با حساب چالشی رایگان متصل با نت ملی ترید و تمرین کنیم

سلام وقت بخیر. دوستانی ک مث من هدفشون اینه ک از ترید دور نباشن فعلا میتونید در پراپ فرم رابین سود با حساب چالشی رایگان ک اگ به تارگت برسونید پاداش میگیرید تا وصل شدن اینترنت باهاش ترید کنید به نظرم ارزش داره.

مزایا و معایب در پایین صفحه ذکر کردم

لینک دریافت حساب چالشی رايگان

فقط یک نکته اینکه مقدار حد ضرر و حجم معامله رو با ماشین حساب فارکس باید حساب کنید

6 لایک کرده

مزایا این پراپ :

_ با نت ملی میشه ترید زد

_حساب 10 هزار دلاری رایگان

_ با لپ تاپ و موبایل هردو میشه ترید زد

_ چارتش شبیه تریدینگ ویو و میشه متن نوشت

_ تمام ویژگی های تریدینگ ویو رو داره

معایب:

_لاین ورود و حدضرر بعد ترید رو چارت دیده نمیشه

_ اکسپرت برای محاسبه حجم و مدیریت سرمایه نداره

_اسکلپ سخته چون محاسبه حجم زمانبره

_لیمتی بهتره کار کنید

تارگت چالش رایگان خیلی زیاده

_ اگ لیمیت گذاشته باشی نمیتونی ببینی الان حدضررت چقدره ک با مدیریت سرمایه همخوانی داره یان

_از نرم افزار forex calculater برای مدیریت سرمایه باید استفاده بشه

فعلا همین موارد رو دیدم اگ موردی بود نشر میدم

نرم‌افزار حساب حجم :up_arrow:

اینم هیستوری حساب ک فعلا میشه معامله کرد

این عکس هم نوع چارت رو نشون میده

امیدوارم که راهنمایی های مفیدی برای انتخاب و کار کردن در این ایام کرده باشم چون چندتا از کامیونیتی رو خوندم دوستان مبهم توضیح داده بودن دوست داشتم واضح و بدون هیچ تعصبی از تجربه فعلی خودم بهتون بگم انشالله سودده باشید

3 لایک کرده

سرویس کردین دیگه

هر روز یه تاپیک جدید میزنین واسه تبلیغ رابین سود

کل تیم رابین سود ریختن تو ایران بروکر و دارن تبلیغش میکنن!

3 لایک کرده

دوست عزیز من چندین روز مدام دنبال یک سایت برای ترید کردن بودم و هدفمم اینه ک دوستان دیگ وقتشون تلف نشه و سردرگم نباشن وگرنه من خودم با سرمایه گذار برتر و فانددنکست ترید میکردم.

اما فعلا همین پراپ جواب میده. مای پراپ امتحان کردم حتما باید حساب بخری تا ببینی با نت ملی جواب میده یان اما اینجا رایگان میشه منم فقط با حساب رايگان دارم کار میکنم

انشاالله دوستان نگرش مثبت تری داشته باشن

6 لایک کرده

مرسی از معرفی این پراپ

4 لایک کرده

من دو روزه داخلش احراز هویت کردم هیچ حبری نشده
راه ارتباطی ندارن
ببینم مشکل چیه؟

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر. دو تا احراز هویت داره هردو رو باید انجام بدین بخصوص عکس با کارت ملی و شماره موبایل هم به اسم خودتتون باشه

از طریق گزینه اول سامانه پشتیبانی و درخواست میتونی باهاشون ارتباط بگیرین

خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالم از اینکه مطالب مفید بوده براتون

ممنونم بابت راهنماییت

جز این مورد مگه احراز دیگه ای هم داره

اینم میزنم میگه شما قبلا ارسال کردین

پشتیانیم که هیچ پیام رسان داخلی ای نداره

همین اصلی ک انجام دادین. پشتیبانی داره و پاسخ میدن از منو گزینه اول نوشته پشتیبانی

اسکرین شات خدمت شما

اطلاعات هویتی رو هم انجام بدین

1 لایک کرده

دوستان لینک ماشین حساب فارکس که داخل سایت رابین سود بود ک گفتم به اشتراک بزارم. متاسفانه بعضی نرم‌افزار ها بخاطر مشکل نت گاها محاسبه نمیکنن

بعداز وارد شدن به لینک گزینه ماشین حساب رو بزنید و از طریق پیامک وارد محاسبه بشید

پلتفرمش چیه؟؟
متاتریدره؟

داداش حس میکنم قطعی نت بهت فشار اورده ها…
ایگپ
و لایبرری و …
اون اسکرین رو ویرایش میکردی دیگه

نه یه پلتغرم اختصاصیه گویا

1 لایک کرده

سپاس علی جان
به اون قسمت بالا دقت نکرده بودم برادر :folded_hands:

1 لایک کرده

صفحه اش که باز میشه اطرافش سفیده و توی چالشش نمیشه ارز رو دید

اسکرین شات بفرستین لطفا

دوستان عزیزی ک سبک معاملاتی شون مث من تایم فریم بالاست و در هفته یکی دوتا ترید میزنن حتما یادآور برای خودتون بزارید ک در هفته اگ فرصت معاملاتی هم نبود یک معامله بزنید ک حساب فول فاند رو از دست ندین.

حساب فول فاند دوره غیر فعال بودنش 7 روزه است که من یادم رفته بود و رد شدم بخاطر 7 روز ترید نزدن

فول فاند پلاس 30 روزه است

خلاصه گفتم بگم ک الکی الکی حساب رو از دست ندین هوش و حواس هم نداریم تو این روزا یادآور بزارید

موفق باشید

1 لایک کرده

ممنون دوست عزیز سپاسگزارم شما لطف میکنید من خودم خیلی دنبال اینطور برنامه ای بودم چون تو مت5 ترید میکردم ولی الان با این وضعیت نمیتونستم وارد بشم میخواستم همچین چیزیو خیلی ممنونم:face_blowing_a_kiss::blue_heart:

سلام صبح بخیر. خواهش می کنم دوست عزیز :folded_hands: خیلی خوشحالم از اینکه تونستم کمک حالتون باشم خداروشکر. ممنون که گفتین و باعث حس مثبت شدین

انشاالله موفق و پیروز باشید.