نظر سنجی جهت دعوت از برندگان مسابقات پراپی توسط پشتیبانی یا نمایندگان رسمی آن شرکت به انجمن

درود بر اعضا و تریدرهای انجمن ایران بروکر

باتوجه به اینکه یکی از ابزارهای تبلیغات و اثبات شفافیت و اعتبار پراپفرم ها برگزاری مسابقات عمومی ترید میباشد، در ادامه این مسیر و برای تحقق آن اهداف و رشد تریدرها، علاوه بر اعلام اسامی برندگان مسابقات پراپی، امکان اجرای اقدامات سازنده تری هم وجود دارد

یکی از این اقدامات مرتبط، دعوت برندگان اعلامی مسابقات توسط پشتیبانی ایران بروکر یا نمایندگان رسمی هر پراپ به انجمن و تعامل با اعضای پیگیر میباشد.

با ثبت نظرسنجی از اعضای انجمن برای هر مسابقه در صورت وجود و فعال بودن نماینده رسمی این مسیر را شایع میکنیم.

بدیهی است که ورود و عضویت برندگان مسابقات در انجمن منوط به میل و رغبت خودشان بوده و امیدواریم نمایندگان رسمی پراپ ها رضایت و میل برندگان را برای فعالیت در این انجمن با حسن نیت پیگیری کنند.

@admin

@support

دعوت از برنده/برندگان مسابقه شهریورماه 1405 پراپفرم رابینسود

• دعوت از برنده نفر اول
  • دعوت از برنده نفر اول و دوم
  • دعوت از برندگان اول تا سوم
  • مخالفم
0 رای دهندگان

سلام و درود،
با این قضیه موافقم و استقبال هم میکنم که همچین کاری رو به جهت شفاف سازی انجام بدن. رابین سود واقعا تو اینطور مسائل همیشه پیشتاز بوده و از سامانه پگاهش گرفته تا شفاف سازی های مختلف دیگه ای که داشته.
ولی حقیقتا خیلی امیدوارم نیستم به اینکه شدنی باشه.
مسابقات از شرکت های دیگه رو هم بنده دیدم، واقعا هیچ کدوم سر و تهش مشخص نیست و همین اخرین بار از یک شرکت دیگه ای من مسابقه اشو شرکت کردم، واقعا به شخصه نفهمیدم اصلا چی به چی شد.
در کل اگر شدنی بود، شرکت های دیگه هم اینکارو میکردن.
حتی ممکنه خود طرف هم نخواد بیاد جلوی دوربین.

اما یک مسئله دیگه ای رو هم شما مسعودجان در نظر بگیر، فرض کن نفر اول بیاد جلوی دوربین و بگه من نفر اول شدم. سوالی که پیش میاد این هستش که ایا واقعا قبول میکنی اون شخص همونه؟ جسارت به شما نمیکنم ولی بعدش دوباره باز یک عده ای میگن نه اینارو میارن جلوی دوربین و سرکاریه و باید شناسنامه بگیره دستش و قشنگ ما مطابقت بدیم و … کلی داستان دیگه :joy:

تا جایی که من از برخی کاربرهای این سایت دیدم، شما هر کاری رو انجام بدی، یه عده قبول نمیکنن و دنبال ایراد گرفتن هستند و مطمئنم خیلی از کلیپ هایی که رابین سود منتشر کرده (از افرادی که پاس شدن) رو هم قبول ندارن.

خلاصه کلامم، اگر شدنی باشه، دمشون گرم. ولی تهش هیچ فایده و پوینت مثبتی به نظرم واقعا نداره و نخواهدم داشت.
حالا باز باید دید شرکت چه تصمیمی میگیره

سلام آقا نیما :rose:

منظور این نظرسنجی دعوت جلو دوربین نیست… چون از لحاظ رشد و ارتقای تریدینگ اعضای انجمن دستاوردی نداره

مایلیم و امیدواریم برندگان مسابقات به عضویت انجمن دربیان تا در کنار حرفه ای های این انجمن علاوه بر اینکه به رشد سایر اعضا کمکی میکنند با نمایش عملکرد و علم و مهارت خودشون مهر تاییدی هم بر اعتبار مسابقه و پراپفرم باشند.

نمایش پیروزیهایی که به “کمک به دیگران” و “بهبود عزت نفس” منتهی میشه بهترین انگیزه این برندگان برای عضویت توی این انجمن هست.

با یه تیر چند نشون میشه زد

راه دشواری هست

پس امیدوارم اعضای انجمن نظرخودشون رو در اینباره مطرح کنند و همراهی کنند

به نظرم مصاحبه و نمایش ویدئو کمکی به بقیه تریدر ها نمیکنه . اگه امکانش هست میتونن حساب های نفرات اول تا سوم را به سایت myfxbook متصل کنن و لینکشو بذارن اینجا . بقیه اش و خودمون بلدیم بریم ببینیم و متوجه بشیم عملکردشون چطور بوده.

درود مجدد بر تو :rose:
در مورد این مسئله هم واقعا نمیان. شاید از هر 10 نفر دوتاشون قبول کنند.
خیلی هاشون اصلا اینجارو هم بلد نیستن که بخوان بیان. بعد این قضیه جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه برای شرکت ها. بعدا یه عده میگن این شرکت ها نویسنده اوردن مثلا :joy:
خلاصه برای شرکت ها هم دردسر داره. چون اگر نداشت، سگب و پراپکو و خیلی شرکت های دیگه قطعا اینکارو زودتر میکردن. حالا این حدس من هستش و شاید اشتباه باشه

اما از نظر فنی هم چیزی عایدت نمیشه. من این همه حساب هارو نگاه کردم. همه باز و بسته میکنن. تاپیک استیتمنت رو برو نگاه کن، من خودم اونجا هفته ای 3 بار تحلیل میزارم.
طرف برای 100 دلار سود، 2 هزار دلار یا 5 هزار تا گردش مالی درست کرده. فقط سر باز و بسته کردن.
اینایی هم که اول شدن، بعدا حسابشون باز میشه، شک نکن همینن :joy:
فرق بینشون هم تسلط روی این قضیه اس. یه عده دانش تریدری و تکنیکالی دارند، تو تایم یک دقیقه تحلیل میکنن و میرن جلو. یک عده واقعا مبتدی هستند و فقط دستشون میره روی اوپن و کلوز. ولی اخرش بازم چیزی نیست.

حالا در کل این تجربه من بودش دوست عزیز. من چون مییبینم، پیام هات با ارزشه و منظور خاصی نداری، وقت میزارم و توضیح زیاد میدم بهت.
امیدوارم برات مفید باشه و ببخشید سرتو هم درد آوردم.
مجدد میگم که از این موضوع منم استقبال میکنم و انشاالله که بشه.
شب خوبی هم داشته باشی :rose:

اینو شرکت های دیگه که روی متا هستند اجازه میدن؟
رابین که روی پلتفرمشه و اصلا فکر نکنم بشه.
اما به نظرم شاید دوره های بعدی دسترسی به پنل آنالیز کاربرهای شرکت کننده رو باز بزارن که بشه هر روز چکشون کرد حداقل.
نمیدونم خلاصه ولی ایده قشنگی بود

حرفات درستن دوست عزیز من.. ممنونم از حسن نیتت

هرکاری از دستمون بربیاد میکنیم

شبت بخیرred_apple

بزرگواری، مثل همیشه از معاشرت باهات لذت بردم.
بابت سیب هم متشکرم :joy:
شب خوش :rose:

لطف دارین… وهمچنین بنده..

سیب نشونه سلامتی و دوستیه

واقعا هرشب خودم سیب میخورم :blush:

شب خوش

نمیدونم اجازه میدن یا نه . الان داریم درباره رابین سود صحبت میکنیم نه شرکت های دیگه . پلتفرم ملاک نیست . یکی از بهترین ابزار های سنجش عملکرد همون سایت myfxbook هست که خیلی از حرفه ای ها باهاش کار میکنن و نمودارهاشو معیار و خط کش میدونن.

نه فقط رابین سود بلکه هر شرکت دیگه ای که مایل به شفاف سازی باشه میتونه براحتی و بدون صرف هیچ هزینه ای برای حساب هایی که ادعای برنده شدن دارن لینک سایت myfxbook ایجاد کنه . به نظرم اینکار خیلی به نفع خودشونه و خیلی از ابهامات و حرفو حدیث ها رو از بین میبره