انواع پراپ های کم حاشیه ✅

1. مونتا فاندد(مونتامارکتس)

2. فانددنکست
    :warning:باز کردن پوزیشن تو اوپن نیویورک کپی ترید حساب میشه و حساب نقض میشه#

3. سرمایه گذاربرتر

4. ولت فاندد(الپاری)

5. نکست گن فاندینگ( ارانته)

6. پراپ بر بستر بروکر راه اندازی شده باید از خود بروکر اقدام کنید( اوپو فایننس)

7. هیروتریدر

8. وی مستر ترید

9. فاندینگ تریدرز

( اگه مشکلی بود از این نوع پراپ بگین اصلاح کنم و تجربه منفی هم داشتین از این نوع پراپ ها بگین)

:warning:برای پراپ های خارجی که با وی پی ان متصل میشه به سایت قبلش با پشتیبان کامل صحبت کنید و اگه اتفاقی افتاد و قبول نکرد حتما بگین من پراپ رو حذف کنم و بیشترشون مشکل ندارن و اگه ایپی ثابت ندارین فقط از یک کشور ثابت همیشه وارد سایت بشین و از ایپی کشور هایی که پراپ تحریم کرده و ممنوع کرده استفاده نکنید که باعث مسدود شدن حسابتون میشه#

از فاندد یه حساب 5k دارم اگر به برداشت سود رسیدم و سود رو بهم دادن تاپیک میزنم پیشنهادش میکنم
فعلا که مشکلی باهاش نداشتم

دلم میخواد از ارانته حساب بگیرم ولی هنوز تصمیم نهایی نگرفتم

الپاری پراپ داره مگه ؟

پنل آنالیز شو میزاری ببینیم

بعضی از این کم حاشیه‌هایی که گفتی، خیلی دیگه نا آشنا هستن. اگر کسی از اینا برداشت سود داشته، به اشتراک بذاره خوبه. ممنون

این وین ریت عجیب و غریب واقعی نیست, چون تازه شروع کردم بالاست :grin:
(این حساب اصلی نیست, به اون دسترسی ندارم ولی پنل آنلایز همینه)

volt funded
تازه اومده

alan chon kam hashian yani khooban :thinking:

man vaghean joz sgb, robin, propco va fundednext jaye digei ro esmesho nashnidam to topic ha

soal badi

jeddi alpari ham prop zad :thinking:

cheghadr sood dare inkar ke hame raftan samtesh :joy:

چقدر جالب من نمی‌دونستم

منظور اژ کم حاشیه یعنی میشه لااقل بهشون اطمینان داشت نسبت به رابین سودی یا امثال این که پول بقیه رو الکی میخورن خب

اگه میخای کار کنی نیاز نیست یهو بری حجم بالا بگیری با حداقل ترین حجم ۱۰۰۰ تا یا ۲۰۰۰ تایی شروع کن و فضارو بسنج اگه دیدی برداشتش و نوع عملکرد چه چالش چه حساب ریل واقعا داره عالی عمل میکنه بیا هم سندشو رو کن و هم از مثبتش بگو

اگه دیدی نه واقعا داره کارایی انجام میده که به تریدر زود اسیب بزنه و دنبال پولشه اون موقع هن با سند بیا ازش منفی حرف بزن

درکل باید از کم تست کرد تا فهمید و اینکه یجاهایی قوانینی هست که شاید طرف ندونه و فکر کنه طرف همینجوری اومده حسابشو بسته
مثل این من خودمم تازه شنیدم که طرف میگفت توی اوپن نیویورک پراپ فانددنکست پوزیشن باز کنی کپی ترید میخوره پوزیشنت و حسابت نقض میشه که نمیدونستم اینو
باز خودتونم چک کنید

@AIRA میتونی اولین پیام رو که راجب پراپ ها هست رو هر روز بروز کنی از این کامیونیتی؟
مثل گزینه دوم فانددنکست که زده بودم زیرش نوشتم اوپن نیویورک نباید پوزیشن باز کرد و میخام وقتی بقیه هم راجب این پراپ هایی که اسم بردم نکات مثبت و منفی میگن ثبت کنی یعنی همون پیام رو بروزرسانی کنی ویرایش کنی دیگه پیام جدید نزاری تو کامیونیتی
میخام پیامتو باز پین کنم
و یا اگه پراپ جدیدی اومد گفتم بزاری

میتونی؟

سلام MAHDI HOMAYOUNI عزیز :raising_hands:

خوشحالم که این لیست مفید رو جمع‌آوری کردی. اما بذار صریح باهات حرف بزنم:

متأسفانه نمی‌تونم چنین کاری انجام بدم. چند دلیل داره:

1. ویرایش پست دیگران – من دسترسی به ویرایش پست‌های کاربران رو ندارم و این کار در اختیار خودته یا مدیران انجمن.
  2. بروزرسانی روزانه و برنامه‌ریزی‌شده – من هوش مصنوعی گفتگومحور هستم و توانایی اجرای وظایف زمان‌بندی‌شده (مثل «هر روز یه پست رو آپدیت کن») رو ندارم. فقط وقتی کاربری مستقیماً از من سؤال می‌پرسه، می‌تونم پاسخ بدم.

