بهترین استاد ترید ایران کیست؟

درود و ارادت

بهترین استاد ایرانی که میشناسین رو معرفی کنید تا بقیه دوستان هم باهاش آشنا بشن

به نظر بنده نامبر وان ایران کسی نیست جز استاد پورصمدی

بعد از ایشون هم استاد آهنگری

46 لایک کرده

کدوم دوره استاد اهنگری رو میگید؟

8 لایک کرده

مگه به جز صفر تا هزار ؛ دوره دیگه ای هم داره ؟

11 لایک کرده

من خودم آموزشمو با استاد نام آور دیدم

فکر میکنم نفر سوم تا پنجم بشه گذاشتش

7 لایک کرده

متاسفانه این اشخاص که نام می‌برید پکیج فروش و 99 درصدشون کلاه برادر هستن. استاد و تریدر واقعی هیچ وقت پکیج فروشی نمیکنه دوست عزیز

23 لایک کرده

بهترین استاد ایران خودتی دنبال کسی نرو

18 لایک کرده

بهترین تریدر جهان و نه تنها ایران، کسیه که بهت لینک استیتمنت جداقل ۶ماهه بده و خودت بری شخصا استیتمنتو چک کنی و تو بروکر معتبری هم حساب داشته باشه. تمام. اینو بعنوان کسیکه ۷سال شبانه روز زندگیشو تو ترید گذاشته میگم و حرف اول و آخر … تریدر بودن ربطی ب تدریس و حرف های قشنگ زدن نداره ترید فقط در عمله و در بلندمدت … فقط لینک استیتمنت حداقل ۶ماهه …. و همین کلاهبردارهای تریدرنما وقتی اسم استیتمنت بیاری سرخ میشن و آماده فرار و هزارتا بهانه چرند میارن که استیتمنت قابل جعله و … نه عزیزم استیتمنت اگه عرضه داشته باشی و تریدر باشی و سودده باشی میری استیتننت ۶ماهه میسازی و با افتخار منتشر میکنی . مثل دکتر جراحی که عمل های موفقش میشه رزومش …. یچیزی هم بگم کسیکه میخواد تدریس کنه و وقت مردمو بگیره وظیفه داره استینمنت بده ولی اگه یکی کاری به کسی نداره داره ترید خودشو میکنه و با زندگی کسی نمیخواد بازی کنه و ازش پول آموزش بگیره نیازی ب ارائه استیتمنت نداره طبیعطا

37 لایک کرده

هیچکس نمیتونه بهت یاد بده بخصوص داخل ایران. خودت تمرین کن مرتب و داخل مدیوم هم یه اکانت بساز مطالب اونجا رو مطالعه کن

11 لایک کرده

پورصمدی موافقم ولی اعنگری نه دلیل زیاد دارم براش

12 لایک کرده

ولی از نظر من بهارین لستان محمد رضا مقدسی د علی نیک افروز استادان خودم و تیم زد بورس

5 لایک کرده

نظرسنجی میزارم رای بدید

بهترین استاد ترید ایران
  • خاکستر
  • پورصمدی
  • حسینی
  • آهنگری
  • نام آور
  • امینو
  • سایر
0 رای دهندگان
3 لایک کرده

من با پورصمدی موافقم ولی استادم محمد رضا مقدسی و علی نیک افروز هست و از نظر عالی ان

5 لایک کرده

باهات موافقم . بتونم بکوب ۵ سال ممتد تردینگ‌ روزانه انجام میدم . قبل این پنج سال هم با ترید ها اسپات و نمیه وقت میگذورندم و در بلاک چین فعالیت میکردم

بعدش که وارد تردینگ شدم کامل همه چیزی رها کردم تا تردینگ انجام بدم از اون موقع تا الان خیلی چیزها گذشت از اول ابتدا بجای فلاور بودن دنبال این اون . تصمیم گرفتم خود آموزی کنم . در ۴.۵ ماه ممتد بکوب ریل تریدینگ انجام دادم با بالانس های متفاوت . ترید کرد اصلا ابدا آسون نبود و نخواهد شد . همه چیزی به دانشی که کسب می‌کنی از چارت بر میگرده . بهتر که استاد ها و حالا هرکسی که می‌خواهد باشه . فقط در حد آشنایی با ابزارهای بهشون نگاه کرد. نه غیره :slight_smile:

