اینوست پراپ رو ی بررسی کن. پلتفرم اختصاصی زدن شاید برات جالب باشه.
امروز سه شنبه ۱۵ اردیبهشت امروز از ساعت ۱۷ به بعد یه معامله در چارت رابین سود باز کردم معامله معمولی باز شد و کندلها هم تاخیر نداشتن. برای حساب کردن حجم و قرار دادن حد ضرر و حد سود مشکل عدم مشاهده خطوط و دراگ کردن هنوز باقی هست.
امروز حرکت چارت رابین سود و تشکبل گراف کندلهاش در یک دقیقه اوکی بود ولی همچنان از خطوط ورود به معامله و حد ضرر و حد سود خبری نبود.
آخرین اطلاعیه سرمایه گذار برتر
معاملهگران محترم سرمایهگذار برتر
**
در ادامه روند نظرسنجی اخیر و با توجه به همراهی گسترده معاملهگران با مسیر آغاز خدمات، سرمایهگذار برتر کانال رسمی خود را در پلتفرم داخلی روبیکا بهعنوان یکی از مسیرهای اطلاعرسانی و در راستای توسعهی زیرساختهای ارتباطی بر بستر اینترنت ملی راهاندازی کرد**.
**
از شما دعوت میشود جهت دریافت تمامی اطلاعیههای مرتبط با وضعیت خدمات و ادامه فعالیتها، در این کانال عضو شوید و برای دوستانتان نیز ارسال بفرمایید.**
rubika.ir/SGB_PropTrading
قرعهکشی ۱۰۰ حساب ۲,۵۰۰ دلاری رایگان
**
به مناسبت راهاندازی کانال روبیکا، سرمایهگذار برتر برای معاملهگرانی که عضو میشوند، یک قرعهکشی ویژه در نظر گرفته است:**
**
جوایز: ۱۰۰ حساب ۲,۵۰۰ دلاری:comet:
مهلت شرکت: ۷۲ ساعت**
نحوهی شرکت در قرعهکشی:
**کافیست عضو کانال روبیکا شوید.
عضویت = ورود به قرعهکشی و شانس بُرد
این فرصت را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها هم شانس حضور در این قرعهکشی را داشته باشند.
سرمایهگذار برتر**
خب خدا رو شکر از سگب خبرایی داره میشه خوش آمد.
رابین سود امروز تاخیر کندلی و قطعی نداشت در ساعت ۱۷ ولی همچنان نقص اساسی داره خطوط حد سود معامله و حد ضرر و امکان دراگ کردن برا ی گذاشتن حد وسد و حد ضرر نداره چقدر سخته مگه این کار ؟ چرا ردیفش نمی کنن؟
رابین سود امروز تاخیر کندلی و قطعی نداشت در ساعت ۱۷ ولی همچنان نقص اساسی داره خطوط حد سود معامله و حد ضرر و امکان دراگ کردن برا ی گذاشتن حد سود و حد ضرر نداره. همچنان امیدوارم تا خرداد ماه این نقیصه رفع بشه تا بتونم چالش اصلی رو که ازشون خریدم شروع کنم
سلام آقای صالحی عزیز
یه سوال داشتم از شما که تجربه کاریتون از رابین سود بیشتره
من الان چالش فول فاندو میگذرونم تقریبا ۱۲ روزه که این چالشو دارم و ۸ روزه که معامله انجام دادم و ۸۵۰ دلاری هم ازش سود گرفتم
ولی پارامتر های من خیلی درست درمون نیس و زیادم ازش سر در نمیارم یعنی تو یکیشون مثلا امتیازم ۶ هستش تو یکی دیگه ۵ یا ۴
چطوری باید اینارو درست کنم که بتونم ۴۰ امتیاز هر پارامتر رو بگیرم؟
سلام و احترام،
ببخشید مخاطبتون اقای صالحی بود ولی من ریپلای زدم. صرفا خواستم اطلاع بدم در این تاپیک نمونه اکانت های پاس شده هستش. میتونی مطالعه کنی شاید ایناهم بدردت بخوره.
موفق باشی ![]()
سلام و احترام، دیروز رابین سود چارتش و کندل ها خیلی بهتر شده بود و به وعده اینکه تاخیر رو بازم کاهش میدن، عمل کردند خداروشکر.
مسئله دیگه ای که مونده، مشکلات ظاهری چارت هستش که امیدوارم اونم سریع حل بشه.
موفق باشید ![]()
اگر بتونیم ورود به معامله رو دراگ کنیم برای قرار دادن حد سود و حد ضرر دیگه مسئله ای نخواهد داشت و اتفاقا وابسته به متاتریدر هم نخواهد بود رابین سود.
یه سوال دیگه آقا نیما توی کانال روبیکای رابین سود پستی دیدم در این مورد که می گفت در مور چگونگی مرتبط موندن متاترید ر۵ با نت ملی فکر کنید یعنی احساس کردم کهر ابین سود به طور غیر مستقیم داهر میگه که انکان داره چند ماه بعد ارتباط پراپهای یکه با نت ملی به متاترید ر۵ وصل هستن قطع بشه آیا چنی چیز یممکن هست شما شاید بتونید از منابع نزدیکتر یبه رابین سود کسب اطلاع کنید ممنون میشم تعقیب کنید این موضوع رو.
در روبیکا نوشته رابین سود که؛ چه جوری میشه بدون داشتن مستدلهای قانونی بتونیم مراتب قانونی یک پلتفرم بین المللی رو با اسنترانت ایران (نت ملی) فراهم کنیم؟؟؟؟ پس قبل از هر اقدامی اول فکر کن شاید چند ماه دیگه شاهد خداحافظی رسمی (مثل خیلی از پراپ فرم هایی که تا الان نیست شدن) ازش باشیم»
من متوجه نشدم که رابین سود میخواد بگه که متاتریدر بین المللی امکان داره تا چند ماه دیگه خدمات نده به این پراپها یا این که دولت ایران این طور پراپها رو امکان داره جمع کنه.
فکر کنم شما از پشتیبانیشون بپرسی بهتر جواب بدن تا به من چون واقعیتش به من گفتن که زیاد تیکت نزنید
سلام و احترام اقای نزدکی،
منم والا مثل شما هستم و ارتباط نزدیکی باهاشون ندارم. ولی مفهوم این پستشون یه چیز دیگه بود کلا. چون متاسفانه تحریم ها داره همینطوری زیاد میشه، ممکنه خدمات رسانی متاتریدر هم تحت الشعاع همین قضیه قرار بگیره و متا مجبور بشه دیگه تحریم کنه مارو.
اونوقت دیگه همین دامنه های ملی هم از کار میوفته و دیگه شرکت های مختلف نمیتونن کاری بکنن. سر همین رابین سود چون پلتفرم شخصی خودش رو داره، میتونه به فعالیتش ادامه بده ولی شرکت های دیگه نه.
کلا پست تبلیغاتی هستش ولی واقعا هم بعید نیست. با همین فرمون پیش برن کم کم منم تحریم میکنند به خدا ![]()
بررسی کنید دوستان
زحمت کشیدن بعد از این همه مدت فعال شدن. واقعا چقدر مگه کار داشت یه دامنه ملی بزنن
بروکر خارجیش زودتر به فکر ماها افتاده بود
ولی مرسی از اینکه اطلاع دادی
چرا سگب اخه؟ اس جی بی مشکلش چیه ![]()
من یه مدت فکر کردم فحشه. اسم خارجیشو بگین یا جدا جدا بگین خب
تازه اس جی بی رو ایران بروکر هم شناخت. اسم درستشو الان تاپیک میکنم همه یاد بگیرن ![]()
ممنون از توضیحتون.
منم دیسلایک میدم حالا که اینطوره
![]()
خواهش میکنم ![]()
متاتریدر رابین سود فعال هست ؟؟؟؟