اینجا،آنجا،همه جا "رابین سود"

اینکه چند نفر ناراضی بودن یه بحثه اینکه از روی اون نتیجه بگیری امتیاز خریدن و نظر مثبت فیک گذاشتن یه بحث دیگه‌ست

اگه مدرک و سندی داری رو کن همههه بفهمننننن اگر هر شرکتی خطا داره وگرنه این مدل حرف زدن بیشتر شبیه اتهام زدنه تا نقد کردن
بعدم اینجا خوده ایران بروکر طرفدار سفت و سخته سرمایه گذار برتره قطعا هزینه میکنه سرمایه گذار اینجا خیلی به این مشق و دفترا توجه نکنید تریدرا عقل دارن خودشونو شما هم خودتون تابلو نکن با این تاپیکا که نفهمن استخدامی هستی یه کاره یکی میاد تاپیک میزنه شروع میکنه تخریب بابا ماهیت این سایت تریدر و هوشمندانه بودنه چرا همه تون به حاشیه کشیدین اینجارو

حرف از رابینسوده :backhand_index_pointing_down: لطفا

[نظر سنجی دعوت از برندگان مسابقات پراپی به انجمن توسط نمایندگان رسمی]

دقیقا :+1: و مخصوصا اونی که گفتی " واقعا اگه یه نفر تریدر باشه وقت می کنه انقدر مطلب بنویسه اینجا؟؟ " همیشه فکر میکنم بهش آخه چقدر باید بیکاری باشی (بهت برسه :wink: ) این همه تاپیک بزنی چند هزار ریپلای و لایک بزنی. واقعا چقدر :thinking:

حاجی با هوش مصنوعی حرف میزنی بخون چی گفته بعد پیست کن

واقعا وقتی پراپ ها درامد خودشونو دارن و ما هیچ تاثیری نداریم درک نمیکنم یه عده تاپیک گذاشتنشون بهره چیست خدایی جز اینکه منافع داشته باشن با این تاپیکا بقیه رو بکوبن و دستوره این کارو در اصل گرفته باشن

جیره بگیره سرمایه گذاری مشتی ؟

بقران چه داستانی شده اینجا

هر کی داره اون یکی و میکوبه

گند زدین تو محیط اینجا

خجالت بکشید بابا همه عقل دارن فتوا ندین انقدر

بگو چقدر میگیرید از سرمایه گذار و پراپکو و مای پراپ و … گلریزون کنیم

انقدر گند نزنید به محیطه اینجا بتونیم در جهت درست برای ترید استفاده کنیم

افرررین بر تو

کاره درست اینه شخصیت های واقعی کابران واقعی بیان حرف بزنن نظر بدن

طرف کلااااااااااا 3 روزه اومده عضو شده اومده تاپیک گذاشته چرا همه جا شرکت ایکسه چرا شرکت ایگرگ نیست :joy:

واقعا گند زدین تو ایران بروکر

من گزارش میدم مهره های این شرکتای دوزاری رو که هر گندی میزنن ادمه دو روزه میفرستن اینجا لاپوشونیی کنن و جمع کنن

نیاز نیست خودزنی کنید عزیزان من.
من که اسمی از کسی نیاوردم.
اینکه چرا بعضی از دوستان سینه چاک می کنن برام جای سواله.
چرا واسه شرکت های دیگه کسی خودش رو شرحه شرحه نمی کنه موقع انتقاد؟؟؟
آهان چون رابین سود تریدرهای ارگانیکش بیشتر از بقیه شرکتا مثل سرمایه گذار برتره :joy:
جمع کنید بابا انقدر مردم رو احمق فرض نکنید.
هرکی چهار روز بیاد کامیونیتی ایران بروکر انقدر فضا چرت و پرته دیگه نمیاد.
شک ندارم دلیل اینکه بقیه هم رفتن ازینجا و انقدر خلوت شده اینجا همین نویسنده های استخدامی رابین سودن.
البته اگه واقعا مجموعه ای باشه و استخدامی هم داشته باشه.
به نظر منکه انقدر بازارش کساده
در کل مدیر عزیز رابین سود یکم از بقیه شرکتا یاد بگیر ببین کمپین بستن چطوریه اصلا.
تقصیری نداریا تجربه ت کمه فکر می کنی کمپین بستن یعنی مخاطب رو گول زدن.
ولی عزیز دلم الان دیگه دوره این کند ذهن بازیا واقعا گذشته.
تو که سود بده نیستی که اگه بودی انقدر تابلو دام پهن نمی کردی واسه چهار تا تریدر تازه کار ولی یکم آموزش ببین تا واسه پروژه های بعدیت اینجوری گند نزنی به اعتبار نداشتت.

ول کن گزارش دادم من به ایران بروکر از اینا زیاد اینجا هستن توجه نکن

این همون سولی بود سالی بود چی بود تعلیقش کردیم همونه مدله تایپشو برو ببین همونه

اینجوری ادمارو به گزارش ایران بروکر چون تعلیق میشن با اکانت جدید میان هی تبلیغات بکنن و قبلا هم پراپکو رو میکوبید این

توجه نکن

لطفا اینجا را هم ببینید و نظر بدید . ممنون

حالا سالی رو شما ول کن

نحوه فعالیت اون iman باحال تره

هر وقت تاپیک های اینطوری مطرح میشه یهو اونم میاد حرف میزنه میره

قشنگ مشخصه یک نفر پشت همه این اکانت هاس

هر چند وقت یکبار این سگب با چند تا اکانت میاد اینطوری جو رو خراب میکنه به هر حال

اکثرا هم خداروشکر تهش بن میشن :joy:

خیلی هم ضایع هستن واقعا

جای دیگه نوشتم اینجا هم میگم

کسی میاد شاکی میشه از اینکه رابین زیاد شده تاپیک هاش که چند روز فعال بوده

تو که 2 ساعت کلا تایم مطالعه ات هم نبوده

چه فشاری خوردی که اینطوری تاپیک میزنی

یه عده هم سریع پشتش میان

بعد همه رو کرده نویسنده

منم الان نویسنده شدم فکر کنم :rofl:

مشخصه یک نفر با چندتا اکانت میاد حرف میزنه دیگه :joy:

حالا در کل خداروشکر همه عاقلن و تهشم هیچی نمیشه

بیخودی به جون هم نیوفتید برادران :heart:

سگب و رابین تا زمانی که پرداخت هاشون رو میدن قابل اعتمادن

چاره ای جز اعتماد به همین شرکت ها ندارید

خواستید برید پراپ های جدید و بیشتر به فنا برید :joy:

بعد با مزه از وقتی من نوشتم این همون سولیه دقت کن هیچ کدوم از اکانتا دیگه نیستن چند روز دیگه اسم عوض میکنن دوباره میان

رئیس رابین سود انگار ناراحت شده از حرفام چه سایبری بازی دراورده.
ناراحت شدن نداره دوست عزیز.
ولی خوشحالم که با نظر من متوجه کاری که می کردی شدی و الان دیگه نویسنده هات (یا خودت!!!) فعالیتشون رو کم کردن.
همین درسته :+1:
وقتی انقدر تابلو هر وقت بیای اینجا تاپیک های رابین سود بالا باشن کاربر متوجه دامی که براشون پهن کردی میشه.
همینطوری آروم و چراغ خاموش مطلب بذاری راجب خودت کسی هم شک نمیکنه :clap:
در کل خوشحالم که نظرم باعث تغییر شیوه مارکتینگت از سطح خیلی افتضاح به سطح اندکی قابل قبول رسیده.

شما همون سولی هستی که دفعه قبل به خاطر همین ادبیات و حاشیه سازی از اینجا بیرون گذاشته شدی بهتره این بار همون اشتباه رو تکرار نکنی

اینکه هر کسی نظر متفاوتی داره دلیل نمیشه شما بیایی حمله کنی به همه جو اینجارو بزنی همه اعضا عقل و شعور دارن و خودشون میتونن درباره شرکت ها تحقیق کنن و تصمیم بگیرن