معرفی کلاهبرداران ترید ایران

درود و ارادت

این تاپیک برای معرفی کلاهبردان ایجاد شده .

صددرصد هممون تو این حوزه با کلاهبردارهایی آشنا شدیم که یا جیب ما رو خالی کردن یا با فروش رویا ته دلمونو خالی کردن !

طرز کار این شیاد ها هم اینجوریه که خودشونو جای استاد جا میزنن و شروع میکنن به پکیج فروشی یا معرفی بروکر و پراپ های اسکم خودشون .

ممنون میشم اگه تجربه تونو با ما به اشتراک بذارید و این شیادین رو به همکاراتون هم معرفی کنید !

17 لایک کرده

گروه اطلس بیژن مهربان فروش اکسپرت مارتینگل با عنوان قانون ایکسمون :joy:

5 لایک کرده

از اینا زیاده. کسی که تریدر باشه که نمیاد پکیج بفروشه. از همون ترید پولش در میاره.
تو حوزه کریپتو یه کانال تلگرامی بود به نام Whale. که سیگنال میذاشت و بغلش تبلیغ این صرافی های کلاه بردار خارجیُ میذاشت با لینک ریفرال.

10 لایک کرده

99.9 درصد تموم افرادی که آموزش میدن و دوره میکنن توو پاچه مردم کلاهبردارن. حتی پویان روحی که شب و روز توی سروکله کلاهبردار میزد خودش با لانچ ان اف تی میلیون ها دلار به جیب زد و الان حتی ایران نیس.

12 لایک کرده

این گروه whale رو دستگیر کردن چن ماه پیش !

5 لایک کرده

اره شنیدم خبرش ولی موقع وصل نت یادمه هنوز کانالش فعال بود.

5 لایک کرده

یه دوستی بود که اینجا می‌خواست استراتژی ۸۴ درصدشو بفروشه

نمی‌دونم کارش چطوریه ولی پکیج فروشی بود که هرچی ازش خواستیم طفره رفت از جواب دادن و فرستادن استیتمنت درست و حسابی

صرفا مثل بقیه پکیج فروش‌ها اسکرین شات فرستاده بود و حرف‌های تکراری که اگر رایگان پکیجم رو بدم کسی ارزشش رو نمی‌فهمه و دارم پکیجم رو مفت (مفتش ۱۰ میلیون تومن بود!!!) می‌‌دم بهتون و با یه ترید این مبلغ رو در میارید و از این جور داستانا رو می‌گفت که ما خیییلی باهاش آشناییم

11 لایک کرده

متاسفانه نمیدونم چرا تاپیکش رو نمیبدن ؛ هنوز داره کلاهبرداری میکنه

9 لایک کرده

همین دختره فرنیا تریدر؟

3 لایک کرده

متاسفانه چندین بار گزارش شده ولی تمایل ندارند حذف کنند

پ.ن: وال چنل که توسط محمد جرجندی (جرج کبیر :joy: ) به چوخ رفتند

6 لایک کرده

تمامی پکیج فروشان اینستاگرامی بلا استثنا کلاه بردار هستند. دلیل دارم برا این حرفم. خود قضیه فروش پکیج در فضای مجازی به تنهایی یک شغل محسوب میشه واسشون و به حد کافی وقت گیر هست که طرف اصلا وقت نمی‌کند ترید کند حالا بماند که شخصا با دو نفر از این اساتید پکیج فروش از نزدیک آشنا شدم دیدم که طرف اصلا ترید بلد نیست. مثال یکی از اساتید پکیج فروش که همه شما میشناسید قبلا پکیج بورس ایران می‌فروخت با ریزش بورس ایران دیدن که کشتی شون به گل نشست کوچ کرد فارکس حالا پکیج فارکس میفروشه. بازم تاکید میکنم تریدر واقعی به هیچ عنوان پکیج فروش نیست اصلا و ابدا. یعنی نه وقت شو داره نه حوصله شو

12 لایک کرده

نایت کینگشون آدام مرادیه اگه بگیرنش بقیه هم کشته میشن !

12 لایک کرده

قبول دارم که اکثر کسایی که آموزش میدن(پکیج فروشن یا به هرنحوی ترید آموزش میدن)ممکنه کلاهبردار باشن و نونشونو از فروش آموزش به دست بیارن

ولی نمیشه به همه تعمیم داد!

ماها هممون یه سری آموزشا از همین افرادی که تو کار آموزشن دیدیم دیگه درسته؟! از تو شکم مامانمون که تحلیل و ترید یاد نگرفتیم!

