بررسی دقیق پراپ رابین سود

تجربه 1 سال استفاده از این پراپ

1- برداشت مرحله سوم من به علت تغییر پلتفرم معاملاتی به گفت خودشون واریز نشد و حساب من ریست شد

2- به شما اجازه داشتن 2 حساب ریل همزمان رو نمیدن

3- حساب های ریل جدید رو به بهانه های الکی به تعویق میندازن فعال سازیشو

4-قوانین من دراوردی جدیدی که میزارن براتون برای مثال به من گفتن معامله زیر 2 دقیقه برای شما مجاز نیست

5-تماس تلفنی و درخواست ثبت نظر مثبت در فضای مجازی با وعده پرداخت سود 24 ساعته

6-ریجکت کردن 1400 دلار و 200 دلار سود روی 2 حساب به دلیل وجود یک معامله در بازه اختلال پلتفرم با اثر مالی ناچیز و ریست کردن حساب ها

7- در مرحله اخر و تیر اخری که داشتن باز نگه داشتن معاملات من بود درصورتی که من تمامی معاملات رو بسته بودم و هیچ معامله بازی در پلتفرم نشون داده نمیشد

چطور میشه من با میانگین زمان هر معامله 7 دقیقه 2 معامله به حجم3 دهم رو 1شب تا صبح بدون استاپ باز بزارم

8- بی سوادی در قانون گذاری که بعد از اعتراض این قانون ای پی رو تغییر دادند

در ابتدا گفته بودن تعداد دستگاه مهم نیست باید با یک ای پی متصل بشین فقط بعد خودشون فهمیدن چه باگی دادن عوضش کردن

سلام به همه

اقای صالحی با یک سال و خرده ای فعالیت در یک شرکت پراپ به اسم رابین سود

مبلغ یک میلیارد دلار با سبک ترید زیر 30 ثانیه و باز بسته کردن از رابین سود پول گرفت

بعد از یک سال و خرده ای ایشون یهو یاد روان و اعصابشون افتادن و ادعا میکنن که رابین سود بده و کلاهبرداری کردن

بعد تو این مدت خیلی جالب و خنده داره که ادعا میکنن شرکت دفعه 9ام اومده بهشون گفتن تبلیغ مارو بکن

یعنی شرکته رو کامل عبدالله فرض کرده برای خودش و سناریویی که درست کرده

بعد طی یک حرکت خیلی خنده دار تر

اومدن ادعا میکنن که اقا من پوزیشن بستم ولی بسته نشده

چقدر جالب

یعنی یک سال و خرده ای شرکت این همه پول بهش داده

بعد سر یک حساب دیگه که ارزشش نسبت به پولی که تا الان بهش دادن هیچی هم نیست شرکته گفته بیایم اعتبار خودمون رو زیر سوال ببریم و بریم پوزیشنش رو دستکاری کنیم

شما فقط سطح حقارت یک شخص رو خودتون ببینید که چقدر راحت خودش رو فروخته

کاری ندارم به اینکه چطوری ایشون در اوج مشکلات رابین سود هیچ مورد اینطوری نداشتن ولی الان یهو این مدلی به مشکل خوردن

اصلا کاری ندارم و فرض میکنم منم مثل خودش عبدالله هستم

اوج خنده داری اینجا هستش که بلافاصله ایشون گفتن من میرم سرمایه گذاربرتر و طرفداری میکنن

کسی که خب این همه مدت طرفدار بود اینقدر راحت رنگ عوض کرده

علتش هم گند کاری سرمایه گذار برتر و خراب کردن اعتبارش بوده که همین هفته اخیر اتفاق افتاده و الانم برای کم کردن توجهات و فشار از روی خودشون

فکر کنم با یک مبلغ خیلی خوبی اقای صالحی رو خریداری کردن

جا داره تبریک بگیم به این شرکت خوب و پرطرفدار سگب که اینقدر قوی عمل میکنه :clap:

من خودمم اوایل به حساب حرف اقای صالحی با رابین سود اشنا شدم و تعریف هاشون رو همیشه دیدم

مشکلم با سبک ترید زیر 30 ثانیه اش بود که باز و بسته میکرد

ولی واقعا از خودم خنده ام میگیره که به ادمی مثل ایشون اعتماد میکردم

به هر کسی خلاصه شما هم اعتماد نکنید

امروزه مردم شرافتشون رو خوب و ارزون میفروشن :clap:

از نظر زمان بندی و مشکلاتی که به سگب مربوط میشد تو این هفته های اخیر، جور در میاد عزیز ولی بیخیال خدایی
این همه وقت گذاشتی براش تایپ میکنی که چی؟ تهش بهت خندیده و هیچ اهمیتی نداره براش
ایشون خودش میمونه و وجدان خودش به هر حال
این وسط یه عده سودشون رو گرفتن و تموم شده رفته
به ما چه ربطی داره
هر کسی اینکاره باشه میفهمه اصلا حرفاش با عقل جور در نمیاد
ماهم کارگاه نیستیم که ثابت کنیم
بیخیال شو و اعصاب خودت رو خرد نکن
شما بحث کنی ایشون و هر کسی دیگه ای که پشت قضیه هستش قطعا بیشتر نفع میبره پس تلاش الکی نکن و به زندگیت برس

اینکه شما این همه سختی کشیدی و بعد یک سال فعالیت و ۸ بار برداشت سود یهو اینطوری شدی و متوجه این حجم از مشکلات شدی خیلی عجیبه
واقعا نمیدونم چقدر سختی کشیدی تا تونستی یک سال این همه مشکل رو تحمل کنی اقای صالحی :sweat_smile:
جالبتر اینکه شما همراه بنده کم بهت تهمت نمیزدن که طرفداری رابین سود رو الکی میکنی و از خود عوامل رابین سود هستی ولی صدات در نمیومد و همچنان تعریف میکردی.
حتی سر برداشت سودتون هم تعریف هاتون رو یادمه که میگفتی ۲۴ ساعته واریز میکردن واست . یهو برعکس شد همه چیز :sweat_smile:

چی بگم والا
هر کسی یجوریه دیگه
روزگار عجیبیه خلاصه و نمیدونیم چی به چیه اصلا :sweat_smile:

تمام چت های بالا با تاریخ موجوده ک با پشتیبانی انجام شده یک شبه نبوده اقا نیما

تا وقتی ک داشت خوب کار میکرد با من خوبشو میگفتم وقتی این بازی های کثیفو در اورد حقشه همه بدونن این موضوعاتو

نه نمیگم یک شبه بوده، میگم چی شده یک شبه یاد مشکلات افتادی اخه
شما تو چت هایی که فروردین ماه داشتیم، زمان ورژن قدیمی که پر باگ بود، تو برداشت سود و دریافت حسابت و این چیزا هیچی نمیگفتی و تغریف میکردی. الانم حس میکنی رفتن تو حسابت و کال مارجینت کردن یا اومدن دوباره پوزیشنت باز کردن و… ولی یک درصد احتمال ندادی که شاید اینترنتت مشکلی داشته یا بالاخره یه چیزی از طرف خودت بوده
چون منطق میگه اگر میخواستن سنگ بندازن، زودتر مینداختن
شما عملا شرکت رو خالی کردی برادر با 6 هزاردلار سودت :sweat_smile:
الان یهو اینطوری شدنت واقعا من یکی رو قانع نکرد که بخوام حرفات رو باور کنم
ولی دلیلی هم نداره قانع بشم، خودت میدونی و خودت
صرفا نظرمو گفتم و معتقدم این قضیه از بیخ مسخره اس
ولی حالا به هر حال اهمیتی هم نداره و انشاالله که خیره در کل

حاجی مردی مثلا لوس بازیا چیه :joy: منم صد تا ریل از دست دادم این حرکتا چیه صد جا شما تعریف کردی اکانت رفته دیگه اینجوری چرا میکنی :joy:

فقط باید به به و چه چه کرد ؟ موارد منفی رو بگی میشه لوس بازی؟

دادش گردن بگیر اشتباه و نوکرتم

این همه برداشت یه دونه میگرفتی دیگه چرا تجربه ی خودتو شرکت و سره یه اکانت زیره سوال بردی اکانت تو رو گذاشتن تا ناموس تو ضرر بوده میخوان چیکار اونو خب بگیرن ازت

منم از این شرکت استفاده میکنم و همچین مشکلی برام پیش نیومده و همچین تجربه ای نداشتم ببینیم در اینده چی میشه

اقا شما چک کن اکانت 7 درصد ضرره ایشون فکر کرده قطعا بیاد ابرو ریزی کنه میتونه اکانت پس بگیره ازشون :joy: اکانت خودش رفته جلو جلو :joy:

اکانت من 7 درصد تو ضرر بوده؟

چقد بی سوادی چطوری 7 درصد رو محاسبه کردی میشه بگی منم بدونم؟:joy:

درسته با 7 درصد زمین تا اسمونی فرق داشت خب 6.66 درصد تو ضرری :rofl:

نه عزیزم اشتباه تو و بی سوادی خودتو نشون نده

2 معامله با 1800 دلار ضرر برای من باز نگه داشتن

قبل از این 2 معامله بالانس حساب 29844 بوده

که از بالانس اولیه حساب که 30000 بوده میشه نیم درصد ضرر

اگه ریاضیتون ضعیفه بگید ساده تر بگم برات

البته شما نونت توی نفهمیدنه چون اگ تریدر باشی از تجربه من درس میگیری نه اینکه توی تایمی ک میخوای بازارو تحلیل کنی اینجا فشار بخوری

من انقدر بیکار نیستم بشینم معاملات منفعت طلبی همچون شما رو حسااااااب کنم ببینم چجوری گند زدی تو اکانت حاضر نیستی بپذیری

عکسی که داخل تاپیک گذاشتی خوووودت اکانت 6.66 داخل ضرر است

خوبه اینم خودت گذاشتی وگرنه قطعا میگفتی 1 درصد بود من خواب بودم بیدار که شدم این اقا کرده 5 درصد داره دروغ میگه به معاملاتم دسترسی داشته :rofl:

ادم نونش تا نفهمیدن هم باشه شرف داره تا نونش تو ابروی و اعتبار بقیه رو بردن باشه سره منافع خودش

نه شما از معاملات و بال بال زدنتون سره برگردونن اکانتت به زور مشخصه ریاضی و تریدت خوبه لازم نیست