخابیدن میخاد وقت میخاد از خوشی زدن میخاد مهمونیو مسافرت نرفتن میخاد پا کار بودن میخاد دمتون گرم :green_heart:

2 لایک کرده

میتونم کمکتون کنم تا بتونید روندتون رو بهتر کنید

تمایل داشتید توی روبیکا با این آیدی تماس بگیرید

@EhsanD2023o

ممنون از لطفت احسان جان . روبیکا یا بقیه اپ های داخلی را استفاده نمیکنم .

1 لایک کرده