چند تا عکس میزارم خودتون ببینید رابین سود چیکار کرده با حسابم
ساعت ۱۸:۴۰ رو انس جهانی معامله سل زدم که تو ۱۰ ثانیه دیدم زده منفی ۳۰ دلار
هنگ کرده بودم ولی اصلا در واقعیت قیمت در این حد حرکت نکرده بود،اصلا نمیدونم بر چه اساسی از این کارا میکنن
چند تا عکس میزارم خودتون ببینید رابین سود چیکار کرده با حسابم
ساعت ۱۸:۴۰ رو انس جهانی معامله سل زدم که تو ۱۰ ثانیه دیدم زده منفی ۳۰ دلار
هنگ کرده بودم ولی اصلا در واقعیت قیمت در این حد حرکت نکرده بود،اصلا نمیدونم بر چه اساسی از این کارا میکنن
پلتفرمشون امروز باگ داشت
واسه منم این مشکل پیش اومد
خدا رو شکر معامله باز نداشتم ولی خب اسپایک امروز رو از دست دادم !
حالا انتظار داری بفهمیم؟
یه پراپم از مای پراپ گرفتم اونم همش قطع و وصل میشه اینم که همش باگ داره
ساعت۱۸۴۳ که هنوز به ۵۲ نرسیده . چطور ممکنه؟ اینو اعتراضی کن چون اشکاره. من تاحالا اینطوری ندیده ام
پراپکو روی متاتریدر سرور با نت ملی اضافه کرده !
من اگه این حساب رابین سودم فیل بشه میرم سراغ پراپکو .
ساعت۱۸۴۳ که هنوز به ۵۲ نرسیده . چطور ممکنه؟ اینو اعتراضی کن چون اشکاره. من تاحالا اینطوری ندیده ام
پشتیبانیشون گفتم فعلا جواب ندادن
پراپ های داخل ایران بنظر من سرکاری هستن برا زدن جیب من و شما .
بیخیال شید
اینا کسی رو شفا نمیدن و ناقص هم میکنن
رابین سود که کلا تو دیواره با اون قوانینش
میانگین باز بودن زمان معاملات (انگار زمان تارگت خوردن دست ماست که بخواد میانگین داشته باشه)
از همه عجیب تر تقسیم سود 55 درصدیه
همه 80 این 55 درصد واقعا ب فکر تریدره!
تنها پراپی ک ارزش وقت گذاشتن داره سرمایه گذاربرتره که اونم زحمتشو کشیدن حضرات با قطعی نت
سلام رابین توی فراز استفاده میکنی جای دیگه هم میشه استفاده کرد؟؟
حساب من سر این از بین رفت تا همین احظه فکرمیکردم ففط مال من اینجوری شده ولی خب انگار کلاهبرداریه ک جا افتاده وکاریش نمیشه کرد تو این موقعیتقطعی نت که همه سواستفاده میکنن
بله تو فراز استفاده میکنم
فک کنم خمس و زکات حساب میکنن
جالبه فک کردن چون دفتر دارن و ب قول خودشون مجوز قانونی دارن(قانون!؟….. تو ایران؟….) با این قوانین سلیقگیشون کسی سمتشون میاد
تقسیم سود 55 درصد
ینی شما رو یه حساب 10k هزار تا سود کنی نصفش دستتو میگیره (البته اگ قبلش تأییدت کنن)
ترجیح میدم صبرکنم sgbبرگرده اینا واقعا ارزش وقت ندارن
سلام و احترام،
دیروز کلا متاتریدر الپاری هم چارتش همینطوری شده بود به مشکل خورده بود. نمیدونم چه مسئله ای بودش ولی خب خودمم یک روزم پرید خلاصه و فقط ازش به عنوان میانگین کم کردن استفاده کردم.
مشکل کلا یه چیز دیگه بوده ولی خب به هر حال کاملا درست میگی.
از طرفی شب مشکل برطرف شد ولی خب کاری نمیشد کرد خلاصه.
سلام و احترام،
قوانین هر شرکت کلا سلیقه ایه و نمیشه همه اشون یکی باشند. از طرفی دیگه همین شرکت هم کلی تو سامانه پگاه اگر چک کنی، پاسی و برداشت داشته. یعنی راه برای پاس شدن چالش هاش وجود داره و نمیشه گفت کلا سخته و شدنی نیست. صرفا باید قوانینش رو بلد باشی تا بتونی با یک روتین مناسب پاسش کنی بره.
من خودم پولی تهیه نکردم ولی کلا با فرمایشت موافقم و یک سری شرکت ها مثل سرمایه گذار برتر قوانینی دارند که مورد عام پسندتر هستش و تقاضای بهتری هم داره ولی خب در کل هر کسی حداقل تو ایران برای خودش یک سیستم جدا داره و سعی میکنه با سبک خودش بره جلو و کاریش نمیشه کرد.
موفق باشی ![]()