برگزاری مسابقات هفتگی با جایزه

با سلام و عرض ادب خدمت تریدر های عزیز

مطلبی که در ادامه مطالعه می کنید حاصل پردازش یک ایده اولیه برای برگزاری مسابقات هفتگی با جایزه هست که مدتی بود ذهنمو درگیر کرده بود .سعی کردم طراحی اولیه این مسابقات تا حد امکان شبیه مسابقات پراپ ها نباشه .

لطفا با دقت مطالعه کنید و هر پیشنهاد یا انتقادی دارید خوشحال میشم زیر همین مطلب با بقیه به اشتراک بذارید . امیدوارم نتیجه برای همه ما مفید باشه

با تشکر :folded_hands:

راهنمای جامع ، قوانین و ساختار اعتباری مسابقه هفتگی ترید

مدل۵نفره - سیستم ضریب اعتباری متغیر و محافظت شده با سقف صندوق

این مسابقه یک رقابت فشرده و پیشرفته برای سنجش همزمان مهارت معاملاتی ، مدیریت ریسک و استراتژی تخصیص اعتبار تریدرها است. در این ساختار جدید ، سیستم ورودی ثابت (پولی/رایگان) جای خود را به (سیستم اعتباری هوشمند ) داده است.

1- نحوه خرید اعتبار و شرکت در مسابقه

در این مدل ، تمام شرکت کنندگان بر اساس میزان تمایل و مدیریت ریسک مالی خود ، اقدام به خرید (واحد اعتبار) می نمایند.

• ارزش پایه هر اعتبار: هر ۱ واحد اعتبار برابر با یک دلار است.
  • سقف در میزان خرید : تریدرها می توانند حداکثر تعداد 50 اعتبار در زمان ثبت نام خریداری کنند.
  • برابری فنی در معاملات : تعداد اعتبارات خریده شده هیچ تاثیری بر حجم معاملات در متاتریدر ندارد. تمامی تریدرها با حساب های یکسان و حجم معاملات ثابت 0.01 لات رقابت می کنند تا عدالت کامل فنی برقرار باشد.

2- مکانیزم محاسبه جوایز (ترکیب ضریب اعتباری و سقف محافظتی صندوق )

برای جلوگیری از کسری صندوق و تضمین پایدار بودن سیستم مالی مسابقه،

جایزه نهایی هر تریدر بر اساس حداقل دو مقدار زیر محاسبه میشود :

۱. *محاسبه بر اساس ضریب رتبه* : مجموع اعتبارات خریداری شده توسط فرد × ضریب رتبه کسب شده × ارزش واحد اعتبار.

۲. *سقف مجاز پرداختی از کل صندوق* : کل صندوق جوایز (شامل موجودی دوره قبل + درآمد فروش اعتبارات این دوره) × درصد سقف رتبه.

فرمول نهایی: جایزه نهایی = ( جایزه بر اساس ضریب , سقف مجاز از کل صندوق)MIN

3- جدول ضرایب رتبه بندی و سقف درصدی صندو ق

4- مدیریت مانده صندوق و رشد جوایز آتی

• ذخیره سازی ما به التفاوت : اگر مجموع جوایز پرداختی به برندگان کمتر از کل موجودی صندوق باشد ( به دلیل محدود شدن با سقف یا عدم کسب ضریب توسط رتبه های پایین تر) ، باقیمانده در صندوق ذخیره می شود.
  • انتقال به دوره بعد : این مانده ذخیره شده به صورت مستقیم به عنوان (موجودی اولیه) به صندوق مسابقه بعدی اضافه می شود و سقف پرداختی دوره بعد را برای همه شرکت کنندگان بزرگتر می کند.

5- زیر ساخت فنی ، امنیت استراتژی و قوانین معام لاتی

• به روزرسانی تاخیری Myfxbook (Daily Update) : برای جلوگیری از کپی تریدینگ (Copy Trading) و حفظ امنیت استراتژی تریدرها، آمار حسابها صرفاً در پایان هر روز معاملاتی به روزرسانی می شود. هیچکس در طول ساعات بازار امکان مشاهده پوزیشنهای فعال سایرین را ندارد.
  • حجم ثابت 0.01 لات : تمام معاملات باید دقیقاً با حجم 0.01 لات انجام شوند. نقض این قانون باعث ابطال مقام کسب شده و توقیف جایزه دریافتی خواهد شد.
  • استفاده از اکسپرت ، VPS و IP چند دستگاه مجاز است.
  • سیستم امتیازدهی پنجگانه : امتیازات بر اساس ۵ معیار Myfxbook شامل ( ROI، Max DD، Win Rate، R:R و Consistency) از حداکثر ۵۰ امتیاز محاسبه می شوند.

