بلاخره کدوم دوره رو ببینیم ؟؟؟

سلام

خیلی از دوستان رو دیدم که دنبال بهترین دوره و فرد هستن جهت یادگیری ترید

و جالبه خیلیا اسم استاد پور صمدیو میارن یا نام هایی که تو فضای مجازی پر شده

اما به عنوان کسی که اکثرا دوره این اشخاصو شرکت کردم و هزینه های زیادی متحمل شدم و چندین سال دور خودم چرخیدم و پول و اعصابمو به عنوان بهای این کار پرداخت کردم میخام به شما از تجربم بگم شاید بتونم تغییری که واسه من و خیلی دیگه اتفاق افتاده واسه شما هم اتفاق بیوفته فقط کافیه

بهم اعتماد کنین نفعی که ازین کار میبرم فقط و فقط دعای خیر شماست همینو بس…

استادی که من باهاش به صورت غیر مستقیم اشنا شدم اسمش هست استاد آرمان کسی که زندگیمو بهش مدیونم اگه میخای بدونی استاد ارمان کیه بهم پیام بده چون معرفی این آدم تو یه خط دو خط نمیگنجه

انجمن نخبگان ترید - علی سجادی فر و ….
اما فقط استاد شما برتر نیست. استاد ما بهترین استاد گذشته و حال و اینده مارکت هست (استاد اعظم مارکت)

در کل هر سبکی که درکش کنید درسته

شما عضو انجمن هستین؟

عضو نه چون از نظر تکنیکال به منزلگاه رسیدم صحبت های وبینارهای روان شناسی برام درس و نکته های خوبی داشت همین

اینکه گفتین هر سبکی درکش .کنین درسته و بزرگ ترین استاد مارکته هم کاملا درسته

اما به عنوان کسی که از ب بسم الله با انجمن بودم تاحالا تاحالا شخصی به بزرگی استاد ارمان و مسیر درست ایشون (ساخت شخصیت یک تریدر) ندیدم این جمله من نیست این نقل قول از سه هزار نفری که تک به تک افراد نتایجشون داره اشکار میشه هدف ازین تاپیک اینه کمکی بشه به افرادی که میخای ترید یاد بگیرن اما متوسل میشن به یه مشت آموزش های ناقص

1 لایک کرده

توی اینستا گاهی تریدای علی سجادی رو میدیدم. سبک و استراتژی اش چیه؟ تو انجمنش بهتون استراتژی و ستاپ هاشونم اموزش میدن؟ یه توضیح د رمورد سبکش بده اگر تونستی ببینیم چیه

1 لایک کرده

سلام توی ویس بالا توضیح دادم

جواب مشخص و شفافی توی وویست پیدا نکردم در مورد سوالی که پرسیدم

1 لایک کرده

2 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

همین که توی مسائلی که بهت مربوط نیست ورود میکنی و بین صحبت دو نفر مجزا اعلام وجود میکنی از روانی بودن و مشکلاتی که ترید یا تربیت خانوادگی برات درست کرده باعث میشه برات طلب شفا از پروردگار کنم

(پست توسط نویسنده حذف شد)

شخصیت متغیر رو داری عجیب هستی

بنده ی حقیر نظرم اینه نسبت به سلیقه شخصیتون که میخواین تو کدوم تایم فریم کار کنید دنبال شخصی باشید که اون تایم فریم رو بهتون یاد بده.سویینگ یا اسکلپر ^ اگه استرس زیادی تو این کار دارین بهتر دنبال تایم فریم های بالاتر برید.بعد اینکه مشخص کردین روشتونو در حد آشنایی با مباحث همون تایم فریم دنبال آموزش برید و آخر سر هم شخصی سازی کنید استراتژیتون رو

ااا من الان متوجه شدم تبلیغه استاد گذاشتین که :joy:

عاغا نکنید تبلیغ نکنید الکی مردم رو از کار زده نکنید

2 لایک کرده

این تبلیغ نیست تجربه هست تبلیغ مال کسیه که منفعتی واسش داشته باشه

عزیزم ما تو این کار مو سفید کردیم واسه شما خیلی خوب بوده باشه قبول ولی اینکه بیای با حرف های زرد بخوای بقیه رو جذب کنی قدیمی شده دنبال راه های خلاقانه تر واسه جذب بگردین وگرنه این حنا ها دیگه رنگی نداره

2 لایک کرده

شما عزیزم موهات بخاطر چیز دیگه ای سفید شده شما یکم باهوش باشی درباره یه چیز تحقیق میکنی بعد نظر میدی معلومه انقد کردن تو پاچت نسبت به همچی بدبین شدی وگرنه نه این انجمن مال منه نه من کاره ای هستم فقط راهنمایی میکنم تا ادمایی مثل تو که توی ترید هی ضرر ده هستن رو به راه راست هدایت کنم