اکسل معاملات گذشته اتون دیگه. میتونی به صورت اکسل اماده برای خودت داشته باشی. برای اونایی که ژورنال مینویسن خوبه
امروز نزدک به من ورود نداد معامله نزدم پلتفرم رابین سود در یک دقیقه روان کار می کرد یک بار صفجه من نیاز به ریفرش پید کرد قیمتهای آسک و بید با هم در چارت هست مونده خطوطو ورود به معامله و حد سود ضرر که تکمیل بشه
سلام
میشه راهنمایی کنید که چجوری پوزیشن را در پلتفرم رابین سود روی چارت نمایش بدم؟
وقتی پوزیشن وا می کنیم خط معامله پیدیدار نمیشه همچنین وقتی با عدد حد سود و حد ضرر میذاری باز خط هیچ کدوم پدیدار نیست من برای اسکلپ به مشکل خوردم منتظرم تا این چارتش تکیل بشه بعد بزنم معاملاتم رو
اها خب بعد چطوری تو ژورنال ازشون استفاده کنیم؟
سلام و احترام،
برای اینکه خوب متوجه بشی، بهتره تو تاپیک های مرتبط با ژرونال نویسی این مسئله رو بپرسی. ولی خلاصه بخوام بگم، میتونی معاملات سود و ضرری که داشتی رو دقیق تر بررسی کنی، علت هر کدوم رو توی اکسل مثلا جلوش بنویسی. عکس اون پوزیشن و تحلیلت رو جلوش بزاری و کارهای این مدلی
من خودم راستش ژرونال نویسی نکردم و همه چیزو تو ذهنم نگه میدارم برای همین فکر نکنم بیشتر از این بتونم راهنماییت بکنم
موفق باشی ![]()
با رابین سود امروز معامله زدم به ندرت نیاز به رفرش صفحه پیدا می کنه چارت که می تونه از اینترنت من باشه ولی همزمان در چارت فراز چنین موردی نبود و همچنان چشم انتظار پدیدار شدن خطوط معامله و حد سود و حد ضرر در چارت هستیم. سرعت و همزمانی چارت رابین سود با فراز خیلی بهتر شده البته.
الان درسته که من برای دستگرمی رو رابین ترید میزنم
اما اگه در حالت عادی مثل امروز تریدی که گذاشتم 4726.8
و دقیقا از اونجا ریخته از دست بدم مطمئنا خیلی اعصابم خورد میشه
حالا باز مشکل وصل نبودن ما به پلتفرم نیست بلکه وصل نبودن پلتفرم به دنیای فارکسه
یعنی عملا اوردر شما وجود نداره ، چرا؟ چون پلتفرم الکی درست کردن که افراد سرگرم کنن و پول در بیارن
اصلا اوردری وجود نداره حتی حالت بی بووک هم نیست واس همین گاهی اوقات دیده میشه که پوزیشن ها باز یا بسته نمیشن
اصلا این پلتفرم کار بسیار اشتباهی بود و مهم نیست چقدر بهینه بشه
کلا احماقت تهش بدبختیه حتی اگر پشتیبانی با شما راه بیاد
بهتره کسی وقتشو اینجوری حروم نکنه وقتی میدونه
باز هم سناریو تکراری از افرادی که دنبال موقعیت برای تخریب هستند رو شاهدیم.
دوست محترم، شما در طول دو هفته که پلتفرم مشکلی نداشت، حتی یک کلمه هم حرف مثبت نزده بودی. الان باز تا اوضاع رو به طور موقت اینطوری دیدی، داری شروع میکنی به چت کردن.
حقیقتا تکلیف خیلی ها در این تاپیک ها مشخصه و دیگه کسی به حرف هر کسی توجه نمیکنه.
من دوست ندارم به روی کسی بیارم، ولی شما یکبار اسکرین از پنل انالیزتون فرستاده بودی و داشتی با یک خانم بحثی میکردی من به روت نیاوردم. اول نوشتی یک ماه هستش فعالی ولی بعدش نوشتی سه هفته اس کشیدی بیرون. (سه روز پیش بود این حرفت من نخواستم ضایعت کنم)
خب برادر شما مشخصه کلا داری دروغ میگی و همینطوری دنبال تخریب هستی. شما از اولش که در این تاپیک بودی و سایر تاپیک ها هیچ چیزی جز دردسر و دروغ اینجا تایپ نکردی و فقط فقط دنبال این بودی که بقیه رو فراری بدی. همیشه خدا شما بودی، شهنی بود، چندتا مسعود نام دیگه ای هم بودن که همگی الکی دنبال دعوا درست کردن و توهین کردن بودید.
بنده خودم، پوزیشنمو قبل از اختلال بستم که تو تاپیک تحلیل طلا قطعا دیدی.
از اینکه شما واقعا دیروز نتونستی پوزیشنت رو بابت اختلال باز بکنی، هیچ دفاعی هم از رابین سود ندارم.
ولی مسئله این هستش که من از شما هیچ چیز مثبتی حتی در زمانی که همه چیز خوب بوده ندیدم و واقعا دیگه احساس کردم باید اینجا علنی کنم یه سری چیزارو. خیلی رفتارتون مسخره شده.
