وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

امروز کلا رابین مشکل داشت ولی الان که چک کردم درستش کردن انگار. ولی خب معاملاتمون میره تا دوشنبه اینده

2 لایک کرده

کسی میتونه جواب سوال منو بده؟؟؟

3 لایک کرده

به جز چارت فراز کجا میتونم پراپ رابین انجام بدم؟؟

3 لایک کرده

سلام و احترام،
از طریق چارت متاتریدر هم میتونی فعالیت کنی.
راهنمای اتصالشو برات لینکشو فرستادم:

موفق باشی :rose:

2 لایک کرده

وضعیت معاملات من در رابین سود در این هفته این طور بود:

۱- دو روز اصلا چارت کار نکرد که بتونم معامله کنم.

۲- سه روز معامله کردم که دو روزش سود بودم. از فراز استفاده میکردم و در رابین ترید میزدم

۳- روز سوم که جمعه بود اعداد قیمت رابین سود هم درست کار نکرد و ضرر شدم در معاملات قبلی و این معامله هم با فراز نگا میکردم و میزدم.

۴- حد سود و حد ضررهام رو چون نمی تونم درست بذارم روی پلتفرم سودها و ضررهام از برنامه خارج میشه

4 لایک کرده

سلام و احترام،
شما یکم به خاطر سبک تریدت هم بوده اقای نزدکی، من خودم 4 روزشو ترید زدم، دو روزشو میانگین کم کردم.
ولی اگر این مسئله پلتفرم درست نشه، کلا نمیشه همه کس ترید کنه و سخت میشه براشون
حق داری خلاصه :rose:

3 لایک کرده

دوستان من به رابین سود نوشتم که بارها در موقع تایم معاملاتی من اختلال شده و چون فول فاند پلاس دارای تایم محدودی هست خواستم اگر امکان داره روزهایی که اختلال بوده رو به تایم من اضافه کنن، قبول نکردن و گفتن که «اختلالی سراسری در مارکت واچ وجود داره» و خواستن که پیام تکراری بهشون نفرستم.

دوستانی که قصد ترید در رابین سود رو دارن توجه کنن که اختلالات در پلتفرمشون وجود داره.

3 لایک کرده

داداش برای برداشت سود ریل باید 5 روز بگذره یا هر روز میشه برداشت داشت

4 لایک کرده

منم اکانت گرفتم ازشون از روی ناچاری، اختلال که چه عرض کنم تقریبا میشه گفت روزی توی ساعات مهم معاملاتی 2 ساعت قطعه

نکته دوم اینکه پشتیبانیش ضعیفه- بنظرم وقتی یک پراپ قوانینش رو نیست حداقل باید پشتیبانیش قوی باشه

من نظرم اینه حتی برای تست و یا اینکه دستتون خنک نشه یا هر بهونه دیگه ای این پراپو تهیه نکنید. بنظرم حتی مجانیشم برای تریدر واقعی مضره(قابل توضیح نیست ولی اینو از معامله گری که حداقل 10 تا برداشت توو سال گذشته داشته قبول کنید.)

و در آخر اینکه خب دوست داشتن سایت زدن و یک سری شرایطم گذاشتن برای هرکسی که بتونه پاس کنه جایزه هم گذاشتن، شاید خیلیا سود کنن و دوستش داشته باشند ولی من هر جور فکر میکنم به تایپ من نمیخوره شاید برای نسل جدید جذاب باشه

موفق باشید.

6 لایک کرده

سلام 5روز معاملاتی باید پر کنی با حد اقل 75 دلار سود بعد میتونی درخواست بزنی

5 لایک کرده

این دو روز چارتش روی کریپتو خوب بود و تاخیر نداشت.
فردا مشخص میشه درست شده یا نه

3 لایک کرده

سلام و احترام دوستان،
من یک نکته ای رو از سامانه پگاه فهمیدم که مربوط به برداشتی ها هستش.

مجموع برداشتی ها از دی ماه ۱۴۰۴ تا 10ام اردبیهشت معادل ۱۱,۳۸۹ دلار بوده که با قیمت دلار الان یعنی ۱۹۰هزارتومن میشه معادل ۲,۱۶۳,۹۱۰,۰۰۰ میلیون تومان!!!

کمترین برداشت سود ۵۲ دلار و بیشترین ۱۷۲۳ دلار بوده.