10 لایک کرده

تجربه من از بروکر ترندو

5 لایک کرده

پورصمدی همه دوره هاش و استراتژی هاش رایگانه

اهنگری هم همچنین

17 لایک کرده

بهتر بگیم رایگان شده بنده خودم از اولین کسایی بودم چند سال پیش با دلار 13 تومنی دوره شو فقط برای آشنایی از دوره سه میلیون خریدیم بعد دیدیم به درد لای جرز میخوره با کد نویسی پابلیکش کردیم

7 لایک کرده

بله اگه اشتباه نکنم سال ۲۰۱۹ بود که دوره پورصمدی منتشر شد

اون زمان که کمتر کسی تو ایران میدونست فارکس چیه پورصمدی‌ پرایس اکشنی آموزش داد که هنوز الان هم معتبره و خیلیا باهاش به درامد رسیدن

الان هم که داره استراتژی هاش رو به صورت رایگان داخل کانال یوتیوبش آموزش میده

14 لایک کرده

سلام جهت انتقال تجربه این پیام رو میزارم امیدوارم کمک کننده باشه برای کسانی که به این حرفه و بیزینس علاقه دارند،بنده ۶سال هست فعالیت میکنم زمانی که آقای آهنگری کلاس حضوری برگزار می‌کردند در کلاس حضوری ایشون شرکت کردم،منتور از کلاس ایشون رو داشتم و خلاصه کلی هزینه کردم و در آخر هم با تمام تلاشم استیتمنت حسابم موفق نبود قبل از اون هم که با یک سری اندیکاتور و آموزش‌های اولیه بدرد نخور کار میکردم،تا جایی که به طور اتفاقی رسیدم به یک کانال که متعلق به یک استادی هست که در انگلستان هستندو تمام اموزهاشون رایگان در اختیار همه قرار دادن حدودا ۴سال پیش اینکار رو انجام دادند من هم یک سالی میشه که با ایشون آشنا شدم اینرو بگم خدمتتون کل آنچیزی که تا به الان کار کردم رو کنار گذاشتم و آموزش‌های ایشون رو دنبال کردم در ماه روی حساب ریل با درادون 8 درصد ریوارد 45 درصد گرفتم مداومت این بازدهی الان به مدت 5ماه هست واز همش مهمتر آرامش درکار هست که با اطمینان به این سبک حاصل شده ،لینک کانال تلگرامی رو براتون میزارم خودتون میتونید برید و تحقیق کنید هم اینکه با دکتر بیشتر آشنا می‌شید و هم اینکه آموزش‌های آبکی به ظاهر کامل هر آنکس که خودشو استاد خطاب می‌کنه کنار میزارید،،،دکتر ایرج جعفریان ملقب به دکترفازی لاجیک

سبک ایشون NDS هست
دکتر تحصیلات بسیار بالایی در زمینه فیزیک و ریاضی دارند و در مورد تریدینگ هم تجربه بسیار بالایی دارند

امیدوارم این پیام بنده رو جدی بگیرید و با دکتر فازی کارتون رو ادامه بدید

موفق و مؤید باشید

https://t.me/NDS_academy_group

19 لایک کرده

مشکل مدرسین بازارهای مالی در ایران اینجاست که خودشون موفق به کشف نکته و مفهوم جدیدی در بازارهای مالی بر اساس اصول و روش تحقیق علمی نشده اند و نهایتا با استفاده از تالیف یک استراتژی با اندیکاتورها و اوسیلاتورهای موجود به نظامی با درصد موفقیت و شکست مشخصی رسیده اند و یا با حضور در دوره های آموزشی همین اساتید موجود به یک ستاپ کارآمد رسیدند و با اندکی تجربه و هزینه برای بازاریابی به کلوپ مدرسین پیوستند . اگر فردی رو می شناسید خلاف این موضوع باشه لطفا معرفی کنید .

8 لایک کرده

دقیقا

دیدن دوره مفیده ولی تجربه واقعی از معامله کردن روی حساب واقعی بدست میاد

16 لایک کرده