بررسی ورژن جدید پلتفرم رابین سود

سلام و درود به همه کاربران ایران بروکر و رابین سود،
با توجه به اینکه تاپیک قبلی که مرتبط با بررسی پلتفرم بود، بسته شد. بنده تصمیم گرفتم این تایپک رو با هدف بررسی نسخه جدید پلتفرم براتون درست کنم.
تو این تاپیک:
1- پلتفرم به طور کامل بررسی میشه و نظرات شما عزیزان هم اینجا با بقیه دوستان به اشتراک گذاشته میشه.
2- اطلاعیه ها و اخبار مرتبط با رابین سود رو میزاریم
3- سعی میکنم نتایج ترید های خودم رو هم باهاتون به اشتراک بزارم و علاوه بر اون عملکرد روزانه پلتفرم رو بهتون اطلاع میدم.

فعلا این تاپیک رو حول این سه تا موضوع جلو میبریم و انشاالله بهترش هم خواهیم کرد.
نکته :warning: : هدف اصلا تبلیغ نیست و صرفا قصد دارم تجربه شخصی خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم و هر چیزی که به چشمم بیاد، چه خوب و چه بد رو باهاتون به اشتراک خواهم گذاشت.
امیدوارم شما عزیزان هم حمایت کنید
موفق و موید باشید :rose:

4 لایک کرده

درود بر شما منم افزایش سرمایم تایید شد فردا با یه اکانت 30 کا در خدمتتون هستم اینجا

2 لایک کرده

تبریک میگم اقای صالحی، انشاالله که موفق باشی.:rose:

2 لایک کرده

پلتفرم جدید چجوریه؟؟

متاتریدر هست یا همون سایته

2 لایک کرده

سلام و درود،
متاتریدر دیگه ندارن هیچ وقت. همون قبلی رو مثل اینکه تغییرات زیادی روش دادن و بهترش کردن.
از پشتیبانی هم پرسیدم، در طول هفته های آینده هم تغییرات ظاهری زیادی قرار داشته باشه.
طبق چیزی که من متوجه شدم، اولین نکته ای که خیلی تغییر کرده، سرعتشه فعلا و فکر کنم ظاهری هارو به نوبت اضافه میکنن

1 لایک کرده

خب دوستان اولین چیزی که باید بهش اشاره کنم، بحث سرعت کندل هاس
حقیقتا روان تر شده و امیدوارم همینطوری هم بمونه
مورد بعدی بحث قوانین محاسباتی دراو داون در چالش فول فانده. من از اونجایی که کلا 8 روز بیشتر از چالشم نمونده برام اهمیتی نداره حداقل ولی بهتره از این به بعد حتما پنل آنالیز رو چک کنید و بعدش میزان حد ضرر روزانه رو متوجه بشید چقدره
چون مقدارش فرق کرده و سخت گیرانه تر شده واقعا

1 لایک کرده

مورد بعدی، تو بخش پنل آنالیز، دیگه ما تو نمودار ها فقط دوتا میانگین داریم که از این به بعد فقط میانگین مجاز هستش که مهمه.
حقیقتا از اولش هم فقط خط حد پایین روی نمودارها بودش که اهمیت داشت و مابقی انچنان مهم نبود :sweat_smile:

1 لایک کرده

سلام دوستان وقت بخیر موضوع چالش راکت دقیقا چیه کسی اطلاعی داره در این مورد

1 لایک کرده

سلام و درود،
من هنوز نخوندمش ولی اجازه بدید بررسی میکنم حتما

نگاه کردم الان
ببینید دوتا چالش جدید جای فول فاند و پلاسش اضافه کردن
بدون هیچ محدودیتی، شما میتونید یک اکانت هزاردلاری بگیری و روش تا یک هفته کار کنی. کلا هیچ قانونی نداره و آزادی انگار برای هر کاری که دلت میخواد
بعد اگر چالشت راکت باشه، جایزه اش میشه گرفتن اکانت هدیه فورجامپ و رابین هودی و فرصت ها
اگر راکت پلاس باشه، میشه گرفتن وجه نقد تا سقف 75 میلیون تومن

سلام و درود به همه عزیزان،
امروز من حدود 0.18 صدم (18 تا یک صدم) پوزیشن داشتم روی طلا و میخواستم سرعت بسته شدن تمام پوزیشن هارو در لحظه به صورت close all position بررسی کنم. زمان بسته شدن کل پوزیشن ها حدود 3 ثانیه تقریبا طول کشید که خب نسبت به متاتریدر بیشتره. البته علتش میتونست به خاطر نوسان سریع قیمت هم باشه اما در کل نسبت به نسخه قبلی به نظر میاد سریعتر شده یکم.
نکته بعدی تغییرات اصلیه که مرتبط میشه به خطوط معامله مثلا. این مسئله رو هم به پشتیبانی گفتم و پاسخ دادند که قراره تو این نسخه، در طول یک ماه، تغییرات ظاهری زیادی داشته باشیم در کل.
باز اگر اپدیتی باشه حتما در اختیارتون قرار خواهم گذاشت

موفق و موید باشید :rose:

1 لایک کرده

سلام من تازه می‌خوام شروع کنم به کارکردن با پراپ ها میشه اگر راجب پراپ رابین سود که گفتین اطلاعاتی دارین کوتاه بهم اطلاعات بدین ممنون

1 لایک کرده

سلام و درود،
ببینید این شرکت روند چالش هاش مثل سایر شرکت های پراپ دیگه نیستش. در مجموع شرکت خوبیه ولی باید شما تمام و کمال قوانین رو بلد باشی و با نظم بری سراغ چالش ها.
مثلا اینطوری نمیشه که یه روز 1000تا بگیری و بعد بگی خب تمام.
قوانین پایه اش با شرکت های دیگه یکیه ولی یه نمودار 6 گانه داره که آنچنان سخت نیست که میگن. من تو تاپیک دیگه که مرتبط با پاسی ها هستش، توضیحات مرتبط باهاش رو نوشتم و میتونی استفاده کنی.
چالش های ارزون قیمت 4 مرحله ای هم داره که بد نیست. من خودم اخیرا 5 کا فورجامپ گرفتم و انشاالله از مرحله دوم به بعد عملکرد خودمم گزارش میدم. کلا تو تخفیف ها 2 تومن خریدم.
دیگه عرض کنم خدمتت که، پلتفرم خودشون هم دارند و مثل بقیه روی متاتریدر نیستند. چیز عجیبی نیست در کل

در حال حاضر اینا به ذهنم اومده باز حالا سوال خاصی مدنظر داری بپرس من در خدمتم :rose:

1 لایک کرده

ورژن جدید که اومده خط ask o bid برای من نمایش میده ۵ دقیقه کار میکنم خوبه

1 لایک کرده

سلام و احترام، این مورد که میفرمایید رو تو نسخه قبلی هم فعال شد بعد از یک تاریخی.
سایر تغییرات اساسی دیگه هم طبق گفته های خودشون تا یک ماه آینده درست میشه :rose: