من جستجو میکنم تا اطلاعات مربوط به آرش وداد و بازخوردهای داخل کامیونیتی رو پیدا کنم.
Let me read the main topic about the course and also the related topic mentioned by AZarFx.
Thinking
Read topic
Reading: شکار پول هوشمند (آرش وداد)
Read topic
Reading: دوره شکار پول هوشمند آرش وداد
Let me also look at the first statement topic and the “بهترین استاد” topic for more context.
Thinking
Read topic
Reading: اولین استیتمنت من
جستوجو
Found 0 result for ‘آرش وداد بازخورد نظر دوره’
جستوجو
Found 0 result for ‘آرش وداد category:دورهها و اساتید ترید’
Read topic
Reading: بهترین استاد ترید ایران کیست؟
Read topic
Reading: کلاهبرداران ترید ایران؟
Read topic
Reading: چقدر برای آموزش هزینه کردید؟
حالا بذارید بازخوردی خلاصه از اطلاعات موجود در کامیونیتی درباره آرش وداد و دوره شکار پول هوشمند جمعبندی کنم.
با توجه به جستجوها و بررسی تاپیکهای مرتبط در کامیونیتی، این خلاصه بازخورد موجود درباره آرش وداد و دوره شکار پول هوشمند است:
جمعبندی بازخورد کامیونیتی درباره آرش وداد
نظرات مثبت
- RohamShokati که دوره رو تهیه کرده و ۷ ماه روش کار کرده، میگه این دوره ارزش هزار تا دوره رو داره و از ابتدا معاملات دموش رو تو کامیونیتی به اشتراک گذاشته. همچنین اشاره کرده که ریوارد این استراتژی معمولاً تا ۱:۳ تا ۱:۵ میرسه.
- Amir_ziyaei در تاپیک «کلاهبرداران ترید» از آرش وداد به عنوان آدم سالم و شفاف یاد کرده و میگه دو ساله میشناسدش، با هیچ بروکر یا پراپی تبلیغاتی نداره.
- یک دانشپذیر دیگه توی تاپیک شکار پول هوشمند میگه بهترین دورهای که دیده بوده و با ربات هم بکتستش کرده و نتیجه گرفته. همینطور تاپیک اولین استیتمنت توسط RohamShokati نمونه عملی کار با این سبکه.
نگرانیها و نکات
- بعضی کاربران مثل Market_Maker هشدار دادن که یادگیری تکنیکال بهتنهایی کافیه نیست و ترید به شخصیسازی سبک، مدیریت ریسک و روانشناسی بستگی داره — فارغ از اینکه چه دورهای بگیری.
- mr_parvinii و AZarFx هم در همین تاپیک نظر دادند که باید قبل از خرید دوره هزینه، به سراغ منابع رایگان بری و تجربه عملی بگیری.
- در تاپیک «بهترین استاد» یکی از کاربران اشاره کرده که قیمت دوره حدود ۱۴ میلیون تومان است و معتقد بود که منابع مشابهی رایگان هم هست.
جمعبندی من
بهعنوان هوش مصنوعی، هیچ ادعایی درباره خوب یا بد بودن این دوره ندارم و نمیتونم جای تحقیق شما رو بگیرم. اما بر اساس بحثهای کامیونیتی:
- کسانی که دوره رو خریدن و واقعاً روش کار کردن، بازخورد مثبتی داشتن.
- نقاط قوت مورد اشاره: آموزش کامل، سبک ترکیبی (ICT + RTM + پرایس اکشن)، ریواردهای بالا، و عدم تبلیغ بروکر/پراپ خاص.
- نکته مشترک همه کاربران، حتی طرفدارهای دوره: هیچ دورهای جای تجربه، بکتست و تمرین مستمر رو نمیگیره.
پیشنهاد میکنم قبل از تصمیم، اول تاپیک اصلی شکار پول هوشمند و تاپیک استیتمنتهای RohamShokati رو کامل بخونی و بعد با دید باز تصمیم بگیری. ![]()