سلام دوستان کسی تونسته چالش رابین سود پاس بکنه چالش رایگانش ؟؟؟
سلام و درود خدمت همه عزیزان کامیونیتی ایران بروکر
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
تو این تاپیک تصمیم دارم چالش جدیدی از شرکت رابین سود را خدمتتون مقایسه کنم و نظرم را با شما عزیزان به اشتراک بزارم.
اخیرا این شرکت چالشی به اسم فول فاند پلاس گذاشته که هزینه بسیار پایینی هم داره که میشه گفت 80 درصد این چالش مشابه طرح قبلی یا همان فول فاند است.
تو این پست خواستم یک نگاه دقیق تری به این چالش داشته باشم و با چالش قبلی مقایسه ای انجام بدم که به شما کاربران محترم هم کمکی کرده باشم. نکات را به ترتیب برای شما مینویسم:
1- اولین نکته ای که نسبت به چالش فول فاند قابل مشاهده هستش، افزایش تعداد روزهای مجاز فعالیت در چالش است. در طرح فول فاند، شما فقط 90 روز مجاز به فعالیت بودید ولی در این طرح به 120 روز افزایش پیدا کرده است. به نظرم این تغییر صرفا دست کاربر را برای برنامه ریزی بیشتر باز میکنه و هر تریدری میتونه، با سود کمتر و با فشار روانی کمتر به تارگت مد نظرش برسه.
2- محدودیت حجم روزانه برداشته شده. این مسئله از دید خودم که صرفا روی نماد طلا کار میکنم، واجب و حیاتی نبود و تاثیری به شخصه بر روی روند کاری من ندارد. (خودم نهایت 5 صدم در روز ترید میکنم با ریسک به ریوارد 1:2 یا 1:3 )
3- مدت زمان انفعال از 7 روز به 30 روز افزایش پیدا کرده. این مسئله صرفا بدرد کسانی میخوره که خدایی نکرده دچار مشکلات خاصی هستند و ممکنه بیشتر از 7 روز به اینترنت دسترسی نداشته باشند .
4- افزایش پاداش از 1000 دلار به 1500 دلار. این تغییر با توجه به اینکه شما 500 هزارتومن صرفا هزینه میکنید، مبلغ قابل توجهی هست اما با این شرط که شما در طرح اولیه به نتیجه درست و معقولی رسیده باشید. در طرح اولیه اگر شما موفق به پاس شدن چالش شده باشید، از دید خودم، ایرادی نداره که بخواهید این یکی چالش را هم امتحان کنید ولی اگر پاس نکرده باشید، تست این چالش صرفا هزینه بیجا به شمار می آید.
نظر نهایی خودم در مورد این چالش به طور خلاصه، این است که اگر شما به درک درستی از چالش ها و قوانین رابین سود رسیدید و توانایی پاس کردنش را دارید، میتوانید سرمایه گذاری کنید وگرنه بهترین کار تمرین با چالش فول فاند است.
در ادامه به جهت راحتی شما عزیزان، عکسی از مقایسه این دو چالش درست کردم در اختیار شما عزیزان قرار دادم.انشاالله در ادامه چالش های دیگه رو هم مقایسه میکنم و اطلاع رسانی میکنم خدمتتون.![]()
در ضمن خواهشی که دارم این است که به هیچ وجه در این تاپیک به شرکت یا شخصی توهین نکنید تا احترام همگی حفظ بشه و کامیونیتی پاکی داشته باشیم
![]()
با تشکر
پراپ فرمها
رابین-سود
سلام.
مقاله مفیدی بود و بررسی بی طرفانه ای هست.
به نظر من رابین سود هم با فول فاند رایگان و هم با فول فاند ۵۰۰ هزار تومنی امکانی برای سنجش رایگان و ارزون قیمت تریدر میده که بببینه توانایی و مطلبقت تریدش با چالش سخت رابین سود چقدر هست و هم از جنبه ی بازاریابی پلن خوبی رو پیدا کرده.
کسی که در چالش رایگان مردود میشه تا یک ماه نمی تونه چالش رایگان بعدی فول فاند رو بگیره برای همین از نظر روانی احتمالش زیاد هست که که با مبلغ کمی که چالش فول فاند پلاس داره اون رو خرید کنه و وقتی که یک شخص از شرکتی خرید کرد مشتری اون شرکت محسوب میشه و احتمال ریادی داره خریدهای بعدیش رو هم انجام بده.
به عنوان جمع بندی فول فاند رایگان رابین سود چالشهای خوبی برای آشنایی با قوانین متفاوت رابین سود و محک تریدر هست.
متشکرم اقای نزدکی بابت تعریف زیباتون ![]()
خواهش می کنم موفق باشید.