یک نمونه آزمایشی با نام های فرضی شبیه سازی شده (بروز رسانی شده با سیستم اعتباری)

میتونیم اولین دوره آزمایشی رو همین فردا شروع کنیم .

دوستانی که مایل هستند در مسابقه شرکت کنند لطفا به بنده پیام بدن

ایده ی جالبی هست ولی سختش کردی یه مقدار

به نظرت کجاش باید تغییر کنه؟ پیشنهادتو بگو لطفا

اون لوح افتخاری رو فعلا بنظرم حذف کن… این مال وقتیه که مسابقه اعتبارش به مرورزمان زیاد و شناخته تر و تریدرهای حرفه ای از این مسابقه شناس بشن
بنظرم بجای رایگان کردن، در مرحله تجمیع ورودیها، مثلا هر 5000 تومان یه امتیاز داشته باشه
و درنهایت نفرات اول تا سوم ضریبهای 3و2و1 داشته باشن که در امتیازهایی که با پرداخت به دست آوردند ضرب و نسبت به دست اومده از امتیاز کل این سه نفر بر کل مبلغ تجمیع شده ضرب بشه تا جایزه بر این اساس تقسیم بشه
منظورم این بود رایگان بودن و لوح افتخاری رو فعلا کنار بذار
مسابقه بصورت لیگ و امتیازی باشه و تقسیم جایزه هم برای همه یا نفرات 1-3 براساس ضریب رتبه و امتیاز ورودی باشه

البته نظرهای دیگه هم دارم
درمورد نوع جایزه، اینکه بهتره بجای پول نقد
یه اکانت پراپ تهیه بشه و تحویل نفرات 1-3 بشه
تاپیکی هم برای به اشتراک گذاری سیگنالها و تحلیلهاشون درست کنیم تا مابقی شرکت کننده ها ازشون استفاده کنند
تا سود مسابقه بعد از مسابقه به همه برسه

ممنون که نظر و پیشنهاد دادی :folded_hands:

اول درمورد نوع رایگان دلایلم رو میگم که چرا اصلا ورودی رایگان وجود داره . هر سیستم نو پایی تا بخواد جا بیفته باید زمانی ازش بگذره و نشون بده که چقدر میتونه پایدار و قابل اعتماد باشه . فکر نمیکنم در این شرایط سخت اقتصادی کسی مایل باشه در همین ابتدا وارد مسابقه جدیدی بشه که نه سابقه ای داره و نه برگزار کننده هاشو میشناسه . به همین دلیل و البته بیشتر بخاطر اینکه فرصت رقابت برای همه یکسان باشه - حتی اونایی که ممکنه پولی برای پرداخت ورودی به مسابقه نداشته باشن - تصمیم گرفتم ورودی به مسابقه دو نوع رایگان و پولی داشته باشه . و نکته قشنگش هم اینه که فقط شرکت کنندگانی از جایزه سهم میبرن که از ورودی پولی استفاده کرده باشن . فکر میکنم اینطوری افرادی هم که پول دادن راضی تر هستند که جایزه بین خودشون منصفانه تقسیم بشه نه اینکه کسی رایگان وارد بشه و مثلا اول بشه و بیشترین جایزه رو با صفر مبلغ ورودی ببره .

