بچه ها من از سرمایه گذار برتر حساب دارم. ولی خوب بخاطر جنگ و اینترنت بهش دسترسی ندارم. میخوام بدونم کدوم پراپ ها به نت وصل اند که الان بتونم حساب بخرم؟ اصلا تجربه ای از ترید تو این شرایط دارید؟
پراپ پلاس رو میدونم سایتش باز میشه الان ولی فکر نکنم بشه ترید کرد با این اوضاع.
یه مقاله هم هست که همه پراپ ها رو بررسی کرده میتونی بهشون سر بزنی:
بررسی دسترسی پراپ فرمها در پی حملات هوایی به ایران
همشون قطعن
توی قطعی نت فقط پراپکو وصل بود که اونم الان قطعه
خبری هم ازش نیست. من چندبار کانال تلگرامش رو چک کردم هیچی نزده… !
سلام
سایت ایران بروکر که با نت ملی وصل یا سایت های با دامنه. Com چندتایی دیدم وصلن
ایران بروکر میتونه درخواست بده سایت پراپ سرمایه گذار برتر و کلا سرورهاش بیاد تو لیست نت ملی؟
این سایت ها فکر نکنم مشکلی داشته باشن
در کل راهکاری باشه مواقع بحران مشابه مثل الان سایت های معتبر ترید بدون مشکل خدمات خودشون ارائه بدن
یا سایت تحلیلی مثل Trading View
یا سایت MetaTrader5
اینا با نت ملی اوکی باشن دغدغه تریدر ها رفع میشه
اگه بشه که خیلی خوب میشه. دغ کردیم دیگه از بس بک تست گرفتیم ![]()
دقیقا
منم تا با سرمایه گذار برتر شروع کردم
اول ماجرای دی ماه شد
بعدشم جنگ
ولی به تازگی با فراز گلد آشنا شدم
اما از اعتبارش مطمئن نیستم
اعتبار سنجی کن بعد وارد شو با نت ملی هم جوابه
اگه تصمیم گرفتی وارد شی
این کد دعوت من هم بزن بهت هدیه میده:![]()
![]()
![]()
نگفتیم بیاید از آب گل آلود ماهی بگیرید و سریع تبلیغ کنید
خودمون میدونیم با چه بروکری کار کنیم
بحث چیز دیگه ایه
من امروز حسابم توی پلتفرم رابین سود فعال شد، ظاهراً سیستمش وصله و داره کار میکنه.
من قبلاً توی رابین سود حساب داشتم، اوکی بودن از نظر پشتیبانی و روند کلی.الان سیستم جدیدشون رو دارم تست میکنم، ظاهرش یه کم فرق کرده و اولش شاید گیجکننده باشه ولی بعد از چند دقیقه کار کردن دستت میاد.به نظرم بد نیست خودتون یه بار وارد بشین و چک کنین، چون بهنظر میرسه روندهاش داره منظمتر پیش میره. من خودم فعلاً دارم تست میکنم، اگر ایرادی دیدم یا نکته خاصی بود، همینجا مینویسم که بقیه هم مطلع بشن.
با این شرایط بنظرم بهتر که پراپ و بروکرا قطعن
آخه توی حالت عادی نمیشه ترید کرد
دیگه وای ب حال الان که اینهمه استرس داریم
شرکت ها احتمالا بک راهی برای نت ملی درست بکنند
واقعا منطقیه.دلیلی نداره نتونن فعالیت کنن تو این شرایط
من تو پراپ sdf هستم و اگرمیتونستم باهاشون ارتباط میگرفتم ببینم راهی دارن که بشه وصل بشن به نت ملی ماهم بتونیم ادامه بدیم فعالیتمونو
دقیقا درسته امیدوارم درست بشه این قضیه
در حال حاضر هیچ پراپ فرم (مخصوصا اونایی که نسبت به بقیه بهتر کار میکنن) سایتشون فعال نیست جز رابین سود. من از این پراپ بدی ای ندیدم خوبی ای ام ندیدم.تاحالا ازشون برداشت نداشتم که بدونم. ولی برای اطمینان چالش گرفتم تو این شرایط ولی سرعت تشکیل کندل ها خیلی کم بود. برای اسکلپر ها فقط مایه ی اعصاب خوردیه ولی برای سوینگ تریدر ها میتونه خوب باشه. لطفا اگر کسی پراپ ی رو میشناسه که با نت ملی کار میکنه و خوبه معرفی کنه. خیلی ممنون ![]()
مقاله زیر میتونه بهت کمک کنه
دوستان کسی با رابین سود برداشت داشته ؟ چقدر میتونیم روش حساب باز کنیم ؟
برای آشنایی با رابین سود مقاله زیر رو مطالعه کن:
پرداخت سود داشته این شرکت؟؟
من با مای پراپ وصل بودم. از دوشنبه ترید کردم. دیروز پاس شد رفتم تو سایت که تیکت بزنم دیدم گزینه تیکت رو برداشتن. به پشتیبان بله هم پیام دادم فعلا خبری ندادن.