وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

من راجع به سود دادن یا ندادن این پراپ نظر و نشانه منفی و مثبت ندارم. ازش پراپ خریدم چون میخوام در ایام نت ملی ترید بزنم چه پول بده چه نده/ کسی هم ازش پراپ نخره تا مطمئن نیست. تجربه های کاربریم رو از خوب و بدش اینجا هر روز که معامله میزنم مینویسم

رابین سود اطلاعیه آخرش این هست که بعد از قطعی برق دو شب پیش تونسته پلتفرمش رو برقرار کنه ولی میگه چارت اشکال داره و تی پی و و حد ضرر درست عمل نمیکنه و تاکیدش و پیشنهادش این هست که معامله زده نشه فعلا و اگر کسی خواست معامله بزنه حتما تی پی و حد ضرر نذاره چون درست عمل شاید نکنه. جهت اطلاعتون نوشتم

18 لایک کرده

آقا یه نفر توضیح بده چجوری به پلتفرم رابین سود وصل بشم؟ (فقط اطلاعات اکانت پراپو میاره)

2 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

ظاهرا طبق گفته دوستان تو کامیونیتی، ظاهرا درحال حاضر قطع هستش.

1 لایک کرده

رو متاتریدر کار می‌کنه یا خودشون برنامه خاص خودشونو دارن؟

2 لایک کرده

یه برنامه جدا زده بودن که دوستانی که گرفته بودن گفتن اصلا کامل نیست وحتی ۴۰ ثانیه هم تاخیر داره.

2 لایک کرده

الان که ساعت ۲۰،۲۲ هست من به سایت و پلتفرمش وصلم آخرین اطلاعیه اش هم نوشته که امروز رو پیشنهاد میکنه معامله نکنید یا اگر معامله کردید انکان داره تی پی و حد ضرر درست اعمال نشه نوشته این مشکلش ۲۴ ساعته حل میشه حالا چقدر درست هست نمیدونم تصویر پلتفرمش اینه الان

3 لایک کرده

اینم آخرین اطلاعیه اش هست که خیلی با عجله نوشته شده غلط املایی و تایپی داره

3 لایک کرده

داداش چجوری وارد این پلتفرم شدی؟

1 لایک کرده

این پراپ وصله میتونی چالش بخری کار کنی و خودش پلتفرم معاملاتی داره راحت نیاز نیست با متاتریدر کار کنید سایتش رو پیدا کند از داخل مرورگر ذره‌بین یا گردو ثبت نام کنید حتی چالش معامله رایگان هم داره

12 لایک کرده

چجوری وارد پلتفرم معاملاتیش بشم؟

13 لایک کرده

شما به تازگی پیوستی و تنها تاپیک و پستیم که گذاشتی همین بوده

مشخص نیست از سمت خودشونی آیا؟:thinking:

من نمیگم این پراپ اسکمه هنوز مطمئن نیستم فقط باگ های زیادی ازشون دیدم و پشتیبانیشونم تا الان طفره رفته و رفعشون نکرده

و تاجایی که اطلاع دارم ظاهرا یک یا چندنفری از تیمشون تو این فروم حضور دارن و تبلیغشو میکنن

به جز یه نفر که اونم فقط شات پاس شدن حساب و رسیدن به حساب ریلشو گذاشته،هیچکسو ندیدم مدارک موثقی در مورد برداشت از این پراپ ارائه بده.در واقع هرچی گشتم اصلا نبوده کسی برداشت کرده باشه ازش تا الان

14 لایک کرده

من جالش ۵۰۰ تومنی فاند پلاسش رو گرفتم که از محیط ترید دور نمونم. پراپهای من: سگب- کامبت و پراپکو بودن قبل از قطعی نت.

امیدوارم بچه های رابین سود که ازش سود گرفتن مدارک ریالی یا تتری واریزهاشون رو بذارن اینجا تا اعتماد بیشتر برای گرفتن چالشهای بالاترشون در ما هم ایجاد بشه

7 لایک کرده

ولا هر روز یه تاپیک میزنن واسش و تا میتونن سعی دارن تبلیغش کنن

جای اینکارا بچسبن به بهبود سیستم پر از باگشون،کانترکت سایزها و اسپرد های عجیب و غریب و خود به خود بسته شدن معامله

از فراز چارت هم استفاده کنن جای بایتیکل پر از باگ و مزخرف

سرمایه گذار برتر با ارائه ی خدمات خوب و واریزی های به موقع و بدون گیر دادن های الکی شد سرمایه گذار برتر

چیزی که رو مخه اینه که رابین سود میخواد به زور مارکتینگ و تاپیک ساختن های بی مورد خودشو بالا بکشه که این راهش نیست و باید تمرکزشو بذاره روی بهبودی سیستم خودش جای این زور زدن های الکی

7 لایک کرده

از تبلیغات رابین سود خبر ندارم ولی از این که با همین چارت نصفه و نیمه در نت ملی خدمات میده خوشحالم ولی هنوز ازش حتی یک کا هم نخریدم یه ۱۰ کا خیلی سخت به قیمت با تخفیف ۳۷۰ تومن خریدم و فضای تریدم رو باهاش حفظ کردم به خودشون هم نوشتم که باید چارتشون رو اصلاح کنن تا امثال من بیان ازشون چالشهای بالاتر بگیرن حالا زمان مشخص میکنه.

منتها پراپ اولم سگب هست و بعد کامبت

6 لایک کرده

اطلاعیه جدید پراپ رابین سود

7 لایک کرده

خب خوشبختانه برقا قطع نشد و امروز هم در رابین سود (صرفا برای دور نبودن از فضای ترید) میتونم ترید کنم روی نت ملی. من هم مثل شما از این وضع خوشم نمیاد ولی احساس میکنم که امسال اگه از اول روی نت ملی بتونم پراپ خوبی گیر بیارم و ترید کنم اعصابم خیلی راحتتر خواهد بود شرایط این رو به من نشون میده

6 لایک کرده

سلام . میگم کسی میدونه رابین سود پلتفرم معتبریه؟ جهت دادن اطلاعات شخصی و این چیزا میگم.

6 لایک کرده

اینجا این سوال رو هم من و هم چند نفر پرسیدن در تایپیکهای مشابه دیگه پرسیدن بعضیا میگن نه و بعضیا میگن آره من در رابین سود با یه پراپ فوق سخت شروع کردم که فوق ارزون هست خب این چالش ارزون رو میرم جلو در پنل آنالیزش به شرایطی که گذاشه نگا میکنم تا یکی دو ماه میفهمم خودم که قوانینش و برخوردش چطوره

5 لایک کرده

یکی از مشکلاتی که امروز در ترید در رابین سود برام پیش اومد این بود:

توی یک دقیقه من با بسته شدن کندل باید استاپم رو با اون کندل حساب کنم این کار خودش خیلی سرعت میخواد گرافیک کندلای رابین هود ۳۰ ثانیه لااقل عقبه از فراز برای همین از فراز نگاه میکنم و در رابین سود معامله باز میکنم ولی باز مشکله چون باید حجم معامله رو درجا حساب کنم نسبت به بادی کندل این یه مشکلش هست

مشکل دوم اینه که چارت رابین سود امکان سئیو سود نداره برای همین مجبور میشم وقتی که برحسب بادی کندل استاپم حد استاپ در میارم چمد ثانیه عقب می افتم از بازار و تازه باید حجم رو تقسیم بر ۲ بکنم و دو تا معامله بگیرم که این خودش با سرعت کم نت دو سه ثانیه بین دو معامله هم تفاوت ایجاد میکنه و گاهی هم باعث اشتباه در محاسبه حجم معامله میشه به خاطر نیاز به سرعت زیاد با این محدودیتها.

امیدوارم رابین سود سرعتر امکان سئیو سود در یک معامله رو فراهم کنه لااقل و گرافیک کندلهاش رو در حد فراز به روز کنه.

6 لایک کرده

سیو سود که داره

اما شما دو هفته کار کردی الان پنلت چی شد؟ گفتی سبکم جواب میده با پارامترها

بررسی پراپ فرم رابین سود | آیا RobinSood کلاهبردار است؟

اگه هنوز امیدی داری بهتره اینجا هم نظرات رو بخونی و وقت خودتو تلف نکنی

4 لایک کرده