در مورد لوح افتخار فکر میکنم زحمتی نداشته باشه (میشه با کمک هوش مصنوعی و کمی خلاقیت + فتوشاپ انجامش داد) و فعلا بود و نبودش هم تاثیری در اجرای مسابقه نداره . فقط شاید در آینده وجود لوح افتخار از اولین دوره نشون بده که طراحی سیستم از ابتدا با فکر و برنامه بوده نه اینکه در گذر زمان تکامل پیدا کرده . ضمنا طراحی لوح افتخار خودم انجام میدم و قرار نیست زحمتشو رو دوش کسی بندازم :slight_smile:

در مورد امتیازات و تقسیم جوایز :

قصدم از طراحی شکل فعلی این بود که تمام شرکت کنندگان در هر دوره از مسابقات مقداری جایزه ببرن و دست خالی از دوره خارج نشن . با این روش انگیزه بیشتری برای افراد تازه وارد بوجود میاد . حالت فعلی اینطوریه که :

نفر اول 50%

نفر دوم 25%

نفر سوم 15%

نفر چهارم 6%

نفر پنجم 4%

از مبلغ کل جایزه برنده میشن.

دقت کنید همونطور که در توضیحات اول گفته شده ممکنه بعضی از افراد بصورت رایگان وارد شده باشند و طبیعیه که اگه مقامی بدست بیارن جایزه نقدی بهشون تعلق نمیگیره (فقط همون لوح افتخار و بهشون میدیم) و اون مبلغ در صندوق ذخیره میشه و به ورودی کل در دوره بعدی منتقل میشه . این هم باعث شفافیت در عملکرد مالی مسابقات میشه و هم انگیزه برای همه میشه که میدونن همیشه جایزه ای وجود داره ، پس برای بهتر شدن تلاش میکنن .

با این پیشنهاد خیلی موافق نیستم و دلایلمو در ادامه میگم .

1- ممکنه مبلغی که در ابتدای هر دوره از ثبت نام جمع میشه به اندازه ای نباشه که بشه باهاش یک اکانت پراپ تهیه کرد .

2- گردش مالی این مسابقات فقط و فقط باید به نفع شرکت کنندگان در همین مسابقات باشه ، فکر میکنم اصلا خوب نیست که ما مسابقاتی طراحی و اجرا کنیم که در نهایت یک شرکت پراپ ازش سود ببره . چون به هر حال ممکنه اون جایزه پراپ هم پاس نشه و کسی که جایزه رو برده متضرر بشه .

3- خود پراپ ها به اندازه کافی دارن برای تریدر ها دون میپاشن و تبلیغ میکنن تا در نهایت سود اصلی نسیب خودشون بشه و همه اینو خیلی خوب میدونیم . پس اساسا چرا باید هدف این مسابقه آب ریختن به آسیاب اونا باشه ، مگه خودمون (بلانسب همه ) عرضه برگزاری یک مسابقه منصفانه و تقسیم جوایز واقعی رو نداریم؟

در مورد تاپیک سیگنال و تحلیل ، پیشنهادت خیلی عالی بود اصلا بهش فکر نکرده بودم . میتونه به عنوان یکی از آیتم های جذاب به مسابقه اضافه بشه . فقط باید اعتبار و وین ریت بالایی داشته باشه که خدای نکرده نشه مثل بقیه کانال های سیگنال

بازم ممنون که نظرتو به اشتراک گذاشتی

کلمه رایگان را با امتیاز جایگزین کن… هر امتیاز 5000 تومان یعنی تقریبا رایگان

فکر کن 20 نفرثبت نام میکنن و 15 نفر رایگان…
نه اون 15 نفر اراده ای برای مسابقه دارن نه اون 5 نفر مسابقه براشون جذابتی داره چون اول یا وسط مسابقه قکر میکنن اون 15 نفر حتی پیگیر مسابقه هم دیگه نیستن
درکل. رایگان بودن ارزش هر چیزی رو کم میکنه
و 5000 هزار تومن بعنوان 1 امیتاز یعنی حق قانونی یک نفر برای ورود به مسابقه
فکر کن تو مسابقه و تاپیک لفظی یکی بگه برو بابا تو مجانی اومدی اینجا کُری هم میخونی… و ده ها مورد دیگه

نظر شخصی بنده س… باید بعد رو هم دید

درمورد لوح فکر کردم یه لوح فیزیکی و یادبود مدنظرت هست و بخاطر هزینه اون گفتم فعلا دست نگه دار
اما اگه فعلا در حد تقدیرنامه باشه برای تاریخچه مسابقه که قشنگه و بدیهی هست و ایرادی نداره

