من در مورد ۶ شرط رابین سود به پشتیبانیش نوشتم جواب داد متن سوال و جواب و قانونهایی که اشاره کردن رو جهت اطلاع تریدرها میذارم هر کس باید ببینه که آیا میتونه این قوانین رو رعایت کنه یا نه.
یا سلام و خسته نباشید.
سوال من از رابین سود:
من فول فاند پلاس دارم و میخوام از پلنهای دیگرتون هم خریداری کنم آیا میتونم همزمان چند چالش داشته باشم؟
سوال بعدی این که در پنل آنالیز این میانگین زمان و میانگین لات و میانگین برآیند قدر مطلق و ثبات معامله گری رو باید چطور رعایت کنیم؟ این سوال خیلی از تریدرها در کامیونتی ایران بروکر هست و تنها سوال من نیست لطفا جواب دقیق در مورد هر کدوم بگید که هم خودم بتونم درست اقدام کنم و تصمیم بگیرم و هم به دیگران توضیح بدم ممنون
جواب رابین سود:
سلام وقتتون بخیر
بله چالشهای دیگر هم میتونید تهیه بفرمایید
موردی که میفرمایید قانون حداقل روز معاملاتی هستش در قانون شماره 8 و 11 سایت به طور کامل توضیح داده شده مطالعه بفرمایید حتما
این قانون میانگین رفتار معاملاتی شماره محاسبه میکنه و براتون در پنل انالیز میاره
میانگین زمان , در یک روز معاملاتی معاملاتی که انجام شده زمانشون جمع میشه تقسیم بر تعداد معاملات میشه میانگینش در میاد و زیر پارامتر مربوط به خودش رنج شما یا همون میانگین رفتار معاملاتیتون مینویسه و حد پایین و حد بالا میشه رنج شما و شما در روزهای بعدی نمودار میله ای تون به این حد پایین یا همون خطچین قرمز برسه آبی رنگ میشه و روزتون تایید میشه , یعنی توی میانگینی که براتون محاسبه کرده ادامه بدید تا روزهاتون تکمیل بشه و برای پارامترهای دیگر هم به همین صورت
حالا قانون شماره ۸ رابین سود که پشتیبانی اشاره کرده بود اینه:
8- قانون حداقل روز معاملاتی در چالش ها
هدف از قانون حداقل روزهای معاملاتی، اطمینان از این موضوع است که سود ایجادشده توسط تریدر حاصل رفتار معاملاتی واقعی، پایدار و تکرارپذیر بوده و نه نتیجهی معاملات نمایشی، فیک یا شانسی. این قانون به هیچ وجه با هدف سختگیری غیرمنطقی برای تریدران طراحی نشده و صرفاً بهمنظور حفظ کیفیت معاملات و مدیریت ریسک سرمایه اجرا میشود.
تعریف روز معاملاتی
روز معاملاتی به روزی گفته میشود که در آن حداقل یک معاملهی واقعی انجام شده باشد. معاملات بسیار کوتاهمدت، با حجم بسیار پایین یا با اثر مالی ناچیز، ممکن است بهعنوان روز معاملاتی معتبر در نظر گرفته نشوند.
شاخصهای ارزیابی رفتار معاملاتی (۶ پارامتر)
رفتار معاملاتی هر تریدر بر اساس شش شاخص زیر بررسی میشود که این شاخصها سه مفهوم اصلی حجم معاملات، زمان معاملات و اثر مالی معاملات را پوشش میدهند:
1- مجموع حجم معاملات روزانه
2- میانگین حجم معاملات در هر روز
3- مجموع زمان معاملات در هر روز
4- میانگین زمان معاملات در هر روز
5- قدر مطلق برایند روزانه
(میزان تغییر کل بالانس حساب در آن روز، بدون توجه به سود یا ضرر)
6- میانگین قدر مطلق برایند معاملات در هر روز
(بهطور میانگین هر معامله در آن روز چه میزان بالانس حساب را تغییر داده است)
این شش پارامتر در کنار هم تصویر دقیقی از سبک، شدت و پایداری معاملات تریدر ارائه میدهند.
تعریف بازه مجاز (رنج رفتاری)
برای هر یک از شش پارامتر فوق، ابتدا میانگین رفتار تریدر در طول دوره محاسبه میشود. سپس یک بازهی مجاز بهصورت زیر تعریف میگردد:
که x% کمتر تا x% بیشتر از میانگین همان پارامتر (این مورد به شکل دقیق در سامانه بررسی چالش شما قید شده )
اگر مقدار یک پارامتر در یک روز معاملاتی داخل این بازه قرار بگیرد، آن پارامتر در آن روز تأیید محسوب میشود.