لینک ثبت نام پراپ فرم رابینسود
آیا آمادهاید تا مهارتهای تریدینگ خود را به چالش بکشید و برنده شوید؟ ![]()
در رابینسود، ما مسیر موفقیت شما را هموار میکنیم!
اگر تریدر فارکس، طلا و یا ارز دیجیتال هستید و با داشتن مهارت معامله مشکل نقدینگی برای ورود به بازارهای مالی دارید منتظر شما هستیم.
چالش تریدینگ ۱۰,۰۰۰ دلاری کاملاً رایگان!
مدت زمان چالش: ۳ ماهه
هدف: کسب ۳۵٪ سود با رعایت قوانین دراودان
قوانین دراودان: ۲٪ روزانه و ۸٪ کلی
جوایز و مزایای ویژه:
دریافت ۱۰,۰۰۰ دلار سرمایه واقعی برای ترید
پاداش نقدی ۱,۰۰۰ دلاری به محض پاس پراپ به حساب شما!
چرا رابینسود انتخاب برتر است؟
تنها پراپ ثبتشده در ایران با مجوز رسمی
منتور و تراپیست اختصاصی رایگان برای موفقیت شما
پشتیبانی کامل حضوری، تلفنی و آنلاین پس از ثبتنام
پلتفرم اختصاصی
توانایی کار با اینترنت ملی بدون مشکل
ظرفیت این چالشهای رایگان محدود است!
فرصت را از دست ندهید و فقط تریدرهای مصمم وارد شوند.
هنوز سوال داری؟ همین الان میتونی بعد از ثبت نام در چالش به صورت حضوری و تلفنی و انلاین توی سوپر اپ پگاه از پشتیبانی بپرسی
دیگه چی میخوای؟
لینک ثبت نام پراپ فرم رابینسود
خسروی هستم سفیر رابینسود
سلام و احترام،
البته پلن فول فاند پلاس هم دارند که تفاوتش رو در تاپیک زیر درست کرده بودم و میتونید مقایسه کنید.
موفق باشی ![]()
بهترین راه برای یادگیری مدیریت سرمایه رایگان همین چالشه خدایی. من کاری به برد و باختش ندارم، فقط همین که فورس میشی بیشتر از یه حدی ترید نکنی خودش خیلی خوبه واقعا
رابین-سود
کسی چالش رایگان فول فاند رابین سود پاس کرده؟
اره دیم یکی اسکرین گذاشته بود که پاس کرده اما نمیدونم واقعیه یا از عوامل بوده.
سلام و احترام،
قبلا که من تو تلگرام بودم، دیدم کسانی که پاس کردند. ولی از بعد پلتفرم، فعلا کسی رو ندیدم.
طبیعی هم هست چون تو این شرایط نت و این سه ماه مشکلات پیش اومده، بعید بدونم کسی اصلا تونسته باشه
یه سوال در مورد چالش فول فاند اگه پوزیشنی که چند ساعت قبل خبر قرمز مربوط به instrumentباز شده اگه حین خبر باز بمونه چالش fail میشه, یا نه فقط نباید بین بازه ۵ دقیقه قبل و ۵ دقیقه بعد پوزیشن باز کرد
ممنون میشم جواب بدین پشتیبانی که جواب نداد توضیحات سایت هم گنگ بود
سلام و احترام،
نه پوزیشن اگر باز باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد، فقط در بازه 5 دقیقه قبل و بعد خبر شما نباید به صورت دستی پوزیشن جدیدی باز کنید یا پوزیشن های قبلیتون رو ببندید.
bebakhshid man ziad nemikhoonam chat haro
mishe kholase begi plus be dard kia mikhore? pooli ham nistaaaa
bara hamin mikham bedoonam age arzesh dare beram soraghesh jaye inke mamooli vaght bezaram
سلام و احترام،
من خودم پولی نخریدم، ولی میشه گفت پلاس بیشتر بدرد کسانی میخوره که نمیتونن زیاد وقت بزارن. یعنی هر روز مثلا زیاد نمیتونند پای چارت باشند، اینطوری تو پر کردن روزها هم ممکنه وقت کم بیارن. پس بهتره پلاس بگیرن.
ولی خودم توصیه میکنم همون معمولی رو کار کنند بعد اگر برنده شدن، با سودش برن هر چی خواستن بگیرن
aha merci ![]()
man fekr kardam poli ham dari shoma
man yeki az dostam goft dadashesh forsat ha gerefte bood, rahat pas kard va bardasht ham kardesh
albate male ghable platforme
oon moghe ke meta bood
kholase ke razi bood va migoft nesbat be jahaye dige robin arzon tare
manam sare hamin ba in robin ashna shodam aslan
کاری نکردم، خواهش میکنم ![]()