این یعنی با وجود قوانین به ظاهر سخت در بعضی چالش ها، امکان دریافت سود وجود داره و فقط کافی هستش شما قوانین بازی رو خوب بلد باشید تا بتونید یکی از این افراد باشید.

بنده اطلاعات دقیق تری از سامانه پگاه نتونستم بدست بیارم ولی احتمال میدم که بیشترین برداشت سود مختص به چالش فورجامپ هستش.
من خودم هر شب تحلیل اکانت های مختلفی از رابین سود رو که موفق شدن را تحلیل میکنم خدمتتون و توصیه میکنم حتما از نکاتی که دیگران استفاده کردند هم استفاده بکنید.
لینک موضوع:
ممنون میشم حمایت کنید :rose:

3 لایک کرده

خط معامله، خط حد سود و خط حد ضرر در معاملات رابین سود پدیدار نیست و در یک دقیقه کندلها شکلشون کامل تشکیل نمیشه و در هفته گذشته در بین ساعات ۱۷ تهران به بعد چها رروز دچار اختلال بوده حالا پشتیبانی میگه از ما نبوده. رابین سود نباید پلتفرمش رو به این زودی ارئه میکرد باید صبر میکرد همون خرداد ماه که پشتیبانیشون گفت قرار بوده ارائه بشه قوی وارد بازار نت ملی میشد

2 لایک کرده

ولی قیمت مارکت واچ حداقل امروز مشکلی نداره و پایداره
باید دید تا شب چطوری میشه اوضاع

2 لایک کرده

امروز واقعا صبح که تست کردم خوب بود که. دیلی نداشت اصلا و روان بود

شاید بایتیکل مشکل داره چون همه اینا از همونن. عجیبه خلاصه

2 لایک کرده

مشاهدات من مربوط به تا جمعه گذشته هست. امیدوارم که هر چه سریعتر درست بشه من سعی می کنم هم در این تایپیک و هم در تایپیک پراپکو وضعیت لحظه ای هر دو پراپ رو در هر روز با تجربه شخصی خودم به اشتراک بذارم متاسفانه تکرار این ایرادهایی که رابین سود داره می تونه شائبه ی تخریب برای بعضی ها بیاره در حالی که ایراد از من نیست، من چیزی رو که در چارتم میبینم مینویسم مثلا برای پراپکو در تایپیکی که برای پراپکو هم زدم نوشتم که دو روز اول مسابقه شون متاتریدرشون خیلی تاخیر داشت ولی بعدش درست شد تا جمعه که درست بود ولی اسپردهای شاخصش هنوز بالاست.

غرض با هیچ کس اینجا بده بستون یا پدر کشتگی ندارم و چیزهایی رو که میبینم و مطئن هستم مینویسم تا سایر تریدرها از تجربه ای که دارم مطلع بشن امیدوارم در پستهای بعدی از خوبیهای رابین سود بیشتر بتونم بنویسم

5 لایک کرده

خوشحال میشیم پست هاتو میبینیم اقا نادر.
امروز واقعا مارکت واچ برای من اوکی بود و تاخیری نداشت حقیقتا. یکم چارت روی کندل ساختن تاخیر داره که اونم مربوط به بایتیکل و چارتشه.
در کل ولی امیدوارم سریعتر بهتر از الانش بشه.:rose:

2 لایک کرده

امروز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت چارت رابین سود تاخیر نداشت. گرافیک کندلها در یک دقیقه کامل تشکیل میشد.

خطوط حد سود و حد ضرر و ورود به معامله خمچنان پدیدار نمیشن. اگر رابین سود بتونه لااقل کاری کنه که تریدر امکان دراگ کردن نقطه ی وورد به معامله رو با اروکیز داشته باشه حتی اگر خطوط سود و ضرر مشخص نباشن باز اسکلپرها می تونن از رابین سود تا حدی استفاده کنن. مشکل محاسبه ی عددی درست حد ضرر (و حجم برای اسکلپذهایی که استاپ متغیر دارن) در رابین سود برای کسانی که زیر ۵ دقیقه ورود دارن بخصوص مثل من که در یک دقیقه ورود میزنم همچنان باقی هست.

امیدوارم لااقل تا خرداد ماه که گفتن خودشون دیگه چارت رابین سود مابقی ایرادهاش رو رفع کنه

3 لایک کرده

امیدورام هر چه بهرت و سریعتر روبراهش کنن

2 لایک کرده

انشاللاکه همین طور بشه.

2 لایک کرده