بهترین استاد ترید ایران کیست؟

بالای 160-170 قسمت یا همین دور و بر ها. این سایته کامل با زیرنویس گزاشته بود ولی فعلا که نت قطعه
https://hoseinifinance.com/courses/trade-price-action-al-brooks/

سلام میشه دلیلتونو به منم بگید چون من با پراپفزم ایشون کار میکنم میخوایم حای اشتباهی سرمایه قرار نداده باشم

کجا میشه به استاد پورصمدی دسترسی داشت و دوره هاشو دید.میشه لینک بدین.

روبیک پی ام بدین براتون میفرستم .

پیام دادم به روبیکاتون

چیزی نیومده واسم !

به این آیدی پی ام بدین : mirhaash

پراپش مشکلی نداشته خودش مشکله از نظر من ادم پر رو و یکم داره میل اریدر های که کلاهبردارن رفتارس میشه

بهشون میخوره ادم خوبی باشه.نمیدونم شابد برداشت هرکسی یجور باشه.ولی ممنون

دوره اسمارت مانی برنا🙂

سلام

استاد نداریم!!!

همه پکیج فروش هستن و خواهند بود”

بهترین استاد ناحیه عرضه و تقاضا است اما!این چیزی است که خودش 12 ترفند داره من چرا ترفندم را پخش کنم فردا دست به دست بشه باعث بشه نهنگ ها استراتژی جدیدی ابداع کنند!!!

پس استراتژی من مال من هست من از اون سود میگیریم ؟

جواب کاملی که میتونستم به شما بدم الگو دو سرشانه اینگلفینگ همه چرندیات هستند یک نفر به من نشان بدید با اینگلفینگ پوزیشن گرفته؟

من نمیگم نهنگ کجا نشان میزاره و چطور بازار به اون سمت میره!!!

یک راهنمایی:

ببین کجا و از چه طریقی حجم وارد بازار میشه و تمام.

سلمان فقط ژورنال و هنر جنگش پابلیکه
آموزش دیگه ای از ایشون مدنظرتونه؟

ژورنال هنر جنگ آموزش نیست.

مفاهیمیه که سلمان کار کرده و تمرین کرده.

تو اکادمی و تو بقیه ژورنال های اعضا به صورت پراکنده صحبت کرده سلمان و مفاهیمی که یاد گرفته رو آموزش داده

غیر اینا چیز دیگه ای ازش نیست.

کدوم حسینی منظورته؟؟؟

عزیزم آموزشهایه زیادی به صورت رایگان تو یوتوب هست متاسفانه الان با این نت نمیتونی ببینی

قطعا برای شروع بهتر از پورصمدی وجود نداره اما تاکید میکنم برای شروع!

یه کسایی شدن استاد که سابقه تریدشون از ۱۰ سال بالاتر نیست .

پورصمدی : میگه ۱۴ سال که با کمی اغراق درسته ( حجم مطالب زیادی و پراکنده داره و نتیجه : سردرگمی - اما تریدر خوبیه خودش خودم سه سال باهاش بودم و از بس دوره اش رو دیدم که حفظم )

و خاکستر ( قدیمی بازاره اما آموزش بلد نیست بده خیلی می‌ره تو حاشیه و به جای آموزش قصه میگه ـ چیزی ازش ندیدم که مطمئن بشم تریدره ولی تجربیاتی داره)

آمینو یا همون امین دهقان ( سابقه نداره و سنی نداره)

و آهنگری سابقه به زور ۸ سال ( یکی از بچه ها باهاش نتیجه گرفته بود ـ البته دوره خان هندی رو هم دیده بودـ اما پراپش فنفیکس مشکل داره)

این چهار تا رو میشه باهاشون کنار اومد.

خداوکیلی نام آور استاده یا حسینی ؟؟

نام آور قبل اینکه بازار ترید داغ بشه توی اینستا پکیج کسب درآمد از اینستاگرام می‌فروخت هنوز یادمه .

حسینی تنها مزیتش این بود که دوره آل بروکس رو اول زیرنویس و بعد دوبله کرد همین و بس .

:cross_mark:و بی شرف تر از همش محمد هلاکویی

علیرضا محرابی ( یه چیزایی میگه ولی نه استاد میشه اسمش رو گذاشت نه تریدر)

امید فدوی ( تریدر نیست ـ یه سری دوره آموزش کار صرافی و اینا داره برا مبتدی ها خوبه )

:warning:و در کل هر کسی که کانال سیگنال داره یا کپی ترید تریدر نیست و فقط فرار کنید .

هومن مقراضی ( تدریس و نحوه بیان بسیار فوق العاده - اما دوره اش مبتدی و آشنایی هست و همون کتاب جان مورفی ترجمه آقای فراهانی رو اومده کرده ویدیو ـ دوره فاندامنتال هم داره که خوب تدریس می‌کنه )

کامران جعفر قلی ( قدیمی بازارـ سبک تیموتی مورگ رو تدریس می‌کنه و برگرفته از چنگال دکتر آلن اندروز ـ به نظرم بد استادی نیست - آشنایی زیادی ندارم )

یه خسرو هست ( اتاق شکار ـ اونم یکی از بچه ها دوره ش رو دیده بود و گفت خوبه)

سعید شکوری (تریدر نیست ولی بعضی موقع حرف های خوبی میزنه ـ اما حرف خوب چه فایده ای داره )

:white_check_mark: استاد های داریم در ایران که بالای ۱۵ یا ۲۰ و یکی شون بالای ۲۵ سال سابقه دارن و متاسفانه کسی ازشون اسم نبرد :white_check_mark:

بقیه هم که نام بردید شاید تریدر باشن شایدم نباشن اما تجربه ندارن

خیلی هاشون گیرن هنوز و فقط مسائلی رو بیان میکنن و تدریس میکنن که سادس و فهمیدن و مسائل سخت و عمیق رو فیلتر میکن و نمی‌گن.

خب چرا نمیرید دوره های اصلی رو ببینید؟؟

ای سی تی ( منتورشیپ مایکل)

پرایس اکشن کلاسیک ( آل بروکس )

پرایس کلاسیک و ترکیبی ( لنس بگز )

الیوت ( رابرت ماینر ) ـ الیوت پیشنهاد نمیشه

سعی کنید یه جوری خودتون از منجلاب آموزش بیرون بکشد که این و اون دوره هیچ موقع تمومی نداره .

یه استاد و یه سبک و بعد یه استراتژی بیرون بکشید و بهینه کنید و تمرین کنید همین

:high_voltage:و در آخر بهترین استاد برای هر فردی اول بازاره و بعد خودش

چندین سال پیش دورش دیدم یه چیزی داشت به نام هوک

کلا اینم چیزی بارش نیست اگر بود مطمین باش مثل توووپ صدا میداد و همه میشناختنش

اینم چرت پرت زیاد میگه هر بار یه شماره کارت میزاره میگه واریز کنید بعد یکی به عنوان شاگرد منتورینگ میگیدم بعد لایو میزاره چرت پرت میگه دلت خوش نکن

یکی از بهترین استادهای ترید ایران

علیرضامحمدیان است

مسلط به تمامی سبک‌های تحلیل تکنیکال واولین استادی هست که بیش از 50 ستاپ معاملاتی نقطه زن و استراتژی معاملاتی رودرس میده

پشوتن مشهوری نژاد