شفاف‌سازی بحث اخیر بین کاربران رابین سود و سرمایه‌گذار برتر

سلام عزیزان من اکثرا در تاپیک تحلیل طلا کار میکنم و کاری به تاپیک های دیگه و حاشیه ندارم ولی چند وقتی هست که مبینم در ایران بروکر یه عده حالت مافیا شدن و میان شرکت های مختلف رو تخریب میکنن برای اینکه افکار عمومی رو از خطای یک شرکت دیگه منحرف کنن پشت پرده ی این افراد و اون شرکت ها چیه خدا میدونه ولی میخوام یک سری مستندات براتون بزارم که گول نخورید و برای رقیب کشی که درکامیونیتی راه افتاده کار کردن با بعضی شرکت های خوب مثل رابین سود رو از دست ندین

ایشون اقای صالحی هستن گویا چند وقتی هست با رابین سود کار میکنه ادعا داشته 4 الی 5 هزار دلار از شرکت رابین سود برداشت سود موفق داشته و مستندات سامانه ی این شرکت هم همین رو نشون میده و درست هست ایشون به این تعداد برداشت موفق از شرکت رابین سود داشته

داخل گروه های تلگرامی ایشون رضایت خودشو از رابین سود اعلام کرده بارها

صحبت هایی در کانال عمومی تلگرام داشته راجب سرمایه گذار برتر و پراپکو انجام داده

تا اینکه چند روز پیش یک کندل عجیب و غریب در سرمایه گذار برتر زده شده که خوده شرکت این مورد و اعلام کرد و در ایران بروکر هم تاپیک این اتفاق گذاشته شده

و بعد از این اتفاقات و 8 برداشت موفق اقای صالحی اومدن ادعا کردن که حسابی که 6 درصد در ضرر هست طبق اسکیرین شات هایی که خودشون منتشر کردن و رابین سود از من گرفته معامله رو بستم به چشم دیدم بسته شده ولی اونا جلوی چشم من بستنش در خفا نبستن درادون من خورده در حالی که تایم باز شدن معامله شون زمانی بوده که بعد از ان دو معامله ی دیگه هم داشت طبق مستنداتی که خودشون گذاشتن

و بعد در اخر میان پیشنهاد کار کردن با سرمایه گذار و مطرح میکنن در صورتی که بالاتر گذاشتم ایشون گفتن برداشتی از سرمایه گذار برتر نداشت

در اخر سوالاتی که مطرح میشه و برای افراد ابهاماتی ایجاد میکنه این ها هست

1 اگر رابین سود میخواست اکانت و از ایشون بگیره چرا اکانت 6 درصد ضرر و ؟ چرا اکانت هایی که این همه برداشت داشتن ایشون و ازش نگرفته این شرکت

2 چرا این بهانه که با عقل سلیم جور در نمیاد بعد از اتفاق کندل سرمایه گذار مطرح شده

3 ایشون خودش مطرح کرده از سرمایه گذار برداشتی نداشته حال الان تبلیغ کننده ی این شرکت شدن بعد از اتفاق کندل 82 دلاری ؟

در انتها برای همه تون ارزوی سلامتی دارم من یک اکانت رابین هودی از رابین سود دارم و ریلی ندارم قبل ازششون برداشت داشتم بار ها گفتم نسخه ی قبلی رابین سود بسیار بنده رو اذیت کرد ولی با این نسخه از حق نگذریم هیچ مشکلی نداشتیم
خواستم یک روشن نمایی انجام بدم برای عزیزانی که زیاد اشنایی با اتفاقاتی که اینجا داره میفته و پشت پرده ندارند امیدوارم همه سلامت باشید و این جو مافیا بازی از ایران بروکر جمع بشه و محیطی سالم برای فعالیت درست و منصفانه باشه

ول کن داداش تموم کنید اون اکانت و احتمالا اقای صالحی از روی باره روانی اینجوری کرده ادامه ندین تموم کنید اقای صالحی محترمه رابین سود هم شرکت خوبیه بحث نکنید دیگه

این اف بی آی بازیا رو ول کنید

هیچ کس طبق حرف کسی نمیره خودشو بندازه تو چاه

اگرم رفت انداخت تو چاه تصمیم نهایی رو خودش گرفته کسی مقصر نیست

حالا اینکه کی تبلیغ کجارو میکنه و زیر آب چیو میزنه همش میشه حاشیه

تریدر باید از حواشی دوری کنه نه اینکه دامن بزنه

اینجا خیلی اتفاقات عجیب رخ میده من خوشحالم اولد تریدر علاوه بر تحلیلا این مواردم روشن کنه برامون

کاری نداریم که ولی این رفتارا دور از انسانیته باید باهاشون برخورد شه بدونن همه پنبه نیستن

نه اینا نونشون وقتی جای دیگه باشه روی چیزایی که خودشونن هم اعلام کردن چشم میبندن

حالا خوبه مستندات هست وگرنه میگفتن5000 دلار پولمو خوردن برید با سرمایه گذاری که خودمم برداشت نداشتم کار کنید

ارزش بحث ندارن اصلا صرفا جهت شفاف سازی گذاشتم به حرفه هر کسی میاد سخنرانی میکنه ملت توجه نکنن

یعنی چی الان

من خیلی از ایشون تعریف رابین سود رو دیدم

یهو همه چیز چرا عوض شد

نمیدونم والا یک شبه چه اتفاقاتی افتاده همه پیف شدن سرمایه گذار خوب شده

اصلا بحث کردن نداره یه چند نفر هستن میتونم تگ هم بکنم هر جا میری غلط گیر دست گرفتن برای گندی که سرمایه گذار زده هی حاشیه رو دارن زیاد میکنن بنظرم تاپیک و پاک کن مرغه پخته هم پیامشونو ببینه خنده میکنه و میفهمه کاملا سوگیرانه و اب بندی شدن برای این کار خودتو اذیت نکن

دوست عزیز شما وقتی در یک معامله ورود میکنی چند درصد احتمال تارگت و استاپ وجود داره؟؟؟

سرمایه گذار برتر یا رابین یا هر پراپ دیگری دنبال سود خودشونن اونم به هر روشی و هیچ‌کدوم به اون یکی برتری نداره یجاهایی خوبن یه جاهایی هم بد میشن و مثل معامله باید نگاه کنی بهش که احتمال اینکه ۵۰درصد باید نامردی ببینی .

یا باید با سرمایه خودت ترید کنی !!!
یا باید باهر پراپی کار میکنی انتظار همه چیز و داشته باشی :folded_hands:

تجربه نشون داده اکثر پراپ ها و خیلی از بروکرها مخصوصا Bbook ها عاشق تریدر های ضرر ده هستن و بعد از یک مدت زمانی که ببینن یک ترید موفق و سودده هست به هر طریقی باهاش به چالش میخورن و حذفش میکنن .
مطمعنا همه دوستان در مود این موضوع شنیدن و میدونن .
پس نه اگر کسی تجربشو گفت ناراحت بشیم و نه خوشحال و نه اینکه از کسی خورده بگیریم :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

و اگر کسی از ما در مورد پراپ سوال کرد و تجربه خوبی داشتیم ازش یه کلمه فعلا هم کنارش بزاریم ..

مثال:رابین سود چجور پراپیه ؟
فعععععععععلا خوبه …

سرمایه‌گذار برتر چجور پراپیه ؟:
فعععععععلا. خوبه

دوستان پر حرفیه منو ببخشید :heart::folded_hands:

اصلا این دوتا اسمی که میگی کنار هم نمیگنجه اس جی بی و رابین سود :joy: :joy: :joy:

انقد ساده لوحید که فک میکنید شرکت بزرگی مثل اس جی بی به تبلیغ امثال من نیاز داره

در خصوص اون کندل اس جی بی هم ک گفتید اطلاعیشو میفرستم اینجا ببینید و بخونید و بفهمید ک اصلا اوردن این دوتا اسم کنار هم چقد کار اشتباهیه

