اینجا،آنجا،همه جا "رابین سود"

سلام به همه دوستان و سروران تریدر :heart:
یه چیزی ذهن منو درگیر کرده خواستم با شما به اشتراک بذارم!
شما هم به این نکته توجه کردید که یکی دوستان که اسمش رو نمیارم ماشالا یه تنه داره رابین سود رو داخل کامیونیتی پر قدرت پروموت می کنه :grinning_face_with_smiling_eyes:
هر تاپیکی میری یه سر صحبت توسط این دوستمون به رابین سود می خوره!!!
آخه مثلا پلتفرم رابین سود چی هست که حالا بخوای براش تاپیک درست کنی و بررسیش کنی :joy:
نمی دونم بررسی لیدربرد رابین سود!! بررسی فلان رابین سود!! چی؟؟ رابین سود!!! کی؟ رابین سود!!! کجا؟ رابین سود!!! شده مدرسان شریف!!!
سرمایه گذار برترش هم که دیگه همه تریدرای ایران میشناسنش و حداقل یه بار باهاش کار کردن انقدر اینجا براش تاپیک درست نمیشه که واسه رابین سود تاپیک زده میشه!!!
واقعا اگه یه نفر تریدر باشه وقت می کنه انقدر مطلب بنویسه اینجا؟؟
شما هم مثل من فکر می کنید رابین سود، نویسنده استخدام کرده واسه اینجا یا مشکل از ذهن مریض منه؟:sweat_smile:

در اینکه مدیران پراپ های چالش فروش ضریب هوشی پایینی دارند شکی نیست . حالا این موردی که شما فرمودید هم تایید میکنه که این پراپ ها نمیتونن اثر زیادی روی تریدر های با تجربه و قدیمی تر بذارن و متقاعدشون کنن تا دوباره فریب بخورن . ممکنه همه این داستان ها یه کمپین تبلیغاتی باشه که واقعا داره براش هزینه میکنه . بازار هدفشون هم تریدر های تازه وارد به بازار هست که در به در دنبال سرمایه هستن و متاسفانه خیلی راحت فریب این چالش فروش های بی وجدان و میخورن

این ماییم که باید هوشیار باشیم و به دانه مجانی طمع نکنیم تا در دام نیفتیم!

دقیقا من همون موقع میدونستم اینا زیر نظر شرکت هستن وقتیم یچیزی میگی درجا چیزی میگن که اره تو خبر نداری زیاد راجبش چیزی نمیدونی چنتا امثال علیرضا که تعصب زیادی رو کمیسیونشون دارن که کم نشه

سلام و درود،
پشتیبانیشون تازه اضافه شده به ایران بروکر و به همین دلیل، طبیعیه تاپیک ها زیاد بشه.
نکته دوم الان سایت ایران بروکر هم کمی خلوت شده و کاربرها به تلگرام یکم کوچ کردن و اینجا کمتر حرف میزنن. سرهمین باز شمابیشتر تاپیک هایی که کاربر فعال داره رو میبینید. حالا اینکه یک تاپیکی کاربر فعال داره دلیلش نمیشه گفت نویسنده داره.
دور هم هستند. اینطوری بخوای فکر کنی، هستند کسانی که از شرکت های مختلف فقط با قصد تخریب هم فعالیت میکنند. پس اوناهم نویسنده استخدام کردن؟
مورد بوده طرف هر روز مینوشت من قطع شدم. الکی به خدا فقط مینوشت من قطع هستم و چارتم بالا نمیاد. تهشم که ضایع شد، رفت که رفت.
نکته اخر هم این قضیه قبلا سر سگب و پراپکو هم بودش دوست عزیز. سخت نگیر.
یک زمانی سطح تاپیک ها شده بود امروز چرا سگب نورانی شده، من برم 10 کا بخرم.
یا نمیدونم پراپکو امروز رفتم داشت برام آهنگ میخوند، میرم یه 100 کا میگیرم.
خلاصه اینطوریاس :joy:
شما سعی کن تاپیک هایی که فکر میکنی مفید هستش رو دنبال کنی. مابقی رو زیاد توجه نکن.
همه جا همینطوریه و هر شرکتی سعی میکنه مطالب خودش رو بالاخره ایجاد کنه و به نمایش بزاره.

حالا اینکه چرا اون موقع صدای کسی در نمیومد هم یه بحثه دیگه اس که قطعا تهشو همه اتون میدونید.
تو تلگرام هم سر بزنید، برخی گروه هاشون کافیه شما یک کلمه از یک سری شرکت ها بزنید، تا معنی واقعی نویسنده رو کاملا درک کنید :joy:

خداروشکر تو ایران بروکر فعالیت آزاده و بابت هر نوع اظهار نظری نیازی نیست کسی جواب به کسی پس بده.
این خودش خیلی با ارزشه.
حالا اگر رابین زیاده و سگب کم شده و برعکسش، دلیل بر این نیست که واقعا نویسنده ای باشه.
هر چیزی یه دوره ای داره.
پس فردا یه شرکت دیگه هم یه پلن جذاب میزنه، اونوقت همه میریزن تو اون ور و اونجا هی اسمش زیاد پخش میشه.

کاملا درسته داداش :+1:
این مدیرای پراپ های چالش فروش ضریب هوشی واقعا پایینی دارن.
دیگه دوره ی کمپین های اینجوری و آدم استخدام کردن واسه اینکه خودش رو تریدر بی طرف جلوه بده گذشته.

میگن شما حرف رو بنداز صاحبش خودش بر میداره.
همینجا مشخصه کی به خودش گرفته و دوباره داره زیر پوستی طرفداری می کنه :joy: :joy:

به نظرم بهتره به جای حدس زدن درباره نویسنده استخدامی خود پراپ رو بررسی کنیم پرداختی ها پشتیبانی قوانین شرایط برداشت و تجربه واقعی تریدرها خیلی بیشتر از تعداد تاپیک هایی که اسمشون توش اومده اعتبار یک مجموعه رو مشخص میکنه

بهتره به جای حدس زدن درباره پشت پرده تبلیغات خود عملکرد شرکت رو بررسی کنیم مخصوصا قوانین برداشت سابقه پرداختی کیفیت پشتیبانی و تجربه تریدرهای واقعی

مخصوصا برای کسی که تازه وارد بازاره خیلی مهمه صرفا با دیدن چندتا تعریف و تبلیغ تصمیم نگیره و قبل از خرید خودش تحقیق کنه چون سرمایه و زمان خودش وسطه

به نظرم قبل از اینکه بگیم کسی نویسنده استخدام کرده یا تبلیغات سازمان یافته انجام میشه بهتره مدرک و سندی برای این ادعا داشته باشیم چون صرفا زیاد دیده شدن اسم یک مجموعه توی تاپیک ها به تنهایی چیزی رو ثابت نمیکنه

در نهایت هر کسی تجربه خودش رو داره و میتونه قبولش داشته باشه یا نداشته باشه مهم اینه که بحث تبدیل به کل کل شخصی نشه

درک نمیکنم روی چه منطقی پیام من پاک شده ولی به طور زیرپوستی و غیر زیرپوستی مجددا عرض کنم خدمت همه که برای من هیچ اهمیتی نداره کسی بخواد حرفامو قبول کنه یا نکنه.
اگر هم کسی جوابتون رو میده، صرفا از روی احترامه و بس.
البته که احترام و وقت گذاشتن برای یک عده کلا اشتباهه

حرف و نویسنده رو ول کن در عمل باید ببینینی یه پراپ چجوری عمل میکنه که رابین و سگبی خوب بودن البته که سگبی تر زد بعده جنگ

جسارت به دوستان نمی کنم اما همه دوستانی که اسمشون رو نیاوردم اون اول و گفتم فکر می کنم رابین سود استخدامشون کرده بیان اینجا حرف بزنن راجبش و بازارش رو داغ نشون بدن دقیقا همه اون عزیزان اومدن اینجا و زیر پوستی مجدد تبلیغش رو کردن.:joy:
چی بگم والا…
خواننده باید عاقل باشه…

تریدر فقط کافیه بره نظرات زیر صفحه رابین سود رو بخونه تا بفهمه دلیل این بازار گرمی رو.
رابین سود اگه سود بده بود نویسنده استخدام نمی کرد واسه اینجا تا دو نفر تریدر ناآگاه رو فریب بده و بکشه سمت خودش.
گرچه که دیگه دوره این کند ذهن بازی ها گذشته.

تریدری که تریدر باشه با تحقیق میره جلو شما جوش نزن اینجا هر کسی هم که با یه شرکت بده قطعا استخدام شرکت رقیبه جسارت نباشه به شما البته :joy:

چی میگی حاجی چند شرکت دارن پولشونو میگیرن من وشما مورچه ایم در مقابل فیل بعد شما اومدی دنباله نویسنده و ترانه سرا ای چه حرفایی ولمون کن بابا تر خدا

شما خودت انقدر واضح تاپیک یه شرکت و زدی والا من بیشتر احساسم رفت که استخدام سگبی هستی کلا هم منو دو دل کردی دیگه هر کی تحلیلم میزاره من فکر کنم ادمه کی هست من خودم به عنوان تازه ی جمع عقل دارم شعور دارم نمیام عقلمو دسته تایپک تازه ی شما یا نویسنده ایکس و ایگرگ بسپارم که

دقیقا متاسفانه الان جو کامیونیتی یه جوری شده که هر وقت میای سه چهار نفر کامیونیتی رو دست گرفتن در مدح و ستایش رابین سود!!!
فکر می کنم دلیل اینکه کامیونیتی انقدر نسبت به قبل خلوت شده و همه رفتن ار اینجا همین موضوع باشه.
من واقعا متوجه این موضوع نمی شم که چرا باید یه تریدر باید بیاد اینجا صبح تا شب مطلب بنویسه در مورد پلتفرم جدید رابین سود یا بررسی مسابقه رابین سود یا…
چیزی واضحه اینه که هیچ وقت یه تریدر عادی وقت همچین کارهایی رو نداره مگر اینکه توطئه ای در کار باشه :joy:
منم با کمال احترام سعی می کنم دیگه کمتر بیام اینجا چون حس می کنم همه مطالب کنترل شده و جهت داره.
خدانگهدار همه دوستان. علی الخصوص اعضای محترم تیم رابین سود :heart:

چیزی که واسه من خیلی عجیب تر از رفتار این عزیزان داخل کامیونیتی هست اینه که شما یه سر به نظرات رابین سود داخل صفحه بررسیش بزنی با حجم عظیمی از نارضایتی مواجه میشی و حتی با کمترین ضریب هوشی هم برات سوال پیش میاد چطور با وجود اینهمه نارضایتی همچنان امتیازش بالای 4 هست و اینجاست که می فهمی مدیر محترم رابین سود علاوه بر اینکه برای کامیونیتی نویسنده استخدام کرده، برای نظراتش هم امتیاز و نظر مثبت خریده!!! نکته ای که حتی هوش مصنوعی ایران بروکر هم بهش اشاره کرده (تصویر رو ببینید).
در کل تریدر باهوش با دیدن این حجم از دام پهن کردن هیچوقت تو تله نمی افته.