در مورد اختلال در مارکت هم بنده به دوست دیگه ای در تاپیک دیگری گفتم. شما اگر اختلال در طلا رو دیده بودی و واقعا ترید میکردی، میتونستی ازش سود بگیری چون قیمت عقب تر از مارکت میشد. چرا از این موقعیت استفاده نکردی؟
طبیعتا این اختلال ها و تاخیرها میتونست به نفع شماها باشه ولی خود من مثلا اخلاقم اجازه نداد تقلب کنم. اما شما و سایر عزیزانی که همش تخریب میکنید، بعید بدونم این موقعیت رو دور بندازید و ازش استفاده نکنید.
این از نظر من صرفا یک دلیل داره و اون هم این هستش که شما الکی یک اکانتی باز کردی و فقط دنبال موقعیتی هستی که بخوای به شرکت بیای ایراد بگیری. من فکر کنم شما اگر برداشت سود هم بگیری، باز همین کارت رو ادامه میدی ![]()
چرا شعر میگی دیگه
بابا چرا تموم نمیشی شماها
الان حرفی که من زدم کجاش دروغه؟
خوبه اون روز یه ساعت صحبت کردیم که من از رابین سود استفاده میکنم برای تست سرور و الکی نظر نمیدم
کلی نوشتی حتی حوصله خوندن هم ندارم
الان کجای حرف من اشتباست
چرا به خودت میگیری؟
برو اون پیام قبلی هم درست بخون بعد به روم بیار
نوشتم یه هفته ده روز ابتدایی سرور رو تست کردم دیدم بدرد نمیخوره
بعد دو سه هفته ولش کردم
دوباره از دو هفته قبل شروع کردم (اکانت روز تقویمیش نزدیک به 60 هست)
سواد خوندن و درک مطلب شما پایینه
واس همین میگم به من ریپلای نزن
کل حرف من و پیچوندی اومدی موضوع شخصی کردی
این فعال نشدن ترید و این مشکلات رو من خیلی وقت پیش ها هم داشتم فکر نکن زرنگی
بزن ببین پیام های اول من تو کامیونتی چی بوده بعد فاز بردار و تهمت بزن
داداش الکی وقتتو تلف نکن با این ادم این ادم وضیفشه از رابین سود دفاع کنه حالا نمیدونم پول میگیره یا مال باباشه ولی شما وقت خودتو تلف نکن با این جور ادما
ادم زرنگ شما مگه اطلاعاتی که خودتون میدید رو ندیدید بزا من یهبار دیگه بهت بگم اگه توی اختلالات توی رابین سود ترید کنی موقع پاس شدن حساب میتونن حسابتو رد کنن اون موقع شما پاسخ گویی؟
دوست عزیز ببین باز توهین کردی
شعر میگی چیه، مگه من رفیقتم که اینطوری صحبت میکنی، بنده تمام حرف ها و کارهایی که این مدت شما انجام دادی رو دارم میبینم دیگه. چرا وقتی به روتون میارم زود گار میگیرید و توهین میکنید؟
بنده تمام حرف های شمارو متوجه شدم عزیزم، نتیجه اش هم این شد که در این کامیونیتی هر وقت مشکلی از رابین سود باشه، یک سری افراد تکراری پیدا میشن که شما دقیقا همون اشخاصی.
در مورد پوزیشنت هم گفتم از رابین سود دفاعی نمیکنم ولی عرض کردم در طول سه هفته اخیر مشکلات اینطوری وجود نداشت ولی شما هیچ نظری ازت وجود نداشت.
حقیقت بود عزیزم و اینم تلخه
ریپلای هم تا زمانی که لازم باشه، خواهم زد و ریپورت هم خواهم داد.
من کاری ندارم این چی میگه
نمیدونم چرا من میام مشکلات رو میگم بخودش میگیره
دیگه واضح دارم بیان میکنم
تهمت میزنه که شما دنبال … هستید
کل موضوع رو پیچونده
دست شما درد نکنه. این همه بنده برای شما حرف زدم، تهش باز رسیدی به اینکه من از رابین سودم
اصلا شما فرض کن من از رابین سودم، میشه بگی کجای حرف من اشتباه بود؟ نه فقط من، هر کس دیگه ای اگر از رابین حرف بزنه تهش همینه
اتفاقا دوست عزیز حساب رد نمیشه. فقط پوزیشن هایی که در اون روز و لحظه ترید میشن ممکنه مورد بررسی قرار بگیرن و از عملکردتون کم میشه. شما متوجه نشدی.
شرکت دیوانه اس بیاد به خاطر اشتباه خودش، حساب کسیو رد بکنه؟ سو استفاده رخ داده باشه فقط تهش پوزیشن ها اعمال نمیشه
من لیمیت رو سشن لندن سه شنبه قرار دادم
من کاری ندارم که سرور وصله یا نه
بحث سر اینه که اگر سرور به محیط نقدینگی وصل بود در هر صورت فعال میشد چه تیپی چه ضرر