بهترین استاد ترید ایران کیست؟

دوره های ایرانی برای شروع خوبه ولی برای حرفه ای شدن حتما باید دوره های خارجی رو دید

Lit

Dreems FX

vector

hub 3

speed runer

4 لایک کرده

این تفکر شماست

نیازی نیست دیدگاه شما رو با توضیح در مورد سبک nds و همینطور قضاوت شما نسبت به دکترفازی روعوض کنم

اگر قرار باشه در مسیر درست باشید خودتون متوجه می‌شید

موفق و پیروز باشید

5 لایک کرده

mickel , ict is the best

2 لایک کرده

لطفا توی این نظرسنجی شرکت کنید. اگر لازمه کسی رو اضافه کنم ریپلای کنید و بگید بهم لطفا.

1 لایک کرده

جسارتا تعریف از خودتان بود ؟

4 لایک کرده

دوست عزیز 50درصد حرکات مارکت اصلا قابل تحلیل نیست تا چه برسه به ترید. و نقطه ضعف اون الگو تریدینگ هم همینجا مشخص میشه.

اون چیزی که تحت عنوان ربات مرسوم هست تحت شرایطی خاص متاسفانه صدق میکنه و برای ریتیل چندان کارایی نداره.البته شاید استثنایی وجود داشته باشه ولی متاسفانه مقطعی هست.

3 لایک کرده

من کاری ندارم که کدوم استاد خوبه و یا کدوم نه ولی یه چیزی که خیلی در این تاپیک از صحبت دوستان مشهوده این هست که متاسفانه اکثریت دنبال یه نسخه اماده ای هستن و در عموم این طور برداشت میشه که با دیدن فلان دوره خب قراره که دیگه همه چیز تموم بشه

ولی متاسفانه این طور نیست.قرار نیست با چند ساعت اموزش خلبانی بریم و پشت جنگنده بشینیم

-بیش از 70 درصد اون چیزی که در اینجا برای موفقیت نیاز هست قابل اموزش نیست.

-شاید از یه دوره 100 ساعته فقط و فقط یه نکته بسیار کوچیک به درد شما بخوره که بتونه استراتژی شما رو بهبود ببخشه و یا یه تیکه از یه پازل باشه

البته خب کسانی که تجربه بیشتر دارن قطعا این بدیهیات هست براشون

8 لایک کرده

دقیقا همینطوره ک دوستمون گفت…فقط تجربه و بکتست

3 لایک کرده

داداش یسریا دورشو فقط یه بار دوبار دیدن بقول خودش سریال که نیستش من جاهای مهمش رو شاید بالای ده بار دیدم بک تست گرفتم تا ذات مارکت رو چیزی که پورصمدی ازش حرف میزنه رو بفهمم تو یوتوبشم که استراتژی هاشو داد کامل تر شد یجروایی حرفاش بنظرم کارش بیسته

1 لایک کرده

آر دقیقا اومدم اینو بنویسم که شما نوشتی

آرش وداد خیلی خوب آموزش میده ولی کم تجربه است

3 لایک کرده

ب نظر منم سلطان پور صمدی بهترین مدرس و معلمه و کاملا خاک بازارو خورده و استاد شده و اینکه تنها دورش و ببینی کافی نیست و دوره تکمیلیش و گزارش هفتگیاش از همش مهمتره و استوریاش و لایو تریداش که تا اینارو نبینی متوجه دورش کامل نمیشی وقتی اینارو دیدی و تمرین کردی و باز رفتی دورشو دیدی میفهمیی چه طلاییه اقای پورصمدی ،ب امید موفقیت همه تریدرای سینه سوخته :heart:

3 لایک کرده

رو دست خودم ندیدم

2 لایک کرده

بدون شک امیرحسین نام اور :heart:

2 لایک کرده

اینکه کسی نمیتونه یچیز و یادبگیره با اینکه اون سیستم کارایی نداشته باشه متفاوت هست ، nds میتونه تمام حرکات مارکت رو پیشبینی کنه فقط تایم حرکت رو باید بدونی و این تجربه لازم داره

4 لایک کرده

من هم همین کار رو با کمی تفاوت انجام میدم سراغ دوره ها نمیرم سراغ ستاپهای معاملاتی جدید میرم و فورا مشخص میشه که برای بهینه کردن استراتژی فعلیم مفید هست یا نه

2 لایک کرده

من خودم به استادی اعتماد میکنم که یه استیتمنت درست داشته باشه و قابل اعتماد باشه

(نه اینکه طرف با یه آهنگ انگیزشی بیاد مثلا لایو ترید بزاره :rofl: )

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز

واقعا استفاده کردم

چقدر نظراتون نزدیک به نظر من می‌باشد.

3 لایک کرده

https://s33.uupload.ir/files/nirvana69/Book.pdf

https://s33.uupload.ir/files/nirvana69/لاین%20چارت%20و%20بنچمارک%20جزوه%201.pdf

https://my.uupload.ir/dl/5L0EM8YN

2 لایک کرده

باتشکر فراوان از شما بخاطر این کامنت. ایول چقدر دوره دیدید.

4 لایک کرده

استاد های داریم در ایران که بالای ۱۵ یا ۲۰ و یکی شون بالای ۲۵ سال سابقه دارن و متاسفانه کسی ازشون اسم نبرد( شما زحمت میکشیدی نام میبردی )

3 لایک کرده