ایرادم بشخصه با اون رایگان بودن بود… ارزش گذاری رو از همه جا باید بهش توجه کرد

برداشت اشتباه از حرفم برای اکانت پراپ بعنوان جایزه نکن داداش
منم تعصبی ندارم برای پراپ

اما ارزش گذاری رو از اینجا شروع کن…
هدف چیه ؟
یه مسابقه و جایزه دادن؟

فکر کنم هدفمون بیشتر پیدا کردن تریدرای حرفه ای که انقد دربه دریم و توی این انجمن سرکوب میکنیم تا ببینیم کی حرفه ایه و کی مدعی لاف
فکر کن مسابقه گذاشتی همه زحمتا رو کشیدی برنده و چندتا تریدر حرفه رو شناسایی کردی و جایزه هم دادی ( الان کم و بعدها بیشتر)…وقتی به ماه عسلش رسیدی ول میکنی ؟

وقتی قدرت نفرات 1-3 مسابقات بهت اثبات شده بهتر نیس یه جور دیگه هم از این مسیر استفاده کنیم ؟
بقول تو پول انقد نیست که اکانت واقعی 1000 دلاری بگیریم یا 100 دلاری… میشه با 25 دلار یه اکانت پراپ خرید
پاس کردنش برای اون نفرات 1-3 سخت نخواهد بود
و تخت قرارداد برای جایزه مسابقه اون 3 نفر از این حساب مشترک توی تاپیک سیگنال استفاده میکنن. دسترسی اصلی دست نفر اول و دو نفر بعدی توی تاپیک یا کانال یا گروه پیامرسان کارشونو پیش میبرن

راه سختیه
اما نظر شخصی بنده س فقط

نظر دوستانو هنوز باید ببینیم

"کلمه رایگان را با امتیاز جایگزین کن… هر امتیاز ۵۰۰۰ تومان یعنی تقریبا رایگان

فکر کن ۲۰ نفرثبت نام میکنن و ۱۵ نفر رایگان…
نه اون ۱۵ نفر اراده ای برای مسابقه دارن نه اون ۵ نفر مسابقه براشون جذابتی داره چون اول یا وسط مسابقه قکر میکنن اون ۱۵ نفر حتی پیگیر مسابقه هم دیگه نیستن
درکل. رایگان بودن ارزش هر چیزی رو کم میکنه
و ۵۰۰۰ هزار تومن بعنوان ۱ امیتاز یعنی حق قانونی یک نفر برای ورود به مسابقه"

ایده خوبیه با توضیحی که دادی موافقم . چشم حتما اینو لحاظ میکنم

خدایی اینجاشو دیگه ندیده بودم :grin:

البته کری خونی به خودی خود چیز بدی نیست ولی نباید جنبه توهین داشته باشه

"هدف چیه ؟
یه مسابقه و جایزه دادن؟

فکر کنم هدفمون بیشتر پیدا کردن تریدرای حرفه ای که انقد دربه دریم و توی این انجمن سرکوب میکنیم تا ببینیم کی حرفه ایه و کی مدعی لاف
فکر کن مسابقه گذاشتی همه زحمتا رو کشیدی برنده و چندتا تریدر حرفه رو شناسایی کردی و جایزه هم دادی ( الان کم و بعدها بیشتر)…وقتی به ماه عسلش رسیدی ول میکنی ؟

وقتی قدرت نفرات ۱-۳ مسابقات بهت اثبات شده بهتر نیس یه جور دیگه هم از این مسیر استفاده کنیم ؟
بقول تو پول انقد نیست که اکانت واقعی ۱۰۰۰ دلاری بگیریم یا ۱۰۰ دلاری… میشه با ۲۵ دلار یه اکانت پراپ خرید
پاس کردنش برای اون نفرات ۱-۳ سخت نخواهد بود"

اهداف بنده :

1- برگزاری یک سری مسابقات هفتگی منظم با جایزه که گردش مالی شفاف داره و همه شرکت کنندگان در این مسابقات ذینفع هستند

2- کمک به تریدر هایی که در بدر بدنبال کسب درآمد از مهارتشون هستند ولی متاسفانه بدلیل نبود یک سیستم درست گرفتار سیستم های غلط میشن .

