گزارش شفاف‌سازی: مستندات رابین‌سود در پاسخ به ادعاهای اخیر

سلام به همگی

با توجه به اتفاقاتی که برای یکی از کاربران مجموعه رابین سود افتاد، من برای اطمینان از امنیت سرمایه‌گذاری مالی و روانی خودم ، با بخش پشتیبانی آن‌ها ارتباط گرفتم هدف من این بود که با داشتن اطلاعات کامل با خیال راحت به فعالیت در اکانت “فرصت‌هایی که از این شرکت دارم ” که قبلا تاپیکشو گذاشتم ادامه بدم .

پاسخ‌های دریافتی از سمت پشتیبانی بسیار شفاف و قانع‌کننده بود. به همین دلیل تصمیم گرفتم این توضیحات را با شما به اشتراک بگذارم تا شفافیت برای همه حفظ شود و سایر کاربران پراپ هم بتوانند بدون دغدغه و با اعتماد به نفس کامل به کار خود ادامه دهند. امیدوارم این مطلب برایتان مفید باشه .

تک تک براتون میزارم که اگر خواستین زوم کنید براتون امکانش باشه

این فردی که اسمشو بردین هدفش و کابریه اکانتش واضح و مشخص هست برای همه و کابر و شنونده باید عاقل باشه حرف از دهنه کی داره بیرون میاد از ابتدا ماهیت پشته این جنجال مشخص بود شما این حرف و از دهنه شخصی امین اگر میشنیدی میتونستی شک کنی نه از دهنه همچین افرادی
در انتها امیدوارم در کمال ارامش بتونی اکانتتو پاس کنی و به برداشت برسی

انشالله همه در این بازار بزرگ و پر از موقعیت موفق باشند

مشتی محکم بر دهان دروغگویان و خالی بندها و تبلیغ کنندگان :joy:

@AIRA میتونی به عکسا هم دسترسی داشته باشی و خلاصه کنی؟

@user_37930 برار یه فایل متنی هم پیوست میکردی از همون چتا.

سلام u/Allex! خوشحالم که می‌تونم کمک کنم. متأسفانه من به تصاویر آپلود شده در فروم دسترسی ندارم، فقط می‌تونم متن‌های تاپیک‌ها و پست‌ها رو بخونم.

اما از روی متن پست u/user_37930 می‌تونم خلاصه‌ای ارائه بدم:

خلاصه گزارش شفاف‌سازی رابین‌سود:

• کاربر u/user_37930 بعد از اتفاقات اخیر برای یکی از کاربران رابین‌سود، با پشتیبانی این مجموعه تماس گرفته تا از امنیت سرمایه‌گذاری خود مطمئن بشه
  • به گفته خودش، پاسخ‌های پشتیبانی «بسیار شفاف و قانع‌کننده» بوده
  • هدفش از اشتراک‌گذاری، حفظ شفافیت برای همه کاربران پراپ‌فرم‌ها و ادامه فعالیت بدون دغدغه در اکانت خودش بوده
  • ۱۱ تصویر از مکالمات با پشتیبانی (احتمالاً از ChatGPT یا ابزار مشابه) ضمیمه شده

u/user_37930 جان، اگه ممکنه متن مکالمات رو به صورت تایپ‌شده هم در تاپیک بذاری تا همه بتونن راحت‌تر بخونن و روی جزئیات بحث بشه. :folded_hands:

تمامی چیزایی که من گفتم رو الان توی این چتا خودشون تایید کردن دیگه :joy: :joy:

هر چیزی که من توی تاپیک گذاشت بودم رو تایید کردن

1-پرداخت نکردن سود مرحله سوم

2-ریجکت کردن سود 1400 و 200 دلاری

3- اعلام نظر مثبت و پرداخت سود 24 ساعته

4- به تعویق انداختن فعال سازی حساب های ریل

5- امکان داشتن 2 حساب ریل همزمان نیست

6-قوانین جدید ممنوعیت معاملات زیر 2 دقیقه

چشم شما مشکل داره گویا مشت محکم رو شما خوردی فک میکنم

خوشحال میشم با سودی ک گرفتم یه نوبت چشم پزشک براتون بگیرم

خیر جناب صالحی حرفای بی پای و اساس شما صرفا ذهنه امثال بنده که پراپ داریم از این شرکت و رو بهم ریخت و موضوع رو ما انگار نباید از دهن شما میشنیدیم واقعا ذهنه بنده بابت این ماجرا و اکانتم مخدوش شده بود که هم هزینه ی مالی و روانی کردم هم نمیدونم چه اتفاقی برای اکانت قراره بیفته

این موارد شفاف سازی مواردی بود که شما اعلام کردین و این مورد هیچ ارتباطی به اسکم بودن شرکت ندارد و شما انگار همونطور که نمیخوایید بپذیرید اکانت خودتون و از بین بردین الان هم دوباره میخوایین جنجال درست کنید

شما اگر تصمیم بر شفاف سازی داشتین باید از ابتدا با جزئیات دوستان این سایت رو در جریان میزارید

1. شما اعلام کردین به من گفتن معاملات دو دقیقه نزن درسته چرا مطرح نکردین نه تنها توجهی به مورد گفته شده نکردین بلکه سودتون بیشتر هم پرداخت شده بهتون و نزدیک 100 دلار ضرری که کردین هم بیشتر بهتون پرداخت کردند ؟
  2. شما میگین سود چند صد دلاری منو ندادن کجا شما گفتین این سود در ریل نبوده اصلا این مبلغ ؟
  3. به شما گفتین چووون خودتون رفتین از شرکتی که باهاش کار میکنید تحربه خوبتونو گفتین و انصاف داشتین بهتون یک اپشن اضافه دادن بعد شما میایی میگی به من گفتن برو تبلغ کن سودتو جلو تر میدیم ؟؟؟؟
  4. چرا مطرح نکردین شرکت اطلاعیه داده بوده و به جای اینکه اکانتای شما نابود بشه اونا ریست کردند براتون ؟ از اینجا عملا سودهایی که گرفتین و برداشت هایی که زدین لطف مجموعه ای بوده که حسابتون رو به جای اینکه مردود کنه ریست کرده

نمیخوام تمام موارد رو مجدد مطرح کنم یکبار شفاف سازی کامل انجام دادم و امیدوارم تجربه ای بشه برای بنده و امثال بنده که رو حرف افرادی چون شما که اصلا مشخص نیست هدفشون چی هست و روحیه و روان بقیه رو خراب میکنند حساب نکنیم

بنده انقدر فکرم مشغول و ناراحت بود هم تماس گرفتم برای شفاف سازی هم پیام دادم و فقط متاسفم خیلی هم تلفنی اصرار کردم که فایل های تماس های صوتی با شمارو اگر ممکنه در اختیار بزارن برای شفاف سازی کامل ولی متاسفانه گفتن حریم خصوصی هست و امکانش نیست در اختیار من بزارن ولی در صورت نیاز در اختیار مراجع قضایی قرار میدن

در اخر بنده گزارش تمام کذبیات و خراب کردن افکار عمومی که در این چند روز انجام دادین رو به سایت ایران بروکر انجام میدم و امیدوارم که حداقل پشتیبانی انجام بشه و از این اعمال و رفتار دروغین شما جلوگیری بشه