وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

رابین سود متاتریدر نداره یه پلتفرمی داره که نام بایتیکل روش هست. ایرادهای تاخیر کندلها و ددیه نشدن کندلها در یک دقیقه رو رقع کردن مونده ایارد دیده نشدن خطوط ورود به معامله و حد سود و خطوط حد و ضرر اینداوران هرچه سریعتر این ایارد رو هم برطرف کنن

3 لایک کرده

خیر عزیز، پلتفرم خودشون رو دارند

2 لایک کرده

از حسابهایی که شما بررسی کردید حساب فول فاند یا فول فاند پلاس هست که پاس شده باشه ؟

1 لایک کرده

من از پایینترین تو لیستش دارم بررسی میکنم و میام بالا. راستش به این مسئله دقت نکردم

ولی زیاد نیستن قطعا. شاید مثلا هر دو سه ماه یکی دو نفر خیلی حرفه ای باشند و بتونند پاس کنند. فول فاندش خیلی سخته ولی خب قبلا تو تلگرام که بودم، دیدم کسانی که پاس میکردن.

حوصله میخواد دوست عزیز و برنامه ریزی خیلی دقیق

ولی اکثرا چالش های فورجامپ شرکت کردن

2 لایک کرده

حالا اگه موردی بود بررسی بفرمایید ببینیم به چه صورت پیش رفته مراحل رشد حساب

لطفا اگه موردی بود در اولویت قرار بدید

2 لایک کرده

حتما دوست عزیز :rose:

1 لایک کرده

چالش فورجامپشم مثل فول قاند هست یا تفاوت داره از نظر روز معاملاتی نه از نظر پارامتر

و اینکه نوشته درصد تقسیم سود ۸۰٪ ولی وقتی میری تو بخش قوانین نوشته پله‌ای برداشت اول ۵۵٪ مثلا برداشت دوم۶۵٪ و….

ممنون میشم اگ بلدین راهنمایی کنید

2 لایک کرده

خیلی تفاوت داره، از روز معاملاتیش بگیر تا خیلی چیزای دیگه اش. روز معاملاتیش تو سایتش زده نامحدود ولی فول فاند 90 روزه. بزارید براتون میرم از سایتش عکس میفرستم. عکسه مال فورجامپ هزار دلاریه که ارزونترینه. دومی هم فول فاند و فول فاند پلاسه که خودم تو یک تاپیک دیگه بررسیش کرده بودم.

خدمت شما :rose:

2 لایک کرده

تا ساعت 18 روز 20 ام اردیبهشت:

فورجامپ 5کا 25 درصد : forj5ka

فورجامپ 10کا 20 درصد : forj10ka

فورجامپ 20کا 15 درصد : forj20ka

رابین هودی 5کا 20 درصد : robinh5ka

رابین هودی 10کا 15 درصد : robinh10ka

فرصت ها 5 کا 15 درصد : fors5ka

این کد تخفیف هارو برای من تو بله فرستادن، ربات بله رابین سود رو داشته باشید برای شماهم میاد. دوست داشتید استفاده کنید

2 لایک کرده

اطلاعیه رابین سود:

2 لایک کرده

ممنون از اطلاع رسانی. من نگاه کردم سرعت چارت در این ساعت بهتر شده خطوط آسک و بید پدیدار شده. آیا اطلاع دارید که خطوطو حد ضررو و حد سود و خط ورود به معامله امکان داره چه وقت فعال بشن؟

2 لایک کرده

یه سوال دیگه می دونید گزارش اکسل رو باید چطور از پلتفرم راین سود گرفت؟

2 لایک کرده

نه والا نمیدونم اینو ولی بعید بدونم دیگه زیاد طول بکشه.

خواهش میکنم :rose:

2 لایک کرده

اون ایکون ابی رو بزنی، خروجی اکسل میده

3 لایک کرده

همین حرکت هم خودش بخشی از بهبود هست و امیدوارم زودتر اون مورد اساسی هم اوکی بشه.

3 لایک کرده

ممنون از راهنماییت لطف کردی.

3 لایک کرده

انشاالله، روز به روز واقعا داره بهتر میشه همه چیزش

3 لایک کرده

خواهش میکنم، کاری نکردم :rose:

3 لایک کرده

بله و واقعا از صبح تا الان که باز شده، هیچ تاخیری روی نماد طلا برای من نداشت.

3 لایک کرده

اکسل چی میده؟ معاملاتمونو؟ چیکارش کنیم خو؟ به چه دردی میخوره من نفهمیدم