3- این مسابقات تا زمانی که ازش استقبال بشه و بنده هم توانشو داشته باشم و خدا بهم عمر بده ادامه پیدا میکنه .

در مورد جایزه اکانت پراپ هم به نظرم بهترین کار اینه : هر کسی برنده شد با مبلغی که بهش رسیده میتونه خودش بره هر پراپی خواست بخره . اگه پاس کرد و به برداشت رسید ، نوش جونش و اگه خدای نکرده موفق نشد مسئولیتش با خودشه . میتونست با پولی که در مسابقه قبلی برنده شده وارد دوره بعدی مسابقات بشه و این چرخه رو ادامه بده ولی انتخاب کرده بره سمت پراپ . ما نمیتونیم برای دیگران نقشه راه تنظیم کنیم . فکر میکنم باید تمرکزمون روی کیفیت کار خودمون باشه

به هر حال ممنون که مشارکت میکنی

از بقیه دوستان هم خواهش میکنم نظر بدن و فقط تماشا چی نباشن :folded_hands:

حرفت قبول دارم..اوکی.
اینو هم در نظر بگیر… بعد انشالا یه مسابقه یا چندسری مسابقه، شرکت کننده ها از برنده ها میخوان تاپیکی بزنن و سیگنال و تحلیل بدن… حالا شاید اونا بگن ول اَکِن
و بعضیا میگن اصلا چه فایده ای داره و شرکت نمیکنیم… ویا میگن یه کاری کنیم که برنده ها تحلیل بدن چون چون فلان چون فیصال ( نگم بقیه شو :wink:)

اینا حرفای خیلی دقیقی نیست اما زده میشه و باید جواب داده بشه

نظر من درکل این هست
**

شرکت کننده ها با هزینه ورودی حق قانونی متاخر به بهره این مسابقه هم داشته باشند (یعنی حتی اگر برنده نشن..)

**. چون اینجا و هر انجمنی و هر کانالی و هر جمعی همه میان تا یاد بگیرن و از تجربه دیگران استفاده کنن و جلو ضرراشونو بگیرن و اسیر پکیج فروشا و سیگنالفروشا نشن

در این مورد دیگه چیزی نمیگم مگه چیز جدیدی به نظر بنده بیاد..منتظر نظر بقیه ایم
درموارد دیگه چیزی از نظرم بگذره بیان میکنم

تصمیم با خودشونه . خواستن تاپیک مجزا و سیگنال و تحلیل بدن دستشون درد نکنه . نخواستن هم بازم دمشون گرم . من فقط میتونم بخش برگزاری مسابقه رو گردن بگیرم . البته شاید بعدا به کمک نیاز داشتم که در اینصورت خوشحال میشم کمکم کنید

قوانین و توضیحات در پست اول تاپیک بصورت یک فایل PDF بروز رسانی شد

ااااااااااووو چقدر توضیح مختصر مفید بگین بخونیم چی میگین

اون فایل PDF توی پست اول خلاصه حرفامونه

بخون ببین چطوره

آره الان منظورتون کامل روشن شد و به نظرم این مدل برای شروع منطقی تره

فعلا لوح افتخاری و رایگان بودن رو کنار بذارید و مسابقه رو به شکل لیگ امتیازی برگزار کنید

اینطوری هم ورودی ها قابل تجمیع هستن هم جایزه بر اساس میزان مشارکت و رتبه تقسیم میشه و با بزرگتر و معتبرتر شدن مسابقه میشه بعدا بخش های دیگه مثل لوح افتخار رو اضافه کرد

ایده ضریب ۳ و ۲ و ۱ برای نفرات اول تا سوم هم میتونه جذاب باشه و انگیزه رقابت رو بیشتر کنه

Writing

دقیقا موافقم به نظرم بهتره انتخاب رو بذاریم به عهده خود برنده و ما فقط چارچوب مسابقه و نحوه پرداخت جایزه رو مشخص کنیم

هر کسی خودش بهتر میدونه با جایزه چطور ادامه بده و در نهایت مسئولیت انتخابش هم با خودشه

مهم اینه که خود مسابقه رو درست و با کیفیت برگزار کنیم و اگر دوستان هم نظری دارن حتما مطرح کنن تا بتونیم بهترین مدل رو دربیاریم