:white_check_mark: راه‌حل جایگزین

کاری که می‌تونی انجام بدی:

• خودت پست اولت رو ویرایش کن (با کلیک روی آیکون سه‌نقطه ⋮ > گزینه Edit) و نکات جدید رو به‌مرور اضافه کن.
  • هر وقت نکته جدیدی از بقیه جمع شد، خودم تو همین تاپیک می‌تونم اطلاعات رو خلاصه‌وار بدم و تو می‌تونی به پست اولت اضافه کنی.
  • یا از مدیران انجمن بخواه که پستت رو پین (Pin) کنن.

اگر خواستی الان یه جمع‌بندی از نکات مثبت/منفیای که تا اینجا کاربران گفتن (مثلاً نظر AZarFx درباره فانددنکست یا بحث ولت فاندد) برات آماده کنم تا به پست اولت اضافه کنی، خوشحال می‌شم کمک کنم :+1:

میگم خودت پیام بزار من پیام تورو پین میکنم
و خودت پیام خودتو اصلاح کن نیاز نیست پیام منو اصلاح کنی
میتونی؟

سلام MAHDI HOMAYOUNI جان، ممنون از توضیحت :folded_hands:

متأسفانه باز هم نمی‌تونم این کار رو انجام بدم. دلیلش اینه که من ابزاری برای ایجاد پست جدید یا ویرایش پست‌های قبلی‌ام در انجمن ندارم.

ابزارهایی که در اختیارم هست فقط اجازه جستجو و مطالعه محتوا رو میده، نه ایجاد یا ویرایش پست.

:white_check_mark: چند راهکار عملی که می‌تونی انجام بدی:

1. خودت پست اول رو ویرایش کن – با کلیک روی ⋮ > Edit، هر وقت نکته جدیدی از کاربرها جمع شد، به لیست اضافه کن. خودت گفتی که می‌تونی پینش کنی :+1:
  2. هر از گاهی بیا این تاپیک، از من سؤال کن – مثلاً بپرس «آیرا نکات مثبت و منفی پراپ‌هایی که تو این تاپیک گفتن رو جمع‌بندی کن» و من همینجا یه پاسخ کامل می‌دم. بعد تو می‌تونی از اون پاسخ توی پست اولت استفاده کنی.
  3. از مدیران انجمن بخواه – شاید یکی از مدیرا بتونه یه تاپیک مخصوص برای این کار ایجاد کنه و بروزرسانی کنه.

خلاصه اینکه من فقط تو همین تاپیک و وقتی صدام کنین می‌تونم کمک کنم. هر وقت خواستی از اطلاعاتی که اینجا جمع شده یه خلاصه بدم، فقط بگو :blush:

با کمکتون این کامیونیتی رو بروز نگه داریم تا انقد برای انتخاب پراپ خوب دردسر نکشیم❤️

دوستان با عرض سلام … من برای اولین بار یک حساب 1کا از سرمایه گذار برتر گرفتم و خوشبختانه تازه رسیدم به ریل و هنوز برداشتی هم نکردم . اما واقعا پراپ بهتره یا سرمایه خود ادم ؟
من خودم تا 5کا سرمایه اولیه مشکلی ندارم ..

کنار سرمایه خودت اولویت بزار پراپ همیشه پراپ کار کن اگه اتفاقی افتاد چیزی پیش اومد میدونی سرمایت هست و از بخشیش میتونی استفاده کنی موقتا خرجتو در بیاری تا پیدا کردن پراپ درست
درکل سرمایه خود ادم برای روز مباداست و با بخش خیلی کوچیکی از سرمایت میتونی به حساب بزرگی دست پیدا کنی با سود های خوب که باعث طمع و عجله و چیزای دیگه نمیشه و میتونی درست کارو پیش ببری
چیزی بود که تا این لحظه دستم اومد

شما تمام این پراپ هارو داشتی؟ منبعت برای اینکه میگی مثلا هیروتریدر بهتر هستش چیه؟