سلام وقت بخیر. دوستانی ک مث من هدفشون اینه ک از ترید دور نباشن فعلا میتونید در پراپ فرم رابین سود با حساب چالشی رایگان ک اگ به تارگت برسونید پاداش میگیرید تا وصل شدن اینترنت باهاش ترید کنید به نظرم ارزش داره.
مزایا و معایب در پایین صفحه ذکر کردم
لینک دریافت حساب چالشی رايگان
فقط یک نکته اینکه مقدار حد ضرر و حجم معامله رو با ماشین حساب فارکس باید حساب کنید
امیدوارم که راهنمایی های مفیدی برای انتخاب و کار کردن در این ایام کرده باشم چون چندتا از کامیونیتی رو خوندم دوستان مبهم توضیح داده بودن دوست داشتم واضح و بدون هیچ تعصبی از تجربه فعلی خودم بهتون بگم انشالله سودده باشید
دوست عزیز من چندین روز مدام دنبال یک سایت برای ترید کردن بودم و هدفمم اینه ک دوستان دیگ وقتشون تلف نشه و سردرگم نباشن وگرنه من خودم با سرمایه گذار برتر و فانددنکست ترید میکردم.
اما فعلا همین پراپ جواب میده. مای پراپ امتحان کردم حتما باید حساب بخری تا ببینی با نت ملی جواب میده یان اما اینجا رایگان میشه منم فقط با حساب رايگان دارم کار میکنم
دوستان عزیزی ک سبک معاملاتی شون مث من تایم فریم بالاست و در هفته یکی دوتا ترید میزنن حتما یادآور برای خودتون بزارید ک در هفته اگ فرصت معاملاتی هم نبود یک معامله بزنید ک حساب فول فاند رو از دست ندین.
حساب فول فاند دوره غیر فعال بودنش 7 روزه است که من یادم رفته بود و رد شدم بخاطر 7 روز ترید نزدن
فول فاند پلاس 30 روزه است
خلاصه گفتم بگم ک الکی الکی حساب رو از دست ندین هوش و حواس هم نداریم تو این روزا یادآور بزارید
ممنون دوست عزیز سپاسگزارم شما لطف میکنید من خودم خیلی دنبال اینطور برنامه ای بودم چون تو مت5 ترید میکردم ولی الان با این وضعیت نمیتونستم وارد بشم میخواستم همچین چیزیو خیلی ممنونم:face_blowing_a_kiss: