مراقب سرمایهتون باشید! پشت پردهی رابینسود چی میگذره؟
سلام به همه همکاران و تریدرهای عزیز،
این متن رو نوشتم تا تجربهی تلخ خودم با «رابینسود» رو با شما در میون بذارم. شاید با خوندنش، جلوی ضرر بقیه گرفته بشه. خلاصه ماجرا:
من با کلی زحمت و رعایتِ موبهمویِ قوانینشون، چالش این پراپ رو با موفقیت پشت سر گذاشتم (عکسها گویای همه چیز هستن). اما وقتی نوبت به تسویه و پرداخت جایزه رسید، به جای پرداخت، خیلی راحت و بدون دلیلِ موجه، اکانت من رو «رد» کردن و گفتن معاملاتت فیکه! چرا این کار رو میکنن؟ (واقعیتِ تلخ):
طبق بررسیهای خودم و گزارشهای مراجع نظارتی مثل «ایرانبروکر»، رابینسود اصلاً حساب واقعی یا ریل نداره. تمام معاملات توی دمو انجام میشه. درآمد اصلی اونها نه از موفقیت تریدرها، بلکه دقیقاً از فروش چالشها و بالا کشیدن پولِ کساییه که تلاش میکنن سود کنن. وقتی میبینن تریدری داره موفق میشه، با بهانههای واهی ردش میکنن که پول رو ندن. مدارک ماجرا (در ۸ تصویر پیوست):
۱. شواهدِ موفقیتِ من در چالش و رسیدن به سود ۳۷ درصدی.
۲. اسکرینشاتِ پنل کاربری که نشون میده تمام قوانین رو رعایت کردم.
«بعد از اینکه مدارکم رو رو کردم و جوابی نداشتن، در نهایت با نهایت بیاحترامی گفتن: “هر جور صلاح میدونید اقدام کنید!” این یعنی اونها نه تنها برای سرمایهشون احترامی قائل نیستن، بلکه هیچ جوابی هم برای شفافسازی ندارن.»
۳. گزارشِ ایرانبروکر که تأیید میکنه این پراپ چقدر ریسک بالایی داره و چه گزارشهایی از رد شدن بیدلیلِ اکانتها وجود داره. هشدار به تریدرها:
اگر سرمایهتون، زمانتون و اعصابتون براتون مهمه، سمت این پراپ نرید. اینجا خبری از «همکاری با تریدر موفق» نیست؛ اینجا فقط یک بازی برای از دست دادن سرمایهی شماست.
من این مدارک رو منتشر کردم تا هیچکس دیگه مثل من فریب نخوره. تصمیم با خودتون! #پراپ#رابین_سود#هشدار#تریدکلاهبرداری#سرمایه_گذاری#ایران_بروکر
این جا ایرانبروکر و هر روز یک تاپیک درباره رابین سود.
یعن نمیشه یک روز راجع به این پراپ حلالخور تاپیکی نباشه.
تریدر عاقل و باتجربه فقط کافیه بخش قوانین هر پراپی را بخونه و بفهمه که این پراپ قصد سود پرداخت کردن داره یانه.
حقیقتا وقتی قوانین پراپ رابینسود میخونی با خودت میگی کسی زیر بار این اراجیف میره واقعا؟؟!!
مثلا میتونید قوانین پراپ های دیگه رو بخونید که نوشته برای پرکردن روز معاملاتی میتونید معامله 0.01 لات بزنید و ببندید که روز معاملاتی تون محاسبه بشه و لی این رابین سود حلال خور (از در عقب) حساب شما رو فیلد میکنه.
و کلی قوانین عجیب و غریب دیگه …
تریدر نمیدونه به تحلیل و تریدش برسه یا شیش دنگ هواسش به پارامتر های پراپ حلالخور مذکور باشه.
خداوندا تریدر های ایران را از شر کلاه بردار پانزی دزد درنده روباه صفت سفسته کن گردن نگیر پکیج فروش رویا فروش سیگنال فروش نفوزی مهره شرکت های پراپ و هرکسی که در این بلبشو نقشی داره محفوظ بدار.
پیشا پیش حق را به ط.ر کامل به مهره های پراپ های حلالخور میدم و هرچی میگید کاملا درسته.
حالا کار ندارم به اون قضیه ادمین های رابین توت تو کامنیوتی در لباس اکانت شخصی
معاملات فیک دگ چه صیغه ایه
یعنی چه دگ ؟
احتمالا یکم دگ ادامه بده رابین توت برا اینکه سود رو نده و اکانت رو بگیره، میاد میگه : تو تریدری؟ تو تررریدرییی سس گش؟ و با همین حرف و دلیل ک تو ترید نیستی سود رو نمیدن
سلام و احترام،
من مورد به مورد یه سری هارو پاسخ میدم، فقط اینکه شماره موبایلتون رو اقای عباسی پاک کنید. اشتباهی فکر کنم گذاشتی. کراپش کن که حداقل شماره ات پخش نشه. با توجه به شناخت و تجربه ای که حداقل از این پراپ دارم پاسخ مواردی که گفتی رو میدم و شما اگر خواستی قبول نکن. صرفا چون تحلیل اکانت هارو انجام میدادم الانم وظیفه ام میدونم پاسخ این مشکلت رو بدم و مابقیش به عهده خودته دوست عزیز.
۱- در مورد حساب های دمو عرض کنم خدمتت هیچ شرکتی حساب واقعی به شما نمیده و هر کسی گفت واقعیه شما خودت ۱۰۰ مطمئن باش دروغه
۲- تاریخ پیام هاتون برای تقریبا یک ماه پیش هستش و به نظر میاد شما خودت متوجه شدی که نتونستی قانع کنی کسیو، اینجا ملحق شدید و سریع تاپیک زدید که حداقل دلتون خنک بشه ولی خب ایرادی نداره. اما خب در کل یک قانونی رو شرکت از بعد یک تاریخی چندین بار هشدار داد و اونم معاملات فیک هستش که به شدت زیاد شده. من خودم حساب های پاس شده رو خیلی چک کردم در رابین سود و اکثر کاربرها این رفتار رو انجام میدادن. معامله باز و بسته میکردن که میانگین پر بشه که خود من هم روزهای تعطیل اینکارو کردم. از بعد یک تاریخی گفتند دیگه شما نباید همچین کاری بکنی چون فیک حساب میشه و تو محاسبه میانگین ما اونارو لحاظ نمیکنیم ولی حساب شما هم به خاطرش فیل نمیشه. صرفا اون روز ها از میانگین کم میشه. پس مشکل میانگین میخورید و باید این مورد رو در نظر بگیرید. چیزی که الان شما بهش برخوردی دقیقا همینه دوست عزیز!
تعریف معاملات فیک هم زیاده ولی دیگه شرکت چندین بار توضیح داد و پشتیبانی هم میشد بپرسی که یعنی چی. مثلا شما روزی ۱۰ تا پوزیشن میزنی، یک روز ۱ پوزیشن میزنی و اونم سریع میبندی، خب فیک به حساب میاد. تعریف معاملات فیک از یک تاریخی به بعد به طور کامل عوض شد که جلوی تقلب های اینطوری گرفته بشه به هر حال. ربطی به شخص شما نداره و این مسئله همگانیه و به خاطر سیل شدید کاربرهای این مدلی بودش که خود من به شخصه تو حساب های پولی دیدم. حالا جالبه که تو حساب های پولی این مورد سختگیری نشده و فقط سر فول فانده که طبیعیه چون رایگان بودش!
سالی قوانین رابین سود همینطوریه و خیلی وقته همینه
جدا اگر تجربه نداری از رابین سود به نظرم شر درست نکن و اینقدر دنبال دشمن تراشی برای خودت نباش
همه میدونن رابین سود قوانینش با پراپ های دیگه فرق میکنه
ایشونم شما نگاه کنی 2 لات روزانه ترید زده، اگر تریدر هستی، قطعا متوجه اصل قضیه میشی
در کل نمیدونم چه مشکلی با رابین سود داری وقتی یبارم ندیدم بگی تجربه اشو داشتی
در مورد قوانین هم من خودمو کشتم تا بگم چیکار کنن، تو تاپیک های تحلیل اکانت ها مشخصه میتونی بری بخونی
قوانینش رو بلد نباشی، بعدا طلبکار میشی درصورتی که اشتباه خودته که بدون درک درست میری وقت میزاری
الان شما تجربه ات کجاس و کجا بودی و دقیقا حسابت کجاس که داری حرف میزنی و میگی دزدن؟
تو کلا 15 تا پیام از اول فعالیتت تو این سایت نزاشته بودی و هیچ مطالعه درستی هم نداشتی که الان یهو داری اینطوری گنده گنده نظر میدی
یکی میاد یه چیزی میگه که خودش تجربه داشته
از کجا سبز میشید یهو اخه
واقعا نمیفهمم اینقدر راحت شده چرت پرت نوشتن و دزد کردن مردم؟
اصلا الان این شخص داره در مورد یک طرح رایگان حرف میزنه، تو چی میگی واقعا این وسط؟ کی پول کیو خورده دقیقا که تو داری الان اینجا شر به پا میکنی و دم از دزدی یه شرکت دیگه میزنی؟
یهو عین قارچ سبز میشن
همه از دم پولاشون خورده شده
یه عده قوانین یهو باعث شده حسابشون فیل بشه
یه عده همه چیزشون اوکی بوده ولی خب اخر سری بهشون گفتن نه و برید خونتون
یه عده اصلا پراپ خریدن شرکته گفته ما کارمون پراپ نیست اصلا
و … همینطوری یهو پشت هم چرت و پرت و یهو پشت هم شکایت پشت شکایت
هیچ کسی این وسط هم نبوده که سود کرده باشه
همه از دم بدبخت بیچاره و فلک زده شدن به واسطه رابین سود
خدایی خیلی خنده دار شده واقعا پیام ها
همین قانون و ترید ها رو بهش میگن معاملات فیک رابین سود رو با سرمایه گذار برتر مقایسه کن تا بفهمی شرکت خوب و پدر مادر دار یعنی چه،
خود پراپ سرمایه گذار برتر میگه اگ ب حد سود چالش رسیدی یا سودت بقبه روزهای معاملاتی رو حتی با کمترین میزان حجم فقط یک ترید هم باز و بسته کنی اوکیه قبوله.
همین ک بعد ی مدت اون شرکت اومده همچین قانونی گذاشته، و معاملات فیک دگ چی صیغه ایه اسمشو گذاشته، نشون دهنده ی شرکت معمولیه، تمام و بس دگ هرکی خود داند، برین پولتون بدین و سودشو بگیرین اگه بهتون داد و چه چه و به به کنید
چقدر جالب که بلافاصله بعد از اتفاق سرمایه گذار برتر یهو کسی که 5000 دلار سود کرده بود پوزیشنش تو خواب باز مونده همزمان طرفدار یک شرکتی شد که تا حالا برداشت نداشته یهو یه نفر دیگه فول فاندی شد این همه اتفاق پشته هم و بهم مربوط مشخصه برنامه ریزی شده نیست
اره واقعا شماهم که اصلا از این شاهکارها و سناریو های مسخره زیاد ندیدی اقای صالحی
فکر کنم یادت رفته اون رضا شهنی و دارو دسته اش رو زمان فروردین
یا تاپیک های رابین سود رو که هر جا میرفتیم یک عالمه مسعود بودش
همه هم ماشاالله تریدر بودن ولی رابین سود پلشون رو خورده بود
شما دیگه چرا واقعا؟ البته خب شما خودت چون ناراحتی به نظرم بدت نیومده به هر حال
در ضمن بعد خروج شما شک نکن شرکت جون گرفته اقای صالحی. البته که به نظرم خودت مقصر بودی و با تصمیم خودت کشیدی کنار از شرکت ولی جدا برنده داستانی که شروع کردی، خود رابین سود هستش این وسط
طبق آمار و احتمالات، خیلی احتمالش کمه که یک نفر 9 بار پشت هم برنده بشه و شما استثنا بودی جدا و دمتم گرم
ببینیم جای دیگه ای که میری رکورد میزنی یا نه
مورد بعدی سر چالش راکت هم میان میگن پول مارو خوردن
این خط، این نشون
باور کن اگر نیومدن بگن پول مارو خوردن و جایزه امون رو ندادن
متاسفانه از بی اطلاعاتی مردم خوب سو استفاده میکنن دیگه
منم تا الان اشتباه کردم زیاد سکوت کردم
گندشو در آوردن
ولی وقتی رفتی داخلش، دیگه نباید بیای دری وری تحویل مردم بدی که عااااای اینا قوانینشون اینطوریه و فلانن و بیسار
این قضیه فیک و این چیزا هم از قبلتر هم بوده و ربطی به این قانون جدیده هم تازه نداره
قبلا هم میگفتن شما یک روز اگر 10 لات زدی، روی که یک صدم زدی مورد قبول قرار نمیگیره
کلا هر کسی که با رابین کار میکرده، این چیزارو بلده. کاربرهای واقعی شرکت این چیزارو کلا خوب بلدن
90 درصد اونایی هم که ناله زاری میکنن، یا قوانین روبلد نبودن، یا اصلا حساب نداشتن و فقط دارن سو استفاده از این قوانین میکنن