:e_mail:اطلاعیه| شَدو قیمتی در تاریخ 25 ژوئن [12:55 به وقت بروکر ] بر روی چارت طلا XAUUSD

:check_mark:به اطلاع تمامی معامله گران محترم می‌رسانیم، که تمامی بررسی های انجام شده در راستای حمایت کامل از تریدرها بوده و برای پوشش دادن هرگونه زیان احتمالی، بررسی ها و طرح های حمایتی در چند مرحله اجرا می‌شود. **
**
:blue_circle:در ادامه بررسی رخداد شَدو قیمتی
در چارت طلا XAUUSD، به اطلاع می‌رساند تمام معاملات باز روی چارت طلا که پیش از وقوع این رخداد باز شده‌اند و تحت تأثیر شَدو [shadow] غیرواقعی قرار گرفته‌اند، [در کندل قبل‌تر از ایجاد شَدو که مارکت شرایط عادی داشته است ، به‌عنوان معامله بسته‌شده به صورت خودکار لحاظ می‌شوند.] و سود یا ضرر در حساب به شکل زیر محاسبه خواهد شد:

:red_question_mark:**نحوه محاسبه سود و اعمال حمایت برای تریدهای در ضرر

:white_check_mark:در صورتی که معامله در آخرین قیمت قبل از کندل مذکور در سود بوده باشد، سود معامله لحاظ خواهد شد.

:blue_heart:در صورتی که معامله در آخرین قیمت قبل از کندل مذکور در ضرر بوده باشد، در راستای حمایت از معامله‌گران ضرر آن لحاظ نخواهد شد.

**

:comet:طرح هدیه حمایتی اختصاصی سرمایه‌گذار برتر

علاوه بر اصلاح اثر مستقیم این رخداد، سرمایه‌گذار برتر برای معامله‌گرانی که پیش از وقوع شَدو قیمتی روی نماد XAUUSD معامله باز داشته‌اند.(تمامی حساب‌های مشمول، چه در سود، چه در ضرر ) طرح حمایتی ویژه‌ای در نظر گرفته است.

:star:حساب‌های 1K تا 5K در هر دو پلن

**
:upwards_button:مرحله اول و دوم چالش: 5%+ افزایش بالانس**

:plus:برای مثال، اگر معامله‌گر در یک حساب 5K مرحله دوم، پیش از اعمال این طرح ، حسابش در همان بالانس اولیه و بدون سود باشد، با اعمال 5% افزایش بالانس حمایتی، حساب به تارگت سود موردنیاز جهت رفتن به مرحله‌ی ریل می‌رسد.

:upwards_button:مرحله ریل : 2%+ افزایش بالانس

:star:حساب‌های 10K و 25K در هر دو پلن

:upwards_button:**مرحله اول و دوم چالش: 2%+ افزایش بالانس
**
:upwards_button:مرحله ریل: 1%+ افزایش بالانس

:star:حساب‌های 50K| 100K| 200K

:upwards_button:مرحله اول و دوم چالش: 1%+ افزایش بالانس

:upwards_button:مرحله ریل: 1%+ افزایش بالانس
**
:plus:مثال: اگر معامله‌گر در حساب 200K مرحله ریل، بالانس حساب او برابر با بالانس اولیه باشد، با اعمال 1% افزایش بالانس حمایتی معادل 2,000 دلار به بالانس حساب اضافه می‌شود و در صورت رعایت قوانین برداشت سود، امکان برداشت آن برای معامله‌گر فراهم خواهد بود.**

:bell:تمامی موارد مشمول، حداکثر تا روز دوشنبه و پیش از آغاز هفته معاملاتی جدید، بررسی و اعمال خواهند شد.

:six_o_clock:در حال حاضر نیازی به ثبت تیکت نیست. در صورتی که پس از بررسی‌های تکمیلی، نیاز به ثبت تیکت یا ارسال اطلاعات از سوی معامله‌گران وجود داشته باشد، اطلاع‌رسانی لازم از طریق همین کانال رسمی انجام خواهد شد.

**
:bar_chart:سرمایه‌گذار برتر| SGB**
اولین و معتبرترین پراپ‌فرم در ایران