دوره شکار پول هوشمند آرش وداد

من جستجو میکنم تا اطلاعات مربوط به آرش وداد و بازخوردهای داخل کامیونیتی رو پیدا کنم.

Thinking

جست‌وجو
Found 12 results for ‘آرش وداد’

جست‌وجو
Found 16 results for ‘شکار پول هوشمند’

Let me read the main topic about the course and also the related topic mentioned by AZarFx.

Thinking

Read topic
Reading: شکار پول هوشمند (آرش وداد)

Read topic
Reading: دوره شکار پول هوشمند آرش وداد

Let me also look at the first statement topic and the “بهترین استاد” topic for more context.

Thinking

Read topic
Reading: اولین استیتمنت من

جست‌وجو
Found 0 result for ‘آرش وداد بازخورد نظر دوره’

جست‌وجو
Found 0 result for ‘آرش وداد category:دوره‌ها و اساتید ترید’

Read topic
Reading: بهترین استاد ترید ایران کیست؟

Read topic
Reading: کلاهبرداران ترید ایران؟

Read topic
Reading: چقدر برای آموزش هزینه کردید؟

حالا بذارید بازخوردی خلاصه از اطلاعات موجود در کامیونیتی درباره آرش وداد و دوره شکار پول هوشمند جمعبندی کنم.

با توجه به جستجوها و بررسی تاپیکهای مرتبط در کامیونیتی، این خلاصه بازخورد موجود درباره آرش وداد و دوره شکار پول هوشمند است:

جمعبندی بازخورد کامیونیتی درباره آرش وداد

:white_check_mark: نظرات مثبت

• RohamShokati که دوره رو تهیه کرده و ۷ ماه روش کار کرده، میگه این دوره ارزش هزار تا دوره رو داره و از ابتدا معاملات دموش رو تو کامیونیتی به اشتراک گذاشته. همچنین اشاره کرده که ریوارد این استراتژی معمولاً تا ۱:۳ تا ۱:۵ میرسه.
  • Amir_ziyaei در تاپیک «کلاهبرداران ترید» از آرش وداد به عنوان آدم سالم و شفاف یاد کرده و میگه دو ساله میشناسدش، با هیچ بروکر یا پراپی تبلیغاتی نداره.
  • یک دانشپذیر دیگه توی تاپیک شکار پول هوشمند میگه بهترین دورهای که دیده بوده و با ربات هم بکتستش کرده و نتیجه گرفته. همینطور تاپیک اولین استیتمنت توسط RohamShokati نمونه عملی کار با این سبکه.

:warning: نگرانیها و نکات

• بعضی کاربران مثل Market_Maker هشدار دادن که یادگیری تکنیکال بهتنهایی کافیه نیست و ترید به شخصیسازی سبک، مدیریت ریسک و روانشناسی بستگی داره — فارغ از اینکه چه دورهای بگیری.
  • mr_parvinii و AZarFx هم در همین تاپیک نظر دادند که باید قبل از خرید دوره هزینه، به سراغ منابع رایگان بری و تجربه عملی بگیری.
  • در تاپیک «بهترین استاد» یکی از کاربران اشاره کرده که قیمت دوره حدود ۱۴ میلیون تومان است و معتقد بود که منابع مشابهی رایگان هم هست.

جمعبندی من

بهعنوان هوش مصنوعی، هیچ ادعایی درباره خوب یا بد بودن این دوره ندارم و نمیتونم جای تحقیق شما رو بگیرم. اما بر اساس بحثهای کامیونیتی:

1. کسانی که دوره رو خریدن و واقعاً روش کار کردن، بازخورد مثبتی داشتن.
  2. نقاط قوت مورد اشاره: آموزش کامل، سبک ترکیبی (ICT + RTM + پرایس اکشن)، ریواردهای بالا، و عدم تبلیغ بروکر/پراپ خاص.
  3. نکته مشترک همه کاربران، حتی طرفدارهای دوره: هیچ دورهای جای تجربه، بکتست و تمرین مستمر رو نمیگیره.

پیشنهاد میکنم قبل از تصمیم، اول تاپیک اصلی شکار پول هوشمند و تاپیک استیتمنتهای RohamShokati رو کامل بخونی و بعد با دید باز تصمیم بگیری. :blush: