بعد تو این مدت خیلی جالب و خنده داره که ادعا میکنن شرکت دفعه 9ام اومده بهشون گفتن تبلیغ مارو بکن
یعنی شرکته رو کامل عبدالله فرض کرده برای خودش و سناریویی که درست کرده
بعد طی یک حرکت خیلی خنده دار تر
اومدن ادعا میکنن که اقا من پوزیشن بستم ولی بسته نشده
چقدر جالب
یعنی یک سال و خرده ای شرکت این همه پول بهش داده
بعد سر یک حساب دیگه که ارزشش نسبت به پولی که تا الان بهش دادن هیچی هم نیست شرکته گفته بیایم اعتبار خودمون رو زیر سوال ببریم و بریم پوزیشنش رو دستکاری کنیم
شما فقط سطح حقارت یک شخص رو خودتون ببینید که چقدر راحت خودش رو فروخته
از نظر زمان بندی و مشکلاتی که به سگب مربوط میشد تو این هفته های اخیر، جور در میاد عزیز ولی بیخیال خدایی
این همه وقت گذاشتی براش تایپ میکنی که چی؟ تهش بهت خندیده و هیچ اهمیتی نداره براش
ایشون خودش میمونه و وجدان خودش به هر حال
این وسط یه عده سودشون رو گرفتن و تموم شده رفته
به ما چه ربطی داره
هر کسی اینکاره باشه میفهمه اصلا حرفاش با عقل جور در نمیاد
ماهم کارگاه نیستیم که ثابت کنیم
بیخیال شو و اعصاب خودت رو خرد نکن
شما بحث کنی ایشون و هر کسی دیگه ای که پشت قضیه هستش قطعا بیشتر نفع میبره پس تلاش الکی نکن و به زندگیت برس
اینکه شما این همه سختی کشیدی و بعد یک سال فعالیت و ۸ بار برداشت سود یهو اینطوری شدی و متوجه این حجم از مشکلات شدی خیلی عجیبه
واقعا نمیدونم چقدر سختی کشیدی تا تونستی یک سال این همه مشکل رو تحمل کنی اقای صالحی
جالبتر اینکه شما همراه بنده کم بهت تهمت نمیزدن که طرفداری رابین سود رو الکی میکنی و از خود عوامل رابین سود هستی ولی صدات در نمیومد و همچنان تعریف میکردی.
حتی سر برداشت سودتون هم تعریف هاتون رو یادمه که میگفتی ۲۴ ساعته واریز میکردن واست . یهو برعکس شد همه چیز
چی بگم والا
هر کسی یجوریه دیگه
روزگار عجیبیه خلاصه و نمیدونیم چی به چیه اصلا
نه نمیگم یک شبه بوده، میگم چی شده یک شبه یاد مشکلات افتادی اخه
شما تو چت هایی که فروردین ماه داشتیم، زمان ورژن قدیمی که پر باگ بود، تو برداشت سود و دریافت حسابت و این چیزا هیچی نمیگفتی و تغریف میکردی. الانم حس میکنی رفتن تو حسابت و کال مارجینت کردن یا اومدن دوباره پوزیشنت باز کردن و… ولی یک درصد احتمال ندادی که شاید اینترنتت مشکلی داشته یا بالاخره یه چیزی از طرف خودت بوده
چون منطق میگه اگر میخواستن سنگ بندازن، زودتر مینداختن
شما عملا شرکت رو خالی کردی برادر با 6 هزاردلار سودت
الان یهو اینطوری شدنت واقعا من یکی رو قانع نکرد که بخوام حرفات رو باور کنم
ولی دلیلی هم نداره قانع بشم، خودت میدونی و خودت
صرفا نظرمو گفتم و معتقدم این قضیه از بیخ مسخره اس
ولی حالا به هر حال اهمیتی هم نداره و انشاالله که خیره در کل
این همه برداشت یه دونه میگرفتی دیگه چرا تجربه ی خودتو شرکت و سره یه اکانت زیره سوال بردی اکانت تو رو گذاشتن تا ناموس تو ضرر بوده میخوان چیکار اونو خب بگیرن ازت