اینجا،آنجا،همه جا "رابین سود"

اگر نقد مشخص و مستندی داری مطرح کن وگرنه این حجم از حاشیه و تخریب فقط فضای گروه رو خراب میکنه و اتفاقا باعث میشه بیشتر از چیزی که فکر میکنی به خودت توجه بشه که حقوق بگیره کجایی

پس اگر هدفت واقعا کمک به اعضای گروهه بحث رو منطقی و مستند ادامه بده وگرنه بهتره این حاشیه ها رو جمع کنیم

چقدر بحث الکی میکنید خدایی :joy:

یه نفر از بالا تا پایین پیام ها رو بخونه متوجه میشه کی حقوق بگیره کی نیست.
من حداقل کاری که واسه سلامت این کامیونیتی می تونیستم انجام بدم این بود این موضوع رو مطرح کنم و دلیل خلوت شدن کامیونیتی رو از زاویه یک آدم بی طرف بگم و حداقل نتیجه ای هم که این کارم داشت همین بود که همه دارن می بینن.
نویسنده عزیز رابین سود شل کرده و سعی می کنه طبیعی تر و ارگانیک تر جلوه بده مطالبی که می نویسه رو.
و اتفاقا این برای کامیونیتی خیلی نتیجه بهتری داشت و دیگه اینطوری نیست کامیونیتی فقط دست نویسنده رابین سود باشه و هرکی میاد اینجا خسته بشه بذاره بره.
اگه این کار من واسه کامیونیتی مضر بوده این نظر نویسنده رابین سوده و تریدر واقعی هیچ وقت از نظر من ناراحت نمیشه.:man_shrugging:

نیاز نیست خودزنی کنید عزیزان من.
من که اسمی از کسی نیاوردم.
اینکه چرا بعضی از دوستان سینه چاک می کنن برام جای سواله.
چرا واسه شرکت های دیگه کسی خودش رو شرحه شرحه نمی کنه موقع انتقاد؟؟؟
آهان چون رابین سود تریدرهای ارگانیکش بیشتر از بقیه شرکتا مثل سرمایه گذار برتره :joy:
جمع کنید بابا انقدر مردم رو احمق فرض نکنید.
هرکی چهار روز بیاد کامیونیتی ایران بروکر انقدر فضا چرت و پرته دیگه نمیاد.
شک ندارم دلیل اینکه بقیه هم رفتن ازینجا و انقدر خلوت شده اینجا همین نویسنده های استخدامی رابین سودن.
البته اگه واقعا مجموعه ای باشه و استخدامی هم داشته باشه.
به نظر منکه انقدر بازارش کساده
در کل مدیر عزیز رابین سود یکم از بقیه شرکتا یاد بگیر ببین کمپین بستن چطوریه اصلا.
تقصیری نداریا تجربه ت کمه فکر می کنی کمپین بستن یعنی مخاطب رو گول زدن.
ولی عزیز دلم الان دیگه دوره این کند ذهن بازیا واقعا گذشته.
تو که سود بده نیستی که اگه بودی انقدر تابلو دام پهن نمی کردی واسه چهار تا تریدر تازه کار ولی یکم آموزش ببین تا واسه پروژه های بعدیت اینجوری گند نزنی به اعتبار نداشتت.