شرط اصلی تکمیل حداقل روزهای معاملاتی
برای پاس شدن هر مرحله از چالش:
هر یک از شش پارامتر فوق باید حداقل در ۵ ( عدد مثال هست ، حداقل روز معاملاتی هر چالش در جدول مربوطه قید شده ) روز معاملاتی مختلف تأیید شده باشد
الزامی نیست که هر شش پارامتر در یک روز واحد تأیید شوند.
روزهای تأیید هر پارامتر میتوانند با سایر پارامترها متفاوت باشند.
این روزها نیازی به پشتسرهم یا متوالی بودن ندارند.
ملاک اصلی، تکرار رفتار معاملاتی در یک بازهی طبیعی و قابل قبول در طول دوره چالش است.
معاملات فیک و نمایشی
معاملاتی که صرفاً با هدف پر کردن روزهای معاملاتی انجام شوند، مانند:
معاملات با حجم بسیار پایین،
معاملات چندثانیهای،
یا معاملاتی با اثر مالی ناچیز،
معمولاً باعث تأیید پارامترهای فوق نمیشوند و در تکمیل شرط حداقل روزهای معاملاتی نقشی نخواهند داشت.
این نوع معاملات موجب رد شدن چالش نمیشوند، اما بهعنوان روز معاملاتی معتبر نیز محسوب نمیگردند.
رسیدن به تارگت قبل از تکمیل شرط
در صورتی که تریدر پیش از تکمیل حداقل تأییدهای لازم به تارگت سود برسد:
چالش رد نخواهد شد.
تریدر موظف است در روزهای بعد، با همان رفتار معاملاتی معمول خود (از نظر حجم، زمان و ریسک) به معامله ادامه دهد تا تعداد تأییدهای لازم برای هر پارامتر تکمیل شود.
انجام معاملات غیرواقعی صرفاً برای پر کردن روزها، کمکی به پاس شدن چالش نخواهد کرد.
نکته : این قانون در تمامی مراحل چالش و بهویژه در حساب ریل اجرا میشود.
با توجه به اینکه در حساب ریل سرمایهی اصلی سرمایهگذار در اختیار تریدر قرار میگیرد، انتظار میرود معاملات با پایداری رفتاری بالاتر و نوسانات غیرعادی کمتر انجام شوند.
نکته مهم:
کلیه پارامترها، شاخصها و معیارهای مربوط به سنجش روزهای معاملاتی، رفتار تریدر و تأیید یا عدم تأیید پاسشدن مراحل، صرفاً بر اساس دادهها و خروجیهای ثبتشده در پنل آنالیز شماست .
قانون شماره ۱۱ که نوشته رعایت اون الزامی نیست
11- شرط تراکم سوددهی-
کنار قانون حداقل روزهای معاملاتی و بررسی ۶ شاخص رفتاری، یک شرط کمکی با عنوان تراکم سوددهی در نظر گرفته شده است.
این شرط بهعنوان یک امکان حمایتی برای تریدر طراحی شده و رعایت آن الزامی نیست.
هدف از این شرط، کمک به تریدرانی است که سود خود را بهصورت متعادل و در طول معاملات مختلف بهدست آوردهاند تا بتوانند با تکمیل ۵ مورد از ۶ شاخص رفتاری درخواست پاس شدن مرحله را ثبت کنند.
تراکم سوددهی چه چیزی را بررسی میکند؟
در این شرط، تمرکز سود معاملات بررسی میشود؛ به این معنا که چه میزان از سود کل مرحله توسط سه معاملهی سودده برتر ایجاد شده است.
نحوه بررسی شرط تراکم سوددهی
مجموع سود سه معاملهی برتر تریدر محاسبه میشود.
این عدد با کل سود مرحله مقایسه میگردد.
اگر مجموع سود سه معاملهی برتر:
کمتر یا مساوی ۷۰٪ سود کل مرحله باشد
→ شرط تراکم سوددهی پاس شده است.
بیشتر از ۷۰٪ سود کل مرحله باشد
→ شرط تراکم سوددهی پاس نشده است.
مثال ساده
فرض کنید:
سرمایه اولیه: 10,000 دلار
تارگت سود: 10٪
سود کل کسبشده: 1,000 دلار
در این حالت:
70٪ سود کل برابر با 700 دلار است.
اگر مجموع سود سه معاملهی برتر شما:
کمتر یا مساوی 700 دلار باشد → شرط پاس است
بیشتر از 700 دلار باشد → شرط پاس نیست
تأثیر این شرط در پاس شدن مرحله
اگر شرط تراکم سوددهی پاس شود:
تریدر میتواند با تکمیل ۵ مورد از ۶ شاخص رفتاری درخواست پاس شدن مرحله را ثبت کند.
اگر شرط تراکم سوددهی پاس نشود:
هیچ مشکلی برای حساب ایجاد نمیشود.
حساب رد نخواهد شد.
تریدر فقط لازم است هر ۶ شاخص رفتاری را تکمیل کند.
به بیان ساده:
رعایت این شرط یک امتیاز محسوب میشود، نه الزام.