انگیزه های زیادی هست که کسی که واقعا تریدره بخواد آموزش هم بده که دوتاش ایناست:

-خیلی حال خوبی به فرد میده حتی شاید بیشتر از وقتی که خودش داره سود میکنه از معاملاتش(بحث معناست تو روانشناسی- meaning یوتیوب آذرخش مکری رو ببینید وقتی نت اومد تو تحلیل کتاب how people mattering مفصل راجبش حرف میزنه‌.آذرخش مکری میشه گفت بهترین روانپزشک و آگاه ترینه تو ایران)

-چه اشکالی داره کنار ترید یه شغل جانبی دیگه هم فرد داشته باشه؟ خب آموزش میتونه این شغل جانبی باشه

بنابراین هرکسی که آموزش میده رو نمیشه بهش بگیم کلاهبردار اگرچه که ممکنه خیلیاشون واقعا کلاهبردار باشن

10 لایک کرده

بله ولی بیاید قبول کنیم فضای اینستاگرام اصلا برای آموزش مناسب نیست !

10 لایک کرده

این تاپیک بیشتر از ده روزه ساخته شده یعنی کسی که مدعیه این استراتژیه فرصت کافی برای اثبات حرفاش داشت و میتونست به این همه هجمه پایان بده

6 لایک کرده

سلام بنظرم بیشترین کلاهبرداری مربوط به حوزه ارزدیجیتال هست لامصب جدا از اساتید کلاهبردار و همچنین کلاهبرداران کیف پول خود ارز دیجیتال ساخته شده هم می‌تونه توسط سازندش راگ پول بشه و دامپ بشه و جدا از این ، کلاهبردار های سیگنال دهندش که دیگه واویلا میگن این ارز رو بخر یهو میبینی دیگه نمیتونی بفروشیش و همچنین جدا از این یهو صرافی توسط هک میشه یا خود صرافی یهو کلاهبرداری می‌کنه اصلا وضعیه :grin:

6 لایک کرده

دقیقا :heart_eyes::rofl: اومدم بنویسم دیدم زودتر نوشتی

3 لایک کرده

اموزش میخای ببینی یوتیوب و اپارات و کلی فایل کتاب های رایگان تمام شد رفت……..تو گوگل بزنی پره…. کسی که خرفه بلد باشه استراتژی خاص رو بلد باشه بزور با زحمت خودش بهش رسیده و کسی بهش نگفته و هیچکسی نمیاد استراتژی تجربه چندین ساله با کلی ضرر و قمار رو زندگیش رو به همه اموزش بده اصلا قیمت نداره استراتژیش!!! هیچ وقت پول ندین برین چیزی یاد بگیرین من خودم اوایل رفتم اموزش مجانی و ساده این سبکهارو دیدم چک کردم دیدم اصلا در باب علاقه من نیست و خیلی چیزا یاد گرفتم فهمیدم ولی بدردم نخورد هیچکدوم اگه برای اینا پول میدادم هیچی میشد الکی پول دادن بود!!! خودم زحمت کشیدم چندین سال اینا پای چارت بودم و سبک خودم رو راه اندازی کردم و بر اساس پایه اون جلو میرم هیچ سبکی اونوطوری که میخاستم نیست و نبود و برین خودتون تو گوگل یاد بگیرین تلاش کنین و سلک خودتون رو راه اندازی کنین پول ندین به هیچ وجه حتی برای اکسپرت یا اندیکاتور من برای این سبکم کل زندگیم رفته و جا نزدم و برگشتم به جایگاه قبلم…………..یه توصیه و راهنمایی بزرگ برای همتون فقط قیمت رو در نظر بگیرین همین و بعد اندیکاتور اکسپرت ربات تایم فریم دیگه به چشمتون نمیخوره و واستون بی اهمیت میشه:heart::balance_scale:

3 لایک کرده

سلام و درود خدمت دوستان عزیز

اولین کسی که من از او چیزی درباره بازارهای مالی یاد گرفتم، آقای حسن حامدی بود. آن زمان، اگر درست به خاطر داشته باشم، مبلغی حدود ۱.۵ میلیون تومان (نزدیک به ۱۰۰ دلار) از بنده دریافت کردند؛ اما با کمال احترام، باید بگویم که آموزه‌های ایشان به‌اندازه «پشکل هم ارزش نداشت»

با این حال، از ایشان ممنونم چراکه همان تبلیغات و مسیری که ایجاد شد، باعث ورود ما به بورس شد و در ادامه آشنایی با آقای رضا گلشایهان و سعید خان خاکستر رقم خورد که برایم بسیار ارزشمند بود.

می‌خواهم بگویم: «عدو سبب خیر شود اگر خدا خواهد.»

بگذارید کلایتان را بردارند که قطعا کلاه ها پس خواهند داد :joy:

سخت نگیرید :rose:

3 لایک کرده

یه دختره توی اینستا بود به اسم صبا فکر کنم

دام پهن میکرد برای دخترهای دیگه :slight_smile:

کریپتو کار بود،هرچی شت کوین توی بازار بود رو معرفی می‌کرد

یه لایو ترید نداشت

2 لایک کرده